Kannattaisko miettiä, että ensinnäkin vaihtoehtoja on paljon, raaka-aineet maksaa paljon ja monessa paikassa kaikki tehdään itse. Ihme vinkumista. Tänäänkin tuli porukka ja vaati alennusta koska ei jaksanut syödä kaikkea tai ei tykännyt kaikista.
Joulubuffan hinta mukamas kallista.
25
90
Vastaukset
- Anonyymi
Ei se kallista ole. Ihmisten asenne on vain sanonko mistä...
- Anonyymi
Tämä. Ihmisten asenne. Ihan oikeassa olet.
- Anonyymi
On se turhan kallista. Tosin helpointa on, että ei käy ravintoloissa ollenkaan. Itse en joulubuffasta maksa mitään, koska en niihin mene.
- Anonyymi
Itsekin ihmetellyt sitä, kuinka pää märkänä syödään joulubuffaa, joka on ihan saatanan halpaa tuotantokustannuksiltaan. Pääraaka-aineet on lanttu, peruna, porkkana, punajuuri, sianliha ja silli. Ei kyllä millään mittapuulla kalliita raaka-aineita. Ja valmistaminen on ihan saatanan helppoa, uunissa hauduttamalla ja uudelleen lämmittämällä, jolloin valmistusajassa muutama kymmenen minuuttia sinne tänne ei vaikuta sörsseleiden laatuun millään tavalla. Mikä ihme tässä ravintoloitsijoiden loputtomassa ahneudessa on? Laita lappu luukulle, jos et viitsi tehdä.
- Anonyymi
Älä viitsi keksiä peräättömiä valheita. Et tiedä alasta mitään.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Älä viitsi keksiä peräättömiä valheita. Et tiedä alasta mitään.
No mikä siinä maksaa? Lanttu on halvimpia juureksia ja laatikossa ei mitään eroa, hauduttaako 60-120 min eli valmistaminen on helppoa kuin heinän teko, ei tarvitse aikatauluttaa ja misata vaan laittaa vaan laatikot lämpenemään ja kantaa sitten pöytään 😂😂😂
- Anonyymi
On se suurelle osalle liian kallista. Eikä minua kiinnosta pätkänkään vertaa nuo selitykset. Useimpien ei kannata mennä ollenkaan joulubuffaan.
Olet toki oikeassa siinä, että joulubuffasta on turha vinkua. Joulubuffasta ei ole kallista, jos sinne ei mene ollenkaan. Itse en ainakaan tule menemään. Aivan kuten menen erittäin harvoin ravintolaan ylipäätään, koska teen mieluummin ruoan itse.- Anonyymi
Edelleen... Yli 50 euroa joulubuffasta on sellainen kiskurihinta, että en taatusti sellaista maksa. Parempi opetella tekemään oma joulubuffa.
- Anonyymi
Edelleen, asiakas tekee itse päätöksen onko joulubuffa liian kallis tai ei. Tätä päätöstä ei tee ravintolan pitäjä. Jos asiakkaan mielestä buffa on liian kallis niin sitä ei osteta ja se siitä.
- Anonyymi
"Eikä minua kiinnosta pätkänkään vertaa nuo selitykset."
Totuus eikä selitys. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Edelleen, asiakas tekee itse päätöksen onko joulubuffa liian kallis tai ei. Tätä päätöstä ei tee ravintolan pitäjä. Jos asiakkaan mielestä buffa on liian kallis niin sitä ei osteta ja se siitä.
Teet oman mielipiteesi vain katsellessasi lukuja ja siihen se jääkin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Teet oman mielipiteesi vain katsellessasi lukuja ja siihen se jääkin.
Näin päätökset tehdään. Jos on päättänyt, että ei yli 50 euroa buffasta maksa niin sitä ei osteta. Ja se siitä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Näin päätökset tehdään. Jos on päättänyt, että ei yli 50 euroa buffasta maksa niin sitä ei osteta. Ja se siitä.
Huomaa kyllä millä tasolla aivot ovat. Ei siitä sen enempää.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Huomaa kyllä millä tasolla aivot ovat. Ei siitä sen enempää.
Aivojen pitää toimia niin, että oma etu menee aina edelle. Jokainen tekee oman budjettinsa ja päättää itse mitä maksaa ruoasta. Jos asiakkaat ei maksa buffasta pyydettyä ja ravintola menee siksi konkkaan niin se on voi voi. Asiakkaiden syyttäminen konkurssista olisi täysin idioottimaista.
Ja edelleen, jos buffa on liian kallis niin sinne ei kannata mennä. Itse en todellakaan yli 50 euroa buffasta maksa. Itse asiassa en maksa myöskään 40 euroa buffasta, sekin on liikaa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Eikä minua kiinnosta pätkänkään vertaa nuo selitykset."
Totuus eikä selitys.Totuus on, että asiakkaita kiinnostaa oma kukkaro. Ei heitä kiinnosta paskaakaan ravintoloitsijan rääkyminen. Asiakas katsoo mitä ruoka maksaa, mitä on tarjolla ja mitä on valmis maksamaan ruoasta. Siihen kiinnostus päättyy. Ravintoloitsijan talous on yksi paskan hailee, sillä ei ole väliä kun ruokaa halutaan syödä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Totuus on, että asiakkaita kiinnostaa oma kukkaro. Ei heitä kiinnosta paskaakaan ravintoloitsijan rääkyminen. Asiakas katsoo mitä ruoka maksaa, mitä on tarjolla ja mitä on valmis maksamaan ruoasta. Siihen kiinnostus päättyy. Ravintoloitsijan talous on yksi paskan hailee, sillä ei ole väliä kun ruokaa halutaan syödä.
Oot sä kyllä tyhmä ihminen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Oot sä kyllä tyhmä ihminen.
Millä tavalla tyhmä ihminen? On yksi paskan hailee miten typerät ravintoloitsijat rääkyy, asiakas päättää kaikesta. Nykyisessä taloustilanteessa on järkevintä olla maksamatta mitään ylihintaisista joulubuffeteista.
- Anonyymi
Onneksi suurin osa asiakkaista on valmis sen hinnan maksamaan, kun niitä joulubuffia on sadoittain tehnyt ja vuosia katsellut sitä syömistä ja ihastelemista ja kiittelyä, niin ei tämän palstan muutamat pikkusieluiset paskiaiset voi sitä asiaa pilata typerillä "muka tietävillä" kommenteilla.
- Anonyymi
Noiden asiakkaiden määrä on kuitenkin romahtanut tänä vuonna romahtanut. Ja valtaosa suomalaisista ei joulubuffissa syö. Mikä onkin järkevää, joulubuffetit on lähinnä rahojen vetämistä vessasta alas. Jos jostain pitää vähentää kulutusta niin joulubuffet on ensimmäisten leikattavien asioiden joukossa.
- Anonyymi
Kyllä mietin. Saan tehtyä itse paljon paremmat ruoat kotona alle 5 eurolla per henkilö. Joten miksi maksaisin mitään joulubuffasta?
- Anonyymi
Vau. Keititkö itse makaronit?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Vau. Keititkö itse makaronit?
Tuolla 5 eurolla per annos saa tehtyä todella hienon aterian.
- Anonyymi
Mielestäni on turha itkeä aterioden hinnasta.. Annattekos te omissa firmoissanne rankat alennukset . . Epäilen , voinhan tarjota lantun porkkanan siemenet pussissa 2.50 euroa pss. kasvata itse , kitke hoivaa , nosta putsaa keitä tarjoile... Otatkos vastaan..Maksan aina mielelläni niin kasvis , kala ,kuin liha ruuat nurkumatta .. Ikuiset natisijat ovat paskan tärkeitä panettelijoita .. NEUVO NUMERO 1 TEILLE .. Älkää syökö ulkona , hinta ei teille sovi. tai nirppanokkille ei sopiva paikka ..
- Anonyymi
Sitten rvintolan omistajienkaan ei pidä ruikuttaa, jos asiakkaita ei ole. Menkööt vaikka konkkaan, mutta pitäköön turpansa kiinni.
- Anonyymi
En ole koskaan maksanut itse joulubuffasta muualla kuin työpaikkaruokalassa normaaliin lounashintaan. Ihan ok, jos työpaikka ja kumppanifirmat maksaa, mutta ihan yliarvostettua ja ylihinnoiteltua on joulubuffat. Itse teen kotona paljon parempaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik134780MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar1022491Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5781871- 91743
Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin1131577Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja671207Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s331148Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt2191000Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill3998Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o64997