Tästäkin salaliittoteoriasta tuli tosi "Digihenkkari toimii koronapassin tavoin"

Anonyymi

Vuosi sitten tästä kirjoitin ja sain pelkkää pilkkaa lähinnä näiltä rokotekouhottajilta. Silloinhan mania oli pahimmillaan, kun rokottamattomia oltiin jo leirittämässä Seilille. Koronapassin piti olla väliaikainen, mutta tosiasiassa sen tarkoitus oli ohittaa perustuslaki. Se toimi tienavauksena totalitaristiselle valvonta- ja seurantakoneistolle.
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/valtio-kehitti-suomalaisille-15-miljoonalla-eurolla-digihenkkaria-lainsaadanto-laahaa-perassa/14bc724b-2f68-440e-98b7-7e6b300dbe2a

Tämä oli koronapassin tarkoitus, tuoda digi-id. Vieläkin vaikuttaa harmittomalta, mutta tämä etenee asteittain EU:n digilompakkoon joka mainitaan myös jutussa.

Myöhemmin se tulee etenemään digitaaliseen valuuttaan. Tämä "passi" on sellainen, jossa on maksutietosi, todistuksesi, terveystietosi ja kaikki muu. Lopulta myös keskuspankkijohtoinen digivaluutta. Myöhemmin siihen kytketään todennäköisesti hiili- ja/tai sosiaalinen pisteytys. Niiden perusteella seurataan mitä teet, mitä olet tehnyt ja paljonko sinulla on hiilikrediittejä ostoksiin. Eli jos syöt pihvin, loppukuussa et syö muuta kuin rehuja tai labramössöä.

Tämä on nousevan totalitaristisen maailmanjärjestyksen kontrollijärjestelmä.
Vielä digi-id on "vapaaehtoinen", mutta tuskin kovin kauaa. Näin tätä järjestelmää rakennetaan, hivuttamalla ja tekosyin, jottei kukaan huomaa. Valitettavaa on, että vain harva ihminen tajuaa tämän järjestelmän todellisen tarkoituksen.

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No mitä vikaa nyt tuossa Eurostoliiton Digi-ID:ssä muka on? Mitäs salattavaa sinulla sitten on?

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/09/image-95.png

      Ja kaikilla kunnon kansalaisilla on muutenkin tuollainen koronapassi josta näkyy levitätkö kulkutautia vai et?

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/09/image-96.png

      Karu tosiasia nyt vaan on että meillä on yhä menossa influenssakausi juuri nyt!

      https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/09/image-97.png

      Ja hallitus suosii koronapassia mikä hyvin luultavasti tulee voimaan vielä tänä Syksynä haluaisit sitä tai et!

      https://www.youtube.com/watch?v=V2B2RVJR1_s

      • Anonyymi

        Lammas voi pitää turpansa kiinni ja mennä määkimään sinne laumaan takas


      • Anonyymi

        Yksi v-dun hailee leviääkö tämä korona vai ei, sairastin tämän gauuuuheen koronan kesäloman päätteeksi, kotitesti näytti 2kpl punaisia palkkeja, eli kaiketi se oli tämä govid-19? Olen k-piikitön ja tämä gauuuuuuheee korona kesti 2 päivää noin 37.6C kuumeella ohi, oli se guauuuuuuuuhee taati, hahaha =D


    • Anonyymi

      Eihän digihenkkari ollut missään vaiheessa mikään salaliittoteoria, vaan kaikki tuo naurettava hölynpöly mihin sinä väität sitä muka käytettävän. Typerää vainoharhaista vöyhöttämistä.

      • Anonyymi

        Kaikki tämä on silkkaa huuhaata ja hölynpölyä ja täyttä tuubaa:

        "Myöhemmin siihen kytketään todennäköisesti hiili- ja/tai sosiaalinen pisteytys. Niiden perusteella seurataan mitä teet, mitä olet tehnyt ja paljonko sinulla on hiilikrediittejä ostoksiin. Eli jos syöt pihvin, loppukuussa et syö muuta kuin rehuja tai labramössöä. Tämä on nousevan totalitaristisen maailmanjärjestyksen kontrollijärjestelmä."

        Sorry huuhaahörhö, mutta emme elä Venäjällä emmekä Kiinassa, missä on oikeasti totalitäärinen kontrollijärjestelmä. Ja kyllä, sanon tämän saman vuoden tai parin päästäkin, kun mitään edellä mainittua ei ole edelleenkään tapahtunut ja elämme edelleenkin demokraattisessa oikeusvaltiossa.


