Analogia hukassa

Anonyymi

"Satakunnassa 12 koronaan kuollutta kahden viikon sisällä – infektioylilääkäri jyrähtää vanhuksia hoitaville: ”On syytä harkita alan vaihtoa, jos rokotetta ei ota”
Suurin osa kuolleista on ollut iäkkäitä hoitokodin asukkaita. Satasairaalan infektioylilääkäri Raija Uusitalo-Seppälä on huolissaan, että hauraiden vanhusten kanssa työskentelee edelleen rokottamattomia henkilöitä. Avi suunnittelee nyt uusien rajoitusten käyttöönottoa Satakunnassa."

Toisaalla THL osoittaa, että rokote ei estä koronan leviämistä?

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rokote vähentää koronan leviämistä. Sairaalaan joutumisen riski on rokottamattomilla tuoreimman tiedon mukaan 19 kertainen rokotettuihin nähden ja tehohoitoon joutumisen riski 33 kertainen.
      Rokote vähentää selvästi tartuntoja ja siten myös tartuttavuutta. THL on kertonut, että rokotettykin voi tartuttaa, mutta se ei tarkoita, etteikö rokotteista olisi taudin hallinnan kannalta selvää hyötyä.

      Se luetun ymmärtäminen.

      • Anonyymi

        Sepite se on tuokin ..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sepite se on tuokin ..

        Mikä edellisessä kommentissa on sepitettä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä edellisessä kommentissa on sepitettä?

        "Tehohoitolääkäri kertoo _karmivista_ hetkistä korona-aikana: ”Veti hiljaiseksi”
        Tehohoitolääkäri Tero Varpulan mukaan koronapandemian alussa tilanne näytti _karmivalta_."


        Sielunveljenne kertoo sen missä hengessä tekin liikutte - milloin lääkärit ovat alkaneet käyttää ylisanoja ja MIKSI? Ts. Miksi lääkäri on huomannut tekevänsä KARMIVAA ja HILJAISEKSI VETÄVÄÄ työtä kun se itseasiassa on puuduttavaa ja jokapäiväistä toimenkuvaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tehohoitolääkäri kertoo _karmivista_ hetkistä korona-aikana: ”Veti hiljaiseksi”
        Tehohoitolääkäri Tero Varpulan mukaan koronapandemian alussa tilanne näytti _karmivalta_."


        Sielunveljenne kertoo sen missä hengessä tekin liikutte - milloin lääkärit ovat alkaneet käyttää ylisanoja ja MIKSI? Ts. Miksi lääkäri on huomannut tekevänsä KARMIVAA ja HILJAISEKSI VETÄVÄÄ työtä kun se itseasiassa on puuduttavaa ja jokapäiväistä toimenkuvaa?

        Lääkärit ovat ihmisiä. Uuden tappavan vaikeasti hoidettavan taudin ilmaantuminen on kaikkea muuta kuin jokapäiväistä toimenkuvaa.
        Taidat käydä vähän hitaalla.

        Kuulin suhteellisen luotettavalta lähteeltä (syönyt parikymmentä vuotta jääkaapiltani), että hänen kovakuntoinen nuorehko työkaverinsa sairasti koronan ja on ollut sen jälkeen puoli vuotta sairaslomalla keuhkovaurioiden takia. Tuskin palaa hommin. Kyllä sellainen kylmää.
        Oman senioriporukkani vanhimmista jäsenistä yksi kuoli kohta koronan tultua Suomeen. Keuhkojen hapenotto romahti. Silloin ei vielä yleisesti testattu, mutta kaverin oireet sopivat koronaan kuin nenä päähän.
        R.I.P.


    • Anonyymi

      "Ylilääkäri IS:lle: Hallituksen on määrättävä rokotuspakko"

    • Anonyymi

      Kohta alkaa täälläkin priorisointi. Joudutaan valitsemaan ketä tehohoidetaan ketä ei.

      • Anonyymi

        Pari vuotta tuskailtu tehohoitopaikoista ja asialle ei tehty YHTÄÄN mitään - missä valtakunnan epidemiasairaala - Paimiossa sairaalakompleksi Hollywoodin käytössä ja muutama varuskunta käyttämättä?

        On tähdätty rokotuksiin ..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pari vuotta tuskailtu tehohoitopaikoista ja asialle ei tehty YHTÄÄN mitään - missä valtakunnan epidemiasairaala - Paimiossa sairaalakompleksi Hollywoodin käytössä ja muutama varuskunta käyttämättä?

        On tähdätty rokotuksiin ..

        Valtakunnallinen epidemiasairaalako on sinun mielestäsi vastaus? Voi herran pieksut ja rouvan supikkaat.


    • Anonyymi

      Lapsella, joka viedään ensimmäistä kertaa syvään altaaseen, on kaikki analogiat hukassa, koska niitä ei ole. Tässä analogiassa terveysasiantuntijat eivät ole lapsia (vaikka joskus he väittävät julkisuudessa itesnsä ja kaikkien muiden olevan lapsen asemessa peitelläkseen henkilökohtaisia heikkouksiaan). Lapsia ovat ne jotka ovat tutustuneet altaassaolemiseen kaikkein vähiten.

      • Anonyymi

        Nyt tuli todella lapsellinen analogia. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.


    • Anonyymi

      Talvi tulee olemaan hankalampi aika, kuin mennyt kesä tai kesät yleensä, koska olemme enemmän sisätiloissa, kuin kesällä.

      - Sisätiloissa ilma vaihtuu huomattavasti heikommin, kuin ulkona.
      - Mutatoituneet variantit leviävät tehokkaammin, koska ovat nopeampia ja tehokkaampia monistumaan.
      - Leviäminen tapahtuu ilmateitse.
      - Oireet ovat alkaneet muistuttamaan enemmän kausiflunssaa, perinteistä oiretta kuten makuaistin muutoksia, esiintyy harvemmin.
      - Muiden suojautumistapojen käyttö on vähäisempää kuin aiemmin, ja näyttää siltä, että niitä väheksytään tai ei haluta.
      - Rajoitteita on vähennetty, joskin nyt on ilmeisesti otettava käyttöön uudelleen.
      - Koronapassia on otettu käyttöön, mutta se ei vähennä kokoontumista, joka on yleensä pandemiassa tai endemiassa leviämisen estämisen kannalta huono juttu
      - Testaamista on vähennetty.
      - Matkustaminen ja liikkuminen lisääntyi kesällä huomattavasti aiemmista kuukausista, eikä sitä ole edelleenkään pyritty aktiivisesti vähentämään.

      Kaiken tämän seurauksena ihmiset eivät tiedä saaneensa nimenomaan koronatartuntaa, tai saavat tietoonsa huonommin kuin aiemmin, koska oireet ovat lieventyneet. Tai nuorten ollessa kyseessä, nuoret edelleen sairastavat lievemmin kuin vanhemmat tai useammin oireettomammin, kuin vanhemmat (vaikka virus tarttuu nykyään herkemmin myös nuoriin ja nuoretkin sairastuvat keskimäärin vakavammin, kuin aiemmin).

      Kirsikkana kakun päällä, rokotteiden teho alkaa edelleen puremaan kunnolla vasta useita viikkoja rokottamisen jälkeen, ja toisaalta teho alkaa putoamaan jo pari kuukautta rokottamisen jälkeen, joten "läpäisyinfektioita" tulee myös. Vastustukykyä ei siis ole heti rokottamisen jälkeen ja toisaalta sen tuoma suoja on huomattavasti heikentynyt viimeistään 5kk edellisen rokotteen saamisen jälkeen.

      Kyseessä on siis yhdistelmä vähän holtitonta käyttäytymistä, rokotteiden heikkenevää suojaa, uusien varianttien tartuttavuuden lisääntymisestä ja ihmisten yleisen valppauden tai varautumisen herpaantumista.

    • Anonyymi

      Vuosi 2022 alkaa: USA:n lääkehallinto FDA ei ole hyväksynyt yhtään COVID-rokotetta
      Julkaistu 31.12.2021 14:31, 2548 lukukertaa, Ei kommentteja
      Yleinen harhaluulo on, että mRNA-koronarokotteet olisi laajasti hyväksyttyjä. Kenties uskomatonta, mutta totta: Yhdysvalloissa ei vieläkään ole FDA:n hyväksymää mRNA-COVID-19-rokotusta. Tällä hetkellä ei ole edes suunnitteilla sellaisen saatavuutta.
      Yhdysvalloissa ei ole tällä hetkellä saatavilla täysin hyväksyttyä COVID-19-rokotetta. Kyseessä on tosiasia, jota vastaan valtamedia on hyökännyt ja estänyt tämän tietouden leviämisen kaikin mahdollisin keinoin.
      Kyllä, USA:n lääkehallinnon viranomaiset (FDA) myönsi Pfizer/BioNtechille täyden hyväksynnän COVID-19-rokotteelle tietylle tuotteelle, jota tarjottiin tuotenimellä Comirnaty. Tämä tapahtui 23. elokuuta 2021.
      Joe Bidenin hallinto ja useat osavaltiot suhtautuivat FDA:n ”täydelliseen hyväksyntään” myönteisesti ja sitä käytettiin nopeasti keinona pakottaa miljoonat ihmiset ottamaan piikityksiä. Comirnaty-tuote on hyväksytty ”COVID-19-taudin ehkäisyyn 16-vuotiaille ja sitä vanhemmilla henkilöillä”.
      Mutta kyseinen Comirnaty-rokote ei sen sijaan ei ole koskaan päässyt Yhdysvaltoihin. Rajojen sisällä täysin sertifioitua eli hyväksyttyä rokotetta ei löydy mistään. Ainoa Yhdysvalloissa saatavilla oleva Pfizerin mRNA-piikitys on erillinen tuote, joka on edelleen vain hätäkäyttöluvan (EUA) alainen kokeellinen lääketuote.
      Pfizer sanoi tuolloin elokuussa, että Comirnaty ei ole vielä saatavilla, mutta että FDA:n hyväksymä tuoteversio olisi pian kaikkien saatavilla. Nyt on kulunut yli 4 kuukautta tästä Pfizer-piikituksen täydellisestä hyväksynnästä, mutta kuuluisaa Comirnatya edelleenkään ole käytössä.
      FDA on tunnustanut Comirnatyn ”laillisesti erilliseksi” tuotteeksi, jossa on ”tiettyjä eroja”, mutta sanoo, että sillä yksityiskohdalla ei ole vaikutusta piikitysten tehokkuuteen ja turvallisuuteen. Kysymys toki herää, että jos nämä kaksi tuotetta ovat identtisiä, FDA ei ole selittänyt sitä, että miksi se hyväksyi vain erillisen tuotteen nimeltä Comirnaty eikä piikityksiä, joita nyt myydään hätäkäyttöluvan EUA-merkinnällä.
      CDC:n mukaan Comirnaty ei ole vieläkään tilattavissa. Lisäksi CDC toteaa, että ”Pfizer ei aio valmistaa mitään näillä NDC:illä (National Drug Codes) ja merkinnöillä varustettua tuotetta seuraavien kuukausien aikana, koska EUA:n hyväksymä tuote on edelleen saatavilla ja se on jakelussa Yhdysvalloissa.”
      Äskettäisessä ”faktatarkastuksessa” Pfizer ja HHS:n virkamies kertoivat The Washington Postille, että EUA-tuotteella ja Comirnatylla ei ole muiden versioiden tavoin laillista koskemattomuutta. Pfizer tai liittovaltion hallitus eivät kuitenkaan ole koskaan selittäneet, että miksi he vaivautuisivat tunnistamaan kaksi laillisesti erillistä tuotetta.
      EUA suojaa täysin lääkevalmistajaa vastuulta, eikä anna kuluttajalle oikeussuojaa. PREP-lainsäädäntö sekä muut COVID-rokotteita tuottavien yritysten vastuun suojelemiseksi tehdyt säännökset lisäsivät niiden vastuuvapautta mRNA-piikitysten seurauksista.
      UMV/UVM, 31.12.2021
      Lähde: Mainland

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7936
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2198
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1374
    Aihe