Naiset antavat miehille selkeät tasot

Anonyymi-ap

Deittisovelluksissa naiset antavat miehille selkeät tasot, koska komeiden miesten antamien seksitykkäysten takia naiset voivat operoida vain niitä komeimmistoon kuuluvia miehiä.

Tasoista ei kuitenkaan saisi puhua, jos tasoista puhuttaisiin, niin tasot koskisivat myös naisia ja sen takia monet naiset eivät halua myöntää tasojen olemassaoloa.

54

79

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tasoja on, haluttiin niistä puhua taikka ei.

      • Anonyymi

        No onhan miehilläkin ainakin useimmilla niitä ulkonäkö vaatimuksia on toki naisillakin mu miehillä ne usein on tiukempia et älä viitsi motkottaa


      • Anonyymi

        Minustakin tasoja on, mutta eivät ne missään tapauksessa ole selkeitä.

        Itsellekin on eri tasot panosuhteeseen ja parisuhteeseen. Niissä ratkaisee eri seikat.

        Sitten vielä noidenkin sisällä on vaikeaa tehdä selviä eroja eri tasoissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minustakin tasoja on, mutta eivät ne missään tapauksessa ole selkeitä.

        Itsellekin on eri tasot panosuhteeseen ja parisuhteeseen. Niissä ratkaisee eri seikat.

        Sitten vielä noidenkin sisällä on vaikeaa tehdä selviä eroja eri tasoissa.

        Toisilla sitä on suhteita...


    • Anonyymi

      Kyllä. Deittisovelluksissa monet 7/10 tavisnaiset tykkäävät vain 9/10 mallimiehistä, koska 9/10 mallimiehet antavat 7/10 tavisnaisille seksitykkäyksiä eli mallimiehet haluavat tavisnaisista vain ja ainoastaan seksiä, jolloin ne 7/10 tavismiehet jäävät ilman naista tai joutuvat tyytymään alempitasoisiin. Monet 7/10 tavismiehet huolivatkin alempitasoisia naisia lumipalloefektin lailla seksiin jos he seksiä haluavat.

      Sitten "kaikki miehet etsivät seksiseuraa" tarkoittaa naisten kielellä sitä, että joku tavisnainen ei ole saanut haluamaansa komeaa mallimiestä parisuhteeseen eli jollain tavisnaisella voi olla mätsihaaremissa vaikka 20 komeaa 9/10 mallimiestä ja kun kukaan niistä mallimiehistä ei halua tavisnaisen kanssa parisuhdetta, niin tavisnainen voi sanoa kaikkien miesten hakevan seksiseuraa.

      • Anonyymi

        Kaikki miehet hakee seksiseuraa. Kaikki ei sitä kuitenkaan saa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki miehet hakee seksiseuraa. Kaikki ei sitä kuitenkaan saa.

        Ei tosiaankaan hae. Kaikki miehet eivät ole seksiaddikteja tai edes välitä seksistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tosiaankaan hae. Kaikki miehet eivät ole seksiaddikteja tai edes välitä seksistä.

        Miehet kaipaavat seksiä, samoin kuin tytöt, kyse on perustarve, ei addiktio.

        Sovellukset ovat seksiseuran hakua varten. Niin miehet kuin tytöt, naiset ja mummelit hakevat, ja säälittävän pieni osa löytää mitä hakee. Mummelit eivät koskaan. Pitäisi perustaa geriseuraa varten oma palvelu.


    • Anonyymi

      "Deittisovelluksissa naiset antavat miehille selkeät tasot, koska komeiden miesten antamien seksitykkäysten takia naiset voivat operoida vain niitä komeimmistoon kuuluvia miehiä."

      Ap, kerro mikä kriteeri tai yksittäinen piirre tekee miehestä komean maapallon kaikkien naisten silmissä? Kerro myös mikä kriteeri tai piirre tekee miehestä ruman kaikkien naisten silmissä?

      Mikä piirre tai kriteeri tekee sinun mielestä naisen kauniiksi, ja mikä taas rumaksi?

      Kysy samat kysymykset parilta kaveriltasi irl, jos sulla sellaisia edes on, tai miespuolisilta työkavereilta, ja vertaa heidän vastauksia omiin vastauksiisi. Ovatko vastaukset identtisiä? Oletko ajatellut, että se minkä jotkut kokee komeana tai kauniina, on joidenkin toisten mielestä vain tavallisen, ja jopa vaatimattomamman, ellei peräti ruman näköinen?

      Katsos kun komeus/kauneus on katsojan silmässä. Tasoja on, niin miehissä kuin naisissa, mutta koska seksi kuuluu oleellisesti parisuhteeseen, niin panisitko sinä naista joka ei miellytä silmääsi, vain siitä syystä että tämä on nainen koska tällä on p*llu? Siis myös niitä korppuja sadan tonnin keijukaiskurppiakin? Vai etsisitkö sen sijaan sellaisen timmin nuoremman sexynnäköisen naisen pantavaksi, joka miellyttää silmääsi? Siis olettaen että saisit kenen naisen tahansa. Seuraavan kerran kun lähdet ulko-ovesta ulos, niin teepä pieni tilasto: laske kuinka montaa vastaan tulevaa naista haluaisit panna ensimmäisten 100 naisen joukosta? Panisitko joka ikistä naista niistä sadasta tämän ulkonäöstä tai koosta riippumatta, vai valikoitko niiden joukosta kauneimmat ja timmeimmät naiset? Sitähän te miehet automaattisesti muutenkin teette sitä edes huomaamattanne, siis myös te ätmit. Tän testin voi joka ikinen mies tehdä, ja huomata että kyllä, myös te arvon miehet valikoitte kermat kakun päältä, ja jaatte naiset eri tasoihin. Siihen ei syyllisty vain naiset.

      • Anonyymi

        Raha ja omaisuus ja suuret tulot tekee miehestä kuin miehestä komean ja kaikki naiset haluaa rikasta ja varakasta miestä eli raha on aito oikea rakkaus raha saa kiimaiseksi mut jos varakas ja rikas mies köyhtyy niin rakkaus loppuu ja ahdistaa ja etsitään varakkaampi mies kuunteles laulu sleepy sleepers linda kerro hinta mikä teki jäbästä hyvän jäbän


    • Anonyymi

      Naiset myös pelaavat tasoilla siten että jos mies on siedettävän tasokas, mutta ei huippuluokkaa niin nainen voi antaa tykkäyksen mutta ei aloita keskustelua eikä ole oikein innokas sitä käymäänkään. Naiset ovat hyvin laskelmoivia.

      • Anonyymi

        Huomioin samaa, puit vain ajatukseni sanoiksi. Tuontyyppinen logiikka on käytössä jos tekee yhteenvetoa tähänasti nähdystä


    • Anonyymi

      Minkä näköinen on "komea" mies, josta kaikki naiset seksitykkää? Et usko edes itse höpinääsi, tai sitten pidät kaikkia naisia idiootteina, mikä lienee todennäköisempi vaihtoehto.

    • Anonyymi

      ""Oletko ajatellut, että se minkä jotkut kokee komeana tai kauniina, on joidenkin toisten mielestä vain tavallisen, ja jopa vaatimattomamman, ellei peräti ruman näköinen?""

      Se nyt vaan on niin, että jos miehellä on deittisovelluksessa tuhansia tykkäyksiä, niin mies on naisten mielestä komea. Se, että sinä jätät tykkäämättä: ei tee miehestä tavista tai rumaa.


      ""Katsos kun komeus/kauneus on katsojan silmässä. Tasoja on, niin miehissä kuin naisissa, mutta koska seksi kuuluu oleellisesti parisuhteeseen, niin panisitko sinä naista joka ei miellytä silmääsi, vain siitä syystä että tämä on nainen koska tällä on p*llu?""

      Olen pannut naisia, jotka ei ole sillä tavalla edes miellyttänyt ja aika jännästi käänsit tämän taas pelkästään naisnäkökulmasta. Voin kääntää tämän miesnäkökulmasta niin, että minkä takia 9/10 mallimies alkaisi parisuhteeseen 7/10 tavisnaisen kanssa kun 9/10 mallimies saa seksiin ja parisuhteeseen myös niitä 9/10 missinaisia?

    • Anonyymi

      Tottakai jollain tavisnaisella voi käydä flaksi, että saa sen 9/10 komean mallimiehen parisuhteeseen. Ihan samalla tavalla 7/10 tavismiehellä voi käydä flaksi, että saa sen 7/10 tavisnaisen parisuhteeseen.

      Mutta jos tavisnaisella käy flaksi ja hän saa mallimiehen parisuhteeseen, niin ei se ole mikään tae pitkästä ja kestävästä parisuhteesta. Noh, eihän se pitkä ja kestävä parisuhde monilla naisilla olekaan tavoitteena vaan se, että saa olla komean miehen kanssa ja parisuhde kestää jonkun aikaa ja sitten taas uutta matoa koukkuun.

    • Anonyymi

      ""Katsos kun komeus/kauneus on katsojan silmässä. Tasoja on, niin miehissä kuin naisissa, mutta koska seksi kuuluu oleellisesti parisuhteeseen, niin panisitko sinä naista joka ei miellytä silmääsi, vain siitä syystä että tämä on nainen koska tällä on p*llu?"

      Jos luet ajatuksella, niin tuossa aloituksessa kerrotaan miesten panevan naisia joilla on p*llu mikä sitten avaa naisille mahdollisuuden mennä ulkonäkö edellä ja monet naiset menevätkin.

      Tottakai monet parisuhdetta etsivät tavisnaiset menevät ulkonäkö edellä, tykkäävät vain niistä komeimmistoon kuuluvista ja elättelevät toiveita parisuhteesta komean mallimiehen kanssa, mutta minkä takia se mallimies alkaisi parisuhteeseen tavisnaisen kanssa kun mallimies saa missinaisiakin seksiin ja parisuhteeseen?

    • Anonyymi

      Myönnän, annan miehille jonkinlaiset tasot deittisovelluksessa. En tiedä miten muuten sitä ylipäätään voisi käyttää, kun jollain tavalla sitä on seulottava ne itselleen potentiaaliset kumppanit kaikesta massasta.

      En aseta miehiä mihinkään komeusjärjestykseen, vaan teen arvioinnin kokonaisuuden perusteella. Heti lähtee poistoon liian nuoret, liian vanhat, liian kaukana asuvat, selkeät hörhöt, selkeät juopottelijat, vatsalihaksiaan esittelevät, sellaiset ketkä eivät ole vaivautuneet edes yhtä lausetta kirjoittamaan itsestään, sellaiset jotka ovat ottaneet kuvan itsestään ilman paitaa sängyssä maaten väsyneen pönöttävä ilme kasvoilla (vähän yritystä pliis), korona- ja muut kiihkoilijat, entisistä suhteistaan esittelytekstissä avautuvat, kirjoitusvirheitä viljelevät sekä countrymusiikista kiinnostuneet.

      Ilokseni voin todeta, että tämän karsinnan jälkeen jäljellä on vielä vaikka miten paljon potentiaalisia, kivan ensivaikutelman antavia miehiä ja tässä kohdin onkin vaikea päättää, miten etenee sillä minun on mahdotonta asettaa miehiä mihinkään paremmuusjärjestykseen pelkän deittiprofiilin perusteella. Kyse on siis enemmän sattumasta ainakin minun kohdallani. Täytyy vain lähteä juttelemaan jonkun kanssa ja jos juttu luistaa niin siitä sitten tapaamiseen ja katsoa mihin juttu etenee..

    • Anonyymi

      Totuus on, etteivät kaikki miehet suostu pariutumaan ylös päin, koska se loukkaa heissä olevaa Luojan Sekä Tasomäärittäjien Pyhiä Sääntöjä.

      Kokeilkaa vaikka:

      Menkää kaikki 6/10 - 10/10 naiset iskemään tasojen 2/10 - 3/10 miehiä, niin huomaatte, ettei siitä tule miehen vuoksi mitään. Mies juoksee karkuun ennen kuin olette ehtineet mekkoanne nostaa!

      Tämä on totuus, jota tasoteoreetikot eivät halua kuulla.

    • Anonyymi

      Jos mies ei saa naisilta osumia niin miehen taso on alempi taso. Ulkonäkö määrittää miehen tason.

    • Anonyymi

      Näin erittäin vähän huomiota naisilta saavana miehenä sanon vaan, ettei kannata käyttää liikaa aikaa tällaisten asioiden pohtimiseen, koska siinä vaan myrkyttää omia ajatuksiaan. Senkin ajan voi käyttää itsensä kehittämiseen vaikka opiskelemalla, harrastamalla tai käymällä salilla. Saa paremman mielen ja samalla saattaa nostaa tasoaan joidenkin naisten silmissä.

      Niin ja kyllä ihmiset tosiaan miettivät toisilleen "tasoja" parisuhdetta ajatellen. Painotukset vaan ovat erilaiset, eivätkä kaikki ajattele asiaa pisteiksi muunnettuna. Minulle esimerkiksi nörttiys nostaa naisen kiinnostavuutta silmissäni, minkä voi tulkita hänen tasonsa nostamisena ja ihmisten luokitteluna.

      • Anonyymi

        Sivusta toteaisin että näin näyttäisi käyvän, eli mieli myrkyttyy omista mantroista ja kehittävän ajattelun sijaan homma kääntyy saman toistoksi joka ei vie mihinkään.


    • No jos sinua helpottaa ajatella tasoina ihmisten erilaisuutta, niin ei kun vaan. Mutta niitä tasoja on erisuuntiin.

      Voi olla se ulkonäkötaso, sitten voi olla elintasotaso...koulutus-, sivistys-, sosiaalisuus ja arvojentärkeystaso....ja monia muita asioita, mitkä voi tasoihin määritellä.
      Mutta mikä taas kellekin on tärkeää...jos sinulle on vain ulkonäkö ainoa, niin monelle muulle ihmiselle ei niinkään, vaan he rakentavat jonkinlaisen kompromissin kaikesta.

      Sellaiset ihmiset, jotka tietävät mikä toisessa ihmisessä on tärkeää, eivät jää junnaamaan tyyppiin, joka läähättää vaan pinnallisten asioiden ja pelkän ulkonäön perään.

      • Anonyymi

        Hienoa, Disse!

        Se mikä minua erityisesti loukkaa on hyvännäköisten ihmisten pitäminen ilkeinä. Aloittaja väittää, että kaikki hyvännäköiset miehet olisivat playereita eivätkä missään nimessä uskollisia.

        Itse määrittelen tasoja siten, että korkeimmalla ovat parisuhteeseen kykenevät vastuuntuntoiset miehet. Playerit eivät missään oloushteissa ja minkään muun ominaisuuden kompensoimina voi olla sellaisia. Kuitenkaan komeus tai kauneus yksistään ei tee kenestäkään pettäjää. Monogamian tarpeettomuus tekee sen.

        Pettäjät ovat tasoa 0/10 minun silmissäni, eikä siihen vaikuta ulkonäkö. Toisaalta komeat miehet tai naiset eivät petä ulkonäkönsä vuoksi vaan aivan muista syistä, jolloin jäätelönsyönti näyttää tässäkin tilanteessa aiheuttavan kuolemia.

        🦄


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa, Disse!

        Se mikä minua erityisesti loukkaa on hyvännäköisten ihmisten pitäminen ilkeinä. Aloittaja väittää, että kaikki hyvännäköiset miehet olisivat playereita eivätkä missään nimessä uskollisia.

        Itse määrittelen tasoja siten, että korkeimmalla ovat parisuhteeseen kykenevät vastuuntuntoiset miehet. Playerit eivät missään oloushteissa ja minkään muun ominaisuuden kompensoimina voi olla sellaisia. Kuitenkaan komeus tai kauneus yksistään ei tee kenestäkään pettäjää. Monogamian tarpeettomuus tekee sen.

        Pettäjät ovat tasoa 0/10 minun silmissäni, eikä siihen vaikuta ulkonäkö. Toisaalta komeat miehet tai naiset eivät petä ulkonäkönsä vuoksi vaan aivan muista syistä, jolloin jäätelönsyönti näyttää tässäkin tilanteessa aiheuttavan kuolemia.

        🦄

        No aloittaja ja nämä ätmit ja k&k-miehet asettavat itsensä erikoisasemaan. Määrittelevät itse itsensä, sekä yleensä esineellistävät muut ihmiset. Ei heillä tunnu olevan edes normaalia miestä valikoimissaan. Heti jos joku mies löytää naisen kumppanikseen, hän saa jonkun tittelin. Ktm, aisuri, playeri, ytm, valkoritari....

        Selkeesti terapiamatskua tälläiset aloittajan kaltaiset. Pitäisi eriytyä siitä omasta ihme kuplasta.

        Mutta on helpompi kai vaan osoitella muita, kun lähteä etsimään omasta ajatusmaailmasta virhettä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa, Disse!

        Se mikä minua erityisesti loukkaa on hyvännäköisten ihmisten pitäminen ilkeinä. Aloittaja väittää, että kaikki hyvännäköiset miehet olisivat playereita eivätkä missään nimessä uskollisia.

        Itse määrittelen tasoja siten, että korkeimmalla ovat parisuhteeseen kykenevät vastuuntuntoiset miehet. Playerit eivät missään oloushteissa ja minkään muun ominaisuuden kompensoimina voi olla sellaisia. Kuitenkaan komeus tai kauneus yksistään ei tee kenestäkään pettäjää. Monogamian tarpeettomuus tekee sen.

        Pettäjät ovat tasoa 0/10 minun silmissäni, eikä siihen vaikuta ulkonäkö. Toisaalta komeat miehet tai naiset eivät petä ulkonäkönsä vuoksi vaan aivan muista syistä, jolloin jäätelönsyönti näyttää tässäkin tilanteessa aiheuttavan kuolemia.

        🦄

        Minua tuossa samaisessa asiassa nyppii kaikkein eniten se, että samalla kun "kaikki hyvännäköiset miehet ovat (muka) pettureita ja pleijereitä ja mitähän vielä", niin sama ei automaattisesti kosketakaan kaikkia hyvännäköisiä naisia. Päinvastoin naisissa niitä kaikkein paskimpia tuntuvatkin olevan ne ihan tavalliset perustalliaiset ja hyvännäköiset ovatkin jotenkin hienoja ja tavoittelemisen arvoisia ihan vaan ihmisinäkin.

        Millä kaikilla muilla tavoin vajaa on noin kummallisesti ajattelevan ihmisen ajatusmaailma. Kyllä jokainen järkeä käyttävä ihminen tietää, ettei ulkonäkö ja kiltteys/ilkeys liity mitenkään toisiinsa ja ettei ulkonäkö tee kenestäkään petturia.


      • Anonyymi
        Disseisback kirjoitti:

        No aloittaja ja nämä ätmit ja k&k-miehet asettavat itsensä erikoisasemaan. Määrittelevät itse itsensä, sekä yleensä esineellistävät muut ihmiset. Ei heillä tunnu olevan edes normaalia miestä valikoimissaan. Heti jos joku mies löytää naisen kumppanikseen, hän saa jonkun tittelin. Ktm, aisuri, playeri, ytm, valkoritari....

        Selkeesti terapiamatskua tälläiset aloittajan kaltaiset. Pitäisi eriytyä siitä omasta ihme kuplasta.

        Mutta on helpompi kai vaan osoitella muita, kun lähteä etsimään omasta ajatusmaailmasta virhettä?

        Näinhän se on. Samaa mieltä.

        Onneksi elämä yleensä opettaa.

        🦄


      • Anonyymi kirjoitti:

        Näinhän se on. Samaa mieltä.

        Onneksi elämä yleensä opettaa.

        🦄

        Opettaa, jos sen ottaa vastaan, mutta aika harva ottaa oppia vastaan ja miettii, on vaan helpompi valittaa ja osoitella muita sormella. 🙄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minua tuossa samaisessa asiassa nyppii kaikkein eniten se, että samalla kun "kaikki hyvännäköiset miehet ovat (muka) pettureita ja pleijereitä ja mitähän vielä", niin sama ei automaattisesti kosketakaan kaikkia hyvännäköisiä naisia. Päinvastoin naisissa niitä kaikkein paskimpia tuntuvatkin olevan ne ihan tavalliset perustalliaiset ja hyvännäköiset ovatkin jotenkin hienoja ja tavoittelemisen arvoisia ihan vaan ihmisinäkin.

        Millä kaikilla muilla tavoin vajaa on noin kummallisesti ajattelevan ihmisen ajatusmaailma. Kyllä jokainen järkeä käyttävä ihminen tietää, ettei ulkonäkö ja kiltteys/ilkeys liity mitenkään toisiinsa ja ettei ulkonäkö tee kenestäkään petturia.

        Samaa mieltä. Kyseessä on ”vajaa” eli kaikin tavoin ilkeä ja epätasa-arvoinen ajatusmaailma.

        🦄


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minua tuossa samaisessa asiassa nyppii kaikkein eniten se, että samalla kun "kaikki hyvännäköiset miehet ovat (muka) pettureita ja pleijereitä ja mitähän vielä", niin sama ei automaattisesti kosketakaan kaikkia hyvännäköisiä naisia. Päinvastoin naisissa niitä kaikkein paskimpia tuntuvatkin olevan ne ihan tavalliset perustalliaiset ja hyvännäköiset ovatkin jotenkin hienoja ja tavoittelemisen arvoisia ihan vaan ihmisinäkin.

        Millä kaikilla muilla tavoin vajaa on noin kummallisesti ajattelevan ihmisen ajatusmaailma. Kyllä jokainen järkeä käyttävä ihminen tietää, ettei ulkonäkö ja kiltteys/ilkeys liity mitenkään toisiinsa ja ettei ulkonäkö tee kenestäkään petturia.

        Sitä millainen kukin on suhteessa en osaa arvioida, mutta pahat ja kovis jätkät on yleensä komeita. Kuka on nähnyt hintelän hissukan joka olis pahiskovis?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä millainen kukin on suhteessa en osaa arvioida, mutta pahat ja kovis jätkät on yleensä komeita. Kuka on nähnyt hintelän hissukan joka olis pahiskovis?

        "Pahat" ja "kovikset" eivät todellakaan ole yleensä komeita. Kauneinta ihmisessä on yleensä katse, eikä se ilkeällä ihmisellä ole koskaan kaunis. Monesta muusta asiasta puhumattakaan (esim. tatuoinneista).

        Hissukan vastakohta ei ole ilkeä vaan itsevarma.

        Hinteläkin voi olla komea ja lisäksi vielä itsevarma.

        Varmuuden vuoksi vielä tämä: itsevarmuus ei ole ilkeyttä eikä dominointia.

        🦄


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Pahat" ja "kovikset" eivät todellakaan ole yleensä komeita. Kauneinta ihmisessä on yleensä katse, eikä se ilkeällä ihmisellä ole koskaan kaunis. Monesta muusta asiasta puhumattakaan (esim. tatuoinneista).

        Hissukan vastakohta ei ole ilkeä vaan itsevarma.

        Hinteläkin voi olla komea ja lisäksi vielä itsevarma.

        Varmuuden vuoksi vielä tämä: itsevarmuus ei ole ilkeyttä eikä dominointia.

        🦄

        Eipä ulkoiset asiat kerrokaan lopulta mitään. Nainenkin voi elää hyvin päällepäin, mutta totuus voi olla, että veitsenterällä keikutaan ja halutaan tukea, ei niinkään ihmistä vierelle.

        Hätäisimmät kyllä erottuu...ja näkeehän sen katseesta joo..🤔


    • Anonyymi

      Tämän takia syntyvyys on pohjamudissa.

    • Anonyymi

      Tuo nyt ei ole uutta. Itsekin aikoinaan löin vuosia päätäni seinään nettideiteillä, koska rumuuttani en saanut naisilta minkäänlaista kiinnostusta. Kuvattomana minun profiilistani tykättiin ja sain paljon kehuja. Kun laitoin kuvan, niin ghostattiin tai tuli se tyypillinen "ei oo kemiaa"
      Nettideiteillä on hyvinkin selkeät tasot. Sinusta miehenä haetaan vain ulkonäköä ja jos sitä ei ole sinussa on pelkkiä vikoja. Hyvä ulkonäkö korvaa p.skan luonteen.
      Lopetin nettideittailun, koska olen ulkonäölläni sinne alinta kastia. Niinpä aloin irl elämässä lähestymään naisia. Sain hyviä juttuja aikaiseksi ja treffejä. Lopulta löysin sen ihanan, kauniin ja valloittavan vaimoni jonka kanssa olemme olleet jo viidettä vuotta naimisissa. Hänelle olin muutakin kuin vain se ruma ulkokuori ja seuraava sivu jossa on komeampiakin ehdokkaita jonoksi asti.

    • Anonyymi

      Joo, tasot ovat hyvin selkeät. Minulla niitä on tasan 2 - "mikä jottei" ja "ei helvetissä". Sulla tosin ei ole mitään käsitystä siitä miten noi määrittyy. Siihen ei kuulu lainkaan "komeiden miesten antamia seksitykkäyksiä tai minkänlaisten miesten operointia (en ole kirurgi)".

      • Anonyymi

        "Mikä jottei" = Noin 20% komeat miehet. "Ei helvetissä" = Loppu 80% rumat miehet.
        Voihan ne tasot näinkin sitten luokitella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mikä jottei" = Noin 20% komeat miehet. "Ei helvetissä" = Loppu 80% rumat miehet.
        Voihan ne tasot näinkin sitten luokitella.

        Väärin meni. Mähän sanoin, ettei sulla ole mitään käsitystä miten noi määrittyvät. Prosenttiluku menee aikalailla toisinpäin. Tuo tietysti silloin, kun puhutaan tutustumisesta. Sellaiset "ei helvetissä" miehet ovat niitä harvinaisempia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärin meni. Mähän sanoin, ettei sulla ole mitään käsitystä miten noi määrittyvät. Prosenttiluku menee aikalailla toisinpäin. Tuo tietysti silloin, kun puhutaan tutustumisesta. Sellaiset "ei helvetissä" miehet ovat niitä harvinaisempia.

        "Sellaiset "ei helvetissä" miehet ovat niitä harvinaisempia."

        Kyllä, noin just se on. Sellaset miehet, joita ei voisi harkita ja joihin ei voisi tutustua ovat todellakin niitä harvinaisuuksia. Maailma on on pullollaan miehiä, joista on helppo ajatella "mikä jottei". Kun menee kauppaa, kävelylle, bussilla töihin, niin jatkuvasti tulee vastaan virtanaan miehiä, jotka ovat "mikä jottei, ulkoisesti kelpaisi oikein hyvin". Sellaisia miehiä on ihan julmetusti.

        Näiden tasoshaibaa jauhavien on vain niin kovin vaikea tajuta ja sisäistää olevansa itse kovin harvinaislaatuisia yksilöitä. Heidän kaltaisiaan ei paljoa heidän omien piiriensä ulkopuolelta löydä. onneksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärin meni. Mähän sanoin, ettei sulla ole mitään käsitystä miten noi määrittyvät. Prosenttiluku menee aikalailla toisinpäin. Tuo tietysti silloin, kun puhutaan tutustumisesta. Sellaiset "ei helvetissä" miehet ovat niitä harvinaisempia.

        Älä sinuttele, koska en ole avauksen tekijä. Kommentoin vain tosiasiaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä sinuttele, koska en ole avauksen tekijä. Kommentoin vain tosiasiaa.

        Olit tai et, niin juuri sinä siinä et tiennyt mitään niistä määrittelyperusteista. Sinuttelu meni siis tasan oikeaan paikkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olit tai et, niin juuri sinä siinä et tiennyt mitään niistä määrittelyperusteista. Sinuttelu meni siis tasan oikeaan paikkaan.

        Ja sinäkö tiedät ne perusteet?🤣 Itsekästä narsismia jälleen kerran.


    • Tasot on aina subjektiivisia lokeroita, mitkä eivät päde kaikkiin ja kaikkialla. Itse ajattelen, että me kaikki ihmiset ollaa kukin vaan yksilöitä, erilaisia ulkonäöin, mieltymyksin ja ominaisuuksin. That's it. Ei sen kummempaa tasottelua.

      Kemiat voi natsaa monenlaisen ihmisen ja yksilön kanssa.

    • Anonyymi

      Jep. Kummasti naisten puolelta ne kemiat aina natsaa kun mies kuuluu siihen 10% komeimmistoon.

    • Anonyymi

      Parisuhteessa hermojen kestävyydelle pitää antaa selkeät tasot.

      Muusta en tiedä.

    • Anonyymi

      Miehen taso nousee kun juo viinaa baareissa. Mitä useammin käy baareissa, sitä korkeampi taso ja naiset näkee että mies osaa juhlia ja pitää hauskaa sekä olla sosiaalinen joten miehen taso nousee korkealle.

      T: viinamies

    • Kuka kaupassa käydessään arvioi jokaisen tuotteen kohdalla, minkä arvoinen sen tulisi olla?

      Ei niin tehdä myöskään ihmisten suhteen. Mutta ostoskärryyn poimitaan sellaista mikä miellyttää ja johon rahat riittävät. Se mihin ei riitä, on kuin pihlajanmarjat ketulle.

    • Anonyymi

      Ulkonäkö on kemia ja naiset valitsee miehen aina ulkoisten seikkojen perusteella treffeille. miehen pituus vaikuttaa. Alle 170 cm miehistä aina pieni osaa pääsee treffeille.

    • Anonyymi

      Pyykitupaan ei sovi tasokuivaimia kovin paljon. Kuivatut on siksi aiheellista noukkia pois ajallaan.

    • Anonyymi

      Käsite "komea" mies on kelvottoman epämääräinen. Etsiessään seksikumppania tai parisuhdekumppania hedelmällisessä iässä olevat tytöt (~11v - ~40v) arvostavat miehissä maskuliinisuutta, alfa-mies on yhtä kuin maskuliininen mies. Maskuliinisuuteen sisältyy mm. jämäkkä/johtajallinen "ote" (ryhti, käytös, eleet, esitystapa), puheäänen "kantavuus" ja mataluus, jämäkät mielipiteet, ja vähäisimpänä näistä "särmikäs" kasvojen ulkonäkö, tai kehon/raajojen lihaksikkuus, tai hiusten väri. Miehen korkeus on kriteeri etenkin sitä kautta että korkea mies lienee parempi turva/puolustaja, mutta myös siksi että nainen tuntee (eh kokee) korkean miehen täydellisemmin kuin lyhyen. Miehen muu ulkoinen olemus on tytöille myös tärkeä, kuten pukeutuminen ja siisteys (erityisesti kynnet/sormet/kädet). Varallisuus vaikuttaa positiivisesti tyttöihin, kunhan käy selväksi että mies haluaa jakaa sitä tytön kanssa. Kaikki edellä oleva (ja paljon muuta) on koodattu tyttöjen perusasetuksiin/varusohjelmistoon (geeneihin), ne ovat "alitajuisia" eli tiedostamattomia kriteereitä joiden mukaan jokainen tyttö orjallisesti toimii (siis huomaamattaan).

      Mummelit (vaihdevuosien kourissa olevat tai ne jo eläneet, entiset naiset) etsivät gerikumppania, heissä ei ole enää seksuaalisuutta. Heidät tunnistaa helposti "etsii vain pelkkää seksiä", "parisuhde on paljon muutakin kun seksiä" yms. kaakatuksista. Gerikumppaneille on tietenkin aivan erilaiset kriteerit/tasot mutta ne eivät tietenkään ole kiinnostavia miesten kannalta.

      • Anonyymi

        Tiedoksi teille lapsukaisille, että teistäkin tulee vanhoja. Jos siis ette kuole sitä ennen. Tosin sinä tunnut olevan itsekin jo aika papparainen, jolla ei ole enää seksuaalisuutta ja koville ottaa.


    • Anonyymi

      Parisuhteen kestoon voi itse vaikuttaa kun arvostaa miehessä muutakin kuin ulkonäköä. Nykyään nuoret naiset valitsevat miehiä parisuhteisiin ulkonäön takia ja väitän, että mikään muu miehessä ei oikeastaan edes kiinnosta. Pääasia siis, että mies on tasoa malli. Kaikenlaiset kuspäät ja pettäjät ovat mitä parhaimpia miehiä parisuhteeseen, koska he ovat komeita. Sitten muutaman vuoden kuluttua parisuhde päättyy eroon ja hupsista ollaan yksin pienten lasten kanssa ja valitetaan kuinka vaikeaa on löytää miestä kun itsellä on pieniä lapsia. Kiltti ja kunnollinen tavismies olisi parisuhteessa vieläkin, mutta se ei kiinnosta, koska tavismies ei ole komea ja kuulu siihen parhaimpaan 10%:iin.

      • Anonyymi

        Kuinka monta vuotta sä oot tota samaa sontaa syöttänyt eetteriin? Kai se harmittaa, jos oot ruma, mutta ei se ole sun luonnetta paremmaksi jalostanut. Vai meinaatko, että miehen ulkonäkö määrittää miehen luonteen? Komea mies = huono mies, ruma mies = hyvä mies. Sorry, mutta toi ei vaan pidä paikkaansa ja irl kaikki tietää sen. Lisäksi hyvin monennäköiset ihmiset pariutuu nytkin ja monet niistä on joko mitäänsanomattoman näköisiä tai suorastaan rumia. Ei he siis ulkonäöllään pelaa, mutta silti kumppaneita löytyy.


    • Anonyymi

      Niin pitääkin. Naisten alistajia ja haukkujia EI huolita. Tästä pidetään kiinni ja lujasti. Se on kerrasta poikki.

    • Anonyymi

      Ei myöskään naista panopuuna pitäviä oteta. Ne on roskasakkia. Alinta kastia.

    • Anonyymi

      Se on kuulkaa ätmit näin. Jos ei järki palleista yläpäähän mitenkään ylene, niin loppu vinkumiset nyt. Naiset ei teitä huoli eikä heidän tarvii. Muuttakaa ajatusmaailmaanne ja arvostakaa naisia joita niin kovasti haluatte. Pahalla ette hyvää saa. Ette väkivallalla,ette haukkumalla,ette alistamalla, ette väheksymällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe