Väitetty salaisuus disneyn takana

Anonyymi

Tarina kertoo eräästä hylätystä palatsista joka aikoinaan toimi turistikohteena turisteille disneyn ohjaamana joka sitten lopulta suljettiin kokonaan. Tässä seuraavaksi tämän kertojan kertomusta lähtiessään ottamaan selvää tästä kauan sitten suljetusta paikasta. Tarinan olennainen osuus alkaa tästä:

"Päädyin kävelemään päärakennukseen sisälle. Etsin katseellani istumapaikkaa sillä jalkani olivat täysin hyytelöinä. Lasinsirpaleita ja mätäneviä lehtiä täynnä oleva lattia ei näyttänyt erityisen houkuttelevalta eikä myöskään läjä huonekaluja keskellä huonetta ollut oikein tukevan näköinen. Muistin nähneeni aikaisemmin jonkinlaisen portaikon rakennuksen aulan lähellä ja päätin mennä sinne istumaan hetkeksi jotta saisin hengitykseni ja etenkin sykkeeni tasaantumaan. Löysin portaikon joka oli tarpeeksi kaukana rakennuksen ovista joten se oli säilynyt suhteellisen puhtaana. Huomasin että portaikon viereisellä seinällä roikkui kyltti johon oli jälleen kirjoitettu "disneyn hylkäämä." Otin kyltin seinältä ja asetin sen istuma-alustaksi alleni sillä enhän voinut olla varma mitä kaikkea likaa portaikossa todellisuudessa olisi.

Portaikko meni alaspäin, sen alapäässä oli melko hämärää joten en kunnolla nähnyt mitä siellä oli. Käytin kamerani salamaa improvisoituna taskulamppuna ja huomasin että portaikon päässä oli metallinen ovi jossa roikkui lukko. Ovessa oli tällä kertaa oikea kyltti jossa luki "vain maskoteille, kiitos!" Mielialani kohosi kahdesta syystä, ensinnäkin, tuon oven takana saattaisi olla mielenkiintoisia esineitä takavuosilta. Toisekseen lukko oli yhä ovessa. Kukaan ei siis ollut mennyt alakertaan, eivät vandaalit eivätkä varkaat, ei kukaan. Tuo paikka oli luultavasti ainoa josta löytäisin jotain kiinnostavia kuvauskohteita tai ehkäpä jonkin kivan matkamuiston.

Minulla ei mennyt kovin kauaa aikaa oven lukon rikkomiseen, tai oikeastaan en rikkonut lukkoa rikoin ovessa olleen metallisen liuskan jossa lukko oli kiinni. Onnistuin vääntämään liuskaa tarpeeksi jotta sain ruuvit irti. Huoneen takaa paljastui hyvin paljon muusta rakennuksesta eroava paikka, siellä oli jopa valot. Toinen katossa olevista lampuista oli päällä ja nekin välkkyivät. Mitään ei myöskään ollut varastettu tai rikottu mutta tavarat olivat kulahtaneet. Pöydillä oli muistilappuja ja kyniä, seinillä oli kellot ja tuoleja oli siellä täällä. Seinällä oli jopa yksi vanha käkikello.

Eräs oviaukko vei taukohuoneeseen jossa oli ikivanha televisio ja kuivaksi mennyttä mädäntynyttä ruokaa lautasilla. Kävellessäni labyrintin omaisessa kellarissa eteenpäin minua alkoi mietityttämään näkemäni yhä enemmän ja enemmän. Mitä kauemmaksi kävelin sitä enemmän paikat menivät sotkuisiksi, pöytiä ja hyllyjä makasi lattialla. Eräässä huoneessa oli vaaterekki täynnä vaatteita ja irvistin inhosta huomatessani niidenkin olevan täynnä homepilkkuja. Huomioni kiinnittyi oveen joka oli musta-keltaraitainen ja siinä luki "hahmojen pukuhuone yksi." Sen takana olisi luultavasti kaikki klassisten disney hahmojen asut ja minä todellakin halusin kuvata niitä.

Ovi narahti auki, astuin täysin pimeään huoneeseen. Yritin etsiä valonkatkaisijaa jota ei kuitenkaan löytynyt. Yhtäkkiä kuulin särähdyksen ja huoneen kattovalot alkoivat hitaasti syttyä. Lukuisia tuttuja disney-asuja roikkui seinillä joita katsoin ihaillen. Takaseinällä oli rekki joka oli tarkoitettu ilmeisesti pelkästään lannevaatteille ja alkuasukastyylisille vaatteille. Eräs asia oli kuitenkin mielestäni outo ja halusinkin ottaa siitä ensimmäisen kuvan, toisista asuista poiketen keskellä lattiaa oli mikki hiiri-asu joka makasi selällään kuin murhan uhri.

Asun musta turkki oli mätä ja asusta puuttui tukkoja karvaa. Vielä oudompaa oli asun väri, se oli kuin negatiivi kuva oikeasta mikki hiirestä, musta siitä mistä sen olisi pitänyt olla valkoinen ja valkoinen siitä mistä sen olisi pitänyt olla musta. Tavallisesti punaiset henkselit olivat nyt vaaleansiniset. Näky oli lopulta niin karmiva että päätin ottaa kuvan siitä vasta viimeiseksi. Otin kuvia useista seinillä roikkuvista asuista ja niiden jähmettyneistä kasvonpiirteistä, ylhäältä, alhaalta, sivuilta ja lopulta suoraan edestä. Joiltain asuista puuttui muovisilmiä. Halusin ottaa myös yhden lavastetun kuvan hahmon päästä homeisella lattialla.

Kurotin käteni seinällä roikkuvaan aku ankka-hahmon asun pään ympärille ja irrotin sen hennosti jottei se hajoaisi käsiini. Katsoin käsissäni olevan hahmon muovisia silmiä. Kolaus sai minut hypähtämään säikähdyksestä, katsoin jalkoihini ja näin kenkieni välissä oikean ihmisen pääkallon. Se oli ilmeisesti tippunut maskotin pään sisästä lattialle ja kallon sirpaleet olivat levinneet jalkoihini.

Lattialla maannut mikki hiiri hahmo alkoi hitaasti nousta. Ensin se nousi istumaan sitten ylös seisomaan. Se asu tai kuka ikinä oli asun sisällä seisoi keskellä huonetta ja sen muoviset silmät ja ilmeettömät kasvot tuijottivat minua. Hahmo kysyi minulta: "Haluatko nähdä pääni irtoavan?"

7

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Se alkoi repimään omaa päätään valkoisilla hanskoillaan peitetyllä käsillään. Lopulta sen sormet upposivat syvälle kaulaan. Sen kaulasta alkoi valumaan paksua, paakkuista keltaista nestettä. Käännyin pois päin kuullessani lihan repeävän. Ryntäsin ovesta ulos ja viimeinen asia jonka huoneessa näin oli oven yläpuolelle kaiverrettu teksti "jumalan hylkäämä".

      Juostessani tajusin miksi disney ei halunnut kenenkään tietävän paikasta. He eivät halunneet kenenkään pääsevän sisään, he eivät halunneet tuollaisen pääsevän ulos...

    • Anonyymi

      Miksi halusit jakaa tämmöisen kertomuksen?

      • Anonyymi

        Varmaan aloittajalla viiraa päästä.


    • Anonyymi

      Walt Disney oli tunnettu rasisti.Disneyn animaatioidenn hamot perustuivat täysin rasisismille.Todella pimeää,jos joku näkee niissä jotain filosofiaan liittyvää.

      • Anonyymi

        Ehkä hän yrittää kakistaa tätä puolta Disneystä suustaan: https://t.me/JFK_TV/8723


    • Anonyymi

      Tiedä sitten tarinan todenperäisyydestä. Ehkä pitää paikkaansa tai ehkä ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11111
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3103
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      215
      2962
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2167
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1928
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1746
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      52
      1672
    9. 85
      1648
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe