Ajattelin kokeilla lihan savustamista, mutta kuinka vahva suolaliuos kannattaa tehdä. esim. litra vettä ja paljonko siihen laitetaan (meri)suolaa. Suolaamisen ajattelin toteuttaa ruiskulla.
Lihan suolaaminen
Savustaja
1
6156
Vastaukset
- syödä
savustetun lihan savustuksen jälkeen, älä käytä yhtään suolaa ennen savustusta. Lihanesteet vain valuvat savustimeen suolan käytön seurauksena.
Suolaat heti savustuksen jälkeen, kun liha lämmintä. Anna sitten tekeytyä foliokääreessä parikymmentä minuuttia ja syö. Jos savustimessa savustettu kalaa, on se syytä putsata tosi hyvin ennen lihan savustusta. Minulla on yksi pönttö kalalle ja toinen lihalle, ettei tule kalan makua lisämausteeksi.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1302235
Ajattelen sinua nyt
Ajattelen sinua hyvin todennäköisesti myös huomenna. Sitten voi mennä viikko, että ajattelen sinua vain iltaisin ja aamu261918Vaistoan ettei sulla kaikki hyvin
Odotatko että se loppuu kokonaan ja avaat vasta linjan. Niin monen asian pitäisi muuttua että menisi loppu elämä kivasti121479Yritys Kannus
Mää vaan ihmettelen, julkijuopottelua. Eikö tosiaan oo parempaa hommaa, koittas saada oikeasti jotain aikaiseksi. Hävett121327Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis701231- 931048
- 17957
- 88913
Kuin sonnilauma
Taas on Virkatiellä kova meteli keskellä päivää. Ei siinä kyllä toisia asukkaita yhtään ajatella. Tullaan yhden asuntoon17800Syrjintäskandaali Lieksan kaupungin johdossa
Ylen valpas toimittaja kirjoittaa: Lieksan kaupunki kieltäytyi hyväksymästä Vihreiden venäläistaustaista ehdokasta Lieks115741