Tästäkin salaliittoteoriasta tuli tosi "Digihenkkari toimii koronapassin tavoin"

Anonyymi

Vuosi sitten tästä kirjoitin ja sain pelkkää pilkkaa lähinnä näiltä rokotekouhottajilta. Silloinhan mania oli pahimmillaan, kun rokottamattomia oltiin jo leirittämässä Seilille. Koronapassin piti olla väliaikainen, mutta tosiasiassa sen tarkoitus oli ohittaa perustuslaki. Se toimi tienavauksena totalitaristiselle valvonta- ja seurantakoneistolle.
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/valtio-kehitti-suomalaisille-15-miljoonalla-eurolla-digihenkkaria-lainsaadanto-laahaa-perassa/14bc724b-2f68-440e-98b7-7e6b300dbe2a

Tämä oli koronapassin tarkoitus, tuoda digi-id. Vieläkin vaikuttaa harmittomalta, mutta tämä etenee asteittain EU:n digilompakkoon joka mainitaan myös jutussa.

Myöhemmin se tulee etenemään digitaaliseen valuuttaan. Tämä "passi" on sellainen, jossa on maksutietosi, todistuksesi, terveystietosi ja kaikki muu. Lopulta myös keskuspankkijohtoinen digivaluutta. Myöhemmin siihen kytketään todennäköisesti hiili- ja/tai sosiaalinen pisteytys. Niiden perusteella seurataan mitä teet, mitä olet tehnyt ja paljonko sinulla on hiilikrediittejä ostoksiin. Eli jos syöt pihvin, loppukuussa et syö muuta kuin rehuja tai labramössöä.

Tämä on nousevan totalitaristisen maailmanjärjestyksen kontrollijärjestelmä.
Vielä digi-id on "vapaaehtoinen", mutta tuskin kovin kauaa. Näin tätä järjestelmää rakennetaan, hivuttamalla ja tekosyin, jottei kukaan huomaa. Valitettavaa on, että vain harva ihminen tajuaa tämän järjestelmän todellisen tarkoituksen.

30

399

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No mitä vikaa nyt tuossa Eurostoliiton Digi-ID:ssä muka on? Mitäs salattavaa sinulla sitten on?

   https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/09/image-95.png

   Ja kaikilla kunnon kansalaisilla on muutenkin tuollainen koronapassi josta näkyy levitätkö kulkutautia vai et?

   https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/09/image-96.png

   Karu tosiasia nyt vaan on että meillä on yhä menossa influenssakausi juuri nyt!

   https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/09/image-97.png

   Ja hallitus suosii koronapassia mikä hyvin luultavasti tulee voimaan vielä tänä Syksynä haluaisit sitä tai et!

   https://www.youtube.com/watch?v=V2B2RVJR1_s

   • Anonyymi

    Lammas voi pitää turpansa kiinni ja mennä määkimään sinne laumaan takas


   • Anonyymi

    Yksi v-dun hailee leviääkö tämä korona vai ei, sairastin tämän gauuuuheen koronan kesäloman päätteeksi, kotitesti näytti 2kpl punaisia palkkeja, eli kaiketi se oli tämä govid-19? Olen k-piikitön ja tämä gauuuuuuheee korona kesti 2 päivää noin 37.6C kuumeella ohi, oli se guauuuuuuuuhee taati, hahaha =D


  • Anonyymi

   Eihän digihenkkari ollut missään vaiheessa mikään salaliittoteoria, vaan kaikki tuo naurettava hölynpöly mihin sinä väität sitä muka käytettävän. Typerää vainoharhaista vöyhöttämistä.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kaikki tämä on silkkaa huuhaata ja hölynpölyä ja täyttä tuubaa:

    "Myöhemmin siihen kytketään todennäköisesti hiili- ja/tai sosiaalinen pisteytys. Niiden perusteella seurataan mitä teet, mitä olet tehnyt ja paljonko sinulla on hiilikrediittejä ostoksiin. Eli jos syöt pihvin, loppukuussa et syö muuta kuin rehuja tai labramössöä. Tämä on nousevan totalitaristisen maailmanjärjestyksen kontrollijärjestelmä."

    Sorry huuhaahörhö, mutta emme elä Venäjällä emmekä Kiinassa, missä on oikeasti totalitäärinen kontrollijärjestelmä. Ja kyllä, sanon tämän saman vuoden tai parin päästäkin, kun mitään edellä mainittua ei ole edelleenkään tapahtunut ja elämme edelleenkin demokraattisessa oikeusvaltiossa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Vertaat Venäjän kaltaista totalitääristä diktatuuria jossa ei ole mitää ihmisoikeuksia eikä sananvapautta Suomen kaltaiseen sivistyneeseen oikeusvaltioon, miten surkuhupaisaa.


  • Anonyymi

   Yhtä härskiä kansan huijaamista ovat olleet mm. Suomen EU:hun liittäminen ja kansanäänestyksen ohittaminen, sekä valhegallupit, Natoon hakeutumisessa. Mitä paremmin Hölmölän kansan kusetus onnistuu, sitä härskimmin Hölmölän kansaa kusetetaan.

   • Anonyymi

    Sumutuksella ja valheilla tätä kansaa ohjataan omaksi turmiokseen.


   • Anonyymi

    Juu juu. Ota lääkkeet.


  • Anonyymi

   "Digihenkkari toimii koronapassin tavoin"

   Ei ihme, että naurettiin.:D :D DIGIHENKKARI EI OLE KORONAPASSI!!

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Taas täysin järjetöntä tuubaa ja hölynpölyä. Demokraattisessa oikeusvaltiossa viranomaisia pelkäävät vain hämärähommia puuhailevat rikolliset.

    Mutta tokihan sitä voi viettää koko elämänsä kyykyssä perunakellarissa, jos todellisuus noin kauhiast ahistaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Ota lääkkeesi. Digihenkkaria käytetään siellä missä henkkarikorttiakin. Minulla on jo nyt puhelimessa kaksi "digihenkkaria": pankkitunnukset ja mobiilivarmenne. :D


  • Anonyymi

   Tässä on hyvä esimerkki, mitä digihallinta on käytännössä:
   https://t.me/JFK_TV/11473
   Kaikki julkinen liikkuminen on kontrolloitua. Se koskee myös rahojasi pankissa, käyntiäsi kaupassa tai missä muussa tahansa palvelussa. Kun ajattelet eri tavoin, kuin päättäjät, et pysty elämään.
   Sitä nämä aivopestyt lampaat eivät pysty ummärämään, koska media on pessyt heitä itsenäisen päättelykyvyn kokonaan. Edes nuo pienet videopätkät eivät herätä useimpia heistä.
   Hallinan takia ja omavaraisuuden uhan takia FBI on kieltänyt USA:ssa Amisheilta luomulihan kasvattamisen ja myymisen. Edes omaan käyttöön se ei ole enää sallittua. Kertooko YLE:n kirjeenvaihtajat tästä meille?

   • Anonyymi

    Meinaavat muuttaa maat jättimäiseksi avovankilaksi. Kiinassa on jo kokeilussa järjestelmät. Tosiaan tuo omavaraisuuden poistaminen kuuluu agendaan jotta saadaan orjuutettua kaikki.


  • Anonyymi

   Erittäin osuva ja hyvä kirjoitus. Mitä aiot tehdä tuossa tilanteessa vai alistutko?

  • Anonyymi

   diki raha ole sen turvallisempaa kuin nykynenkään järjestelmä, juuri tveessa tuli miten 16v poika putsasi s pankin tililtä 940, eli lähes miljoona piletys rahaa,

  • Anonyymi

   Käyn käteisellä rahalla tuota hulluutta vastaan. Tiedän ettei se auta yhtään mitään, sillä Raamatun ennustus pedon merkistä tulee toteutumaan täysin. Itse olen 95%varma että pedon merkki on nimenomaan siru. Se ei ole vielä tulossa aivan pian, mutta tulee asteittain. Ensin on ajauduttu siihen että "vain korttimaksut", ja "ei käteistä rahaa" ja lopulta ei käy mobiili eikä kortit, vaan ajetaan siru ihon alle.
   Tästä on aivan selvä Raamatun kirjoitus ilmestyskirjassa.
   Kuulostaa oudolta, mutta niin moni muukin asia.

   • Anonyymi

    laattia tason palvelut pankissa tehdään ensin tarpeettomaksi nyt sisälle pääsee info päivanä eikä kuluttajan suoja ole suojelemassa asijakkaita, jolloin vaikeaan tekniikkaan tuodaan helpotus mikrosiru jossa asijointi helppoa vanhaan verrattuna,


  • Anonyymi

   Digihenkkarissa näkyy naamataulu online, rätteineen päivineen. Sähköjen katketessa koko maailma seisahtuu ja vanheneminen loppuu.

  • Anonyymi

   Toivon suurta sähkökatko, vaikka kärsisin itsekin. Silti toivon

  • Anonyymi

   Tässä on taustaa maailmalta, mitä nuo "keskuspankit" yrittävät ajaa.
   https://kanekoa.substack.com/p/central-bank-digital-currencies-are
   Luitteko jutun Kiinalaisten nykytodellisuudesta, jossa vasta aamulla herätessään näkee puhelimesta, pääseekö asunnostaan ulos vai alkoiko kuukauden karenssi ilman ruokaa ja rahaa. Ainakin Alaman sanomalehdissä pitäisi tänään olla juttu tuosta.
   Lampaat yhä luulevat, että tuo on salaliittoteoriaa, vaikka se on Kiinan lisäksi jo monessa maassa koekäytössä. Ehkäpä tuo Sitra on Käteisen tavoin sittenkin oikeassa, että Suomessakin on 80% kansasta vain tyhjänpäiväisä syöviä päitä, joille joutaakin tapahtua jotain.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16528519/veroparatiisi-soten-quotmielenterveysstrategistitquot-pahentavat-elakelaiskoyhyytta-suomessa

   Veroparatiisi-sotemonopolit kuuluvat VEROTUKSEEN ja aitoon yhteiskuntavastuuseen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17238895/valtio-joka-ei-tunnusta-hengenvaaran-takia-koronarokotteista-kieltaytyvien-oikeuksia

   Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi, äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pakotetut riskiryhmät, jätettiin täysin heitteille, heiltä vietiin jopa pääsy, ainoaan itsekuntoutukseen, jonka ovat senkin nälkää pitämällä säästäneet, eli uimahalleihin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17548967/aito-potilasturvallisuus-alkaa-1-500ekk-minimielakkeista

  • Anonyymi

   Muitakin laittomuuksia yksipuoluejärjestelmän diktatuuri, Suomessa on vienyt lävitse, valevastustaja-taktiikkaa käyttämällä, esim. EU-tukipaketti, autokratiausan sotarikosliitto-ja veroparatiisihävittäjä-hankkeet, jne.

   https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/ny-terrorlag-alla-brott-kan-vara-terrorism.juWi-ONz1

   https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/4743001

   Ruotsissa sentään uutisoidaan, kun aitoa demokratiaa ja oikeusvaltiota, kansalaisoikeuksia murskataan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17566328/jos-tehy-olisi-vaatinut-ihmiskaupan-lopettamista-pakkolait-olisivat-kaatuneet#comment-116459658

   Vaatikaa veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN lakkauttamista, 1 500€/kk minimieläkkeitä Suomeen. Ne ovat ainoat eläkkeet, joita lapsenne ja lastennelapset, tulevat koskaan näkemään, eläkerahastoihin isot rikostutkinnat, samoin eduskuntaan ja ministeriöihin.

  • Anonyymi

   Hyvä juttu

  • Anonyymi

   Miksi näitä vanhoja natsi-sukuja löytyy omistajina kaikissa rokotteisiin liittyvistä yhtiöistä? https://rumble.com/v1kww0l-digital-id-nazi-id-for-transhumanism.html
   Englannin koronapasseja valmistavan yrityksen omistaa Göbbelsin sukuun kuuluva henkilö. Ukraninan on täynnä neonatseja. Ainakin länsimedia mukaan näin oli ennen Venäjän hyökkäystä. Nyt niitä ei tietystikkään enää ole, mutta totuus löytyy vanhoista lehdistä ja dokomenteista aikaan ennen 24.2. 2021.
   Miten on natsien laita Itävallan politiikasssa? Montako politikkoa on joutunut lähtemään yhteyksiensä takia? Mikä onkaan Antifan ja ruskeapaitojen lippujen ero ulkonäössä? Olisiko aika jo herätä ja huomata, että eivät natsit sotaa hävinneet. He vain soluttautuivat voittajien tiedustelu- ja poliisiorganisaatioihin. Kuunnelkaa Eisenhowerin virastaanläksijäispuhe 50-luvun lopulta. Mistä hän siinä varoittaakaan kansalaisia?

   • Anonyymi

    Mistähän noita demokratian ja markkinatalouden mustamaalaajia ja kommunismin
    ( nyk.putlerismin) ylistäjiä löytyykin?
    Natsismia/(kommunismia heidän kannattaa nimenomaan etsiä omista riveistään.

    Kannattaisi myös ottaa selvää maailman menosta ja kehitellä edes hieman parempia valeita,niin voisi joku saman tason idiootti niihin uskoakin,


  • Anonyymi
   UUSI

   Voi voi

  • Anonyymi
   UUSI
  • Anonyymi
   UUSI

   Japanissa suurmielenosoituksia ÄärioikeistoAben valtiollisia hautajaisia vastaan. Japanilaiset sanovat jo suoraan: "ÄärioikeistoAbe tuhosi Japanin".

   https://www.cbc.ca/news/world/japan-shinzo-abe-funeral-controversy-1.6593295

   Samaa voi sanoa Suomen korruptiopoliitikoista, äärioikeistoekstermistisistä pörssirikollisista. KorruptioNiinistöä ei olisi pitänyt koskaan, päästää mihinkään valtion virkoihin, samanlainen tuholainen, kuin ÄärioikeistoAbe, yhtä äärioikealla, jos ei enemmän AutokratiaUsa-pörssirikollis-uskonnossaan.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin syyttää nyt viranomaisia siitä että itärajaa ei saada suljettua

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009088673.html Aina löytyy syyllinen muualta Marinin mielestä.
   Maailman menoa
   489
   9607
  2. Erika Vikman avoimena bilettämisestä kameroiden sammuttua: "Itse en olisi selvinnyt..."

   Erika Vikman paljastaa, bilettikö vaiko ei yön pikkutunneilla Vain elämää -ohjelman kuvauksissa muiden artistien kanssa. Kuvaukset loppuvat n. klo 24
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   7974
  3. Mitä jos Putin ja Venäjä onkin oikeassa?

   Mitä jos Ukrainan länsimielit sittenkin kaltoin kohtelivat itäukrainan venäjänkielistä ja mielistä väestöä kuten esim, Oliver Stonen dokumentti Ukr
   Maailman menoa
   729
   3332
  4. 36-vuotiaalle Marinille laitettu "holhooja" joka vahtii hänen tekemisiään

   eli sitä, että nyt ei mennä bilettään ja sekoileen, jotta ei kohuja tulisi kun vaalitkin lähenee. Onhan se jotenkin hupaisaa, että 36-vuotias perheen
   Maailman menoa
   380
   3332
  5. En tahdo kuolla Putinin takia, video voi järkyttää herkkiä katsojia

   Video voi järkyttää herkkiä katsojia En tahdo kuolla Putinin takia https://youtu.be/v4hQi-gs3AY
   Maailman menoa
   222
   1765
  6. Mikko Koivun petturuudelle kova hinta

   Kaunis Helena saa miljoonia dollareita ja Mikko pojalle nauravat kaikki.. Tämä on ilon päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1568
  7. Sofian maineella on vaikea löytää uutta lompakkoa

   Mutta pakko hänen on yrittää koska työnteko ei maistu. Tänään taas baarikierros josko saisi jonkun satimeen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   1326
  8. Auttaako mustasukkaiseksi tekeminen?

   Mitä sillä saavuttaa tai yrittää saavuttaa?
   Ikävä
   130
   1090
  9. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   85
   942
  Aihe