EK-medialemmikki ÄärioikeistoVihreiden KorruptioOhisalo lakkautti eläkeköyhyysTUTKIMUKSEN

Anonyymi-ap

66

719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tilalla on siis ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden "köyhien" jälkeläisten, opiskeluaikojen pikku-ongelmien tutkintaa, kun mamma ja pappa, eivät ihan kaikkea siinä vaiheessa, näytön vuoksi, ole rahoittavinaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      Todellinen syy pisa-romahdukseen, on ELÄKELÄIS KÖYHYYS HÄTÄTILA. Pörssirikkaiden kersoilla, tuskin on pisa-ongelmia, mutta tutkimuksia tehdään, että näyttäisi siltä, että "köyhyyttä" tutkitaan, kun eläkeläisväestö tapetaan ennenaikaisesti, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjina.

      • Anonyymi

        Eläkeläisköyhyyttä ei tarvitse enää tutkia, koska KokPers -hallitus tulee poistamaan sen vielä tällä vaalikaudella.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kaikista viisaimmat ovat muuttaneet johonkin oikeaan sivistysvaltioon työn perässä kuten Norjaan, Saksaan, Kanadaan, Australiaan jne.

        Maasta poismuutto vahvistuu nyt rankasti kun pahat voimat ovat maassa nyt ja tekevät työnteosta kannattamatonta paskaduunia.

        Kun roudaatte maan täyteen muslimeja ja halpatyövoimaa niin lopputulos on täysin selvää, eikö teitä kokkareita hävetä mikään, ei edes oman maan tuhoaminen sisältä käsin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikista viisaimmat ovat muuttaneet johonkin oikeaan sivistysvaltioon työn perässä kuten Norjaan, Saksaan, Kanadaan, Australiaan jne.

        Maasta poismuutto vahvistuu nyt rankasti kun pahat voimat ovat maassa nyt ja tekevät työnteosta kannattamatonta paskaduunia.

        Kun roudaatte maan täyteen muslimeja ja halpatyövoimaa niin lopputulos on täysin selvää, eikö teitä kokkareita hävetä mikään, ei edes oman maan tuhoaminen sisältä käsin?

        Muuten samaa mieltä, mutta Australia ja Kanada eivät ole enää hyvinvointivaltioita, vaan tulevan tyrannian eturintamassa. Jos haluat tietääö, millaista tulee olemaan kohta kaikkialla, katso noita valtioita ja Kiinaa. Maailmanhallinto, YK, jonka johdossa se, jota Raamattu kutsuu antikristukseksi. Ainut keino pelastua tulevilta kauheuksilta on uskoa Jeesukseen. Silloin pääsee mukaan ylöstempaukseen. Toivottavasti jo tänään.


    • Anonyymi

      PetosKalmaKokPersRkpVihrjne niitä maahanmuuttajia roudaavat. Rasismikortilla rysähtää jälleen, sellainen määrä "moniosaajia", jos joku vielä rasismikorttia nöyristelee ja äärioikeiston uusfasistien edessä matelee.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14453980/porvarihallituksen-jaatavaa-kyytia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

      Erittäin kipeitä leikkauksia, jo puuttuvasta oikeusturvasta, tulossa kaikille pieni- ja keskituloisille, jos ette vielä nähneet, mitä seuraa rasismikortin tottelemisesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17271111/rasismikortilla-tulossa-valtava-maahanmuutto-aalto

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mikään ei muutu paremmaksi ennenkuin persuja on enemmistö eduskunnasta...

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei tule enää ikinä porvarihallitusta, se on ainakin varma asia. Niin köyhyyteen pahoinpideltyjä Suomen kansalaiset, jo alkavat olla, että entinen ns. keskiluokkakin jo hoksaa, että väärä tie tuli valittua, äärioikeiston kylmässä kyydissä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

      "Ilmastouhkia ei voi torjua, ilman sosiaalista oikeudenmukaisuutta, kunkin valtion sisällä" - tiedotti YK.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17650524/loytyyko-hallitukselta-selkarankaa-1-250ekk-minimielake-lupausten-lunastamiseen

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

    • Anonyymi

      eläke maksut pitäisi laskea, jos laskennalinen summa ei vastaa tienattua eläke kertymää,

    • Anonyymi

      Kyse on sukupolvista, jotka ovat tehneet paljon, täysin ilmaista työtä Suomelle, alkaen sukujen tiloilta ja yrityksistä, veroparatiisiyrityksiin. Ei heillä ole mitään "eläkekertymiä", heille kuuluvat, ihmisarvoiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten muidenkin Pohjoismaiden ja EU-valtioiden kansalaisille, on jo toteutettu.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Suomi on eurostatin tilastoissa, historiallisessa eläkeläisköyhyys romahduksessa - ei uutisen uutista EK-medioissa Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      eläke köyhyys näkyy jo palvelu aloilla, jossa eläkeläiset käyttää rahaa vähenmän kuin ennen,

    • Anonyymi

      Ilman muuta lopulta kaikki häviävät, kun iso osa väestöstä, on käytännössä maksukyvyttömiksi tehtyjä. Edelleen se viime vuosisadan n. 700€/kk veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-pilkka-almu, puolella miljoonalla Suomen eläkeläisköyhistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17668131/lahtarieduskunnan-yksipuoluejarjestelma-uusfasismin-massapsykoosissa#comment-117998201

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa, ovat vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, suojattu ja turvattu 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ, jotka tulevat lopulta edullisemmiksi, myös valtiolle.

      • Anonyymi

        Eikä yksin eläkeläiset. Tiedäthän, että monen palkka liikkuu bruttosummissa 1000-1800€/kk, miinus verot, tyel ja työttömyysmaksut.
        Eihän noillakaan makset edes asumiskuluja fnää, syödäkin tarvis ja niitä vaatteita. Katastrofi on valmis, jos tulet kipeäksi tai hammas menee rikki, muutenhan hampaat jääkin hoitamatta, esim tämä onkin sitten "tie" vakavampiin sairauksiin. Huono ruoka. No voipi sitten seuraavat hallitukset ihmetellä, "miksi kansalaisten terveys on romahtanut ja minkähän ihmeen takia ihmiset on velkaantunut? No ne on varmaan ne pikavipit ja lakkautetaas ne, niin ongelmat on ratkennut".


    • Anonyymi

      Sosiaalinen oikeudenmukaisuus, jokaisen valtion sisällä, on tutkijoiden mukaan ehtona, millekään ilmastonmuutoksen torjunnalle.

      https://www.aljazeera.com/opinions/2022/12/14/how-much-should-inequality-be-reduced

      Suomessa se tarkoittaa, nykyisen hallituksen lupaamia 1 250€/kk välttämättömän minimi-oikeusturvan eläkkeiden toteuttamista, nyt kun vielä ovat hallituksessa. Ilman lupausten toteuttamista, emme tule enää äänestämään, mitään korruptiopoliitkko-pörssijengirikollisia yksipuoluejärjestelmässään.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreiden KorruptioOhisalo / hallitus eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä, pitää oikeusturvattomaksi veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjiksi, jättämiään eläkeläisiä idiootteina. Siinäpähän pitää, ääniämme ette enää tule saamaan, ilman luvattujen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamista, kuten kaikki hallituksen puolueet lupasivat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen

      ÄärioikeistoVihreiden KorruptioOhisalon lupaukset eläkeläisköyhille:

      "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan".

      Kansanmurhaamisellako he sen aikovat tehdä ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      SUTENÖÖRI, on osuva nimitys, kuvaamaan eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoita, korkeakoulutettuja naisia, jotka mielistelevät pörssirikollismafioitten patriarkaattia, omien uriensa edistämiseksi ja toteuttavat täsmälleen saman taloudellisen, seksuaalisen, fyysisen ja henkisen väkivallan politiikkaa, haavoittuvimpiin, eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomaksi veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjiksi pahoinpideltyihin, yksineläviin naisiin, kuin laiton ex-äärioikeistohallitus.

      https://www.theguardian.com/media/2023/jan/01/fans-andrew-tate-king-of-toxic-masculinity-flood-web-arrest

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreitten / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, idolisoimassa AutokratiaUsassa, on edelleen kuolemanrangaistus, eli Hammurabin laki käytössä:

      https://www.aljazeera.com/news/2023/1/4/missouri-carries-out-first-us-execution-of-a-transgender-person

      Nykyinen korruptiopoliitikko-pörssirikollismafioitten johtama Suomi, myötäilee, tuota Hammurabin lakia, pitämällä puolta miljoonaa eläkeläisköyhyydessä, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjuudessa, ilman aitoa oikeusturvaa, ilman aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Missä oikeus- ja sisäministerit, kun poliisijohto tyrii, pitämällä joukkomurhaajia vapaalla jalalla ?

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vartijat-kavivat-kiinni-kauppakeskuksessa-riehuneeseen-henkiloon-espoossa-han-huusi-selkeasti-ettei-saa-happea-kuoli-elvytyksesta-huolimatta/8607676

      https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009313168.html

      Murhattu nainen oli yrittänyt, saada terveydenhoitoa / poliisia paikalle, veroparatiisivartiointifirman äärioikeistovartijat, eivät ole pyyntöä noudattaneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17697987/ek-yle-pilkkaa-vartijoiden-murhaamaa-nuorta-naista#comment-118456612

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17662783/eduskunnan-porssijengirikollisuus-kayttaa-katu-vakivaltajoukkoja#comment-118082624

      Eduskunta selvitykseen, isoihin rikostutkintoihin, kaikki perustuslait ja kansanvallan tunnusmerkit, kansalaisoikeudet, on poljettu maanrakoon. Veroparatiisi-pörssimafioitten käytännön väkivaltajoukot, murhaavat jo kansalaisia, eikä mikään taho joudu vastuuseen.

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000009313661.html

    • Anonyymi

      Keskittyy vetytieteellisen tiedekuntaan.

    • Anonyymi

      Teekutsupörssirikollisuuteen todennäköisimmin.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009315503.html

      EK-mediossa selitellään nyt aiempia, murhatun naisen syyllistämisiä, kun on käynyt ilmi, että on ollut tekemisissä "helluntaisrk:n" kanssa, muuttui ääni kellossa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16452103/ohisalo-entisia-ja-nykyisia-poliiseja-ostettu-lahjottu-korruptoitu-yritys-maataloustuilla

      https://www.aamulehti.fi/kotimaa/art-2000009313661.html

      Eduskunnan yksipuoluejärjestelmällä, on koko ajan ollut sekaannuksia siitä, mikä ministeri vastaa mistäkin, nyt on EK-Ylellä, ÄärioikeistoVasRkp:n KorruptioAndersson, eli opetusministeri, kun pitäisi olla oikeus-sisäministeri ja poliisijohto vastaamassa siitä, miksi murhantekijöitä ei ole tutkintavangittu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Epäonnistunut "köyhyystutkija", ÄärioikeistoVihreiden KorruptioOhisalo, yrittää epätoivoisesti tehdä pesäeroa, läheisimpään kaimapuolueeseensa PetosKokPersRkp:hen, eivät voisi lähempänä toisiaan olla, eläkeläisköyhien tappajapuolueet, köyhyysongelman aiheuttajat ja sotarikosliitto-hävittäjähanke-pörssirikollisuuden edistäjät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17699340/aarioikeistovihreat-ja-aarioikeistokokpersut-kaytannossa-samaa-puoluetta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

      Samat ihmisvihamieliset pörssirikollis-"arvot", uusfasistinen kansamme kahtiajaon ja eriarvoistamisen into, molemmilla äärioikeistopuolueilla. Italian fasisteja KorruptioSinnemäen mies Monti, puhelee velttoja ek-medioissa, on todellakin uusfasisti-Melonin poikia, kuten KorruptioHilloaho.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu#comment-118478683

    • Anonyymi

      Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, nykyinen naisvetoinen hallitus, päätti kokeilla, että voiko n. miljoonalta eläkeläisköyhiltä, viedä ihmisarvonkin ja saada ne silti vielä äänestäjiään, kurittajiaan, kurjistajiaan ja jo hengenvaaralliseen köyhyyteen, oikeusturvattomuuteen, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjuuteen, pakottajiaan. Erehtyvät.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17702082/hallitus-vihaa-elakelaiskoyhia-luvattuja-1-250ekk-minimielakkeita-ei-ole-toteutettu#comment-118518102

      Äänestämisen Lopettaminen on sentään mahdollisuus.

      • Anonyymi

        Joo, lopeta äänestys. Äänioikeuskin on joillekin liian iso luottamustoimi.. :D


    • Anonyymi

      https://www.aljazeera.com/news/2023/1/12/sweden-discovers-europes-largest-rare-earth-mine

      "Kiinalaisomistuksen vähentämis"-valheella, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, ovat nyt lisäämässä kaivostoimintaa Pohjolassa, ahneuden kiilto silmissään.

      Metsien käytön rajoitusten syyt, eivät todellakaan ole luonnonsuojelussa, tai ilmastouhkien torjunnassa, miettikää nyt.

      Luonnonsuojelualueiden alle, ovat tehneet jo koeporauksia, vinoon porattu, että pääsee, siten, kiertämään ns. maanpäälliset rajat. Teekutsurallatuksen säestämänä, "media-kulttuuri-taide-ym" ahneustukien jakamisella, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelijoille, hiilijalanjälki-lentomatkailuun, sumutetaan ja vedätetään ihmisiä, näkemästä omaa tuhoamistaan ja luonnon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17280345/ala-aanesta-miellyttamisen-halusta-korruptiovaaleissa-et-ole-mitaan-velkaa-poliitikoille#comment-118442329

      Eläkeläisväestön ja tulevien köyhyyseläkeläisten, nykyisten nuorten pätkä-silppu-ilmaistyöläisten, on syytä vaatia, Pohjoismaisia 1 500€/kk MINIMIELÄKE-oikeusturvan , välttämättömiä eläkkeitä nykyiseltä hallitukselta, joka halutessaan, pystyy ne helposti toteuttamaan, rahastahan ne eivät ole kiinni, vaan arvovalinnoista, kuten kehtasivat valehdella, viime eduskuntavaaleissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyt olisi hyvä hetki, nostaa ne rikoskanteet, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, Suomen valtion virka-asemien, törkeistä väärinkäytöistä, kansalta kysymättömiin sotarikosliitto-hyökkäyshävittäjä-hankkeisiin ym Suomen jo erittäin huonoon ihmisoikeus-tilanteeseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17717642/yksipuoluejarjestelma-kayttaa-elakelaiskoyhia-ihmiskilpina#comment-118748460

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17717611/britannian-keskiluokka-luuli-olevansa-turvassa-elakelaiskoyhien-selkien-takana

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan

      Ei nyt kovin kummoistakaan laskupäätä tarvitse, että älyää, miten suuri Suomen valtion ja eläkerahastojen, kansamme valtavien varallisuuksien ryöstö on käynnissä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17324851/suomeen-kohdistuu-uhka-se-on-niinisto-eu-nato-eurovaluutta-kokoomus-sote-rkp-pankkifasismi#comment-118746605

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Edelleenkään EI ole mitään "hoitojonoja", vaan suuri ELÄKELÄISKÖYHYYS HÄTÄTILA, oikeusturvattomaksi tehtyjen ihmisten, äärimmäiseen köyhyyteen pakottamalla, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen.

      https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009349207.html

      Nolon 30€ heittäminen ihmisille, joilta puuttuu edelleen se n. 550€/kk korotus, joka luvattiin ja joka nostaisi pieneläkkeet, edes sille entiselle köyhyysrajalle, on rikos ihmisyyttä vastaan Suomessa, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN hyväksyminen.

      ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiurun / eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikkopörssikeinottelu ihmishengillä, on loputtava. Vaadimme KorruptioKiurun erottamista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreiden lupaukset: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään menneisyyteen", olikin törkeä VALE-ELÄKEKOROTUS valhe, nolo
      30€ pilkkarahan heittäminen, 550€/kk MIINUKSELLA oleviin, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiseläkkeisiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Ruotsi, Tanska, Islanti, Saksa

      700€/kk veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-pilkka-almu Suomi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreiden KorruptioOhisalo, jatkoi kipeitä leikkauksia eläkeläisköyhiltä, valehteli ilmastouhkien torjunnasta ja metsiensuojelusta ja esiintyy nyt muka koulutuksen perään, aivan kuin ökyrikkaiksi tehdyt perintö- ja verosuunnittelija-pörssimoguli-osake-vakuutuskuori-sidosryhmänsä, eivät pystyisi itse kalliita yksityiskoulujaan verokeitaisiin rahoittamaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17280345/ala-aanesta-miellyttamisen-halusta-korruptiovaaleissa-et-ole-mitaan-velkaa-poliitikoille#comment-118442329

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu#comment-118478683

      Ovathan sen jo tutkijatkin todenneet, ettei enää koulutuksen lisäämisellä, pystytä korjaamaan köyhyysongelmaa, eriarvoistamista, kansan tylyä kahtiajakoa ym isoja yhteiskunnallisia ongelmia, ne keinot on jo käytetty, tarvitaan kättä pidempää kansalaisten oikeusturvan nostamiseen, ei enempää rahaa perintörikkaiden mälläämiseen, koulutuksen verukkeella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea#comment-117661324

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Caymansaarten eduskuntavaaleissa äänestäminen, on jo uhka terveyksille ja ihmishengille, varsinkin eläkeläisköyhyyteen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppaorjiksi pahoinpidellyn eläkeläisväestön kohdalla.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Hallituksen arvovalinnat, tärkein tasa-arvoteko, on jäänyt toteuttamatta. Kohta neljään vuoteen, ei ole sanaa: eläkeläisköyhyys, kuulunut eikä näkynyt, niin korruptiopoliitikko-pörssirikollisilta, kuin niiden ek-medioissa.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreiden eduskuntavaalilupaukset:

      "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään menneisyyteen" heh heh.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

      Edes tuota entisen köyhyysrajan, täysin välttämätöntä hengissä kitkuttelemiselle, oikeusturvan vähimmäissummaa, siihen sairaus-kansaneläkkeen perusosaan, eivät ole saaneet aikaiseksi, eivät halunneet toteuttaa, kun perintörikkaille Caymansaarille, pitää hilloa kuskata.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17717611/britannian-keskiluokka-luuli-olevansa-turvassa-elakelaiskoyhien-selkien-takana

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Onko yksityisen veroparatiisirikkaille tarkoitetun, Vastaamo-psykiatriakeskuksen tietomurto, korruptiopoliitikkojen vaalimainos / Veroparatiisi-sote-pörssimonopolien järjestelmä tarina, jolla koetetaan peitellä, isoja ongelmia sote-pörssirikollisuuden rahoittamisessa verovaroilla, kansalaisten rahoilla, terveyksien ja henkien kustannuksella. Siltä vaikuttaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17760721/vastaamo-haiskahtaa-korruptiopoliitikko-sote-porssirikollisuus-naytokselta

      Rikkaan espoolaisperheen hakkeripoika, on voinut saada miljardin Sveitsin pankkiin, "tietomurtajan" roolin esittämisestä, näin ainakin valppaat kansalaiset asian näkevät, ilmeisesti ek-medioilla on eri linssit käytössä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

    • Anonyymi

      Koirasusia lampaiden vaatteissa, mainostellaan EK-medioitten korruptiovaalimainoksissa, Caymansaarten eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-incel-jälkeläisiä, joissa myös paljon korkeakoulutettuja naisia, jos veroparatiisiplayboypimuja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762745/liittyvatko-quotkoyhien-opettamisetquot-naisten-katoamistapauksiin-tampereella-

      Köyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpidellyt naiset ja tytöt, eivät enää uskalla tehdä rikosilmoituksia, heihin kohdistuvasta, henkeäkin uhkaavasta väkivallasta, kun vastassa perintörikkaiden kova raha ja väkivaltaisuus, toisiaan suojelevat virkamiehet korruptiossa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17280345/ala-aanesta-miellyttamisen-halusta-korruptiovaaleissa-et-ole-mitaan-velkaa-poliitikoille#comment-118442329

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVihreitä ei kenenkään, edes PetosKokPersRkpSdpKe:n tarvitse maalittaa, kun tekevät sen ihan itse, pahoinpitelemällä puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuteen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17766105/ek-yleisradio-valeuutisoi-180en-takuuelaketta-900eksi-

      "Sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys tullaan siirtämään menneisyyteen" - valhe, tappaa ennenaikaisesti eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä, vielä enemmän jatkossa, vale-eläkekorotuksien jälkeen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

      ÄärioikeistoVihreillä ei ole myöskään luonnonsuojelun ja ilmastouhkien torjunnan kannalta, kuin pelkkää pahenevaa tuhoa tarjolla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Valheilla hallitukseen, joten ei enää ääniä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769797/korruptiosannalla-ei-ole-valtaa-edes-1-250ekk-minimielakkeiden-verran

      EU:n ties monettako kertaa, antamat varoitukset, liian pitkään jatketusta, hälyyttävästä eläkeläisköyhyyteen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjiksi, köyhyyteen pakottamisesta, olisi pitänyt havahduttaa eduskunnan, jo aikoja sitten, mitään eivät ole halunneet, omien pörssiosakkeidensa takia tehdä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkekäisköyhyyteen pahoinpideltyjä VIHAIGNOROIVA EK-Yle:lle, ei sekään riitä, vaan pitää vielä pilkata eläkeläisköyhiä, pukemalla venäläisOligarkki alter egoinen Olga K, köyhien rääsyihin ja lidl-lenkkareihin, aivan kuin se muuttaisi, pörssirikollisuuden ahneuden äärioikeistoekstremististä, pörssirikollishumppaa jota EK-Yle päivät pääksytysten, ihmisten kuuloelimiä särkemällä jumputtaa, muuksi kuin mitä se on, loputonta ahneutta, menneiden aikojen tiedonvälityksen verukkeella. Mitään riippumatonta, saati tiedonvälitykseksi tunnistettavaa, kaikkien kansalaisten uutis- ja tv-ohjelmistoa, ei nykyisestä yksityisestä pörssiyhtiöstä EK-Yleisradiosta, ole löydettävissä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17832423/aarioikeistouhka-tulee-yha-useammin-yleisradiosta#comment-120475888

      Kysymys kuuluu: montako luksus-alppimajaa Sveitsistä ja Itävällasta, on kansalaisiamme tiedonvälityksen pimenossa pitämällä, verovaroista EK-Yle:n johdon pörssirikollisille kustannettu ? Caymansaarten pankkitilit, luksuslukaalit New Yorkista Dubaihin ym ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe