_Tarvitseeko lapsi koronarokotusta

Anonyymi

Kannattaa todella ottaa hyvin selvää asiasta ja tarkkaan punnita, antaako lapselleen tämän rokotteeksi kutsutun piikin vai onko oikea ratkaisu jättää se antamatta!

Vuoden 2019 lopulla Kiinasta alkoi koronaviruksen aiheuttama COVID‐19‐pandemia, joka on nyt levinnyt kaikkialle maailmaan. Jotkut sairastavat koronaviruksen aiheuttaman taudin kuten tavallisen flunssan, mutta joillekin kuten vanhemmille ihmisille tämä virus voi aiheuttaa vakavamman taudin. Monille, erityisesti lapsille, koronavirustauti on oireeton tai vähäoireinen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilastojen mukaan yhtään alle 30‐vuotiasta ei ole kuollut koronavirusinfektioon Suomessa (1). Sairastetun lievänkin taudin on todettu antavan paremman suojan koronaa vastaan kuin rokotteen (2,3).

Koronavirustautiin on kehitetty rokotteita, joista useimmat ovat mRNA‐rokotteita. Tällaisessa rokotteessa on hyvin pieneen rasvahiukkaseen pakattuna viruksen piikkiproteiinin valmistusohje, jonka mukaan elimistömme solut alkavat tuottaa tätä piikkiproteiinia, joka on elimistöllemme vieras proteiini.

Immuunipuolustuksemme tunnistaa piikkiproteiinin vieraaksi ja alkaa suojautua sitä vastaan tuottamalla vasta‐aineita ja immuunisoluja, jotka pyrkivät tuhoamaan piikkiproteiinin. Samalla elimistö yrittää tuhota myös piikkiproteiinin tuottaneen solun, mistä voi aiheutua haittoja. Kun sitten kohtaamme oikean koronaviruksen, jossa on samanlaisia piikkiproteiineja, syntyneet vasta‐aineet ja immuunisolut tunnistavat sen ja pyrkivät tuhoamaan viruksen ja myös sen infektoimat solut (3).

Koronarokotteita on annettu vasta noin vuoden ajan. Kyseinen rokote on täysin uudenlainen, eikä sellaista ole koskaan aiemmin käytetty. Rokotteella on Euroopassa vain ehdollinen myyntilupa (4). Seuranta‐aika on aivan liian lyhyt rokotteen turvallisuuden takaamiseksi. Rokotteiden pitkäaikaisista haitoista ei tiedä kukaan. Jokainen rokotteen ottaja osallistuu siten sen testaukseen (3).

Koronarokotteista on raportoitu hyvin paljon haittoja. Lääkealan turvallisuus‐ ja kehittämiskeskus Fimeaan on näistä rokotteista saapunut jo yhteensä yli 20 000 haittavaikutusilmoitusta tämän vuoden aikana. Fimeassa näistä ilmoituksista on 16.12.2021 mennessä käsitelty 6 550 ilmoitusta, joiden joukosta vakavan haitan ilmoituksia on 4 467. Näistä 139 haittavaikutusilmoituksessa kerrotaan rokotetun menehtyneen.

Fimeaan on tullut 14.12.2021 mennessä 489 koronarokotteen haittavaikutusilmoitusta 12–17‐vuotiaista. 121 ilmoituksessa haitan on arvioitu olevan vakava. Vakavista haitoista hermostoon liittyviä oli runsaasti.

Kannattaa muistaa, että vain murto‐osasta rokotehaittoja tehdään ilmoituksia Fimealle (5). Koronarokotteista vakavia haittailmoituksia on tehty miltei 18‐kertainen määrä Pandemrixin eli sikainfluenssarokotteen vakaviin haittavaikutusilmoituksiin verrattuna. Pandemrix‐rokotukset keskeytettiin 11 vuotta sitten, koska niistä aiheutui narkolepsiaa, jonka keskeisiä oireita ovat väsymys ja nukahtelutaipumus (6).

Tutkimusten mukaan mRNA‐koronarokotusten piikkiproteiini voi haitata immuunipuolustuksemme toimintaa ja heikentää vastustuskykyä (7). Lapset ovat paljon alttiimpia rokotevaurioille kuin aikuiset, koska heidän elimistönsä kehittyy vielä. Rokotteen aiheuttamina haittoina on ollut mm. sydänlihas‐ ja sydänpussintulehduksia poikkeuksellisen paljon, erityisesti nuorilla (8). Koronarokote ei suojaa sairastumiselta eikä ehkäise viruksen
leviämistä muihin ihmisiin.

Alle 12‐vuotiaiden koronarokotusten hyödyistä ei ole tieteellistä näyttöä, mutta näistä rokotuksista aiheutuvat riskit ja haitat ovat merkittäviä (5). Lääketehdas Pfizerin tutkimus koronarokotteiden turvallisuudesta 5–11‐vuotiaille lapsille on riittämätön (9). Lasten koronarokotukset ovat epäeettisiä sekä ihmisoikeuksien ja lapsen oikeuksien vastaisia.

Tämän ikäryhmän rokottaminen on tarpeetonta.

Tiedote: Pelastetaan Suomen Lapset, lääkäriryhmä

8

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En tiedä onko mitään järkeä ottaa kantaa rokotekielteisen lähettämään propakandajulistukseen mutta laitan kuitenkin muutaman huomion panepidemiasta ja sen torjunnasta.

      - tällä hetkellä on annettu maailmanlaajuudessa noin 10 miljardia koronarokotusta eli kokemusta kyseistä rokotteista on saatu ja niitä on hyödynnetty
      päätöstenteossa,

      - ehdoton valtaenemmistö alan asiantuntijoita pitää rokotuksia tarpeellisena ja välttämättöminä!

      - rokottamattomat koronapotilaat sairaaloissa ovat moninkertaisesti yliedustettuina kaikkialla maailman sairaaloissa.

      • Anonyymi

        Suomen suuri ylikuolleisuus kasvanut edelleen joulukuussa – Koronarokotusten tahdissa!

        Olli Kuokka kaivoi esiin uusimman kokonaiskuolleisuuden tilaston, jonka tietenkin luulisi ja pitäisikin olla huolestuttamassa myös päivän lööpeissä, mutta suomalaisten poikkeuksellinen joukkokuolema ei sovellu mRNA-piikityspakkoja julistavaan Sanoma/Pfizerin narratiiviin.

        Suomalaisia kuolee tuhansittain enemmän kuin normaalisti 5 vuoden keskiarvoon verrattuna.

        Me tiedämme sen, että heitä ei tapa vain 0,01% kuolettava koronavirus tai mikään muukaan poikkeustila, kuten vaikkapa sodan syttyminen. Ainoa selitys on se mistä valtamediassa ja ylikansallisen rokoteagendan asiamiesten toimesta ei kerrota: mRNA-COVID-rokotteet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen suuri ylikuolleisuus kasvanut edelleen joulukuussa – Koronarokotusten tahdissa!

        Olli Kuokka kaivoi esiin uusimman kokonaiskuolleisuuden tilaston, jonka tietenkin luulisi ja pitäisikin olla huolestuttamassa myös päivän lööpeissä, mutta suomalaisten poikkeuksellinen joukkokuolema ei sovellu mRNA-piikityspakkoja julistavaan Sanoma/Pfizerin narratiiviin.

        Suomalaisia kuolee tuhansittain enemmän kuin normaalisti 5 vuoden keskiarvoon verrattuna.

        Me tiedämme sen, että heitä ei tapa vain 0,01% kuolettava koronavirus tai mikään muukaan poikkeustila, kuten vaikkapa sodan syttyminen. Ainoa selitys on se mistä valtamediassa ja ylikansallisen rokoteagendan asiamiesten toimesta ei kerrota: mRNA-COVID-rokotteet.

        Foliohattu on niin kireällä ettei veri kierrä. Koronakuolleista käytännössä kaikki ovat rokottamattomia lukuun ottamatta muutenkin vakavasti sairaita.


    • Anonyymi

      1) Sairaalat täyttyvät rokotehaitoista sairastuneista!
      2) Rokotteisiin kuolee 15-kertaisella todennäköisyydellä koronaan kuolemisriskiin verrattuna
      3) Rokotetuilla on 200-kertainen viruskuorma
      4) ikäryhmissä 10-59-vuotiaat rokotettujen sairastavuus, kuolleisuus ja tartunnat ovat moninkertaiset.
      5) Kaiken tämän oikean tiedon vääristelemiseksi THL:n ja Fimean virkamiehet vääristävät tilastoja mm. kirjauttamalla liikenneonnettomuuksiin kuolleita koronaan kuolleeksi, jättämällä selvät rokotekuolemat kirjaamatta ja kirjaamalla “rokottamattomiksi” kaikki piikkihaitan saaneet 21 vrk:n sisällä piikityksestä, vaikka on aivan selvää, että he ovat juuri rokotettuja, jotka saivat vakavat rokotehaitat
      6) nyt sitä petoksellista, terveyden tuhoavaa piikitystä yritetään pakottaa koko väestöön (ml. lapset) terveen verrokkiryhmän eliminoimiseksi.

      • Anonyymi

        Tarkkasilmäinen lukija saattoi huomata, ettei yksikään kohta tuossa listassa pitänyt paikkaansa.


    • Anonyymi

      Vuosi 2021 päättyy Suomessa järkyttävään ylikuolemaan – Hallinto ja valtamedia vaikenee! Tilastot puhuvat karua kieltä! 😮

      Kun rokoteagenda julistettiin noin vuosi sitten ja tiedot mRNA-piikitysten vaaroista levisivät valtamedian ulkopuolelta, huippuasiantuntijoiden arvioina, juuri tästä varoitettiin. Monet kutsuvat tätä joukkomurhaksi ja vaativat uutta Nürnbergin oikeudenkäyntiä rikoksista ihmisyyttä vastaan.

      5 vuoden keskiarvon hurjasti ylittävä ylikuolleisuus on täysin yhdistettävissä mRNA-piikitysten alkamiseen ja jatkamiseen Suomessa!

    • Anonyymi

      Toivottavasti järkeä löytyy olla ottamatta rokotetta pikkulapsille, mutta pahalta näyttää. Kiima rokotteen ottamiseksi on niin kova.
      Ainakaan ei kannata jälkikäteen sanoa, ettei varoituksia annettu.

    • Anonyymi

      Vieläkö se putin tehtailee tätä propagandaa ja vieläkö löytyy reikäpäisten joukko, joka sitä uskoo?

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3727
    2. 208
      3029
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2034
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1465
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      174
      1374
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1347
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe