Vanhempi tutkija Räsänen faktoissa, natolobbari Aaltola asiattomuuksissa

Anonyymi

Amnesty ei omista ihmisoikeuksia. Paljon, esim. kotimaan oikeusturvattomien, ennenaikaisesti köyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASSA surmaamiset, eivät näy sen toiminnassa mitenkään. Siksikin Amnestyn irtisanoutuminen, kosmologi Syksy Räsäsen, Ukrainan sisäpolitiikan avaamisesta, tavallisille kansalaisille, kertoo enemmän Amnestyn, kuin Räsäsen puutteista, vaikka ek-medioissa toista yritetään antaa ymmärtää.

https://rauhanpuolustajat.org/rauhantekija-syksy-rasanen-kosmologi-gootti-rauhanaktivisti/

Usan SotaRikosliiton lobbari-Aaltolan, uskottavuus ulkopolitiikan tutkijana, on niin itsestäänselvästi puolueellinen, sidoksissa äärioikeiston veroparatiisi-pörssirikollisuuteen, Usan autokraattisuuteen, ettei kukaan edes yritä enää, hakea siitä mitään asiaan, eli faktoihin perustuvaa, joten jos kisa on käynnissä, Räsänen vie ja lobbari-Aaltola vikisee.

42

516

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuka Räsänen? Päivikö taas on mennyt jotain höpötteleen?

   • Anonyymi

    Ai se olikin Syksy, eikä Päivi. On joka tapauksessa väärässä, kun puhuu Itä-Ukrainan konfliktista sisällissotana. Sisällissotaa käydään oman maan kansalaisten kesken. Itä-Ukrainassa on ollut alusta saakka mukana venäläisiä palkkasotureita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Suomen ja Venäjän ystävyyssopimuksen hyökkäämättömyyspykälä ei ole Suomelle Naton jäsenenäkään mikään ongelma.

    HYÖKKÄYS tarkoittaa sopimuksessa valtion alueelle tehtävää ENSI-ISKUA. Nato on puolustusliitto, joten se ei tule aloittamaan sotaa. Suomen tapoihin ei kuulu myöskään aloittaa sotia. SIISPÄ sota alkaa vain, jos Venäjä hyökkää ensin. Jos taas Venäjä rikkoo sopimus , NIIN SOPIMUS ON MITÄTÖN. Suomella on sen jälkeen YK:n peruskirjan suoma oikeus puolustaa itseään kaikin keinoin - myös liittolaisten kanssa.

    Seppäsen luulisi olevan asioista paremmin selvillä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ai se olikin Syksy, eikä Päivi. On joka tapauksessa väärässä, kun puhuu Itä-Ukrainan konfliktista sisällissotana. Sisällissotaa käydään oman maan kansalaisten kesken. Itä-Ukrainassa on ollut alusta saakka mukana venäläisiä palkkasotureita.

    Eipäs ole väärässä. Tässä virallista vahvistusta tiedoille.

    https://www.cbc.ca/news/world/ukraine-russia-war-investigations-1.6541732


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ai se olikin Syksy, eikä Päivi. On joka tapauksessa väärässä, kun puhuu Itä-Ukrainan konfliktista sisällissotana. Sisällissotaa käydään oman maan kansalaisten kesken. Itä-Ukrainassa on ollut alusta saakka mukana venäläisiä palkkasotureita.

    Ei ole ollut mukana alusta saakka venäläisiä Itä-ukrainassa. Venäjänkielisten separatistien vastarinta lähti v. 2014 täysin heidän itsensä aloittamana ja aloitteesta. Tietysti kyseessä on sisällissota. Lisäksi, ainahan sisällissotiin on liittynyt myös ulkomaalaisia, eikö mielestäsi Espanjassa käyty sisällisotaa 1936-39 kun ulkomaalaiset sotkeentuivat sotaan tai Suomessa 1918, kun eri puolella oli saksalaisia ja venäläisiä sotimassa?
    Ukrainan hallitus aloitti suurhyökkäyksen Separatistien kansantasavaltoja vastaan 17.2.2022. Hyökkäyksestä käytettiin nimitystä 'terrorismin vastainen operaatio'. Tarkoitus oli myös hyökätä Venäjälle kuuluvalle Krimille maaliskuun alussa.
    Venäjän hyökkäys 24.2.2022 esti nämä toimet.


  • Anonyymi

   Helsingin Yliopiston lehtori Syksy Räsänen, huikean kansainvälisen uran tehnyt vanhempi tutkija.

   • Anonyymi

    Fysiikassa, ei kansainvälisessä politiikassa.:)


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vaikkeivät yliopistot omista viisautta, niin Räsänen antaa toivoa siitä, että Suomessakin olisi intellektuelleja ja lupa ajatella.

   • Anonyymi

    Intellektuellinkin on osattava faktat.:)


  • Anonyymi

   Sellaisia AutokratiaUsanistiKurvaJenkkiRyssät ovat.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen Amnestyn ja kansainvälisten ulkopoliitikan huippututkijoiden / ihmisoikeusjärjestöjen näkemykset, poikkeavat suuresti toisistaan, Suomen hyssyttelykulttuuri, Usan SotaRikosliiton vaikutuspiirin, sananvapauksien vaientamisaika, tulee selvästi ilmi tässäkin jutussa, jossa on selitellään, muttei ihan osuta.

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008989738.html

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Syksy Räsänen on myös oikeudessa vastaamassa amerikkalaiseen tutkijaan kohdistamistaan törkeyksistä.

  • Anonyymi

   Onko joku UsanistiKurvajenkkiryssä hyökännyt, Suomen akatemiaa vastaan. Ei yllätä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aika säälittävää, ei sillä Einsteiniksi muutu että kampaa kuontalon petolinnun pesäksi.

   • Anonyymi

    Einsteiniksi tuskin kukaan haluaa, eikö seksuaalinen häirintä kuulunut kyseisen "neron" toimintapoihin ?


  • Anonyymi

   Räsänen on kosmologi. Hänen asiantuntemuksensa ei ulotu kv- politiikkaan. On asiassa yhtä maallikko kuin me muutkin tavikset.

   • Anonyymi

    Ihan turhaan sinä äärioikeistoekstremisti, muka luulet tietäväsi, mihin Räsäsen asiantuntemus- ja tietämys ulottuu, sinulla tuskin on siitä aavistustakaan.

    Kosmologiksi tuskin pääsee "maallikkona", täytyy hallita maan asiat aika pitkälle, ennen kuin avaruuden asioita, pystyy käsittelemään.


  • Anonyymi

   Räsäsellä on mätä pää. Siksi sieltä pelkkää mätää sikiää.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Koko tämä ajan, kun Suomen kansalaisia on manipuloitu, AutokratiaUsan SotaRikosliittoon, johon selkein, suurin enemmistö, Suomen kansalaisista, ei edelleenkään ole haluamassa ja jos kansamme kantaa edes kysyttäisiin, kuten Suomen lakienkin mukaan kuuluu, olisi vastaus: EI, ovat korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijat, tehneet likaisia bisneksiään, venäläisoligarkkien kanssa, esim. ÄärioikeistoKepujen KorruptioVanhasen lentelyt, oligarkkien yksityiskoneilla kertovat.

   https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

   Voi sanoa ja nähdä, että Suomen eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ ym vallankäyttäjät, ovat äärioikeistoekstremistejä-Trumpisteja. Bryssä todellakin tuli Äärioikealta verokeitaista ja AutokratiaUsasta.

   https://www.hameensanomat.fi/uutiset/suomen-valtiolla-on-talvivaarassa-skandaalinkaryinen-kaivoskaumppani-trafiguran-rahanpesuepailyt-eivat-tulleet-yllatyksena-1534551/

   https://yle.fi/uutiset/3-8674734

   EK-Yle oman ahneutensa / pörssiosakkuuksiensa takia, vähättelee tuossa summia, joita korruptiopoliitikko-pörssimogulit, ovat Suomen valtiolta ja eläkerahastoista ryöstäneet, kyllä ne ovat jo biljoonissa laskettavissa, elleivät ole yhtä tumpeloita pörssikeinottelussa, kuin Suomen 1 500€/kk oikeuturva-minimieläkkeiden toteuttamisen suhteen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

