Aivan kamala ryhmä facessa. Tehdään ohuita lättyjä vähän tomaatti ja mozzarella, sitten kehutaan!
Omat lapset itkivät kylässä nälkäänsä kun saivat saivat sitä eteensä!
Missä on parhaat täytteet? Kinkkurouhe, salami, kebab, aurajuusto, ihanan mausteinen valkosipulinen (muista 5 kynttä) tomaattipyre. Niin ja kruunu, ranskalainen edam.
Täytteitä niin paljon että uunipelti notkahtaa! Siinä on pizzamamman motto!
Stoop pizzanpaistajat!
36
1577
Vastaukset
Oikeaoppinen ja perinteinen italialainen pitsa koostuu hyvin ohuesta, rapeasta pohjasta ja minimalistisesta määrästä täytteitä.
Jos haluaa mättöä, sitten tekee mättöä, eikä arvostele toisia, mutta eihän se mättö enää mikään pitsa ole. ; )- Anonyymi
Kyllä se on, pitsa on juuri sellainen kun sen tekijä on sen tarkoittanut olevan ja että se myös maistuu niille jotka sitä syövät
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä se on, pitsa on juuri sellainen kun sen tekijä on sen tarkoittanut olevan ja että se myös maistuu niille jotka sitä syövät
Ei todellakaan ole. Menes katsomaan pizzanpaistajiin. Siellä tehdään oikea pizzaa eikä mitään kotimamman torttuja.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei todellakaan ole. Menes katsomaan pizzanpaistajiin. Siellä tehdään oikea pizzaa eikä mitään kotimamman torttuja.
Etkö osaa lukea vai etkö ymmärrä lukemaasi, edellinenhän kirjoitti selvästi että pizza on juuri sellainen kun sen tekijä on sen tarkoittanut olevan.
Oli se tekijä sitten pizzanpaistaja tai kotimamma. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei todellakaan ole. Menes katsomaan pizzanpaistajiin. Siellä tehdään oikea pizzaa eikä mitään kotimamman torttuja.
Kävin katsomassa pizzanpaistajien sivuilla, näkyvät olevan aika besserwissereitä.
Ovathan VOLVO kerholaisetkin sitä mieltä, että VOLVO on ainoa oikea auto, mutta kaikki tietävät kuitenkin ettei se ole totta. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Etkö osaa lukea vai etkö ymmärrä lukemaasi, edellinenhän kirjoitti selvästi että pizza on juuri sellainen kun sen tekijä on sen tarkoittanut olevan.
Oli se tekijä sitten pizzanpaistaja tai kotimamma.Hmm. On monentasoista ymmärtämistä. Kun tekee kulttuurista omimista ja poistaa säännöt kuten suomlaiset tekevät Pizzan kanssa, mikää vaan on pitsaa (tosin ei pizzaa).
Maissa missä pitkä tradiot, on olemassa myös klassikoille vakiintuneet valmistustavat, mikä tuntuu olevan niin vaikea ymmärtää. Voit toki kutsua pitsaksi mitä tahansa, mutta se ei ole pizzaa. Traditionaalisen tekemisen huippuunsa ovat vieneet Japanilaiset.
Napolilainen pizza on jopa tarkasti kuvattu miten se kuuluu tehdä. Yhtä hyvin Newyorkilaiseen pitsaan olemassa tekniikka. Samoin Chigagossa, mutta se on jo niin kaukana ettei sitä oikein näe pizza variantiksi. Mutta suomessa voi tehdä miten päin vaan väittää Pizzaksi.
BBQ:ta ei tehdä keittämällä ribsit vedessä yhtä vähän kuin jäätelöä 10 astinen maitoseos.
Suomalaiset tädit taas sanovat ettei ole mitään tekniikkaa oikein missään.
Sinällän herttaista että pitsa on osa suomlaisten minuutta ja se on pizzaa tekisen miten tahansa. Jatketaanko? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kävin katsomassa pizzanpaistajien sivuilla, näkyvät olevan aika besserwissereitä.
Ovathan VOLVO kerholaisetkin sitä mieltä, että VOLVO on ainoa oikea auto, mutta kaikki tietävät kuitenkin ettei se ole totta.He tekevät sitä kuten Pizzaa tehdään Italissa, erityisesti mallina on Napolilainen. Se sotku mitä teet suurella hiivamäärällä tunnissa, tunget täytteitä ja ihanan mausteisen ja tulisen tomaattisosin, on jotain aivan muuta. Ei ole kyse viisastelusta miten niitä natiivisti tehdään. Maailmassa on paljon tekniikoita miten monia ruokia tehdään. BBQta ei tehdä keittämällä ja kaasugrilillä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
He tekevät sitä kuten Pizzaa tehdään Italissa, erityisesti mallina on Napolilainen. Se sotku mitä teet suurella hiivamäärällä tunnissa, tunget täytteitä ja ihanan mausteisen ja tulisen tomaattisosin, on jotain aivan muuta. Ei ole kyse viisastelusta miten niitä natiivisti tehdään. Maailmassa on paljon tekniikoita miten monia ruokia tehdään. BBQta ei tehdä keittämällä ja kaasugrilillä.
Henkilöstöravintola jossa käy vaikkapa 300 asiakasta pitää pizzapäivän, pizza tehdään seuraavasti: Otetaan pakasteesta gn-mitoitettu helvetin kuiva valmispohja ja laitetaan se uunipellille, sen päälle levitetään 3 kg purkista valmista ja todella mautonta ns. pizzakastiketta sitten laitetaan mautonta ns. kinkkusuikaletta johon on tehtaalla lisätty 10% vettä kinkkuun ennen suikalointia sen jälkeen pizzan päälle tulee 3 kg purkista ananasta ja sitten suurkeittiö mozzarella juustosekoitusta, ripotetaan vähän oreganoa purkista ja paistetaan uunissa 220 asteessa niin, että reunat tummuvat ja tulevat rapeiksi kuin korppu, sen jälkeen pizza leikataan yleensä 6-8 osaan ja viedään tarjolle, jonka jälkeen tapahtuu seuraavaa, asiakkaat tulevat kuin villiminkit linjastolle ja kaapivat niin paljon pizzaa kuin maha kestää ja keittiö kerkee sitä tekemään.
Poistuessa lounaalta kaikki huikkaavat vielä henkilökunnalle että olipa taas HYVÄÄ JA MAUKASTA pizzaa, kiitos tekijöille.
Että sellaista pizzaa Suomessa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Henkilöstöravintola jossa käy vaikkapa 300 asiakasta pitää pizzapäivän, pizza tehdään seuraavasti: Otetaan pakasteesta gn-mitoitettu helvetin kuiva valmispohja ja laitetaan se uunipellille, sen päälle levitetään 3 kg purkista valmista ja todella mautonta ns. pizzakastiketta sitten laitetaan mautonta ns. kinkkusuikaletta johon on tehtaalla lisätty 10% vettä kinkkuun ennen suikalointia sen jälkeen pizzan päälle tulee 3 kg purkista ananasta ja sitten suurkeittiö mozzarella juustosekoitusta, ripotetaan vähän oreganoa purkista ja paistetaan uunissa 220 asteessa niin, että reunat tummuvat ja tulevat rapeiksi kuin korppu, sen jälkeen pizza leikataan yleensä 6-8 osaan ja viedään tarjolle, jonka jälkeen tapahtuu seuraavaa, asiakkaat tulevat kuin villiminkit linjastolle ja kaapivat niin paljon pizzaa kuin maha kestää ja keittiö kerkee sitä tekemään.
Poistuessa lounaalta kaikki huikkaavat vielä henkilökunnalle että olipa taas HYVÄÄ JA MAUKASTA pizzaa, kiitos tekijöille.
Että sellaista pizzaa Suomessa.Nam! Vielä kun tuohon saisi auraa ja kebabia!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Nam! Vielä kun tuohon saisi auraa ja kebabia!
Ei sitä auraa voi siihen laitaa, koska pitää ajatella, että 300 ihmisen jokossa voi olla joku joka ei tykkää aurajuustosta ja sitten tulee palautetta että valivalivalivali..
