Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nyt itte saatana yrittää torjua sanan ja uskonnonvapautta näin Franklin Graham

Päivi Räsänen saa tukea Yhdysvalloista – evankelista Franklin Grahamin mukaan saatana yrittää rajoittaa sananvapautta ja tukahduttaa uskonnonvapauden
Yksi Yhdysvaltain evankelikaalien johtohahmoista, Franklin Graham, otti Twitterissä voimakkaasti kantaa kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) puolesta.
Yksi Yhdysvaltain evankelikaalien huomattavimmista johtohahmoista, evankelista Franklin Graham, otti Twitterissä vahvasti kantaa kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) ja Suomen evankelis-luterilaisen lähetyshiippakunnan tulevan piispan Juhana Pohjolan puolesta.
Franklim Graham on evankelista Billy Grahamin poika, joka johtaa isänsä perustamaa Billy Graham Evangelistic Association -järjestöä ja Samaritarian´s Purse -avustusjärjestöä.
Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen päätti nostaa syytteet kansanedustaja Päivi Räsästä (kd) vastaan kolmesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Syytteet liittyvät Räsäsen vuonna 2004 julkaisemaan pamflettiin ja sosiaalisessa mediassa sekä mediassa esittämiin kommentteihin, joiden Toiviainen katsoo olevan homoseksuaaleja halventavia. Pohjola sai syytteen, koska Luther-säätiö oli julkaissut pamfletin verkkosivuillaan.
Franklin Grahamin mukaan Päivi Räsänen on viiden lapsen äiti, joka on palvellut Suomea kansanedustajana seitsemän kauden ajan. Grahamin mukaan Räsästä uhkaa jopa vankeustuomio, koska tämä jakoi Raamatun mukaisen mielipiteen avioliitosta ja seksuaalisuudesta.
Graham kiittää Jumalaa Räsäsen halukkuudesta puolustaa totuutta ja tunnustaa uskoaan. Pohjola on hänen mukaansa syytteessä vain siksi, että julkaisi Räsäsen pamfletin. Tämä kertoo Grahamin mielestä siitä, että saatana yrittää rajoittaa sananvapautta ja tukahduttaa uskonnonvapauden.
Dr. Päivi Räsänen is a mother of 5 & has served in Finland’s Parliament for 7 terms. She’s facing charges & possible imprisonment for sharing her biblical views on marriage & sexuality. I thank God for her willingness to take a stand for truth.


https://urly.fi/25om

7

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvä että Päivin ja Juhanan tapaus on huomioitu maailmalla

    • Nykyinen valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen uhkaa viedä sanan- ja uskonnonvapauden maastamme. Nyt ei ole varaa olla hiljaa kun perusoikeutemme ovat vaarassa ja korkein syyttäjäviranomainen edistää vääryyttä. Joko ne ovat kaikilla tai niitä ei kohta ole kellään. Haastan sinut kuvaamaan oman julkisen tuenosoituksesi tai muulla tavoin osoittamaan tukesi syytetyille. Kaikkien tukea tarvitaan.
      Alla puheeni kirjoitettuna: "Tein vuonna 2019 videon Oulunkylän kirkon portailla, jossa käsittelin Päivi Räsäsen Twitter-kommentista aloitettua poliisin esitutkintaa ja luin Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen sananvapauslinjauksen. Muistin virkistykseksi Päivi Räsäsen Twitter-kommentissa oli kyse keskustelun käyminen siitä, miten kirkko voi olla mukana Pridessa kun Room. 1 luvussa lukee selvästi Pride-tapahtuman olevan Raamatun sanoman vastainen.
      Koska kyseisen Raamatun kohdan siteeraamisesta on nostettu syyte, niin se kannattaa lukea tässä oikeustalon edessä: ” Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
      Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
      samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
      Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. ” (Room 1: 24-28)
      Olen samaa mieltä syytettyjen Päivi Räsäsen ja Juhana Pohjolan kanssa. Syytteessä Päivi Räsäsen on väitetty halventaneen homoseksuaalien ihmisarvoa ja syrjivän heitä. Tästä ei kuitenkaan voi olla kyse, kun esimerkiksi homoseksuaali Sebastian Tynkkynen puolustaa Päivi Räsäsen sanan- ja uskonnonvapautta omalla Youtuvideollaan ja toivoo, että näistäkin asioista voidaan keskustella vapaasti niin tieteessä kuin muuallakin yhteiskunnassa.
      On tärkeää ymmärtää se, että voit olla eri mieltä itse asiasta, mutta uskonnon- ja sananvapaus kuuluvat kaikille suomalaisille yhtä lailla: Voltairen kommentin lukeminen ”Olen eri mieltä kanssasi, mutta puolustan viimeiseen asti oikeuttasi sanoa sen”:
      Syytettyjen sanan- ja uskonnonvapaus on minun sanan- ja uskonnonvapauteni, jokaisen on saatava ilmaista vakaumuksensa ja arvonsa julkisesti ilman rangaistuksen pelkoa!
      Molemmat syytetyt ovat viattomia ja syytteet ovat perusteettomia, esitutkintaa suorittanut poliisi ymmärsi tämän ja osoitti tolkkua, kun suositteli tutkinnan lopettamista: oikeuslaitoksen ei pitäisi useimmissa tapauksissa sekaantua Raamatun tulkitsemiseen millään lailla ja vaan jättää teologiset erimielisyydet hengellisten yhteisöjen ja kansalaisten keskinäisesti ratkaistaviksi!
      Mutta nykyinen valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen ei tahtonut osoittaa minkäänlaista tolkkua ja ymmärrystä vaan ylpeydessään ja mahdollisesti vihassaan hän puski arvovallallaan tutkinnat syytteiksi asti.
      Oikeuslaitoksen kaiken toiminnan lähtökohtana pitäisi olla oikeudenmukaisuuden edistäminen, ja virkamiesten olisi pystyttävä toimimaan nuhteettomasti. Nyt valtakunnansyyttäjä, joka on kaikkien syyttäjien esimies ja esimerkki ja jolta siksi odotetaan ehdotonta puolueettomuutta, tasapuolisuutta ja nuhteettomuutta kaikessa toiminnassaan, käytännössä edistää vääryyttä ja tuhlaa yhteiskunnan resursseja turhiin oikeudenkäynteihin. Valtakunnansyyttäjäinstituution arvokkuus ja kunniakkuus on häpäisty! Suomi ei ole enää oikeusvaltio ja kansalaisten luottamus oikeuslaitosta ja etenkin sen syyttäjän laitosta kohtaan rapautuu. Haluaako nykyinen valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen tehdä Suomesta Venäjän, jonka oikeuslaitoksessa rehottaa vääryys, mielivalta, puolueellisuus ja viattomien kansalaisten sortaminen?
      Otan osaa Päivi Räsäsen ja Juhana Pohjolan perheiden kokemaan murheeseen, kipuun ja tuskaan! Voimia teille!
      Nyt jos koskaan on aika puolustaa Päivi Räsäsen ja Juhana Pohjolan sanan- ja uskonnonvapautta ja siinä samassa omaasi, vaikka olisit heidän näkemyksistään eri mieltä! Haastan sinut kuvaamaan oman julkisen tuenosoituksesi oikeustalon, kirkon tai muun paikan edessä ja lataamaan sen Youtubeen tai muulla tavoin tukemaan Päiviä! Nyt ei ole varaa olla hiljaa kun perusoikeutemme ovat vaarassa!

      https://www.youtube.com/watch?v=lB6ngvTuKN8

    • Uskonnovapaus ei saa mennä lainsäädännön ohi ja yli. Vai pitäisikö sinun mielestäsi mormoneille sallia pikkutyttöjen moninainti, koska se on kirkon mukaan ikunen periaate, joka ei ole tällä hetkellä voimassa maallisen lainsäädännön takia.

      Sorretaanko siis mormoneja rajoittamalla heidän uskonnonvapauttaan?

    • Hyvä asia, että maailmalla ja maailman johtavassa sananvapauden maassa USA:ssa on huomattu Suomen sanan ja uskonnonvapauden loukkaukset.

      • Yhdysvalloissa sorrettaan mormonien oikeutta harjoittaa moninaintia, joka on heille ikuinen uskonnollinen periaate. Onko se mielestäsi väärin?

        Pitäisikö mielestäsi totella Raamattua ja tappaa homot?


    • Loistavaa ,että myös hellareittenkin puolella ollaan huolissaan Suomen sanan ja uskonnonvapaudesta.

      • Pitääkö Arto sinun mielestäsi uskonnonvapauden varjolla saada harjoittaa toimitaa, joka on kriminalisoitu? Pitäisikö mormonien sallia harjoittaa pikkutyttöjen moninaintia uskonnonvapauden vuoksi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe