Aihe

Bidenin hallinto jäädyttää NASA:n kuulento-ohjelman

Anonyymi

Aina demokraattien ollessa vallassa NASA:n budjettia on karsittu kovalla kädellä,niin tulee tapahtumaan nytkin.Rahoituksen nosto tapahtuu taas joskus kun valta vaihtuu capitolilla mutta rahoituksen ja NASA:n osalta siihen voi mennä kymmenen vuotta.Kuulentoprojekti joudutaan aloittamaan silloin käytännössä taas puhtaalta pöydältä.

7

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvä vaan, on sen verran persaukisia, että rahaa säästöön. Ei sieltä kuusta mitään ole löydetty aikaisemmin niin miks mennä uudestaan. Kiinan pitäis lennellä kuuhun niillä varaa, mutta liian fiksuja.

   • Anonyymi

    Onko ne soitelleet sinulle amerikoista, että maksa nasan lentoja? Älä helvetissä enää lähetä niille rahaa.


  • Vieläkin muistellaan kauhulla NASA:n rahapulaa John F. Kennedyn ja Lyndon B. Johnsonin presidenttikausina. Toimiston vessapaperitkin piti pestä ja käyttää ainakin kahteen kertaan, elleivät sitten työntekijät pöllineet niitä armeijan tukikohdasta naapurista.

   • Onneksi NASA:n rahapula ei vielä ole niin suuri, että ruoka täytyy syödä kahteen kertaan.


  • Anonyymi

   Kyllä ne astronautit voi porhaltaa Nevadan autiomaassa ihan niinkuin ennenkin jos ei Biden määrää jotain veroja bensiinille ja turpeelle.

  • Anonyymi

   Ei sinne kuuhun penniäkään rahaa viedä joten kuulennot on ihmiskunnalle ilmaisia. Raha vain vaihtaa omistajaa maan pinnalla.

  • Anonyymi

   Hassattu muutama dollari avaruusromuun, hyvä kun sekaan mahtuu, mahdottomia maailman ja avaruuden saastuttajia, Kolumbuksen jälkeläiset?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Suomeen julistettu poikkeustila

   Ulkonaliikkumiskielto pikapuoliin.
   Maailman menoa
   365
   8259
  2. Maisa ja Mikko eroaa!

   https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-ja-mikko-rakas-hakivat-avioeroa-erikoinen-erosotku/1158170 Mitäs tähän sanotte? Mä en voi muuta kuin naura
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   6918
  3. Hallitus sekaisin kuin seinäkello, olis kuitenkin pitänyt ottaa se Nyrkki

   Yle: Toisen asteen rajoitukset saavat hallituksen rivit rakoilemaan. "Nuorisojärjestöt vaativat koronanyrkkiä: Onko tilanne kenenkään hallussa?" Ris
   Maailman menoa
   346
   6038
  4. Helsingin Itäkeskuksessa maskipakko, valvotaanko sitä?

   Itiksessä on nyt maskipakko mutta valvotaanko sitä mitenkään? https://www.itis.fi/fi/ajankohtaista/kauppakeskuksessa-maskipakko
   Maailman menoa
   241
   4189
  5. Korona-altistuminen joogasalilla ja puutteelliset tiedot

   "Ylilääkäri Jarno Rieppo kertoo, että tartuntaketjujen jäljitys on kesken eikä kaikkia mahdollisesti altistuneita ole vielä tavoitettu puutteellisten
   Iisalmi
   85
   2134