Venäjän iso sää hyökkäys suomen osa 2.

Anonyymi-ap

8

95

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/rrlz1fcw

      Ennätyslämmöstä joulun kaltaisiin lämpötiloihin – sää kylmenee reilusti

      Lämpötilat laskevat tulevien päivien aikana käytännössä koko maassa, sillä lämmittävä föhn-tuuli on lakannut puhaltamasta Suomessa. Jopa poikkeuksellisen korkeiden lämpötilojen tilalle on luvassa ajankohtaan nähden viileää, keskimääräisen jouluaaton kaltaista säätä.

    • Anonyymi

      https://mvlehti.net/2022/11/24/valkoinen-talo-julisti-5-vuoden-ohjelman-ilmaston-muokkaamiseksi-taivaalle-yha-enemman-kemikaalivanoja/

      Valkoinen talo julisti 5 vuoden ohjelman ilmaston muokkaamiseksi – Taivaalle yhä enemmän kemikaalivanoja?

      Taivaalla roikkuvat ja sinitaivaan hämärtävät kemikaalivanat eivät ole salaliittoteoriaa vaan nähtävissä olevaa globalistien salaamaa, mutta yhä enemmän myös avoimesti myönnettyä ilmastomuokkausta. Bidenin hallinto julisti 5 vuoden jatko-ohjelman hankkeille, joita voidaan kutsua koko planeetan elinkelpoisuuden vaarantaviksi toimiksi.

      Joe Bidenin hallinto ilmoitti viiden vuoden suunnitelmasta tutkia ”ilmastointerventiota” käyttämällä erityisesti geotekniikkaa ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Näin on tehty jo vuosikymmenien ajan, mutta ilman julistuksia.

      ”Konsolidoitujen määrärahojen laissa 2022 kongressi määräsi Valkoisen talon tiede- ja teknologiapolitiikan viraston (OSTP) yhteistyössä asiaankuuluvien liittovaltion virastojen kanssa kehittämään viiden vuoden tieteellisen arvioinnin aurinkoenergiasta ja muista nopeista ilmastotoimista. Lähiajan ilmastoriskien ja vaarojen yhteydessä”, Valkoinen talo totesi.

      Samaan aikaan hallitukset ja valtamedia ovat hylänneet geotekniikan, ilmastonmuutostekniikoiden järjestelmän, salaliittoteoriana, vaikka käytäntö on ollut käytössä vuosikymmeniä. Daily Beast kirjoittaa:

      ”Valkoinen talo ilmoitti 13. lokakuuta rahoittavansa viisivuotista tutkimussuunnitelmaa yhdelle kiistanalaisimmista ehdotuksista ilmastonmuutoksen torjumiseksi: geotekniikka tai teknologiat ja innovaatiot, joita voidaan käyttää keinotekoisesti muuttamaan maapalloa. ilmasto.

      Raportti on omistettu erityisesti geotekniikan muodolle, joka tunnetaan nimellä aurinkosäteilyn hallinta. Tämä on tekniikka, jossa pohjimmiltaan suihkutetaan hienoja aerosoleja ilmakehään auringonvalon heijastamiseksi pois maasta. Ajatuksena on, että kun se heijastuu, lämpöä on vähemmän ja lämpötilat laskevat.”

      Ainoa utelias alaviite, jota ei mainita tässä artikkelissa, on se, että liittovaltion hallitus on jo toteuttanut aktiivisesti geoinsinööriprojekteja useiden vuosien ajan. Tässä entinen CIA:n johtaja John Brennan vuonna 2016 kehuskelemassa hallituksen laajimmin käytetystä geotekniikkatekniikasta nimeltä Stratospheric Aerosol Injection (SAI), joka sisältää ”stratosfäärin kylvämisen hiukkasilla, jotka heijastavat auringon lämpöä samalla tavalla kuin tulivuorenpurkaukset”. Toisin sanoen monien ”chemtraileiksi” kutsumien aineiden strateginen vapauttaminen ilmakehään.

      ”SAI-ohjelma voisi rajoittaa maailmanlaajuista lämpötilan nousua, mikä vähentää joitakin korkeampiin lämpötiloihin liittyviä riskejä ja antaa maailmantaloudelle lisäaikaa siirtyä fossiilisista polttoaineista. Tämä prosessi on myös suhteellisen halpa”, Brennan sanoi CFR:n konferenssissa.

      Kuten Daily Beast huomautti, omituinen säämuutoskäytäntö ”ei tule ilman riskiä”, kuten globaali sadon menetys, voimakkaammat myrskyt ja jopa tautien leviäminen.

      ”Geotekniikan kriitikot varoittavat, että sillä voi olla tahattomia seurauksia, jotka leviävät kaikkialle maailmaan. Loppujen lopuksi, kun suihkutat aerosoleja ilmakehään, ne leviävät. Sen vaikutukset tuntuisivat kaikkialla riippumatta siitä, missä sitä alun perin ruiskutettiin. Tämä voi johtaa tuhoisten tapahtumien perhosvaikutukseen”, Beast raportoi.

      ”Esimerkiksi lämpötilat voivat laskea niin alhaiseksi, että se johtaa sadon menetyksiin – mitä olemme kokeneet ennen kesää ilman. Ilmakehän muutokset voivat myös voimistaa sääilmiöitä, kuten myrskyjä. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että aurinkogeotekniikka voi jopa levittää sairauksia.

    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/rbo1c2ji

      30 pakkasasteen raja rikki ensimmäistä kertaa tänä talvena – viima tuntuu tänään viiltävän kylmältä

      Lapissa on useilla havaintoasemilla rikottu ensimmäistä kertaa tänä talvikautena 30 pakkasasteen raja. Kylmintä klo 12:30 mennessä on ollut Savukosken Tulppiossa, –33,6 astetta. Pakkanen voi yhä kiristyä iltapäivän aikana. Maan etelä- ja keskiosassa koillisviima tuntuu tänään viiltävän kylmältä.

      Pohjois-Suomessa majaileva korkeapaine tyynnytti tuulet, ja selkeän taivaan alla pakkanen kiristyi nopeasti. Lämpötila on laskenut alle –30 asteen usealla havaintoasemalla. Tämä on kuluneen talven ensimmäinen kerta, kun Suomessa mitataan yli 30 asteen pakkasia.

      Alimmat lämpötilat 12.12.2022 klo 12:30 mennessä

      Havaintoasema Lämpötila (°C)

      Savukoski Tulppio –33,6
      Sodankylä Vuotso –32,1
      Kittilä Lompolonvuoma –31,8
      Muonio kirkonkylä –31,6
      Kittilä Pokka –31,6

      Tuuli lisää pakkasen purevuutta:

      Etelässä –10 astetta tuntuu –20 asteelta

      Maanantai tuntuu todennäköisesti kuluneen talvikauden kylmimmältä päivältä kautta maan. Viima tuntuu tänään viiltävältä varsinkin maan etelä- ja keskiosassa, missä 10 asteen pakkanen tuntuu iholla 20 asteen pakkaselta, koska navakka tuuli lisää pakkasen purevuutta kymmenellä asteella. Kannattaa siis pukeutua lämpimästi ja suojata myös kasvot hyytävän tuulen vaikutukselta.

      Lapissa pakkanen pysyy monin paikoin kireänä läpi iltapäivän ja voi jopa kiristyä päivän mittaan. Korkeapaineen keskus vaikuttaa maan pohjoisosassa vielä tiistaiaamuun saakka, joten tämän talvikauden pakkasennätys voi vielä mennä uusiksi moneen otteeseen.

      Etelä-Suomeen lumimyrsky

      Etelä-Suomessa tuuli voimistuu tasaisesti päivän kuluessa ja se on voimakkaimmillaan maanantai-iltana. Suomenlahdella tuuli yltyy myrskylukemiin ja aivan etelärannikon tuntumassakin voi esiintyä myrskypuuskia (yli 21 m/s). Sisämaassa maan etelä- ja keskiosassa tuulenpuuskat ovat kovia (yli 14 m/s).

      Tuulen voimistuminen liittyy Baltiasta nousevaan voimakkaaseen matalapaineeseen, joka tuo mukanaan sakean lumipyryn. Lumentulon odotetaan alkavan etelärannikolla puolenpäivän jälkeen, ja myöhäisillan aikana pyry on levinnyt jo maan keskivaiheille saakka. Ajokeli muuttuu maanantain aikana etelästä alkaen erittäin huonoksi voimakkaan lumentulon, huonon näkyvyyden sekä pöllyävän ja kinostuvan lumen vuoksi.

    • Anonyymi

      Pietarsaari päivän lämpöisin lämpötila.

      07.12.2022 -1,3c
      08.12.2022 -3,4c
      09.12.2022 -5,1c
      10.12.2022 -2,9c
      11.12.2022 -2,3c
      12.12.2022 -8,1c

    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/jou9qdui

      Talvinen sää valtasi osan Euroopasta: Lumisade sotki Lontoon liikennettä – pakkasta Etelä-Ranskassa ja Pohjois-Italiassa asti

      Talvinen sää on vallannut alaa Euroopassa. Lunta on satanut muun muassa Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Puolassa, samoin Baltian maissa. Lisää lumisateita ja pakkasia on luvassa osaan Eurooppaa.

      Suomessa riehuu alkuviikolla lumimyräkkä, mutta talvista säätä on myös muualla Euroopassa.

      Isossa-Britanniassa lumisade, pakkanen, jäiset olosuhteet ja jäätävä sumu ovat haitanneet BBC:n mukaan tie-, raide- ja lentoliikennettä sunnuntain ja maanantain aikana, muun muassa Lontoon seudulla. Lentoja on peruttu ja lennoissa on ollut viivästyksiä. Pakkasta Isossa-Britanniassa on ollut paikoin jopa 10–15 astetta.

      – Isossa-Britanniassa on liukasteltu lumisilla teillä, esimerkiksi Andrewsfieldissä vähän Lontoon pohjoispuolella lunta on ollut maanantaina aamupäivällä 8 senttimetriä, toteaa Forecan meteorologi Anna Latvala.

      – Ison-Britannian lisäksi lunta on monin paikoin Saksassa, Puolassa ja Tšekissä, paikoin yli 20 senttimetriä, suurimmat lumimäärät ovat tosin vuoristoalueilla. Baltiassa lunta on laajalti 10–30 senttimetriä. Välimeren ympärillä lunta on vain vuoristossa.

      – Kylmää ilmaa on levinnyt pohjoisesta pitkälle Keski- ja paikoin Etelä-Eurooppaankin, Fennoskandiassa käväisee tällä viikolla jopa arktista ilmamassaa. Tämän seurauksena osa sateesta on tullut Keski-Euroopassa lumena ja paikoin vuoristoissa eteläisessä Euroopassakin. Pakkasta oli maanantain vastaisena yönä laajalti Etelä-Ranskassa sekä Pohjois-Italiassa asti, mutta näillä alueilla kylmyys väistyy alkuviikon aikana, ainakin väliaikaisesti, Anna Latvala ennustaa.

      Lisää lunta osaan Eurooppaa

      Lisää lunta on tulossa pohjoisen lisäksi paikoin myös keskisessä ja läntisessä Euroopassa viikon mittaan.

      – Baltian länsi- ja pohjoisosaan tulee maanantaista keskiviikkoon kolmen vuorokauden lumikertymäksi paljolti 10–20 senttimetriä, paikallisesti enemmänkin. Myös Puolan ja Saksan eteläosassa sekä Ranskan pohjoisosassa voi sataa paikoin yli 10 senttimetriä lunta, Anna Latvala toteaa.

      – Espanjan eteläosassa päästään kuitenkin paikoin edelleen 20 plusasteeseen tällä viikolla, samoin Sisiliassa, Anna Latvala kertoo.

    • Anonyymi

      Pietarsaari päivän lämpöisin lämpötila.

      07.12.2022 -1,3c
      08.12.2022 -3,4c
      09.12.2022 -5,1c
      10.12.2022 -2,9c
      11.12.2022 -2,3c
      12.12.2022 -5,8c
      13.12.2022 -5,3c

    • Anonyymi

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/obn6wkwa

      Ennen joulua paikoin kireää pakkasta, lumipyryä, lauhaa ja vesisateita – jouluksi uusi käänne

      Säässä on edessä useampia käänteitä loppuviikon ja jouluviikon aikana. Sääkartoilla on niin 25 asteen pakkasia ja lumipyryä kuin 5 plusasteen lukemia ja vesisateitakin. Entä miltä näyttää joulun tilanne tämän hetken ennusteissa?

      Sää jatkuu vaihtelevana kohti joulua mentäessä.

      – Jouluun on enää reilu viikko, mutta siihen väliin mahtuu paikoin kireää pakkasta, lumipyryä, vesisadetta ja plusasteita. Lounaasta alkaa levitä lauhaa ilmaa Suomeen. Ensimmäinen annos lauhasta ilmasta tulee jo tänä viikonloppuna, mutta ensi viikon puolivaiheilla sää lauhtuu kunnolla maan etelä- ja keskiosassa, toteaa Forecan meteorologi Anna Latvala.

      Perjantaina paikoin maan keski- ja eteläosassakin on mitattu yli 20 pakkasasteen lukemia selkeimmillä alueilla.

      – Perjantaina päivällä lämpötilat vaihtelevat saariston sekä rannikoiden paikoin parista pakkasasteesta sisämaan selkeiden ja heikkotuulisten alueiden 10–20 pakkasasteeseen. Sateet jäävät paikallisiksi: Lapissa liikkuu kapea lumisadealue kohti koillista, lisäksi rannikoilla tulee jokunen lumikuuro, Anna Latvala sanoo.

      Lauantain vastaisena yönä lämpötila on laajalti 5–15 pakkasastetta, Lapissa 10–20 pakkasastetta. Selkeillä ja heikkotuulisilla alueilla voi olla kylmempääkin.

      Viikonloppuna lumi- ja vesisateita – osassa maata jo plusasteita
      Lauantaina maan länsi- ja pohjoisosaan alkaa levitä paikoin lumisateita.

      Lämpötila on päivällä suuressa osassa Suomea 0–10 pakkasastetta, Keski- ja Pohjois-Lapissa enimmäkseen 10–20 pakkasastetta.

      – Lauhinta on länsi- ja lounaisrannikolla ja saaristossa, missä mennään vähitellen suojasään puolelle. Lumisateita leviää sunnuntain vastaisena yönä itäänkin. Lounaisrannikolla voi tulla hitusen vettä, Anna Latvala ennustaa.

      Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä lämpötila on lounaassa nollan tienoilla, maan etelä- ja länsiosassa on 0–8 pakkasastetta. Aivan idässä pakkasta on paikoin 10 astetta, Lapissa lämpötilat vaihtelevat kaakkoisen Lapin pilvisten alueiden vajaasta 10 pakkasasteesta Länsi- ja Pohjois-Lapin paikoin yli 20 pakkasasteeseen.

      Sunnuntaina lännestä ja lounaasta alkaa levitä Suomeen lisää sateita.

      – Aluksi sateet tulevat lumena, mutta hajanaisen sadealueen jälkipuolella etelässä ja lännessä osa sateista on vettä. Kaakon ja lounaan välinen tuuli on enimmäkseen kohtalaista.

      Lämpötila on sunnuntaina päivällä etelässä ja lännessä −3 asteen ja 2 plusasteen välillä, lauhinta on rannikoilla. Idässä ja monin paikoin pohjoisessa on heikkoa pakkasta. Pohjois-Lapissa voi olla edelleen sekä sunnuntaina päivällä että maanantain vastaisena yönä paikoin yli 20 pakkasastetta.

      Maan etelä- ja keskiosassa lämpötila vaihtelee maanantain vastaisena yönä muutamasta plusasteesta heikkoon pakkaseen. Oulun seudulla asti voidaan käväistä nollan tienoilla. Lapissa sää pysyy muuta maata kylmempänä.

      Alkuviikolla lumipyryä osaan maata, sateita myös vetenä
      Maanantaina sateet väistyvät vähitellen Suomen itäpuolelle.

      – Maan etelä- ja keskiosassa on päivällä joko heikkoa pakkasta tai jokunen aste plussaa, pohjoisessa lämpötila vaihtelee Kainuun ​​viidestä pakkasasteesta Pohjois-Lapin 15–25 pakkasasteeseen, Anna Latvala kertoo.

      Ennusteen mukaan lännestä alkaa jo maanantaina levitä uusia sateita Suomeen. Tiistaina sateita tulee varsinkin etelässä ja maan keskivaiheilla. Sateet alkavat lumena, lisäksi tuuli voimistuu.

      – Lunta voi tulla tiistaina paikoin jopa pyryttämällä, mutta jälkipuolella sataa myös vettä. Lämpötila ei paljoa muutu maanantain lukemista, Anna Latvala sanoo.

      Jouluviikon puolivälissä osa sateista vettä – joulua kohti sää näillä näkymin viilenee
      Keskiviikkona ja torstaina sateita tulee ennusteen mukaan eri puolilla maata.

      – Maan etelä- ja keskiosassa vähintään osa sateesta on vettä. Lounaassa rannikolla ja saaristossa voidaan hätyytellä 5 plusasteen lukemia, pohjoisessa pakkassää jatkuu, Anna Latvala toteaa.

      Joulua kohti sää näyttäisi viilenevän.

      – Ennusteiden mukaan sää pakastuu jälleen jouluksi. Jos näin käy, niin myös joulun tienoilla tulevat sateet olisivat lunta, Anna Latvala sanoo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe