Kanakukko kanansiivistä, pehmeneekö luut?

Anonyymi

Aidon kallavetiläisen muikun hinta on noussut viime aikoina liian ylös tavallisen duunarin kukkarolle. Koska kanaa saa halvalla, niin ajatus heräsi korvata kala kanalla.

Esimerkiksi suunnilleen muikun kokoisia kanansiipiä saa kolmen-neljän euron kilohinnalla

Jospa niistä tekisi kanakukon alkuperäistä muikkukukkoa mukailemalla korvaamalla tuon herrojen herkuksi muodostuneen savolaiskalan tavallisella länsisuomalaisella kanalla.

Vaan eniten mietityttää pehmenevätkö luut samalla tavalla kuin muikkujen ruodot? Pitääkö paistamisen parametreja muuttaa, hieman kylmemmässä ajallisesti pidempään, ettei tuloksena ole kuiva kukko?

Ehdotuksia otetaan innolla vastaan. Ja tyrmäyksiä.

7

478

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kanansiiven luut eivät pehmene samalla tavalla kuin muikkujen ruodot, joten paistamisen parametreja ei tarvitse muuttaa sen suhteen.

      Voit siis paistaa kanakukon normaaliin tapaan ja välttää kuivumisen käyttämällä esimerkiksi kosteutta säilyttävää paistomenetelmää, kuten esimerkiksi käärimällä kukko folioon paistamisen ajaksi.

      • Anonyymi

        Kanan siivistä syntyy erinomainen kanakukko.
        Tee se patakukon tapaan ja kypsytä yön yli uunissa eikä luita enää tunne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kanan siivistä syntyy erinomainen kanakukko.
        Tee se patakukon tapaan ja kypsytä yön yli uunissa eikä luita enää tunne.

        Mikset käytä noita roskakala-ahvenia. Niitä saa torilta fileinä, eikä maksa kuin 32 euroa kilo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kanan siivistä syntyy erinomainen kanakukko.
        Tee se patakukon tapaan ja kypsytä yön yli uunissa eikä luita enää tunne.

        Ei kannattaisi tuollaista kirjoittaa. Eivät kyllä kanan siipien luut pehmene vaikka vuoden pitäisit uunissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kannattaisi tuollaista kirjoittaa. Eivät kyllä kanan siipien luut pehmene vaikka vuoden pitäisit uunissa.

        kyllä on kokeiltu ja pehmenee.


    • Anonyymi

      Tee ihan lanttukukko. Lantun kanssa voi laittaa vaikka perunaa, porkkanaa yms. oama maun mukaan. Läskiä tietysti ja mausteet. On muuten hyvää ilman kalan etovaa aromia.

      • Anonyymi

        Lanttukukkoon ei kuulu peruna. Perunakukossa on perunaa. Suolan lisäksi kukkoon ei kuulu muut mausteet.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ensi kesänä

      Näin kesän viimeisenä minuutteina ajattelen sinua. Olisiko seuraava kesä "meidän" kesä? Tänä vuonna ei onnistuttu, mutta
      Ikävä
      64
      3315
    2. Tukalaa kuumuutta

      Tietäisitpä vaan kuinka kuumana olen käynyt viime päivät. Eikä johdu helteestä, vaan sinusta. Mitäköhän taikoja olet teh
      Ikävä
      43
      3127
    3. Sinä, ihastukseni

      Mitä haluaisit tehdä kanssani ensimmäisenä?
      Ihastuminen
      43
      2508
    4. Anne Kukkohovin karmeat velat ovat Suomessa.

      Lähtikö se siksi pois Suomesta ? Et on noin kar? mean suuret velat naisella olemassa
      Kotimaiset julkkisjuorut
      113
      2435
    5. Tiedät ettei tule toimimaan.

      Mielenterveys ei kummallakaan kestä.
      Ikävä
      31
      1933
    6. Okei, myönnetään,

      Oisit sä saanut ottaa ne housutkin pois, mutta ehkä joskus jossain toisaalla. 😘
      Ikävä
      27
      1830
    7. Onko kaivatullasi

      himmeä kuuppa?
      Ikävä
      48
      1626
    8. Mihin hävisi

      Mihin hävisi asiallinen keskustelu tositapahtumista, vai pitikö jonkin Hannulle kateellisen näyttää typeryytensä
      Iisalmi
      85
      1435
    9. On jo heinäkuun viimeinen päivä.

      En taida nähdä sinua koskaan.
      Rakkaus ja rakastaminen
      39
      1300
    10. Lähtikö korvat

      puhtaaksi vaikusta?
      Tuusniemi
      82
      1169
    Aihe