Tylsä fysiikka

Anonyymi

Mikähän välitiede tämä koko fysiikka on. Niin tylsiä aiheita täällä. Matematiikka ja tähtiede on jotain ihan eri toista. Voi kun kiinnostaa matemaattiset totuudet. Samaten kuin ääretön maailmankaikkeus.

Fyysikko vaan miettii jotain levyn lämpiämistä ja elektronien liikettä. Ei näe nokkaansa pidemmälle. Teoreettinen fyysikkokin on jokin lokeroon juuttunut sopuli.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämän palstan on pilannut muutama tänne ankkuroitunut "wannabe viisas", jonka ensisijainen tarkoitus lienee korostaa omaa egoaan.
      Tuntuu turhauttavalta edes varovasti kysyä mitään itseä askarruttavaa ongelmaa, kun alkajaisiksi vastauksena on solvausta tietämättömyydestä ja arvostelua tavasta tulla fysiikkapalstalle kyselemään, kun ei tiedä asiasta mitään ? ?
      Luullakseni ihmiset kysyvät asioita juuri siksi että eivät tiedä, ei näiden omiin juttuihinsa toistuvasti linkittävien "nerojen" tarvitse kysellä mitään, hehän tietävät jo kaiken, mutta kysyjien solvaaminen tyhmäksi tuhoaa kaikenlaisen keskustelun, kuten tällä palstalla on juuri käynyt.

      Joskus tämäkin palsta oli aktiivinen ja kiinnostava, jossa saattoi jopa oppia uuttakin, tai ainakin palauttaa mieliin jo unohtunutta, mutta tämä nykyinen suhtautuminen on karkottanut lähes kaikki fysiikasta kiinnostuneet muualle.

      • Anonyymi

        Palstan taso on todella romahtanut. Asialliset keskustelijat ovat kaikonneet. Avaajan kaltaiset trollit yrittävät provosoida viestittelyä.


    • Anonyymi

      Matematiikka on vain fyysikon työkalu, kuin talikko puutarhurille. Tähtitiede on fysiikan kovassa ytimessä. Horoskooppitieteestä ei osaa sanoa. Voihan se olla kivaa viihdettä.

    • Anonyymi

      Fysiikka on tieteiden kuningas. Viimeisten sadan vuoden aikana fysiikan voittokulu on ollut ennen näkemätöntä. Tämä nettikin on jonkin kvanttifysiikan parissa puurtaneen, "lokeroon juuttuneen sopulin" työn tulosta. Kiitos siitä.

    • Anonyymi

      Ilimanpilluu-palsta pilaantui ensin, sitten myös fysiikka- ja matikkapalstat.

    • Anonyymi

      En ymmärrä tähtitiedettä. Mitä järkeä on opetella tähtikuvioiden nimiä ja öisin katsella tähtiä ja tähdenlentoja päivästä (yöstä) toiseen.

      • Anonyymi

        Tuotako luulet tähtitieteen olevan? Tarkistapa tietosi.


    • Anonyymi

      Minä taas tunnen täysin päinvastoin. Fysiikka on minusta loogisempaa kuin matematiikka, koska järki sanoo että esimerkiksi tiheys on massa jaettuna tilavuudella, sillä jos kappaleen tilavuus ei muutu mutta massa kasvaa, niin tällöin enemmän materiaalia ahdetaan samankokoiseen tilaan jolloin tiheys kasvaa. Fysiikalla on myös paljon selvemmät konkreettiset käyttötarkoitukset kuin matematiikalla. Keksin tekniikan alalla käyttötarkoituksen jokaiselle opiskelemalleni fysiikan aiheelle, mutta en keksi käyttötarkoitusta esimerkiksi:

      1. Avaruuden tasoille
      2. Integraali- ja differentiaalilaskennalle
      3. Käänteismatriiseille
      4. Derivaatalle

      Matematiikalla on tarkoitus vain jonkin toisen tieteen työkaluna.

      • Anonyymi

        Et taida olla tekniikan opinnoissasi vielä kovinkaan pitkällä? Itse olen tekniikassa tarvinnut kaikkia noita matemaattisia juttuja, enkä vain opinnoissani, vaan vuosien ajan jokapäiväisissä töissäni.


    • "Aivan kaikki on fysiikkaa!

      Paitsi matematiikka."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe