Jos Tehy olisi vaatinut, ihmiskaupan lopettamista, pakkolait olisivat kaatuneet

Anonyymi-ap

Näin se vain on, että Tehyn johdon ylimielisyys, halu erottautua "hoidettavistaan", eli veroparatiisi-soten IHMISKAUPAN orjiksi, köyhyyteen pakottamalla pahoinpidellyistä, Suomen vanhuksista, vammaisista ja pitkäaikaissairaista, joilta puuttuvat aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eli ne aidompien oikeusvaltioiden, perustuslailliset elementit, jotka jo kaikki muut Pohjoismaat ja EU-demokratiat, ovat toteuttaneet, antoi korruptiopoliitikoille / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, veroparatiisi-sote-pörssikeinottelijoille monopoleineen, kiitoradan pakkolaeilla IHMISKAUPAN tekemiseen ja orjatyövoiman käyttöön.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17548967/aito-potilasturvallisuus-alkaa-1-500ekk-minimielakkeista#comment-116459141

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

Jos Tehyn perintörikkaiden johto, lähtisi puolustamaan aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, olisi hoitajillakin mahdollisuudet inhmilliseen työntekoon oikeuksineen. Jos haluaa saada, on pakko antaakin jotain, edes ne ihmisoikeudet eläkeläisväestölle.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Islanti, Norja, Tanska, Saksa

26

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/perustuslakivaliokunnalta-vihreaa-valoa-kiistellylle-potilasturvallisuuslaille-kotihoidon-tilannetta-harkittava-viela/8514434#gs.ck7rq6

      Joko nyt aletaan nähdä, kuinka syvästi korruptoitunut YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, veroparatiisi-monopolien pörssikeinottelijoiden etujenajaja, eduskunnasta on tehty ja perustuslakivaliokunnan korruptio, on jo selkeästi laitonta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

      Uutisina pitäisi näkyä, keillä kansanedustajista ja ministereistä, perustuslakivaliokunnan jäsenistä, on pörssiosakkeita veroparatiisi-sotemonopoleilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17510049/ihmiskauppaportaali-ei-ole-tunnistavinaan-elakelais-ihmiskauppaa#comment-115572373

    • Anonyymi

      Liekö sattumaa, että Tehyn johto on PetosKok-perintöjälkeläisiä, uriensa ja huippupalkkojensa takia, "vasemmistolaisina" esiintyviä.

    • Anonyymi

      Kyllä suomen surkeaa terveydenhuoltoa voisi keventää ihan reilusti.
      Enemmän kannattaa satsata tuottavien ihmisten pitämiseen toimintakunnossa, muilta voi karsia. Toki lapsista pitää pitää huolta, ehkä karsintaa voi suorittaa jos elämä näyttää suuntautuvan muuhun kuin yhteiskunnan rakentamiseen.

    • Anonyymi

      Ihan pimeetä tekstiä ja aivotonta ajattelua.

    • Anonyymi

      Sinä jatkat tuota hokemista veroparatiiseista ym. Ja loputtomat linkit ovat myös tavaramerkkisi.

      Milloin alat tehdä jotakin konkreettista?

      • Anonyymi

        Ei se mitään konkreettista tee kunhan vaahtoaa, veroparatiisirikollisista, minä olen käsittänyt että se on laillista touhua, muutenhan viranomaiset siihen puuttuisivat ja myös vasemmisto sitä kannattaa.
        Kaverille on sillälailla tärkeää saada purkaa paineita ettei pää halkea.


    • Anonyymi

      Kuten kommenteista näemme, äärioikeistoekstremisti-pörssirikolliset, näkevät Suomen kansan uhkana, jota pitää vähätellä ja jolle vihoitella, solvata jne eli se kertoo juurikin siitä, että olemme asian ytimessä ja tulemme kansanliikkeenä vain voimistumaan.

      http://yle.fi/uutiset/3-9385580

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

      Uusi äänioikeus on kaikista korruptiovaaleista kieltäytyminen, kun erittäin syvä korruptio, läpäisee eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN. On järjetöntä äänestää miellyttämisen halusta, tai tavan vuoksi, kun ihmishenget ovat jo vakavasti uhattuina ja eläkeläisiä käytännössä tapetaan ennenaikaisesti, äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomiksi, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjiksi pakottamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17548967/aito-potilasturvallisuus-alkaa-1-500ekk-minimielakkeista

    • Anonyymi

      Hoitajista tehty kuolemanenkeleitä, veroparatiisi-sote-monopolien, pörssirikollisten IHMISKAUPPA-rahastukseen.

    • Anonyymi

      Tätä se sairaanhoitajien lakkoilu teettää. Sinäkin olet taas vaihteeksi päässyt avohoitoon hoitajapulan vuoksi.

    • Anonyymi

      Rytkönen lupaa vappu satasen 100 ekeä jos irtisanoutuu!!!! JIHUUU...sillä pärjää pitkälle ilman palkkaa... Kun tää ihranaama Rytkönen nyt näyttäs hoitajille omalla esimerkillä mallia ja irtisanoutuis itse!!!!

      • Anonyymi

        Jos ymmärtää yhtään satasen arvon, niin tietää että ei riitä mihinkään.
        Jos ei ymmärrä yhtään, ei voi irtisanoutua.


    • Anonyymi

      Olen niin kyllästynyt kuulemaan mitään hoitajista. Mua ei vois he vähemmän kiinnostaa. Maailmassa ja täällä Suomessa meillä on paljon tärkeämpiä ja vakavampia ongelmia kuin jonkun hoitajan vinkumiset palkasta. Ei kukaan pakota olemaan alalla jossa ei pärjää. Sit vaan muualle.

    • Anonyymi

      Mistään "vappusatasesta" emme olisi, viime eduskuntavaaleissakaan enää äänestäneet, kyllä ne jokaisen hallituspuolueen lupaukset, olivat selkeät, entisen köyhyysrajan 1 250€/kk vähimmäiseläkkeet, mm. näillä sanoilla:

      "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan"

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      "USEITA satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen" - lupasi ÄärioikeistoKeskusta.

    • Anonyymi

      Populistiporvari-äärioikeisto aikoo rasismikortilla nelinkertaistaa, ulkomaisen halpatyövoiman maahantuonnin, se tietää kovaotteisia kuolemanenkeleitä Aasiasta, Pakistanista, ym maista, joissa ovat tottuneet kansanmurhiin.

      Kyllä Ollilan myyräntyöryhmä, on tekoälyllä verokeitaissaan, tarkkaan laskelmoinut, kuinka päästään Suomen kansasta eroon.

    • Anonyymi

      PetosKokPers VALEVASTUSTAMASSA pakkolakeja.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tehyn ja Superin perintörikkaat johdot, luulivat pääsevänsä sillä, kun korottavat varakkaimpien äärioikeistohoitajien palkkoja ja vaikenevat veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASTA, eläkeläisväestön oikeusturvattomiksi köyhyyteen pahoinpitelemisistä.

      https://www.iltalehti.fi/talous/a/2b1af880-dc85-4b6a-b76e-1e29de196371

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17034070/saarikko-mielistelee-sovinisti-siskojenhakkaaja-tukijusseja-vakuutuskuoririkollisia

      Siellä on taas kyvytön valtiovarainministeri, ollut junailemassa Nuorisosäätiö-ym pörssirötöstely oligarkki-kepulaisille, lisää hilloa Suomen kansan pahoinpitelemisistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

    • Anonyymi

      Tässä rasismikortilla äärioikeiston tuoman, EU:n ulkopuolisten alueiden halpatyövoiman tuonnin lukuja, veroparatiisiyrityksille Tanskasta:

      https://cphpost.dk/?p=140021

    • Anonyymi

      Kaikkien hallituspuolueiden lupaamat 1 250€/kk, entisen köyhyysrajan vähimmäiseläkkeet, ovat myös äänestämisen ehtona.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17548967/aito-potilasturvallisuus-alkaa-1-500ekk-minimielakkeista#comment-117281780

      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009171296.html

      Veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttaminen, köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakottamalla, on loputtava. Kaikki Suomen vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, ansaitsevat päästä köyhyysrajan yläpuolelle. Ei ole mitään "hoivatyön ongelmia", on ihmisarvoa alentavaa veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Rahasta eivät ole kiinni, vaan ARVOVALINNOISTA" ne kunnolliset 1 250€/kk entisen köyhyysrajan vähimmäisalmueläkkeet, julisti KorruptioLintiläSaarikko siis.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1525
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe