Tiedätkö oletko Veroparatiisi-soten, ELINTENLUOVUTTAJA testamentin tehnyt ?

Anonyymi

Onkohan kovinkaan moni Suomen kansalainen, edes tietoinen, että on automaattisesti elintenluovuttaja, jos tätä Satakunnan kansan juttua, on uskominen:

https://www.satakunnankansa.fi/paakirjoitukset/art-2000007121015.html

Nykyisessä korruptiopolitiikan ja Veroparatiisi-pörssikeinottelun symbioosissa, tuntuu kyllä aika arveluttavalta, tuollainen väite, että jos ei ole erikseen kieltänyt, on automaattisesti silputtavissa, lihanleikkurilla viipaleiksi, kun lusikka lentää nurkkaan.

36

766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joillakin on kokemuksia, että on sairastaessa pyydetty allekirjoituksia, erinäisiin papereihin, joita ei ole kipeänä tms. edes jaksanut lukea.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17245621/joko-veroparatiisi-taysin-coloplast-syytteet--korvaukset-on-toteutettu-

      Kovaa Veroparatiisi-pörssikeinottelubisnestä, kaupataan hyväntekemisen mainoksilla, mutta onko se sitä, vai jotain ihan muuta, varsinkin kun vain rikkailla, on enää Suomessa varaa, mihinkään erikoissairaanhoitoon.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

    • Anonyymi

      Olet sinäkin yksi onneton hörhö.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tähän kun lisätään, että äärioikealle radikalisoituneet korruptiopoliitikot, ym veroparatiisirikkaat, hakevat erityisen innokkaasti, eutanasian laillistamista, vaikka heillä ne oikeudet käytännössä jo ovatkin, siellä Sveitsin yksityisklinikoillaan, siellä missä kansalta varastetun varallisuuden pankkitilitkin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kirja nisunjyvistä oli mielestäni paras.

    • Anonyymi

      Eikö kukaan teistä köyhistä tiedä edes sitä, että voi tehdä hoitotestamentin? Se on hyvä tehdä oman lähihoitajan tai sosiaalihoitajan kanssa. Saatte allekirjoitukseen passelit todistajat.
      Ruikutus pois ja hoitotestamentin tekoon, aamen!

      • Anonyymi

        Juuri niin. Omakannassa kannattaa laatia haluamansa elintenluovutustestamentti.
        Olen jo tehnyt sen enkä kadu valintaani.


    • Anonyymi

      Etkö osaa lukea, Suomessa on ELINTENLUOVUTUSPAKKO.

    • Anonyymi

      Sehän on hieno asia, että elimet kelpaa siirtoihin. Ajatelkaas, kuinka upeeta on, että maksanne saa joku perusjuoppo, joka on raitistunut, mutta maksa meni jo pilalle.
      Entäs kun joku sydänsairas politiikko, joka saa sinun sydämesi ja taas jaksaa ajaa kommunistien asioita?
      Tämä on sitä uudelleen heräämisen ihmeitä.
      Onneksi aivoja ei vielä siirrellä, sillä olisi outoa, jos äärioikeistolainen aivoriirron myötä heräisikin leikkauspöydältä äärivasemmistolaisena!

    • Anonyymi

      Emmekä "ruikuta", vaan kirjoitamme asioista, jotka mietityttävät monia.

      Onhan se vähintäänkin erikoista, ettei koko ajan isommalla, osalla Suomen kansalaisia, ole mahdollisuuksia mihinkään erikoissairaanhoitoon, mutta heitä mainostetaan "hyväntekijöiksi", kun luovuttava kyselemättä elimensä, veroparatiisirikkaiden VARAOSIKSI.

      Uhrautuvaisuus sopineen luterilaiseen mentaliteettiin, mutta oikeus-sivistysvaltioissa, sille on nimikin: elintenryöstö, elinkauppa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äärioikeisto heilastelee Kiinan, Veroparatiisirikkaiden kanssa, samoissa kerhoissa,niin Suomen, kuin muidenkin EU:n alueiden pörssikeinottelijat.

      https://www.aamulehti.fi/ulkomaat/art-2000007318235.html

      Länsimaisissa medioissa, "pahuus" nähdään aina idässä, vaikkei Usa ja EU verokeitaineen, ole itää kummempi, köyhyyteen pakottaminen vain naamioidaan "sairaus-kansaneläkkeiksi", mutta käytännössä ne eivät mitään eläkkeitä ole, vaan äärimmäistä köyhyyttä, oikeusturvan puutetta, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien menettämistä, taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa.

    • Anonyymi

      Vapaaehtoisuuden määritelmä, ei täyty kun elin otetaan, ensin taloudellisen väkivallan kohteeksi, eli köyhyyteen pakotetulta henkilöltä.

      Taloudellisen edun hakeminen, on ilmiselvyys Veroparatiisi-sotessa.

    • Anonyymi

      Onneksi ikä suojelee etten joudu varaosiksi. Vanha on jo niin resunen joka paikasta ettei muuta kuin monttuun vain.

      • Anonyymi

        Ja hyvin näyttävät, vanhojenkin elimet kelpaavan, muutenhan tuota elintenluovutuspakkoa, ei olisikaan.


    • Anonyymi

      Uhriutumisella kehuskeleminen, on vihoviimeistä. Sen verran pitää osata ajatella, tuleviakin eläkeläisiä, että edes yrittää, puolustaa ja vaatia puuttuvia oikeuksia.

      Äänestämällä se ei tapahdu, se on jo sinisilmäisiempienkin myönnettävä. Itsetuhoiseksi ja hengenvaaralliseksi, koko ajan kurjistava ja köyhyyttä pahentava äänestäminen, on osattava lopettaa.

    • Anonyymi

      Kuka tarvii montussa elimiään?

      • Anonyymi

        Ei kuolleista elimiä leikellä, vaikka niin halutaan antaa ymmärtää, ne otetaan silloin kun ihminen on vielä elossa. Kukaan ei tiedä mikä on tietoisuuden taso, vaikka aivosähkökäyrä olisi pelkkää viivaa. Jotkut ovat heränneet tuosta tilasta.
        Varmasti nämä natsit jotka kehittivät koronapassin, laajentavat sitä elinten luovutukseen, tai sinut suljetaan yhteiskunnasta ulos.
        Älkää alistuko käyttämään passia missään, se on orjapassi.


      • Anonyymi

        Pointti ei nyt ole se, että kuka kuoltuaan tarvitsee mitään, vaan se, että köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamalla, aiheutetaan mm. ennenaikaisia kuolemia, kun oikeusturvattomat, eivät pysty puolustautumaan, heihin kohdistuvaa taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa vastaan.

        https://yle.fi/uutiset/3-12175567

        Kyllä kaikkialla maailmassa, tunnustetaan tämä asia, mistä nyt puhutaan, eli köyhyyteen pakottamalla, veroparatiisirikkaiden elinkauppaan, varaosiksi pakottaminen, niin katukaupassa, elintenryöstönä, köyhyyden takia myyntinä ym, kuin näennäisesti laillista, virallista tietä tapahtuva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kuolleista elimiä leikellä, vaikka niin halutaan antaa ymmärtää, ne otetaan silloin kun ihminen on vielä elossa. Kukaan ei tiedä mikä on tietoisuuden taso, vaikka aivosähkökäyrä olisi pelkkää viivaa. Jotkut ovat heränneet tuosta tilasta.
        Varmasti nämä natsit jotka kehittivät koronapassin, laajentavat sitä elinten luovutukseen, tai sinut suljetaan yhteiskunnasta ulos.
        Älkää alistuko käyttämään passia missään, se on orjapassi.

        Pitää keskittyä aidon oikeusturvan, 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttamisen vaatimiseen.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17254585/listataan-kaikki-pakot-joita-suomessa-tahan-mennessa-on

        Veroparatiisi-korruptio-pörssikeinottelija-poliitikkojen, olisi vakavasti syytä, miettiä millä esim. 800€/kk orjuuttamiseläkeläinen, kustantaa kaikki nuo pakkomaksut, varsinkin kun ei ole sitä nuoruutta, terveyttä, osaamista, voimia, kykyä ym, millä hakea mitään "tukea" , eikä mitään "tukea" aidosti, kela-sos-byrokratialla lyömisestä, ole saatavissa, niillekään, jotka siihen byrokatiaan kykenisivät.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille


      • Anonyymi

        Ei niin kukaan. Mutta pieni ihminen on loppuun saakka itsekäs. Itse luovutan tutkimukseen näytteitä jo eläessäni.


    • Anonyymi

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008489738.html

      Kuvaavaa Taloustutkimuksen köyhyystutkimukselle on, että alle 1 250€/kk tuloilla, ei edes pääse köyhyystutkimukseen, esim. puoli miljoonaa Suomen kansalaista, kituuttaa ja kärvistelee, 800€/kk, kun kaikissa muissa Pohjoismaissa, ovat sairaus-kansaneläkkeet tuon köyhyysrajan yläpuolella.

    • Anonyymi

      Varmaankin köyhemmille elinluovutus-elinten vastaanottajille, annetaan Veroparatiisi-sotelaitoksissa, köyhyyteen ja ennenaikaisesti tapettujen elimiä.

    • Anonyymi

      Vanhusten, vammaisten ja kroonikkojen elimiä ja veroparatiisirikkaille sitten luksuselimiä, ryöstetty katulapsilta ym nuorilta ja terveemmiltä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Voi siitä kieltäytyäkin. Minä lahjoitan soluja biopankkiin jo eläessäni.:D On kiva olla hyödyksi.

    • Anonyymi

      Ei pidä uskoa kaikkeen mahdolliseen höpöön.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Äänestyspakko, pakkoelintenluovutus, pakko jenkkien sotaliiton etupiiriin pakottamisesta jne.

      Joko käsitätte kuinka tärkeää, on lopettaa korruptiovaaleissa äänestäminen heti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1495
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe