Vanhempi tutkija Räsänen faktoissa, natolobbari Aaltola asiattomuuksissa

Anonyymi

Amnesty ei omista ihmisoikeuksia. Paljon, esim. kotimaan oikeusturvattomien, ennenaikaisesti köyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASSA surmaamiset, eivät näy sen toiminnassa mitenkään. Siksikin Amnestyn irtisanoutuminen, kosmologi Syksy Räsäsen, Ukrainan sisäpolitiikan avaamisesta, tavallisille kansalaisille, kertoo enemmän Amnestyn, kuin Räsäsen puutteista, vaikka ek-medioissa toista yritetään antaa ymmärtää.

https://rauhanpuolustajat.org/rauhantekija-syksy-rasanen-kosmologi-gootti-rauhanaktivisti/

Usan SotaRikosliiton lobbari-Aaltolan, uskottavuus ulkopolitiikan tutkijana, on niin itsestäänselvästi puolueellinen, sidoksissa äärioikeiston veroparatiisi-pörssirikollisuuteen, Usan autokraattisuuteen, ettei kukaan edes yritä enää, hakea siitä mitään asiaan, eli faktoihin perustuvaa, joten jos kisa on käynnissä, Räsänen vie ja lobbari-Aaltola vikisee.

47

795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuka Räsänen? Päivikö taas on mennyt jotain höpötteleen?

      • Anonyymi

        Ai se olikin Syksy, eikä Päivi. On joka tapauksessa väärässä, kun puhuu Itä-Ukrainan konfliktista sisällissotana. Sisällissotaa käydään oman maan kansalaisten kesken. Itä-Ukrainassa on ollut alusta saakka mukana venäläisiä palkkasotureita.


      • Anonyymi

        Suomen ja Venäjän ystävyyssopimuksen hyökkäämättömyyspykälä ei ole Suomelle Naton jäsenenäkään mikään ongelma.

        HYÖKKÄYS tarkoittaa sopimuksessa valtion alueelle tehtävää ENSI-ISKUA. Nato on puolustusliitto, joten se ei tule aloittamaan sotaa. Suomen tapoihin ei kuulu myöskään aloittaa sotia. SIISPÄ sota alkaa vain, jos Venäjä hyökkää ensin. Jos taas Venäjä rikkoo sopimus , NIIN SOPIMUS ON MITÄTÖN. Suomella on sen jälkeen YK:n peruskirjan suoma oikeus puolustaa itseään kaikin keinoin - myös liittolaisten kanssa.

        Seppäsen luulisi olevan asioista paremmin selvillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai se olikin Syksy, eikä Päivi. On joka tapauksessa väärässä, kun puhuu Itä-Ukrainan konfliktista sisällissotana. Sisällissotaa käydään oman maan kansalaisten kesken. Itä-Ukrainassa on ollut alusta saakka mukana venäläisiä palkkasotureita.

        Eipäs ole väärässä. Tässä virallista vahvistusta tiedoille.

        https://www.cbc.ca/news/world/ukraine-russia-war-investigations-1.6541732


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai se olikin Syksy, eikä Päivi. On joka tapauksessa väärässä, kun puhuu Itä-Ukrainan konfliktista sisällissotana. Sisällissotaa käydään oman maan kansalaisten kesken. Itä-Ukrainassa on ollut alusta saakka mukana venäläisiä palkkasotureita.

        Ei ole ollut mukana alusta saakka venäläisiä Itä-ukrainassa. Venäjänkielisten separatistien vastarinta lähti v. 2014 täysin heidän itsensä aloittamana ja aloitteesta. Tietysti kyseessä on sisällissota. Lisäksi, ainahan sisällissotiin on liittynyt myös ulkomaalaisia, eikö mielestäsi Espanjassa käyty sisällisotaa 1936-39 kun ulkomaalaiset sotkeentuivat sotaan tai Suomessa 1918, kun eri puolella oli saksalaisia ja venäläisiä sotimassa?
        Ukrainan hallitus aloitti suurhyökkäyksen Separatistien kansantasavaltoja vastaan 17.2.2022. Hyökkäyksestä käytettiin nimitystä 'terrorismin vastainen operaatio'. Tarkoitus oli myös hyökätä Venäjälle kuuluvalle Krimille maaliskuun alussa.
        Venäjän hyökkäys 24.2.2022 esti nämä toimet.


    • Anonyymi

      Helsingin Yliopiston lehtori Syksy Räsänen, huikean kansainvälisen uran tehnyt vanhempi tutkija.

      • Anonyymi

        Fysiikassa, ei kansainvälisessä politiikassa.:)


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vaikkeivät yliopistot omista viisautta, niin Räsänen antaa toivoa siitä, että Suomessakin olisi intellektuelleja ja lupa ajatella.

      • Anonyymi

        Intellektuellinkin on osattava faktat.:)


    • Anonyymi

      Sellaisia AutokratiaUsanistiKurvaJenkkiRyssät ovat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen Amnestyn ja kansainvälisten ulkopoliitikan huippututkijoiden / ihmisoikeusjärjestöjen näkemykset, poikkeavat suuresti toisistaan, Suomen hyssyttelykulttuuri, Usan SotaRikosliiton vaikutuspiirin, sananvapauksien vaientamisaika, tulee selvästi ilmi tässäkin jutussa, jossa on selitellään, muttei ihan osuta.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008989738.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Syksy Räsänen on myös oikeudessa vastaamassa amerikkalaiseen tutkijaan kohdistamistaan törkeyksistä.

    • Anonyymi

      Onko joku UsanistiKurvajenkkiryssä hyökännyt, Suomen akatemiaa vastaan. Ei yllätä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aika säälittävää, ei sillä Einsteiniksi muutu että kampaa kuontalon petolinnun pesäksi.

      • Anonyymi

        Einsteiniksi tuskin kukaan haluaa, eikö seksuaalinen häirintä kuulunut kyseisen "neron" toimintapoihin ?


    • Anonyymi

      Räsänen on kosmologi. Hänen asiantuntemuksensa ei ulotu kv- politiikkaan. On asiassa yhtä maallikko kuin me muutkin tavikset.

      • Anonyymi

        Ihan turhaan sinä äärioikeistoekstremisti, muka luulet tietäväsi, mihin Räsäsen asiantuntemus- ja tietämys ulottuu, sinulla tuskin on siitä aavistustakaan.

        Kosmologiksi tuskin pääsee "maallikkona", täytyy hallita maan asiat aika pitkälle, ennen kuin avaruuden asioita, pystyy käsittelemään.


    • Anonyymi

      Räsäsellä on mätä pää. Siksi sieltä pelkkää mätää sikiää.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Koko tämä ajan, kun Suomen kansalaisia on manipuloitu, AutokratiaUsan SotaRikosliittoon, johon selkein, suurin enemmistö, Suomen kansalaisista, ei edelleenkään ole haluamassa ja jos kansamme kantaa edes kysyttäisiin, kuten Suomen lakienkin mukaan kuuluu, olisi vastaus: EI, ovat korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijat, tehneet likaisia bisneksiään, venäläisoligarkkien kanssa, esim. ÄärioikeistoKepujen KorruptioVanhasen lentelyt, oligarkkien yksityiskoneilla kertovat.

      https://www.dw.com/en/the-russian-oligarchs-of-the-fincen-files/a-55062675

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

      Voi sanoa ja nähdä, että Suomen eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ ym vallankäyttäjät, ovat äärioikeistoekstremistejä-Trumpisteja. Bryssä todellakin tuli Äärioikealta verokeitaista ja AutokratiaUsasta.

      https://www.hameensanomat.fi/uutiset/suomen-valtiolla-on-talvivaarassa-skandaalinkaryinen-kaivoskaumppani-trafiguran-rahanpesuepailyt-eivat-tulleet-yllatyksena-1534551/

      https://yle.fi/uutiset/3-8674734

      EK-Yle oman ahneutensa / pörssiosakkuuksiensa takia, vähättelee tuossa summia, joita korruptiopoliitikko-pörssimogulit, ovat Suomen valtiolta ja eläkerahastoista ryöstäneet, kyllä ne ovat jo biljoonissa laskettavissa, elleivät ole yhtä tumpeloita pörssikeinottelussa, kuin Suomen 1 500€/kk oikeuturva-minimieläkkeiden toteuttamisen suhteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

    • Anonyymi

      KorruptioNiinistön / AutokratiaUsan kansalaisiksi, kansalaisuutensa vaihtaneiden, äärioikeistoekstremististen pörssirikollisten / korruptiopoliitikkojen logiikka näyttää olevan, että kun on kerran ryöstetty, Suomen valtion ja eläkerahastot, niin jatketaan samaa rikollista linjaa, sotarikosliitto- ja veroparatiisihävittäjä-hankkeilla, koko ajan etääntyen siitä, mikä on oikeusvaltion ja aidon demokratian ytimessä, eli kansalaisten oikeusturva, kunnolliset eläkkeet, ym ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, sanan- ja mielipiteidenvapaudet, aito kansalaisten kannan kuunteleminen ja sen mukaan toimiminen ym tärkein.

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/447d1f44-6c18-4c0f-a677-c8264c64a892

      "Suuren puhalluksen" taktiikkaan kuuluu, koko ajan kovenevat otteet, äärioikeistoekstremistisemmän poliisivaltion ja kovempien rangaistusten vaatiminen, jonka kovis-rooliin, ÄärioikeistoSdpn MarinHallaaho on laitettu esittämään, kun pinnallinen "hipsteri" on huijattavissa luulemaan, että ihmisoikeuksien polkeminen, oikeusvaltion ja demokratian lakkauttaminen, on "cool", mitä se ei ole, vaan hätätila Suomen kansalaisille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomen nimissä naapurivaltion kansalaisten tappamista, ei saa enää jatkaa.

      https://www.reuters.com/world/europe/russias-fsb-says-ukraine-behind-murder-ultra-nationalists-daughter-2022-08-22/

      KorruptioNiinistö pörssirikollishoveineen syytteisiin. AutokratiaUsan SotaRikosliitto-hanke on laiton. Sitä ei ole yksikään Suomen kansalainen, missään demokraattisissa vaaleissa hyväksynyt, eikä tule muutenkaan kosakaan hyväksymään.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2022/8/20/trump-and-i-can-agree-the-us-is-a-third-world-country

      Kehitysmaa-AutokratiaUsan SotaRikosliittohanke tulee perua. Puolustusministeri KorrupioKaikkonen erotettava.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On erikoista, ettei AutokratiaUsan tuhovimmalle, sotien ja hävityksen kauppaamiselle, pystytä pistämään edes rajoja, maailman yhteisön toimesta.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/biden-planer-pa-vapenforsaljning-till-taiwan-vart-1-1-miljarder-dollar

      Minne tahansa AutokratiaUsa SotaRikosliittoineen änkeääkin, sinne tehdään sota, tuho ja hävitys, että pörssimogulit verokeitaissaan, voisivat tienata biljoonia ihmishenkien kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

    • Anonyymi

      Myötähäpeä on se tunne, joka tulee joka kerta, kun näkee PetosKok-natolobbari Aaltolan tyrkyttämistä ek-medioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17566406/not-my-king---mielenosoittajien-sananvapauksia-estetty-britanniassa#comment-116460773

      Aidot kansan- ja sananvallan oikeudet, puuttuvat nykyisin Suomenkin kansalaisilta. Suuri hälyytysmerkki oikeusvaltion ja aidon demokratian puolesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pelkkiin valheisiin perustuu AutokratiaUsan pörssirikollisten / SotaRikosliiton kaasuputkiväitteet, muuten ei Venäjä hakisi YK:n kokousta, veroparatiisi-jenkkifirman kaasuputki-ilmapierulle.

      https://www.aljazeera.com/news/liveblog/2022/9/28/russia-ukraine-live-news-us-to-denounce-sham-referenda-at-un

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Intohimoisimmin Venäjää ovat vastustavinaan, ne äärioikeistoekstremisti-pörssirikollistahot, jotka edelleen tekevät hämäräbisneksiään venäläisoligarkkien kanssa.

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/88d8c977-b79a-4e88-b1df-7702a9d5009a

      Tuleehan se sieltä, kun vähän pintaa raaputetaan, erittäin äärioikeistoekstremistisiä Trumpisteja, ovat PetosKokPersRkpVihrKeSdp-jnen yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikot, natolobbari-"tutkijoineen".

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17146739/missa-elokapinan-veroparatiisi-havittajahankkeen-vastustus--sita-ei-ole-

      Eipä ole Suomen Amnesty, tähän päivään mennessä, hoksannut, että Suomessa tehdään veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, eläkeläisväestöä, äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakottamalla ja siten ennenaikaisesti tappamalla. Syykin on selvillä, Amnestyn johto pörssirikollisia, siinä missä korruptiopoliitikotkin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17510049/ihmiskauppaportaali-ei-ole-tunnistavinaan-elakelais-ihmiskauppaa#comment-115572373

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe