Vielä on TB kaupungin koristeena ja Saatana valmis

Anonyymi-ap

29

340

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   https://www.verkkouutiset.fi/a/ukrainan-kenraali-meidan-pitaisi-ensisijaisesti-iskea-venajan-lentokentille/

   Kenraalin mukaan onnistuneet yhdistetyt iskut rajoitetussa syvyydessä ovat jo tulleet Ukrainan ilmavoimien ja ohjusyksiköiden taistelutyöhön.

   – Tällä hetkellä ne rajoittuvat vain tietyntyyppisten aseiden teknisiin ominaisuuksiin. Mahdollisuus saavuttaa vihollisen lentokentät ja risteilyohjusten lähtöasemat olisi ihanteellista. Tämä kyky muuttaisi välittömästi venäläisten ja heidän satelliittiensa ilmasodan jännittävästä seikkailusta tappavaksi raatamiseksi, Zabrodskyi kuvaa artikkelissa.

   Hänen mukaansa jatkossa on myös tarpeen keskittyä nykyaikaisempien lentokonetyyppien hankkimiseen. Zabrodskyi mainitsee F-16:sta, F/A-18 Super Hornetin, F-15EX:n, JAS Gripenin ja F-35:n.

  • Anonyymi

   Abū l-Qāsim Muḥammad ibn ʿAbd Allāh ibn ʿAbd al-Muṭṭalib ibn Hāšim, arab. ابو القاسم محمد ابن عبد الله ابن عبد المطلب ابن هاشم‎; islamin tärkein profeetta. Islami

  • Anonyymi

   TB:llä on yksityisiä ihmisiä huoltoasemien omistajina /pitämässä. Miltä sinusta tuntusi jos joku taho tulisi sinun tontille ja määrää hävittämään sinun oman talosi.

   Polttoaineen jakeluasemat ovat toimitusketjujen alaisia eikä uutta sopimusta johonkin toiseen firmaan saa, kun paikkakunnalla on jo kattavasti menoveden myyjiä.
   Vaikea miettiä mihin käyttöön TB:t päätyy, siellä on ne maanalaiset säiliöt ja tilat tehty autojen huoltoa ja polttoaineen myyntiä varten, ei käy kateeksi heitä jotka ovat investoineet ja rakentaneet huoltsikkansa. Pääasia, ettei Putinille enää raha virtaa.

   • Anonyymi

    Suomen valtiojohtajan kuuluu olla rauhan rakentaja — ei vastakkainasettelulla provosoija.

    Sama koskee myös koko sanomalehdistöä, joka sensuroi systemaattisesti journalistin sääntöjen vastaisesti. Alentuminen propagandisteiksi ei tuo objektiivisesti esille lainkaan Yhdysvaltoja juurisyynä järkyttävään sotaan Euroopassa.

    Se, jolla on kielitaitoa ja jaksaa lukea ulkomaisia tutkijoita, tietää, että USA:lla on suuri syyllisyys, aina vuodesta 2008 lähtien, (itse asiassa vuodesta 1991 alkaen) Ukrainan sodan aikaansaamisessa.

    Suomen maineen pilaaminen rauhan rakentajana, Venäjän yksipuolinen syyllistäminen, median käyttämän fraasin mukaisella "Putinin hyökkäyssodalla" on suuri virhe maailman rauhan kannalta.

    KANSAINVÄLINEN ENERGIAJÄRJESTÖ

    Kansainvälisen energiajärjestön (IEA) johtaja Fatih Birol sanoi, että on "hyvin ilmeistä", kuka on Nord Stream -putkistoja vastaan tehdyn sabotaasin takana.

    IEA:n johtajan mukaan maailma on keskellä "ensimmäistä todellista globaalia energiakriisiä" ja tarvitsee venäläistä öljyä markkinoille.

    The world is in the middle of the 'first truly global energy crisis' and needs Russian oil to flow into the market, IEA chief says

    Birol: Venäjän öljyn on tultava takaisin raakaöljymarkkinoille, jotta maailman ennennäkemätön energiakriisi voidaan ratkaista. Varoitti, että viimeaikaiset toimitusleikkaukset ovat aiheuttaneet "ensimmäisen aidosti maailmanlaajuisen energiakriisin".

    Öljyntuottajamaiden ryhmä OPEC , johon kuuluvat myös Venäjä ja Saudi-Arabia, sopi aiemmin lokakuussa vähentävänsä raakaöljyn tuotantoa 2 miljoonalla tynnyrillä päivässä marraskuusta alkaen. Tavoitteena on kerätä ylijäämää ensi vuotta varten ja ylläpitää korkeat hinnat.

    Tämä politiikka lisää maailmanlaajuisen taantuman riskiä, sillä öljyn kysyntä ylittää tarjonnan ensi vuonna, Birol sanoi Singapore Energy Week -konferenssissa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://www.verkkouutiset.fi/a/jarjetonta-omien-joukkojen-teurastusta-suomalaiskenraalilta-suorat-sanat/

   He voisivat jopa saada jalansijaa uhraamalla paljon reserviläisiä. Epäilen kuitenkin, että he voisivat suorittaa laajamittaisen hyökkäystä, joka voisi uhata vakavasti Ukrainan puolustusta ja muuttaa sodan kulkua.

   Toveri toteaa, että ukrainalaiset ovat osoittaneet olevansa varsin taitavia operaatioissa, ja he ovat luultavasti paljon parempia liikuntataistelussa syvällä alueella.

   – Venäläiset oppivat koko ajan, mutta he eivät todennäköisesti ole valmiita vaativiin hyökkäysoperaatioihin näin nopeasti, kenraali arvioi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kansallinen Kokoomus
   Putin kertoi hyvän vitsin internetissä.

   Anonyymi-ap
   2023-01-05 20:42:31
   Ilmoita
   Eurooppalaiset isä ja poika keskustelivat:

   -"Isä,miksi meillä on kotona niin kylmä"?
   -"Kuule poikani,koska Venäjä on hyökännyt Ukrainaan".
   -"Mutta miten se meitä koskee"? Kysyi poikansa.
   -"Koska me olemme asettaneet pakotteita Venäjää vastaan,että heillä olisi oikein huono olla".Vastasi isä.
   Poikansa esitti siihen kysymyksensä:
   -"Isä,olemmeko me sitten Venäläisiä"?

  • Anonyymi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5b6617e7-56b8-4b12-89fb-2d0a626e95ac

   Venäjän Suomen suurlähettiläs Pavel Kuznetsov kommentoi ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan Jussi Halla-ahon Facebook-kirjoitusta venäläissotilaiden demonisoinnista.

   – Kehotukset vieraan valtion kansalaisten tappamiseen eivät herätä muita tunteita kuin inhoa. Mitkä tahansa sotatoimet ovat ennen kaikkea tragediaa ja ihmishenkien menetyksiä eikä mitään ”karnevaalia”, Kuznetsov sanoo Venäjän lähetystön Facebook-sivuilla julkaistussa lyhyessä puheenvuorossa.

   ja PS kannatus kasvaa juu
   kansa ajattelee

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   385
   2242
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   338
   1284
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   13
   746
  4. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   56
   655
  5. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   24
   650
  6. Vanhemmilla pitää olla oikeus estää peräreikäseksin opettaminen lapsilleen

   Ei voi olla niin että koulussa opetetaan lspsille luonnonvastaisuuksia vastoin vanhempien tahtoa. https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009355749.html
   Maailman menoa
   295
   641
  7. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   36
   607
  8. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   35
   595
  9. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   52
   586
  10. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   41
   536
  Aihe