  • Anonyymi

   KorruptioNiinistön / AutokratiaUsan kansalaisiksi, kansalaisuutensa vaihtaneiden, äärioikeistoekstremististen pörssirikollisten / korruptiopoliitikkojen logiikka näyttää olevan, että kun on kerran ryöstetty, Suomen valtion ja eläkerahastot, niin jatketaan samaa rikollista linjaa, sotarikosliitto- ja veroparatiisihävittäjä-hankkeilla, koko ajan etääntyen siitä, mikä on oikeusvaltion ja aidon demokratian ytimessä, eli kansalaisten oikeusturva, kunnolliset eläkkeet, ym ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, sanan- ja mielipiteidenvapaudet, aito kansalaisten kannan kuunteleminen ja sen mukaan toimiminen ym tärkein.

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/447d1f44-6c18-4c0f-a677-c8264c64a892

   "Suuren puhalluksen" taktiikkaan kuuluu, koko ajan kovenevat otteet, äärioikeistoekstremistisemmän poliisivaltion ja kovempien rangaistusten vaatiminen, jonka kovis-rooliin, ÄärioikeistoSdpn MarinHallaaho on laitettu esittämään, kun pinnallinen "hipsteri" on huijattavissa luulemaan, että ihmisoikeuksien polkeminen, oikeusvaltion ja demokratian lakkauttaminen, on "cool", mitä se ei ole, vaan hätätila Suomen kansalaisille.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen nimissä naapurivaltion kansalaisten tappamista, ei saa enää jatkaa.

   https://www.reuters.com/world/europe/russias-fsb-says-ukraine-behind-murder-ultra-nationalists-daughter-2022-08-22/

   KorruptioNiinistö pörssirikollishoveineen syytteisiin. AutokratiaUsan SotaRikosliitto-hanke on laiton. Sitä ei ole yksikään Suomen kansalainen, missään demokraattisissa vaaleissa hyväksynyt, eikä tule muutenkaan kosakaan hyväksymään.

   https://www.aljazeera.com/opinions/2022/8/20/trump-and-i-can-agree-the-us-is-a-third-world-country

   Kehitysmaa-AutokratiaUsan SotaRikosliittohanke tulee perua. Puolustusministeri KorrupioKaikkonen erotettava.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   On erikoista, ettei AutokratiaUsan tuhovimmalle, sotien ja hävityksen kauppaamiselle, pystytä pistämään edes rajoja, maailman yhteisön toimesta.

   https://www.svt.se/nyheter/utrikes/biden-planer-pa-vapenforsaljning-till-taiwan-vart-1-1-miljarder-dollar

   Minne tahansa AutokratiaUsa SotaRikosliittoineen änkeääkin, sinne tehdään sota, tuho ja hävitys, että pörssimogulit verokeitaissaan, voisivat tienata biljoonia ihmishenkien kustannuksella.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

  • Anonyymi

   Myötähäpeä on se tunne, joka tulee joka kerta, kun näkee PetosKok-natolobbari Aaltolan tyrkyttämistä ek-medioissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17566406/not-my-king---mielenosoittajien-sananvapauksia-estetty-britanniassa#comment-116460773

   Aidot kansan- ja sananvallan oikeudet, puuttuvat nykyisin Suomenkin kansalaisilta. Suuri hälyytysmerkki oikeusvaltion ja aidon demokratian puolesta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   76
   3014
  2. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   439
   2005
  3. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   34
   1160
  4. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   413
   1028
  5. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   38
   945
  6. Kolari vasankarissa

   Taas 2 elämän koululaista osallisena. Ikävää vanhemmille, mutta kun tarpeeksi kauan ajellaan päihtyneenä, kenenkään puuttumatta,voi käydä huonosti. Ai
   Kalajoki
   9
   735
  7. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   3
   685
  8. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   222
   660
  9. Laura Huhtasaari sanoi Joe Bidenia seniiliksi twitterissä.

   Suomen tuleva ulkoministeri? https://twitter.com/LauraHuhtasaari/status/1576526813328994304
   Maailman menoa
   185
   638
  10. Komistus läheltä

   Sä taidat katsella mua siellä paikassa.
   Ikävä
   33
   612
  Aihe