Michelin-tähdellä palkittu hampurilaiskokki alkoi myydä viiden euron hampurilaisia, mutta pitää tavoitteena hinnan painamista kolmen euron tasolle.
– Kaikesta ei tarvitse tehdä sairaasti fyrkkaa, hän perustelee.
Hinta perustuu tarkkuuteen, organisointiin ja volyymeihin. Ravintolassa kaikki on laskettu lautasliinoja myöten ja ruuat on punnittu grammalleen.
Työntekijälle kerrotaan rekrytointivaiheessa, mitä hän saa – eli mitää jää saamatta. Tästähän myös kilpailija Hesburger on kuuluisa.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008305243.html
Michelin Burgerin tavoitehinta 3 euroa
Anonyymi
0
<50
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ikävöin sinua kokoyön!
En halua odottaa, että voisin näyttää sinulle kuinka paljon rakastan sinua. Toivon, että uskot, että olen varsin hullun694899KALAJOEN UIMAVALVONTA
https://www.kalajokiseutu.fi/artikkeli/ei-tulisi-mieleenkaan-jattaa-pienta-yksinaan-hiekkasarkkien-valvomattomalla-uimar1923840- 1883611
Kadonnut poika hukkunut lietteeseen mitä kalajoella nyt on?
Jätelautta ajautunut merelle ja lapsi uponnut jätelautan alle?783279Jos sinä olisit pyrkimässä elämääni takaisin
Arvelisin sen johtuvan siitä, että olisit taas polttanut jonkun sillan takanasi. Ei taida löytyä enää kyliltä naista, jo502979- 252004
- 241961
- 1851833
- 301696
- 431405