Tylsä fysiikka

Anonyymi

Mikähän välitiede tämä koko fysiikka on. Niin tylsiä aiheita täällä. Matematiikka ja tähtiede on jotain ihan eri toista. Voi kun kiinnostaa matemaattiset totuudet. Samaten kuin ääretön maailmankaikkeus.

Fyysikko vaan miettii jotain levyn lämpiämistä ja elektronien liikettä. Ei näe nokkaansa pidemmälle. Teoreettinen fyysikkokin on jokin lokeroon juuttunut sopuli.

10

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämän palstan on pilannut muutama tänne ankkuroitunut "wannabe viisas", jonka ensisijainen tarkoitus lienee korostaa omaa egoaan.
      Tuntuu turhauttavalta edes varovasti kysyä mitään itseä askarruttavaa ongelmaa, kun alkajaisiksi vastauksena on solvausta tietämättömyydestä ja arvostelua tavasta tulla fysiikkapalstalle kyselemään, kun ei tiedä asiasta mitään ? ?
      Luullakseni ihmiset kysyvät asioita juuri siksi että eivät tiedä, ei näiden omiin juttuihinsa toistuvasti linkittävien "nerojen" tarvitse kysellä mitään, hehän tietävät jo kaiken, mutta kysyjien solvaaminen tyhmäksi tuhoaa kaikenlaisen keskustelun, kuten tällä palstalla on juuri käynyt.

      Joskus tämäkin palsta oli aktiivinen ja kiinnostava, jossa saattoi jopa oppia uuttakin, tai ainakin palauttaa mieliin jo unohtunutta, mutta tämä nykyinen suhtautuminen on karkottanut lähes kaikki fysiikasta kiinnostuneet muualle.

      • Anonyymi

        Palstan taso on todella romahtanut. Asialliset keskustelijat ovat kaikonneet. Avaajan kaltaiset trollit yrittävät provosoida viestittelyä.


    • Anonyymi

      Matematiikka on vain fyysikon työkalu, kuin talikko puutarhurille. Tähtitiede on fysiikan kovassa ytimessä. Horoskooppitieteestä ei osaa sanoa. Voihan se olla kivaa viihdettä.

    • Anonyymi

      Fysiikka on tieteiden kuningas. Viimeisten sadan vuoden aikana fysiikan voittokulu on ollut ennen näkemätöntä. Tämä nettikin on jonkin kvanttifysiikan parissa puurtaneen, "lokeroon juuttuneen sopulin" työn tulosta. Kiitos siitä.

    • Anonyymi

      Ilimanpilluu-palsta pilaantui ensin, sitten myös fysiikka- ja matikkapalstat.

    • Anonyymi

      En ymmärrä tähtitiedettä. Mitä järkeä on opetella tähtikuvioiden nimiä ja öisin katsella tähtiä ja tähdenlentoja päivästä (yöstä) toiseen.

      • Anonyymi

        Tuotako luulet tähtitieteen olevan? Tarkistapa tietosi.


    • Anonyymi

      Minä taas tunnen täysin päinvastoin. Fysiikka on minusta loogisempaa kuin matematiikka, koska järki sanoo että esimerkiksi tiheys on massa jaettuna tilavuudella, sillä jos kappaleen tilavuus ei muutu mutta massa kasvaa, niin tällöin enemmän materiaalia ahdetaan samankokoiseen tilaan jolloin tiheys kasvaa. Fysiikalla on myös paljon selvemmät konkreettiset käyttötarkoitukset kuin matematiikalla. Keksin tekniikan alalla käyttötarkoituksen jokaiselle opiskelemalleni fysiikan aiheelle, mutta en keksi käyttötarkoitusta esimerkiksi:

      1. Avaruuden tasoille
      2. Integraali- ja differentiaalilaskennalle
      3. Käänteismatriiseille
      4. Derivaatalle

      Matematiikalla on tarkoitus vain jonkin toisen tieteen työkaluna.

      • Anonyymi

        Et taida olla tekniikan opinnoissasi vielä kovinkaan pitkällä? Itse olen tekniikassa tarvinnut kaikkia noita matemaattisia juttuja, enkä vain opinnoissani, vaan vuosien ajan jokapäiväisissä töissäni.


    • "Aivan kaikki on fysiikkaa!

      Paitsi matematiikka."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe