Kenen uskot piinaavan sinua hälki ikuisuuden, jos et pysty uskomaan rakastavaan Jumalaan?

Anonyymi

Kristittyjen evankeliumi on kaksimielistä: Jumala rakastaa sinúa, mutta jos et usko, hän antaa sinun kärsiä tuskaa loputtomiin....

Jos et ole koskaan kuullut evankeliumia, sinua tullaan piinaamaan halki ikuisuuden.

Mutta jos et kuole auto-onnettomuudessa tai sodassa, sinulla on kenties aikaa sanoa "Herra auta!" . Siinä tapauksessa pääset taivaan riemuun.

Ja minä olen aina pelastuvien joukossa, koska olen joskus tullut uskoon.

Miksi me annamme saman kuvan Jumalasta kuin riivatut miehet Gadarassa: "Oletko tullut piinaamaan meitä ennen aikaa?"

Eikö meidän tulisi erottaa mikä on Jumalan ja mikä on paholaisen mielipide?

Miten voimme uskottavasti sanoa: "Niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainoan poikansa, ettei yksikään joka Häneen uskoo, hukkuisi (APOLESAI= tuhoutua), vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä!"

Eikö kaikilla olekaan iankaikkinen elämä? Miten he silloin voivat kärsiä ikuisesti? Milloin he hukkuisivat, jos eivät kuole?

13

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      > Jumala rakastaa sinúa, mutta jos et usko, hän antaa sinun kärsiä tuskaa loputtomiin....

      On sääli, ettei ihmisillä näytä olevan mitään käsitystä siitä, mitä Raamatussa sanotaan.

      Raamatun mukaan ikuinen elämä on vanhurskaille, muille kuolema.

      http://www.kolumbus.fi/r.berg/Vanhurskaat.html

    • Anonyymi

      Jos Jumala piinaa ihmisiä ikuisesti, silloin on inhimillisempää lukea Hitlerin "Mein Kampf" kuin evankeliumia!

    • Anonyymi

      Aloittaja lie minun laillani olevan jonkin sortin annihilationisti, joka ei pidä 'jumalattomien' iäisyyskohtalona olevaa tietoisuuden säilymistä (piinaa) raamatullisena. Raamatun vaihtoehdot ihmisille ovat iankaikkinen elämä (Jumalan yhteydessä) vs. iankaikkinen kuolema (tuhoutuminen, tietoisuuden täydellinen kadottaminen, iankaikkinen kadotus).

      Raamatussa Jeesus puhuu myös iankaikkisesta tulesta. mutta siinä yhteydessä korostaa sen olevan valmistettu paholaiselle ja hänen enkelijoukoilleen. Mutta jos haluaa uskoa jumalattomien iankaikkiseen piinaan helvetin kauhuissa, niin löytyy senkin näkemyksen pohjaksi jakeita.

      Annihilationismin kannattajaksi on minut johdattanut Raamatun ilmoitukset Jumalan luonteesta ja olemuksesta (pyhä, itsensä salaava, käsittämätön, armahtava, syvällinen hyvyys ja agape-rakkaus, kirkkaus, viisaus, oikeudenmukaisuus, . . . ja toisaalta myös kiivas ja vihaan kykynevä ) Missään ei mainita Hänen sadistisuuttaan eikä myös koskaan VT'ssa Hän ohjeistanut israelilaisia kiduttamaan tuhottavaksi määräämiään pakanaheimoja.

      • Helvetti on totta.ne on ne pelottavat hetket ennen kuolemaa.siltä välttyvät vain ns.saappaat jaloissa lähtevät sydärin ym.kohtaukseen nopeasti kuolevat ihmiset.


      • Anonyymi
        auroraboreallis kirjoitti:

        Helvetti on totta.ne on ne pelottavat hetket ennen kuolemaa.siltä välttyvät vain ns.saappaat jaloissa lähtevät sydärin ym.kohtaukseen nopeasti kuolevat ihmiset.

        Jeesus kieltää sanomasta kadotustuomioo:

        "älkää kadotustuomiota lausuko" Luuk: 6: 37


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus kieltää sanomasta kadotustuomioo:

        "älkää kadotustuomiota lausuko" Luuk: 6: 37

        Jokainen kuolee joskus.lähes jokainen kohtaa sen hetken, ehkä päiviä,kuukausia, muutama vuosi kun tietää itsellään olevan elinaikaa...se on helvetti.
        Kadotustuomion on määrännyt jumala, en minä.mutta kuka sitä tietää mitä rajan takana on.


    • Anonyymi

      Jos pitäisi valita surkuteltavin ihminen maan päällä, olisin taipuvainen valítsemaan Dmitri Medvedevin.
      Hän on täysn munaton pelkuri ja raasuu, joka jo presidenttinä ollessaan oli pelkkä Putinin sätkynukke. Hänellä ei ole yhtä ainutta omaa ajatusta eikä mielipidettä. Hän on ikään kuin täysin sieluton, minuudeton olento.
      Miksi sanon näin? Siksi, että pelon kangistamana Medvedev on liukunut/joutunut luopumaan kaikesta siitä, minkä avulla hän voisi olla OMA ITSENSÄ, tavallinen itsenäinen ihminen omine ajatuksineen ja mieltymyksineen.
      Hän mieluummin kuoleman pelon kangistamana miellyttää hirmuvaltias Putinia kuin on oma itsensä. Kenties hän ei enää edes tiedä kuka hän on - kuka hän HALUAISI olla.

      Helvettiuskovaiset ovat tällaisia uskonnollisia Medvedejä. Ja he ovat olleet Medvedevejä niin pitkään, että heissä on enää vain pihaus omasta sielusta/minuudesta jäljellä.

      Medvedevin tavoin he robotin lailla hokevat "hengellisiä" mantrojaan pitääkseen taivaallisen Putininsa tyytyväisenä, koska KAIKKEA heidän ajatteluaan, olemistaan, tekemisiään ja sanojaan ohjaa ja määrittelee HELVETTIIN JOUTUMISEN PELKO.
      Yksi heidän mantroistaan on väittää, ettei heillä tätä pelkoa ole. Se on kuin Medvedev väittäisi, ettei hän lainkaan pelkää Putinia - että hän ihan omasta halustaan ja omien pohdintojen tuloksena päästelee Putinia nuoleskelevia sammakoita suustaan.

      Kyseinen pelko ilmenee myöskin agressiivisuutena kaikkea sellaista kohtaan, joka pyrkii paljastamaan Venäjän politiikan ja Putinin hulluuden.

      Samoin on helvettiin uskovien laita; mikään ei saa heitä niin tolaltaan kuin Paavalin väite, että Jeesuksen Kristuksen antama uhri riittää pelastamaan koko maailman (2 Kor. 5 ja Kol. 1) ja että Jumala tulee pelastamaan kaikki ihmiset (1 Tim. 2 ja 1 Kor. 15).

      Tällaista uskonnollista mielipuolisuutta saa aikaan PELKO. Helvettiuskovaisten uskon YTIMESSA on IANKAIKKISEN RANGAISTUKSEN PELKO.

      Täydellinen rakkaus poistaa KAIKEN PELON.

      Ja taydelinen rakkaus ON ILMAISTAVISSA täydellisellä EVANKELIUMILLA:

      Jumala oli Kristuksessa ja SOVITTI JO KOKO MAAILMAN ITSENSÄ KANSSA.

      • Anonyymi

        Raamattu puhuu selvästi siitä, että on kaksi joukkoa, toinen pelastuu, toinen tuhoutuu.

        Jeesus itki ajatellessään Kapernaumin ja Jerusalemin kohtaloa näiden kovasydämisten asukkaiden tähden. Ei hän luvannut kaikille pelastuksen ihanuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raamattu puhuu selvästi siitä, että on kaksi joukkoa, toinen pelastuu, toinen tuhoutuu.

        Jeesus itki ajatellessään Kapernaumin ja Jerusalemin kohtaloa näiden kovasydämisten asukkaiden tähden. Ei hän luvannut kaikille pelastuksen ihanuutta.

        Älä jauha paskaa.

        Paavali kirjoittaa: Jumala oli Kristuksessa ja SOVITTI MAAILMAN ITSENSÄ KANSSA.

        Se, jonka JUMALA ON SOVITTANUT ITSENSÄ KANSSA, on tullut sovitetuksi Jumalan kanssa.
        Ja se, joka on sovitettu Jumalan kanssa, on täydellisessä sovinnossa ja sopusoinnussa Jumalan kanssa. Piste.

        Ei tämä ole niin vaikeaa, kun ottaa uskonnollisen päänsä pois omavanhurskaasta ahteristaan ja katselee ympärilleen ja kuuntelee.


    • Anonyymi

      Sehän on juuri valinta kysymys,jollet valitse Taivasta ja Jeesuksen pelastusta,miksi silloin menisit taivaaseen jollet usko siihen.Eikä sinne mennä myöskään automaattisesti,kuten jotkut luulee..

      • Anonyymi

        Näinhän sitä ajattelee sellainen ihminen, joka kuvittelee, että koko universumi ja sen Luoja kumartaa häntä ja hänen ymmärrystään ja tahtoaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän sitä ajattelee sellainen ihminen, joka kuvittelee, että koko universumi ja sen Luoja kumartaa häntä ja hänen ymmärrystään ja tahtoaan.

        ???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ???

        Onko vaikeuksia ymmärtää perusasioita?

        Jumala oli Kristuksessa ja sovitti MAAILMAN itsensä kanssa.

        Sillä hänessä luotiin KAIKKI, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, KAIKKI on luotu hänen kauttansa ja häneen, 17ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä pysyy KAIKKI voimassa. 18 Ja hän on ruumiin, se on: seurakunnan, pää; hän, joka on alku, esikoinen kuolleista nousseitten joukossa, että hän olisi kaikessa ensimmäinen. 19 Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi 20 ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa KAIKKI, hänen kauttaan KAIKKI sekä maan päällä että taivaissa.

        Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme, 4 joka tahtoo, että KAIKKI ihmiset pelastuvat ja tulevat tuntemaan totuuden.

        Sillä niinkuin KAIKKI kuolevat Aadamissa, niin myös KAIKKI tehdään eläviksi Kristuksessa,

        Niin se ei siis ole sen vallassa, joka tahtoo, eikä sen, joka juoksee, vaan Jumalan, joka on armollinen.

        Sillä Jumala on sulkenut KAIKKI tottelemattomuuteen, että hän KAIKKIA armahtaisi. 33 Oi sitä Jumalan rikkauden ja viisauden ja tiedon syvyyttä! Kuinka tutkimattomat ovat hänen tuomionsa ja käsittämättömät hänen tiensä! 34 Sillä kuka on tuntenut Herran mielen? Tai kuka on ollut hänen neuvonantajansa? 35 Tai kuka on ensin antanut hänelle jotakin, joka olisi tälle korvattava? 36 Sillä hänestä ja hänen kauttansa ja häneen on KAIKKI; hänelle kunnia iankaikkisesti! Amen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe