Aihe

Nuorten penikkojen Vihreä- myönteisyys vaaleissa

Anonyymi

Onneksi ei juuri tehty galluppi luvannut kovin paljon Vihreille. Tämä oli erittäin myönteinen asia. Vihreitä kun nyt juuri äänestävät sellaiset nuoret, jotka eivät ymmärrä esim politiikasta yhtään mitään. He vain äänestävät, vihreitä. Tämä lienne vihreän liikkeen tarkoituskin, kerätä tällätavoin ääniä, nuoria, jotka viisveisaavat edes liikkeen ajatuksesta, kunhan äänestäjä on vain nuori. Sivussa saatetaan mainita jokin ympäristöhömpötys.

Mutta se tulee epäonnistumaan. Kannan siitä osaltani vastuun ja tulen tekemään sen eteen voimakasta työtä täällä Lapissa.

Tämäkin, pitäisi saada nyt totaalisesti loppumaan. Vihreitä äänestämällä, emme saa koskaan mitään aikaiseksi. Niiden äänimäärä ei tule koskaan riittämään enemmistöön, missään päätöksessä. Nyt onkin valitettavaa, että nuoret ovat lähteneet, osa heistä, tähän kelkkaan. Äänestetään, vaikkei tiedetä, mitä äänestetään. Osalla ei edes hajua, mutta pitää vain äänestää vihreitä. Tämäkin ketju tulee pysäyttää. Ja se pysäytetään.

Suomi olisi hukassa, jos kaikki päätettäisiin vihreiden toimesta. Onneksi tuo homo ulkoministeri, ei ole enää kärjessä, eikä edes Suomen Presidenttikilvan kärjessäkään, on syrjäytetty.

Lappi tarvitsee työtä ja tehtaita. Niitä onkin meille tulossa, kaksin kappalein. Kemiin ja Kemijärvenkin, on toteutumassa. Valittaa saatte, mutta valituksista huolimatta, rakentaminen saa alkaa. Samoin tulee käymään myös Sierilä- asiassa. Vesivoimaa tarvitaan, eikä siinä jonkun älykön lehdissä kirjoittelu, tule painamaan kirjaimia enempää. Se tulee Vihreät jokatapauksessa! Se tulee!

Nämät on jo päätetty ministeriöissä. Saatte valittaa, mutta käy samoin, kuin tehdashankkeissa, rakennustyöt aloitetaan siitä huolimatta.

Te Vihreät oletta oikeita työllistymisen ja yhteiskunnan kehityksen jarruja.
Ei teitä oikein usko enään kukaan!

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   heh, aika 'raamatullista' tekstiä.. Veit osin sanat suustani, näinhän tuo menee.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yölintu : Matti Silmu on kuollut

   Matti Silmu, Yölintuorkesterin perustaja on kuollut. . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   7337
  2. Matti Silmu :(

   Matti Silmu kuollut:( osanotto läheisille.
   Yölintu
   20
   3664