      • Anonyymi

        Vertaat Venäjän kaltaista totalitääristä diktatuuria jossa ei ole mitää ihmisoikeuksia eikä sananvapautta Suomen kaltaiseen sivistyneeseen oikeusvaltioon, miten surkuhupaisaa.


    • Anonyymi

      Yhtä härskiä kansan huijaamista ovat olleet mm. Suomen EU:hun liittäminen ja kansanäänestyksen ohittaminen, sekä valhegallupit, Natoon hakeutumisessa. Mitä paremmin Hölmölän kansan kusetus onnistuu, sitä härskimmin Hölmölän kansaa kusetetaan.

      • Anonyymi

        Sumutuksella ja valheilla tätä kansaa ohjataan omaksi turmiokseen.


      • Anonyymi

        Juu juu. Ota lääkkeet.


    • Anonyymi

      "Digihenkkari toimii koronapassin tavoin"

      Ei ihme, että naurettiin.:D :D DIGIHENKKARI EI OLE KORONAPASSI!!

      • Anonyymi

        Taas täysin järjetöntä tuubaa ja hölynpölyä. Demokraattisessa oikeusvaltiossa viranomaisia pelkäävät vain hämärähommia puuhailevat rikolliset.

        Mutta tokihan sitä voi viettää koko elämänsä kyykyssä perunakellarissa, jos todellisuus noin kauhiast ahistaa.


      • Anonyymi

        Ota lääkkeesi. Digihenkkaria käytetään siellä missä henkkarikorttiakin. Minulla on jo nyt puhelimessa kaksi "digihenkkaria": pankkitunnukset ja mobiilivarmenne. :D


    • Anonyymi

      Tässä on hyvä esimerkki, mitä digihallinta on käytännössä:
      https://t.me/JFK_TV/11473
      Kaikki julkinen liikkuminen on kontrolloitua. Se koskee myös rahojasi pankissa, käyntiäsi kaupassa tai missä muussa tahansa palvelussa. Kun ajattelet eri tavoin, kuin päättäjät, et pysty elämään.
      Sitä nämä aivopestyt lampaat eivät pysty ummärämään, koska media on pessyt heitä itsenäisen päättelykyvyn kokonaan. Edes nuo pienet videopätkät eivät herätä useimpia heistä.
      Hallinan takia ja omavaraisuuden uhan takia FBI on kieltänyt USA:ssa Amisheilta luomulihan kasvattamisen ja myymisen. Edes omaan käyttöön se ei ole enää sallittua. Kertooko YLE:n kirjeenvaihtajat tästä meille?

      • Anonyymi

        Meinaavat muuttaa maat jättimäiseksi avovankilaksi. Kiinassa on jo kokeilussa järjestelmät. Tosiaan tuo omavaraisuuden poistaminen kuuluu agendaan jotta saadaan orjuutettua kaikki.


    • Anonyymi

      Erittäin osuva ja hyvä kirjoitus. Mitä aiot tehdä tuossa tilanteessa vai alistutko?

    • Anonyymi

      diki raha ole sen turvallisempaa kuin nykynenkään järjestelmä, juuri tveessa tuli miten 16v poika putsasi s pankin tililtä 940, eli lähes miljoona piletys rahaa,

    • Anonyymi

      Käyn käteisellä rahalla tuota hulluutta vastaan. Tiedän ettei se auta yhtään mitään, sillä Raamatun ennustus pedon merkistä tulee toteutumaan täysin. Itse olen 95%varma että pedon merkki on nimenomaan siru. Se ei ole vielä tulossa aivan pian, mutta tulee asteittain. Ensin on ajauduttu siihen että "vain korttimaksut", ja "ei käteistä rahaa" ja lopulta ei käy mobiili eikä kortit, vaan ajetaan siru ihon alle.
      Tästä on aivan selvä Raamatun kirjoitus ilmestyskirjassa.
      Kuulostaa oudolta, mutta niin moni muukin asia.

      • Anonyymi

        laattia tason palvelut pankissa tehdään ensin tarpeettomaksi nyt sisälle pääsee info päivanä eikä kuluttajan suoja ole suojelemassa asijakkaita, jolloin vaikeaan tekniikkaan tuodaan helpotus mikrosiru jossa asijointi helppoa vanhaan verrattuna,


    • Anonyymi

      Digihenkkarissa näkyy naamataulu online, rätteineen päivineen. Sähköjen katketessa koko maailma seisahtuu ja vanheneminen loppuu.

    • Anonyymi

      Toivon suurta sähkökatko, vaikka kärsisin itsekin. Silti toivon

    • Anonyymi

      Tässä on taustaa maailmalta, mitä nuo "keskuspankit" yrittävät ajaa.
      https://kanekoa.substack.com/p/central-bank-digital-currencies-are
      Luitteko jutun Kiinalaisten nykytodellisuudesta, jossa vasta aamulla herätessään näkee puhelimesta, pääseekö asunnostaan ulos vai alkoiko kuukauden karenssi ilman ruokaa ja rahaa. Ainakin Alaman sanomalehdissä pitäisi tänään olla juttu tuosta.
      Lampaat yhä luulevat, että tuo on salaliittoteoriaa, vaikka se on Kiinan lisäksi jo monessa maassa koekäytössä. Ehkäpä tuo Sitra on Käteisen tavoin sittenkin oikeassa, että Suomessakin on 80% kansasta vain tyhjänpäiväisä syöviä päitä, joille joutaakin tapahtua jotain.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Muitakin laittomuuksia yksipuoluejärjestelmän diktatuuri, Suomessa on vienyt lävitse, valevastustaja-taktiikkaa käyttämällä, esim. EU-tukipaketti, autokratiausan sotarikosliitto-ja veroparatiisihävittäjä-hankkeet, jne.

      https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/ny-terrorlag-alla-brott-kan-vara-terrorism.juWi-ONz1

      https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4743001

      Ruotsissa sentään uutisoidaan, kun aitoa demokratiaa ja oikeusvaltiota, kansalaisoikeuksia murskataan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17566328/jos-tehy-olisi-vaatinut-ihmiskaupan-lopettamista-pakkolait-olisivat-kaatuneet#comment-116459658

      Vaatikaa veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN lakkauttamista, 1 500€/kk minimieläkkeitä Suomeen. Ne ovat ainoat eläkkeet, joita lapsenne ja lastennelapset, tulevat koskaan näkemään, eläkerahastoihin isot rikostutkinnat, samoin eduskuntaan ja ministeriöihin.

    • Anonyymi

      Hyvä juttu

    • Anonyymi

      Miksi näitä vanhoja natsi-sukuja löytyy omistajina kaikissa rokotteisiin liittyvistä yhtiöistä? https://rumble.com/v1kww0l-digital-id-nazi-id-for-transhumanism.html
      Englannin koronapasseja valmistavan yrityksen omistaa Göbbelsin sukuun kuuluva henkilö. Ukraninan on täynnä neonatseja. Ainakin länsimedia mukaan näin oli ennen Venäjän hyökkäystä. Nyt niitä ei tietystikkään enää ole, mutta totuus löytyy vanhoista lehdistä ja dokomenteista aikaan ennen 24.2. 2021.
      Miten on natsien laita Itävallan politiikasssa? Montako politikkoa on joutunut lähtemään yhteyksiensä takia? Mikä onkaan Antifan ja ruskeapaitojen lippujen ero ulkonäössä? Olisiko aika jo herätä ja huomata, että eivät natsit sotaa hävinneet. He vain soluttautuivat voittajien tiedustelu- ja poliisiorganisaatioihin. Kuunnelkaa Eisenhowerin virastaanläksijäispuhe 50-luvun lopulta. Mistä hän siinä varoittaakaan kansalaisia?

      • Anonyymi

        Mistähän noita demokratian ja markkinatalouden mustamaalaajia ja kommunismin
        ( nyk.putlerismin) ylistäjiä löytyykin?
        Natsismia/(kommunismia heidän kannattaa nimenomaan etsiä omista riveistään.

        Kannattaisi myös ottaa selvää maailman menosta ja kehitellä edes hieman parempia valeita,niin voisi joku saman tason idiootti niihin uskoakin,


    • Anonyymi

      Voi voi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Japanissa suurmielenosoituksia ÄärioikeistoAben valtiollisia hautajaisia vastaan. Japanilaiset sanovat jo suoraan: "ÄärioikeistoAbe tuhosi Japanin".

      https://www.cbc.ca/news/world/japan-shinzo-abe-funeral-controversy-1.6593295

      Samaa voi sanoa Suomen korruptiopoliitikoista, äärioikeistoekstermistisistä pörssirikollisista. KorruptioNiinistöä ei olisi pitänyt koskaan, päästää mihinkään valtion virkoihin, samanlainen tuholainen, kuin ÄärioikeistoAbe, yhtä äärioikealla, jos ei enemmän AutokratiaUsa-pörssirikollis-uskonnossaan.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe