Saan valita lääkärin ja ja vaikutta lääkitykseen ja ..

Anonyymi

Tulisiko väärän rokoteinformaation levittäjiä rangaista?

Uskonnonfilosofian professori Sami Pihlströmin mukaan ”rokotevastaisen disinformaation levittämiseen pitäisi voida reagoida nykyistä voimakkaammin yleisen turvallisuuden vaarantamisena ja hyökkäyksenä järjestäytynyttä yhteiskuntaa vastaan”.

Rokotevastaisen disinformaation piiriin Pihlström ilmeisesti laskee kaiken sellaisen informaation, jonka valossa koronarokotteen ottamisesta voi jollekin väestöryhmälle olla enemmän haittaa kuin hyötyä, sikäli kuin tämä informaatio ei tule terveysviranomaisilta.

Pihlström myöntää, että tällainen disinformaatioon puuttuminen on vaikeaa ”koska sananvapauteen ei tietenkään tule puuttua”, mikä ilmeisesti tarkoittaa sitä, että ennakkosensuuria ei voi asettaa voimaan.

Pihlström kuitenkin ilmeisesti hyväksyy ja jopa suosittelee sitä, että vääristä mielipiteistä voi ja tulee rangaista. Hän ei tarkemmin määrittele, miten disinformaatio tunnistetaan ja mikä taho on luotettava määrittäjä sille, mikä on oikeaa ja mikä väärää informaatiota. Näyttää kuitenkin siltä, että vääriksi on luettava mielipiteet, jotka poikkeavat terveysviranomaisten kannasta.

Terveysviranomaisten kannanottojen ristiriitaisuus
Ongelmallista tässä lähestymistavassa on se, että koronapandemian aikana terveysviranomaisten kanta on vaihdellut. Pitäisikö terveysviranomaisten välittämää informaatiota pitää oikeana ja siitä poikkeavia kantoja disinformaationa välittämättä siitä, että tällä tavalla kritiikin yläpuolelle korotettua virallista kertomusta käytetään ohjaamaan koronapandemian hoitoa.

Totuus on sitä, mitä johtajat sanovat sen olevan; kaikki muu on väärää tietoa, jolta he suojelevat meitä. Ja millaisia pelejä he pelaavatkaan totuudella ja väärällä tiedolla!

Ne, jotka määräävät sen, mikä on oikea kertomus, hallitsevat kaikkea, ja kertomusta on mahdollista hallita täyttämällä koko yhteiskunta informaatiotulvalla. Vastakertomukset ovat määritelmän mukaan “harhatiedotusta”, ja harhatiedotus voidaan eliminoida algoritmisilla toimenpiteillä tai muilla sensuurin muodoilla.

Douglas Farrow: Kehittyvä Nowa Huta

Tuolla lisää.

https://tinyurl.com/4k6pv9s6

8

384

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Pihlström kuitenkin ilmeisesti hyväksyy ja jopa suosittelee sitä, että vääristä mielipiteistä voi ja tulee rangaista. "

   Tuo on ihan sinun oma olkiukkosi. Mitä mieltä olet siitä, että täällä taannoin joku valopää väitti useita kertoja, että Suomessa on kuollut koronarokotteisiin 110 ihmistä? Hyväksytkö tällaisen "informaation" levittämisen?

   • Anonyymi

    Uskonnonfilosofian professori Sami Pihlströmin mukaan ..


  • Jos väärästä rokoteinformaatiosta rangaistaisiin, niin silloin rangaistaviksi Suomessa joutuisi mm. maan hallitus, THL, STM ja ennen kaikkia valtamedia. Näitä tahoja vastaan on tehtykin useita rikosilmoituksia ja pyydetty poliisitutkintoja, mutta ne eivät ole johtaneet mihinkään, koska kaikki ovat samassa salaliitossa ja hyväksyneet YK:n agenda 2030 ohjelman, jonka yhtenä tarkoituksena on maapallon väkiluvun vähentäminen n. 90 %:lla eli noin 7 miljardilla ihmisellä mm. rokotteiden avulla.
   https://tokentube.net/v/2792348959/Tilastot-todistavat-koronarokote-on-tappajarokote

   • Anonyymi

    Joppa, lääkkeet auttavat vain jos otat ne.


   • Anonyymi

    Juuri tuollainen hörömlörö on sitä kiistatta väärää tietoa, josta pitäisi olla sanktioita. Tuollainen paskanjauhaminen vaarantaa henkisesti epävakaiden ihmiset terveyden. Ei se täysipäisiin uppoa, mutta yhteiskunnan pitää kyetä suojelemaan heikoimpia vaaralliselta disinformaatiolta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joppa, lääkkeet auttavat vain jos otat ne.

    Noista kun ei tiedä, ovatko pelleilyä, vai onko kyseessä oikeasti mieletään sairas ihminen.
    Jos tosissaan kirjoittelee, niin on selvää, että terveen ajukuupan tuotosta tuo ei ole.


   • Anonyymi

    Jomppa2 ja koulupohja ja työhistoria olisi hieno tietää.

    huu haa linkissä oli ensimmäisenä ett 120 vuodessa 6000 rokotekuolemaa.
    Ei tarvitse mennä kauaksi kuin suomessa oli enemmän kuin 6000 liikenneonnettomuudessa kuollutta 10 vuodessa.

    Tälläkin hetkellä on liikenteessä useita kymmeniä kertoja enemmän kuolemia kuin rokotteesta ja vakavasti vammautuneita on sata kertaa enemmän.

    Minä ainakin olen päässyt yli 85v jatkuvalla jokavuotisella rokottamisella ja 78v aloin syömään kyllä lääkkeitä. Panadolia ja kolesterolilääkettä sekä unilääkettä.

    𝐑𝐨𝐤𝐨𝐭𝐚 𝐚𝐢𝐧𝐚𝐤𝐢𝐧 𝐢𝐬𝐨𝐢𝐬𝐚̈𝐬𝐢, 𝐥𝐚𝐩𝐬𝐞𝐬𝐢 𝐡𝐚𝐥𝐮𝐚𝐚 𝐞𝐭𝐭𝐚̈ 𝐡𝐞𝐢𝐥𝐥𝐚̈ 𝐨𝐧 𝐢𝐬𝐨𝐢𝐬𝐚̈ 𝐤𝐮𝐭𝐞𝐧 𝐦𝐮𝐢𝐥𝐥𝐚𝐤𝐢𝐧.

    𝐊𝐚𝐢𝐤𝐢𝐬𝐬𝐚 𝐬𝐚𝐝𝐮𝐢𝐬𝐬𝐚 𝐩𝐮𝐡𝐮𝐭𝐚𝐚𝐧 𝐩𝐚𝐩𝐨𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐣𝐚 𝐦𝐚𝐦𝐦𝐨𝐢𝐬𝐭𝐚, 𝐤𝐚𝐢 𝐲𝐦𝐦𝐚̈𝐫𝐫𝐚̈𝐭.

    Saan kolmannen piikin joulukuun 1 viikolla.


  • Anonyymi

   Jos suosittelen raakana keväistä korvasienisalaattia näsiänkukilla koristeltuna ja joku potkaisee tyhjää, niin mielestäni olen ansainnut jonkinlaisen sanktion.
   On tilastollisesti aivan varmaa, että nämä ns. "rokotekriittiset" ovat olleet välillisesti aiheuttamassa turhia sairastumisia ja kuolemia. Eikä puolustukseksi riitä, että toimi hyvässä uskossa. Oikeaa tietoa on aivan riittävästi saatavilla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   36
   3528
  2. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   3329
  3. Mahdoton ymmärtää suomalaisia, jotka kannattaa Putinin venäjää

   ja jopa hyökkäystä Ukrainaan. Minkälainen ihminen tuollainen voi olla, kysyn vaan? Mitä hienoa on diktatuurissa, ja vaikka siinä ettei ole edes sanan
   Maailman menoa
   366
   3009
  4. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   61
   1482
  5. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   97
   1254
  6. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   1221
  7. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1198
  8. Miehelle muistutuksena

   Rakastan! Läpi tulen ja jään, minä tulen ja luoksesi jään (lainaus jostain). Odota minua! H
   Ikävä
   90
   1114
  9. Arvomaailma

   Miten kukin elämää arvottaa. Tuli noista vaatteista mieleen tuossa yhdessä ketjussa, että miten te arvotatte ihmisiä, millä perusteella ja miten? Mä
   Sinkut
   282
   971
  Aihe