Tonnikalapizzaa voidaan kyllä myös tehdä, sekin menee hyvin, mutta jos tekee kasvispizzaa niin täytyy myös muistaa se talon ainoa lepakkovegaani sihteeri, jolle pitää tehdä oma pieni vegaaninen pizza vegaanisella juustoraasteella ja sitä vegaanista juustoraastetta tulee sitten se 12 kg tukusta. - Anonyymi
Pizzaanhan on alkujaan laitettu mitä kotona sattunut olemaan ja jos ei ole köyhillä muuta ollut niin sitten laittaneet vaan juustoa ja tomaattia. Nykyään italialaiset elää herroiksi toisten rahoilla joten ihan varmasti riittää pizzan päälle kinkkua ja mitä ikinä haluavat laittaakin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hmm. On monentasoista ymmärtämistä. Kun tekee kulttuurista omimista ja poistaa säännöt kuten suomlaiset tekevät Pizzan kanssa, mikää vaan on pitsaa (tosin ei pizzaa).
Maissa missä pitkä tradiot, on olemassa myös klassikoille vakiintuneet valmistustavat, mikä tuntuu olevan niin vaikea ymmärtää. Voit toki kutsua pitsaksi mitä tahansa, mutta se ei ole pizzaa. Traditionaalisen tekemisen huippuunsa ovat vieneet Japanilaiset.
Napolilainen pizza on jopa tarkasti kuvattu miten se kuuluu tehdä. Yhtä hyvin Newyorkilaiseen pitsaan olemassa tekniikka. Samoin Chigagossa, mutta se on jo niin kaukana ettei sitä oikein näe pizza variantiksi. Mutta suomessa voi tehdä miten päin vaan väittää Pizzaksi.
BBQ:ta ei tehdä keittämällä ribsit vedessä yhtä vähän kuin jäätelöä 10 astinen maitoseos.
Suomalaiset tädit taas sanovat ettei ole mitään tekniikkaa oikein missään.
Sinällän herttaista että pitsa on osa suomlaisten minuutta ja se on pizzaa tekisen miten tahansa. Jatketaanko?Kuten DR. Oetkerin mainoksessa - "oikeaoppista pitsaa tai pizzaa" tilaavat kinastelevat keskenään eli Napolii, Roomaa, Napolii, Roomaa...
Tärkeintä taitaa kyllä olla oli lätty sitten miten koottu niin, että se maistuu hyvältä ja jätetään hihistelyt sikseen.
Itse teen pitsan ja pastan niin vastoin perinteitä ja ohjeita kuin vain voi ja silti maistuu - myös muille. ”…rapeasta pohjasta…”
Höpö höpö, aito napolilainen pitsa ei ole rapea edes reunoilta. Jos sen pitsan paistaa 60-90 sek 450C uunissa niin siitä tulee kuohkea, ei rapea. Kotipitsat on sitten erikseen.
”Napolilaisen pizzan pohja ja reunat ovat pehmeitä. Kun reunaa painaa, niin se palaa takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Tyypillisesti pizzojen reunat ovat melko kovia ja ne napsahtavat ”poikki”, kun pizzaa taivuttaa. Napolilaisen pizzan pohja ei napsahtele, koska se on pehmeä ja joustava.”
https://viatribunali.fi/napolilainen-pizzataikina/- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Etkö osaa lukea vai etkö ymmärrä lukemaasi, edellinenhän kirjoitti selvästi että pizza on juuri sellainen kun sen tekijä on sen tarkoittanut olevan.
Oli se tekijä sitten pizzanpaistaja tai kotimamma.Mikä tahansa mitä väität sen olevan eikä kukaan muu tunnista sitä siksi.
Ei ole mitään perinteitä tehdä yhtään mitään. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuten DR. Oetkerin mainoksessa - "oikeaoppista pitsaa tai pizzaa" tilaavat kinastelevat keskenään eli Napolii, Roomaa, Napolii, Roomaa...
Tärkeintä taitaa kyllä olla oli lätty sitten miten koottu niin, että se maistuu hyvältä ja jätetään hihistelyt sikseen.
Itse teen pitsan ja pastan niin vastoin perinteitä ja ohjeita kuin vain voi ja silti maistuu - myös muille.Joo. Maistata italialaisille.
- Anonyymi
Kyllä maailman parhaat pitsat tehdään suomalasissa kodeissa. Kuten martat neuvovat, sämpylätaikinasta voi ottaa pari palloa pitsaan ja käyttää lempitäytteitä. Herkku on taattu. Eikä bbq ole vaikeaa kun keittää ensin! Hyviä herkkuhetkiä kotiravintoloihin! Muistakaa että s ryhmä tarjoaa samat herkkutäytteet koko maassa!
- Anonyymi
Ainoa oikea pizza on roomalainen...
- Anonyymi
Ainoa oikea pizza on pakastepizza darrassa... Ostin jopa tämmösen oman pizzauunin kämppiksen kanssa puoliks sitä varten https://pizzatarvike.fi/tuote/pakastepizzauuni/. Hifistelijät haukkuu, mutta pitäähän sitä miehen syödä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ainoa oikea pizza on pakastepizza darrassa... Ostin jopa tämmösen oman pizzauunin kämppiksen kanssa puoliks sitä varten https://pizzatarvike.fi/tuote/pakastepizzauuni/. Hifistelijät haukkuu, mutta pitäähän sitä miehen syödä.
Muuten hyvä, mutta hintaa liikaa noin 200€.
- Anonyymi
Aikoinaan oli äänestys Suomen viralliseksi kansallisruoaksi. Äänestyksen finaalissa oli vaihtoehdot: pitsa, hernekeitto, ruisleipä, mämmi, kalakeitto, viili, karjalanpiirakka, ustikkapiirakka, paistetut muikut/silakat perunoilla, karjalanpaisti, graavi kala, maksalaatikko.
- Anonyymi
"Aivan kamala ryhmä facessa. Tehdään ohuita lättyjä vähän tomaatti ja mozzarella, sitten kehutaan!"
Tämä ryhmä ei ymmärrä sitä, että Suomessa tehdään New York Style pizzaa, joka on maailman parasta. New York style pizzaan tulee runsaammin maustettu kastike, jossa on valkosipulia, sokeria, suolaa, mustapippuria ja yrttejä. New York style pizzassa on paksumpi pohja (kestää pizzaviipaleen kaksinkerroin taittamisen ja käsin syömisen) ja runsaammin täytteitä kuten ihanaa kinkkurouhetta, salamia, sinihomejuustia, sieniä, kebabbia ja ananasta.
Suomalainen ruokakulttuuri on maailmanlaajuisesti edelläkävijä monessa suhteessa. Ei ihme, että olemme omaksuneet heti New Yorkin ja Yhdysvaltojen jälkeen maailman parhaiden pizzojen tekotaidon.
https://en.wikipedia.org/wiki/New_York-style_pizza- Anonyymi
Ohut pohja paras, mutta kelpaa hyvin nuo valmnispizzatkin tuunattavaksi kun ei viiutsi itse tehdä. Pizzan voi jokainen tehdä juuri sellaisen kuin haluaa, ihme kyllä ei ole nimisuojattu, mutta sekin vaan kertoo ettei alkujaankaan ole ollut vain yhtä oikeaa.
- Anonyymi
Mitään ruokaa ei pitäisi pilata sipuleilla, mutta paprikakastike kuulu pohjalle, kinkkua, oliivia, herkkusientä, homejuustoa, ananasta, tomaattia, pepperonia, edamia, oregonia. Siinä ne tärkeimmät. Ennen laitoin katkarapuakin, mutta sitten tulee turhan paljon makuja ja paksuutta kun kaikkea pitää olla reilusti.
- Anonyymi
Italialainen ruoka lähtee hyvin usein sofritosta eli pilkottua sipulia, porkkanaa ja selleriä oliiviöljyyn pannulle kuullottumaan. Esim. pitsakastiketta tehdessä mukaan valkosipulia pienittynä, peppaa, suolaa, oreganoa, ehkä chiliä, tomaatteja tuoreena tai purkista, muhittuaan mukaan hienonnettua basilikaa Ylen 5 minuutin ruokaohjelmassa tseffi korosti, että iIaliassa käytetään korkeintaan kahta yrttiä per ruoka ja tämä on oikein eli pidetäänruoka simppelinä ja maut korostuu.
Pitsataikinan teen nykyään aamupäivällä yksinkertaisesti eli kulhoon pari desiä kylmää vettä, vähän suolaa ja sokeria, reilusti oliiviöljyä niin että pinta peittyy, kippoon jauhoja, joihin pari teelusikallista kuivahiivaa sekoittaen ja nesteen sekaan sekoittaen, Jauhoja lisää kunnes taikinan koostumus on sopiva eli ei tartu enää käsiin, vähän vaivausta vielä, kelmu kulhon päälle ja jääkaappiin kohoamaan 6-7 tunniksi.
Kohoamisen jälkeen vähän vaivausta, muotoile taikina haluamaksesi muotoon pellille, paperille jne... Itselläni pyöreä nonstick-pitsa pelti, johon kahden desin ja kahden henkilön taikina sopii hyvin, liina päälle ja kohota puolisen tuntia huoneenlämmössä, kastike ja valinnaiset täytteet päälle, uuniin alatasolle 225 asteeseen noin 15-20 minuuttia, ulos ja antaa vähän tasoittua ennenkuin leikkaa siivut. Pohjan rapeuteen vaikuttaa lämmön lisäksi myös riittävän runsas öljyn käyttö taikinaa tehdessä.
Nauttikaa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Italialainen ruoka lähtee hyvin usein sofritosta eli pilkottua sipulia, porkkanaa ja selleriä oliiviöljyyn pannulle kuullottumaan. Esim. pitsakastiketta tehdessä mukaan valkosipulia pienittynä, peppaa, suolaa, oreganoa, ehkä chiliä, tomaatteja tuoreena tai purkista, muhittuaan mukaan hienonnettua basilikaa Ylen 5 minuutin ruokaohjelmassa tseffi korosti, että iIaliassa käytetään korkeintaan kahta yrttiä per ruoka ja tämä on oikein eli pidetäänruoka simppelinä ja maut korostuu.
Pitsataikinan teen nykyään aamupäivällä yksinkertaisesti eli kulhoon pari desiä kylmää vettä, vähän suolaa ja sokeria, reilusti oliiviöljyä niin että pinta peittyy, kippoon jauhoja, joihin pari teelusikallista kuivahiivaa sekoittaen ja nesteen sekaan sekoittaen, Jauhoja lisää kunnes taikinan koostumus on sopiva eli ei tartu enää käsiin, vähän vaivausta vielä, kelmu kulhon päälle ja jääkaappiin kohoamaan 6-7 tunniksi.
Kohoamisen jälkeen vähän vaivausta, muotoile taikina haluamaksesi muotoon pellille, paperille jne... Itselläni pyöreä nonstick-pitsa pelti, johon kahden desin ja kahden henkilön taikina sopii hyvin, liina päälle ja kohota puolisen tuntia huoneenlämmössä, kastike ja valinnaiset täytteet päälle, uuniin alatasolle 225 asteeseen noin 15-20 minuuttia, ulos ja antaa vähän tasoittua ennenkuin leikkaa siivut. Pohjan rapeuteen vaikuttaa lämmön lisäksi myös riittävän runsas öljyn käyttö taikinaa tehdessä.
Nauttikaa.Juu, maistuu pelkästään sipulille.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Italialainen ruoka lähtee hyvin usein sofritosta eli pilkottua sipulia, porkkanaa ja selleriä oliiviöljyyn pannulle kuullottumaan. Esim. pitsakastiketta tehdessä mukaan valkosipulia pienittynä, peppaa, suolaa, oreganoa, ehkä chiliä, tomaatteja tuoreena tai purkista, muhittuaan mukaan hienonnettua basilikaa Ylen 5 minuutin ruokaohjelmassa tseffi korosti, että iIaliassa käytetään korkeintaan kahta yrttiä per ruoka ja tämä on oikein eli pidetäänruoka simppelinä ja maut korostuu.
Pitsataikinan teen nykyään aamupäivällä yksinkertaisesti eli kulhoon pari desiä kylmää vettä, vähän suolaa ja sokeria, reilusti oliiviöljyä niin että pinta peittyy, kippoon jauhoja, joihin pari teelusikallista kuivahiivaa sekoittaen ja nesteen sekaan sekoittaen, Jauhoja lisää kunnes taikinan koostumus on sopiva eli ei tartu enää käsiin, vähän vaivausta vielä, kelmu kulhon päälle ja jääkaappiin kohoamaan 6-7 tunniksi.
Kohoamisen jälkeen vähän vaivausta, muotoile taikina haluamaksesi muotoon pellille, paperille jne... Itselläni pyöreä nonstick-pitsa pelti, johon kahden desin ja kahden henkilön taikina sopii hyvin, liina päälle ja kohota puolisen tuntia huoneenlämmössä, kastike ja valinnaiset täytteet päälle, uuniin alatasolle 225 asteeseen noin 15-20 minuuttia, ulos ja antaa vähän tasoittua ennenkuin leikkaa siivut. Pohjan rapeuteen vaikuttaa lämmön lisäksi myös riittävän runsas öljyn käyttö taikinaa tehdessä.
Nauttikaa.Mitä on tuo peppa, jota mainostat, olen sitä jossain ennenkin kysellyt täällä, onko se kenties jotain homomiesten juttuja, "peppa"=perse?
Pizzan paisto 225 asteessa ja 20 minuuttia, tulee tosi tosi rapea pohja ja päällinenkin. - Anonyymi
Edam ei kuulu pizzaan vaan mozzarella. Hyvä tomaattimurska alle ja sitten muut täytteet.
- Anonyymi
Lapsille alkoholitonta viiniä ja juhlat voivat alkaa.
- Anonyymi
No kuule älä osta sieltä mitään pizzaa jos on niin huonoja. tee itse parempia. kyllä itse olen ollut tyytyväinen pizzoihin. ei kaikki ole samanlaisia. se tuskin autta mitään jos itket täällä palstalla jotain pitsojen laatua. taitaa olla jostain muusta kyse kuin pizzojen laadusta.
- Anonyymi
Makuasioista ei voi oikein kiistellä, ruokamieltymys on täysin samanlainen asia kuin musiikkimaku.
Mutta minulla ainakaan ei ole kyllä mitään erityistä lempiruokaa, joka olisi joskus lempiruoka ja sitten olisi lempiruoka aina ja ikuisesti aamen.
Minulla lempiruoka vaihtuu lähes päivittäin. - Anonyymi
Herää kysymys mitä se rapeus tarkoittaa pitsapohjassa? Tuskin pakastepitsamaista rapsahtavan kuivaa kovuutta? Vai onko rapea pitsapohja helposti revittävä pinnasta rapea ja sisältä pehmeä. Uunipeltipitsat ovat itsellä aina pohjasta erittäin sitkeitä vaikka ne saisi paistettua rapsakan koviksi.
- Anonyymi
Ainoastaan kiinni paistotekniikasta ja uunista.
Normaali leivinuuniin aina alimmalle tasolle niin tulee hyvä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ainoastaan kiinni paistotekniikasta ja uunista.
Normaali leivinuuniin aina alimmalle tasolle niin tulee hyvä.Leivinuunissa ei ole tasoja. Sähkö-ja kaasu uunissa on tasoja.
- Anonyymi
Ärhhhh
- Anonyymi
Karva kädet kun tekee pizzoja niin karvoja on lisämausteena. Pitää pyytää pizza ilman karvoja kiitos
- Anonyymi
Valkoshipale!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
1 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!
Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit12701Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1561304Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on491155- 1271018
Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?207980Hyvää huomenta 18. luukku
Hyvää keskiviikkoa. Vielä pari päivää ja sitten on talvipäivänseisokki. 🎄🌌❄️😊❤️223974Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä18956- 42879
Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk297875- 72865