Tylsä fysiikka

Anonyymi

Mikähän välitiede tämä koko fysiikka on. Niin tylsiä aiheita täällä. Matematiikka ja tähtiede on jotain ihan eri toista. Voi kun kiinnostaa matemaattiset totuudet. Samaten kuin ääretön maailmankaikkeus.

Fyysikko vaan miettii jotain levyn lämpiämistä ja elektronien liikettä. Ei näe nokkaansa pidemmälle. Teoreettinen fyysikkokin on jokin lokeroon juuttunut sopuli.

10

165

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämän palstan on pilannut muutama tänne ankkuroitunut "wannabe viisas", jonka ensisijainen tarkoitus lienee korostaa omaa egoaan.
   Tuntuu turhauttavalta edes varovasti kysyä mitään itseä askarruttavaa ongelmaa, kun alkajaisiksi vastauksena on solvausta tietämättömyydestä ja arvostelua tavasta tulla fysiikkapalstalle kyselemään, kun ei tiedä asiasta mitään ? ?
   Luullakseni ihmiset kysyvät asioita juuri siksi että eivät tiedä, ei näiden omiin juttuihinsa toistuvasti linkittävien "nerojen" tarvitse kysellä mitään, hehän tietävät jo kaiken, mutta kysyjien solvaaminen tyhmäksi tuhoaa kaikenlaisen keskustelun, kuten tällä palstalla on juuri käynyt.

   Joskus tämäkin palsta oli aktiivinen ja kiinnostava, jossa saattoi jopa oppia uuttakin, tai ainakin palauttaa mieliin jo unohtunutta, mutta tämä nykyinen suhtautuminen on karkottanut lähes kaikki fysiikasta kiinnostuneet muualle.

   • Anonyymi

    Palstan taso on todella romahtanut. Asialliset keskustelijat ovat kaikonneet. Avaajan kaltaiset trollit yrittävät provosoida viestittelyä.


  • Anonyymi

   Matematiikka on vain fyysikon työkalu, kuin talikko puutarhurille. Tähtitiede on fysiikan kovassa ytimessä. Horoskooppitieteestä ei osaa sanoa. Voihan se olla kivaa viihdettä.

  • Anonyymi

   Fysiikka on tieteiden kuningas. Viimeisten sadan vuoden aikana fysiikan voittokulu on ollut ennen näkemätöntä. Tämä nettikin on jonkin kvanttifysiikan parissa puurtaneen, "lokeroon juuttuneen sopulin" työn tulosta. Kiitos siitä.

  • Anonyymi

   Ilimanpilluu-palsta pilaantui ensin, sitten myös fysiikka- ja matikkapalstat.

  • Anonyymi

   En ymmärrä tähtitiedettä. Mitä järkeä on opetella tähtikuvioiden nimiä ja öisin katsella tähtiä ja tähdenlentoja päivästä (yöstä) toiseen.

   • Anonyymi

    Tuotako luulet tähtitieteen olevan? Tarkistapa tietosi.


  • Anonyymi

   Minä taas tunnen täysin päinvastoin. Fysiikka on minusta loogisempaa kuin matematiikka, koska järki sanoo että esimerkiksi tiheys on massa jaettuna tilavuudella, sillä jos kappaleen tilavuus ei muutu mutta massa kasvaa, niin tällöin enemmän materiaalia ahdetaan samankokoiseen tilaan jolloin tiheys kasvaa. Fysiikalla on myös paljon selvemmät konkreettiset käyttötarkoitukset kuin matematiikalla. Keksin tekniikan alalla käyttötarkoituksen jokaiselle opiskelemalleni fysiikan aiheelle, mutta en keksi käyttötarkoitusta esimerkiksi:

   1. Avaruuden tasoille
   2. Integraali- ja differentiaalilaskennalle
   3. Käänteismatriiseille
   4. Derivaatalle

   Matematiikalla on tarkoitus vain jonkin toisen tieteen työkaluna.

   • Anonyymi

    Et taida olla tekniikan opinnoissasi vielä kovinkaan pitkällä? Itse olen tekniikassa tarvinnut kaikkia noita matemaattisia juttuja, enkä vain opinnoissani, vaan vuosien ajan jokapäiväisissä töissäni.


  • "Aivan kaikki on fysiikkaa!

   Paitsi matematiikka."

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tokmanin johtaja avauti työntekijäpulasta

   Huuskosen mukaan Tokmannilla on ollut vaikeuksia löytää työvoimaa myymälöihin ja varastoihin, jonka seurauksena tavaratoimituksia on jouduttu jättämää
   Maailman menoa
   342
   8901
  2. Upeaa Martina ja Stefu!

   Onpa upeaa huomata, että ex-pariskunta pystyy juhlimaan yhdessä yhteisen tyttärensä synttäreitä! Ovat ilmeisesti aikuisia ihmisiä, jotka pystyvät haut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   275
   2519
  3. 117
   1396
  4. Oho! Iina Kuustonen ja Mikko Leppilampi "häähumussa", Mikko-isä kuittaa viiltävästi: "Totaalinen..."

   Iina Kuustonen on heittänyt hulvattoman idean Instagramissa. Tällä porukalla on kyllä sarkasmi hallussa! https://www.suomi24.fi/viihde/oho-iina-kuusto
   Kotimaiset julkkisjuorut
   2
   1235
  5. Hyvä olkoon sitten niin!

   Minä lopetan sussa roikkumisen ja kiellän ikuisesti kaikki tunteeni sua kohtaan. En tiedä kuka edes olet enää ja jos tulet juttelemaan niin käännän se
   Ikävä
   64
   847
  6. Poliisioperaatio kansanedustajan kotona

   Riikka Slunga-Poutsalon poika säilytti kovia huumeita ja myyntivälineitä äitinsä asunnossa. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a23dec18-05ef-4ab2-b
   Maailman menoa
   261
   823
  7. Etäisyys kaivattuusi ?

   Oma ihastukseni ( mies ) asuu 250 km päässä, menee autolla 3,5 tuntia ajaessa. Ikävä on koko ajan, nähdään yleensä viikonloppuisin. Miten lähellä/kauk
   Ikävä
   57
   821
  8. Syy miksi en kysele perääsi

   Johtuu siitä että olen ns. Kaikkiruokainen. Voin kyllä ottaa toisenkin naisen jos sinua ei kiinnosta olla mun kanssa. Odotan vain. Se on meinaan niin
   Tunteet
   80
   819
  Aihe