Leikataan norsun (kuolleen) kärsästä kärkipuolesta noin 50 cm:n pituinen pala. Se valellaan kookosrasvalla ja palmuöljyllä. Valeluliemeen lisätään pippuri, suola ja curry maun mukaan.
Kärsänpätkä kiedotaan palmunlehtiin ja haudataan maahan noin puolen metrin syvyyteen. Maa tallataan kohtuullisen kovaksi ja sen päälle sytytetään rovio, jonka annetaan palaa noin 32 tuntia.
Kärsä kaivetaan esiin ja tarjoillaan palasiksi leikeltynä bambutikkujen päissä. Teuraseläimeksi ei ole syytä valita kovin nuorta norsua, jos haluaa lihan olevan tarpeeksi riippunutta.
Haudutettu norsunkärsä
Anonyymi
1
245
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Oletko kertonut jo muille tunteistasi?
Ystävillesi esimerkiksi? Minä en ole vielä kertonut kenellekään tästä meidän jutusta.774642- 1801937
- 1241620
- 1321176
Miten minusta tuntuu että kaikki tietää sun tunteista mua kohtaan
Paitsi suoraan minä itse, vai mitä hlvettiä täällä tapahtuu ja miksi ihmiset susta kyselee minulta 🤔❤️161101- 351046
- 78943
- 52916
Hyvää huomenta!
Mietin miten suhtaudut minuun, jos kerron tunteista. Voinko enää sen jälkeen olla samassa paikassa kanssasi, jos koet as78882- 4848