Tiedätkö oletko Veroparatiisi-soten, ELINTENLUOVUTTAJA testamentin tehnyt ?

Anonyymi

Onkohan kovinkaan moni Suomen kansalainen, edes tietoinen, että on automaattisesti elintenluovuttaja, jos tätä Satakunnan kansan juttua, on uskominen:

https://www.satakunnankansa.fi/paakirjoitukset/art-2000007121015.html

Nykyisessä korruptiopolitiikan ja Veroparatiisi-pörssikeinottelun symbioosissa, tuntuu kyllä aika arveluttavalta, tuollainen väite, että jos ei ole erikseen kieltänyt, on automaattisesti silputtavissa, lihanleikkurilla viipaleiksi, kun lusikka lentää nurkkaan.

36

254

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joillakin on kokemuksia, että on sairastaessa pyydetty allekirjoituksia, erinäisiin papereihin, joita ei ole kipeänä tms. edes jaksanut lukea.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17245621/joko-veroparatiisi-taysin-coloplast-syytteet--korvaukset-on-toteutettu-

   Kovaa Veroparatiisi-pörssikeinottelubisnestä, kaupataan hyväntekemisen mainoksilla, mutta onko se sitä, vai jotain ihan muuta, varsinkin kun vain rikkailla, on enää Suomessa varaa, mihinkään erikoissairaanhoitoon.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16328939/attendon-mehilaisen-terveystalon-esperin-veroparatiisirikolliset-tuomittava-ihmiskaupasta

  • Anonyymi

   Olet sinäkin yksi onneton hörhö.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tähän kun lisätään, että äärioikealle radikalisoituneet korruptiopoliitikot, ym veroparatiisirikkaat, hakevat erityisen innokkaasti, eutanasian laillistamista, vaikka heillä ne oikeudet käytännössä jo ovatkin, siellä Sveitsin yksityisklinikoillaan, siellä missä kansalta varastetun varallisuuden pankkitilitkin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kirja nisunjyvistä oli mielestäni paras.

  • Anonyymi

   Eikö kukaan teistä köyhistä tiedä edes sitä, että voi tehdä hoitotestamentin? Se on hyvä tehdä oman lähihoitajan tai sosiaalihoitajan kanssa. Saatte allekirjoitukseen passelit todistajat.
   Ruikutus pois ja hoitotestamentin tekoon, aamen!

   • Anonyymi

    Juuri niin. Omakannassa kannattaa laatia haluamansa elintenluovutustestamentti.
    Olen jo tehnyt sen enkä kadu valintaani.


  • Anonyymi

   Etkö osaa lukea, Suomessa on ELINTENLUOVUTUSPAKKO.

  • Anonyymi

   Sehän on hieno asia, että elimet kelpaa siirtoihin. Ajatelkaas, kuinka upeeta on, että maksanne saa joku perusjuoppo, joka on raitistunut, mutta maksa meni jo pilalle.
   Entäs kun joku sydänsairas politiikko, joka saa sinun sydämesi ja taas jaksaa ajaa kommunistien asioita?
   Tämä on sitä uudelleen heräämisen ihmeitä.
   Onneksi aivoja ei vielä siirrellä, sillä olisi outoa, jos äärioikeistolainen aivoriirron myötä heräisikin leikkauspöydältä äärivasemmistolaisena!

  • Anonyymi

   Emmekä "ruikuta", vaan kirjoitamme asioista, jotka mietityttävät monia.

   Onhan se vähintäänkin erikoista, ettei koko ajan isommalla, osalla Suomen kansalaisia, ole mahdollisuuksia mihinkään erikoissairaanhoitoon, mutta heitä mainostetaan "hyväntekijöiksi", kun luovuttava kyselemättä elimensä, veroparatiisirikkaiden VARAOSIKSI.

   Uhrautuvaisuus sopineen luterilaiseen mentaliteettiin, mutta oikeus-sivistysvaltioissa, sille on nimikin: elintenryöstö, elinkauppa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äärioikeisto heilastelee Kiinan, Veroparatiisirikkaiden kanssa, samoissa kerhoissa,niin Suomen, kuin muidenkin EU:n alueiden pörssikeinottelijat.

   https://www.aamulehti.fi/ulkomaat/art-2000007318235.html

   Länsimaisissa medioissa, "pahuus" nähdään aina idässä, vaikkei Usa ja EU verokeitaineen, ole itää kummempi, köyhyyteen pakottaminen vain naamioidaan "sairaus-kansaneläkkeiksi", mutta käytännössä ne eivät mitään eläkkeitä ole, vaan äärimmäistä köyhyyttä, oikeusturvan puutetta, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien menettämistä, taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa.

  • Anonyymi

   Vapaaehtoisuuden määritelmä, ei täyty kun elin otetaan, ensin taloudellisen väkivallan kohteeksi, eli köyhyyteen pakotetulta henkilöltä.

   Taloudellisen edun hakeminen, on ilmiselvyys Veroparatiisi-sotessa.

  • Anonyymi

   Onneksi ikä suojelee etten joudu varaosiksi. Vanha on jo niin resunen joka paikasta ettei muuta kuin monttuun vain.

   • Anonyymi

    Ja hyvin näyttävät, vanhojenkin elimet kelpaavan, muutenhan tuota elintenluovutuspakkoa, ei olisikaan.


  • Anonyymi

   Uhriutumisella kehuskeleminen, on vihoviimeistä. Sen verran pitää osata ajatella, tuleviakin eläkeläisiä, että edes yrittää, puolustaa ja vaatia puuttuvia oikeuksia.

   Äänestämällä se ei tapahdu, se on jo sinisilmäisiempienkin myönnettävä. Itsetuhoiseksi ja hengenvaaralliseksi, koko ajan kurjistava ja köyhyyttä pahentava äänestäminen, on osattava lopettaa.

  • Anonyymi

   Kuka tarvii montussa elimiään?

   • Anonyymi

    Ei kuolleista elimiä leikellä, vaikka niin halutaan antaa ymmärtää, ne otetaan silloin kun ihminen on vielä elossa. Kukaan ei tiedä mikä on tietoisuuden taso, vaikka aivosähkökäyrä olisi pelkkää viivaa. Jotkut ovat heränneet tuosta tilasta.
    Varmasti nämä natsit jotka kehittivät koronapassin, laajentavat sitä elinten luovutukseen, tai sinut suljetaan yhteiskunnasta ulos.
    Älkää alistuko käyttämään passia missään, se on orjapassi.


   • Anonyymi

    Pointti ei nyt ole se, että kuka kuoltuaan tarvitsee mitään, vaan se, että köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakottamalla, aiheutetaan mm. ennenaikaisia kuolemia, kun oikeusturvattomat, eivät pysty puolustautumaan, heihin kohdistuvaa taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa vastaan.

    https://yle.fi/uutiset/3-12175567

    Kyllä kaikkialla maailmassa, tunnustetaan tämä asia, mistä nyt puhutaan, eli köyhyyteen pakottamalla, veroparatiisirikkaiden elinkauppaan, varaosiksi pakottaminen, niin katukaupassa, elintenryöstönä, köyhyyden takia myyntinä ym, kuin näennäisesti laillista, virallista tietä tapahtuva.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kuolleista elimiä leikellä, vaikka niin halutaan antaa ymmärtää, ne otetaan silloin kun ihminen on vielä elossa. Kukaan ei tiedä mikä on tietoisuuden taso, vaikka aivosähkökäyrä olisi pelkkää viivaa. Jotkut ovat heränneet tuosta tilasta.
    Varmasti nämä natsit jotka kehittivät koronapassin, laajentavat sitä elinten luovutukseen, tai sinut suljetaan yhteiskunnasta ulos.
    Älkää alistuko käyttämään passia missään, se on orjapassi.

    Pitää keskittyä aidon oikeusturvan, 1 250€/kk minimieläkkeiden toteuttamisen vaatimiseen.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17254585/listataan-kaikki-pakot-joita-suomessa-tahan-mennessa-on

    Veroparatiisi-korruptio-pörssikeinottelija-poliitikkojen, olisi vakavasti syytä, miettiä millä esim. 800€/kk orjuuttamiseläkeläinen, kustantaa kaikki nuo pakkomaksut, varsinkin kun ei ole sitä nuoruutta, terveyttä, osaamista, voimia, kykyä ym, millä hakea mitään "tukea" , eikä mitään "tukea" aidosti, kela-sos-byrokratialla lyömisestä, ole saatavissa, niillekään, jotka siihen byrokatiaan kykenisivät.

    https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille


   • Anonyymi

    Ei niin kukaan. Mutta pieni ihminen on loppuun saakka itsekäs. Itse luovutan tutkimukseen näytteitä jo eläessäni.


  • Anonyymi

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008489738.html

   Kuvaavaa Taloustutkimuksen köyhyystutkimukselle on, että alle 1 250€/kk tuloilla, ei edes pääse köyhyystutkimukseen, esim. puoli miljoonaa Suomen kansalaista, kituuttaa ja kärvistelee, 800€/kk, kun kaikissa muissa Pohjoismaissa, ovat sairaus-kansaneläkkeet tuon köyhyysrajan yläpuolella.

  • Anonyymi

   Varmaankin köyhemmille elinluovutus-elinten vastaanottajille, annetaan Veroparatiisi-sotelaitoksissa, köyhyyteen ja ennenaikaisesti tapettujen elimiä.

  • Anonyymi

   Vanhusten, vammaisten ja kroonikkojen elimiä ja veroparatiisirikkaille sitten luksuselimiä, ryöstetty katulapsilta ym nuorilta ja terveemmiltä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Voi siitä kieltäytyäkin. Minä lahjoitan soluja biopankkiin jo eläessäni.:D On kiva olla hyödyksi.

  • Anonyymi

   Ei pidä uskoa kaikkeen mahdolliseen höpöön.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äänestyspakko, pakkoelintenluovutus, pakko jenkkien sotaliiton etupiiriin pakottamisesta jne.

   Joko käsitätte kuinka tärkeää, on lopettaa korruptiovaaleissa äänestäminen heti.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   379
   4362
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   452
   2181
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   1957
  4. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   1642
  5. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1454
  6. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   207
   1328
  7. Mitä mieltä nainen olet siitä, että olet mua muutaman vuoden vanhempi?

   Onko sillä väliä?
   Ikävä
   56
   1186
  8. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   374
   1015
  9. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   1001
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   47
   984
  Aihe