Dissaatko jos tarjotaan teetä?

Anonyymi-ap

Teen tarjoaja on käsittääkseni jonkin asteinen viherterroristi. Jos saat treffeillä teetä kahvin sijaan, häivytkö samantien?

32

69

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En. Harvakseltaan silloin tällöin saatan kupin mustaa bergamontia hunajalla juoda. Joskus jos on jo kovin myöhä niin tee on silloin ihan passeli.

      - Mies -

      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍒 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­m­­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17681240C

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • No riippuu mitä myrkkyä tee on.

    • Anonyymi

      Olen oppinut töissä juomaan teetä eli ei tarvi viedä maitoa enään töihin ja tapella kuka koskakin tuonut kahvipaketin mut kotona joskus juon teetä maidon kanssa tai hopeateetä no olen työpaikalla juonut muutaman kerran mustaa kahvia mut kotona käytän maitoa kahvin kanssa

    • Anonyymi

      Mitä ihmettä? Elämänkumppanin valinnasta kun on kyse, niin... teekupin tarjoaminen... on se joka kamelin selän katkaisee...?

      Kerta kaikkiaan absurdi ajatus.

    • Anonyymi

      Käy hyvin maidon kanssa. Opin juomaan teetä yhdessä lounaskahviossa, jossa tee oli kahvia parempaa. Kotona muistan meidän juoneen aina aamuisin teetä, mutta se oli hirvittävän kitkerää. Join silti aina vähän 😆

    • Anonyymi

      Dissaan, jos ei tarjota teetä! Ei ole kummoinenkaan toive nykyaikana, että on tarjolla sekä teetä että kahvia, kunkin maun mukaan. Mielellään haudutettua teetä, kiitos 😊

    • Anonyymi

      Tee on ihan hirveen makusta. Mä olin oslossa ja kahvi loppu aamiaispöydästä, eikä ne tyhmät turistit kehdannu pyytä, vaan kaikki siirty kiltisti ottaan teetä. Ja mäkin otin teetä, ja sitten kun otin ekan hörpyn. Niin se oli kauheen makusta. Ja mun oli pakko sylkee se takas sinne kuppiin. Ja menin sekopäisrnä keittiöön. Enkä mä englantia oikeen osaa. Mutta mä sanoin vaan coffee please, coffee please ja kyllä ne sitten kahvia toi. Aika hirvee kokemus toi teen juonti. Kun en koskaan muuton maistanu, paitsi joskun pienenä surkeena lapsena oon teetä juonu, kun en vielä kahvia osannu.

    • Anonyymi

      Jeee, teetä. Tähän on sanottava, että Suomessa yleensä tarjottavat markettiteet ovat pääasiassa halpoja ja huonolaatuisia, minkä lisäksi ne myös usein haudutetaan väärin.

    • Anonyymi

      Molemmat on hyviä, sekä tee että kahvi käy.

    • Anonyymi

      En tietenkään. Suosikillani on erinomainen teemaku.

      • Anonyymi

        Minustako puhut, oi kiitos 😁


    • Anonyymi

      On hyvin tunnettu tosiasia jotta tee on huumetta ja siitä todisteena on kannabiksen käytön salliminen Alankomaiden tee-huoneissa. Älkää vain teetä juoko tai muuten sorrutte tuotapikaa suonensisäisiin teelaatuihin.

      • Anonyymi

        Vai että oikein suolensisäisiä teelaatuja... Onhan ne kaikki, kuten muutkin suuhun ängettävät elintarvikkeet.

        Juu, luin kyllä, että suonensisäisiä. Halusin vain jatkaa aloittamallasi linjalla. Huumori on mukavaa.


    • Riippuu ihan vuorokaudenajasta.. jos tarjotaan aamulla teetä, niin saatan hipsiä hissukseen pois.
      Muutoin tee on hyvää.

    • Kiitos, otan mielelläni teetä. En ole kahvin ystävä, joten tee maistuu oikein hyvin.
      Varsinkin vanhempien ihmisten kyläpaikassa on ollut tapana kaataa kahvia kysymättä. Kurjaa. Nykyään osaan avata suuni ajoissa ja muistuttaa, ettei minulle tarvitse mokomaa myrkkyä kaataa. Teetä kiitos, tai pelkkä vesilasillinen riittää oikein hyvin! :D

    • No treffeillä on sama, vaikka saisi haaleaa hanavettä (talonyhtiön lonkero). Ei tarkoitus ole ihmetellä tarjottavia, vaan tutustua tyyppiin.

      Tietty jos sätkii lattialla vaahto suusta valuen yliannostuksesta lääkkeitä, saatan seuraavat treffit jättää väliin...ja sitä seuraavat. 🤣

    • Anonyymi

      Vihreän teen tarjoaja on terveysintoilija, mutta jos tarjotaan mustaa teetä niin kelpaa hyvinkin. Hedelmäteen tarjoamisen koen lähinnä pyynnöksi poistua paikalta oman edun nimissä, poikkeuksena musta tee sitruunalla

    • Anonyymi

      Viinamies nauttii yömyssynään kovaateetä.

      • Tuohan on selvästi kuuma rommitoti. :D


    • Anonyymi

      Tässä pätee sama kuin seksuaalisissa perversioissa - kunhan ei lähde suoraan sinne syvimpään päähän vaan vaikka ihan Earl Greyta kärkeen niin ei tule mikään rimakauhu.

      Muista että uhrisi saattaa olla aivan normaali ihminen ja hän todennäköisesti haluaa appelsiininsa ihan oikeana hedelmänä ja erilaiset kukat kuuluvat floristin asetelmiin. Ja sitten mitään roskaista vettä on aivan turha tarjota ainakaan viisillä ensimmäisillä treffeillä.

    • Anonyymi

      En dissaa mutta disseän varmasti

    • Anonyymi

      Käsität ihan päin pöpelikköä.

    • Anonyymi

      Makeaimelletty emäntäkoulun puolukkamämmi olisi turnoff.

    • Anonyymi

      Kunhan ei ole Liptonia. Camomilla menee liptonilaisenakin

    • Anonyymi

      Ja lontoossa piti aina sanoo tea please, kun se kysy että tea or coffee. Mutta sillon en onneks vielä ollu kahvia oppinu juomaan, kun olin pieni ja surkee lapsi. Niin sitten kun se tuli kysyyn ja mieli jo valmiiksi myrkytettunä että taas näitä f***n kahvin juojia. mutta vastasin tea please, niin ei se voinu kun ihastuksissaan huutaa että good boy. Mutta nykyään en voi teetä juoda, kun on se niin litkua. Kuin laihaa kahvia. Että nyt kun on noita ruotisin paikkoja vaan kierrelly, niin aina on kahvii tarjolla. paitsi se oslo homma sillon, mutta sekin ratkes lopulta onnellisesti.

    • Kunhan laitat tarjolle jotain kunnollista teetä, et mitään esanssilla maustettua.

      Liptonin Yellow Label käy kaikille, selkeä musta tee, perusmaku (lisätty bergamottia), Earl Grey.

      Ehdottoman tärkeää on, että tarjoat kuuman veden ja teen erikseen. Toisin sanoen annat vieraan itse annostella teensä väkevyyden ja päättää sen, ottaako hän sen sekaan maitoa ja/tai sokeria. Jätä siis tee pussiin, älä hauduta sitä etukäteen.

      Teen juojana tyydyn mielelläni pelkkään kuumaan veteen, jos tarjottu tee ei jostain syystä miellytä.

    • En samantein mutta todennäköisesti viimeinen tapaaminen.

      Kun noita treffejä muistelee niin ne jotka on menneet niin pitkälle että istutaan saman pöytään ollaan julkisessa paikassa jossa tarjolla on sekä tee,kahvi että kaakao-vaihtoehto. Yleensä siinä vaiheessa tulee keskusteluun se montako kuppia menee päivässä ja mitä laatuja.

      Jos olen paikassa jossa on vain teetä tarjolla niin todennäköisin vaihtoehto on että nainen on kutsunut luokseen. Jos nainen kutsuu luokseen niin silloin tuskin on kyseessä ensitreffit ja minun mieltymykseni kahviin pitäisi olla tiedossa. Jos kahvia ei ole tarjolla se on kyllä merkki siitä että nainen ei paljoa kuuntele tai piittaa minun puheistani. Ehkä olen hänelle vaihtoehto numero neljä ja kutsuttuna vain siksi että naisella on tylsää ja palkintosijamiehet ovat estyneet saapumasta.

      Sama tilanne jos ensitreffeillä nainen sanoo pitävänsä luistelusta mutta vihaavansa hiihtoa. Pyydän sitten treffeille teemalla talviliikunta mutta valittavana ei olekkaan kaunoluistimet tai hokkarit vaan pitää valita perinteisen tai vapaan hiihtotavan suksista.

      Pari "vapaudut vankilasta korttia toki on". Jos nainen ei juo kahvia niin ehkä hänellä ei ole keitintä eikä huomaa kysyä että kelpaako murukahvi. Toinen vaihtoehto on että naiselle tee on muutakin kuin juoma; harrastus, intohimo tai jopa elämäntapa. Tällaista intohimoista suhtautumista ei parane kyllä latistaa.

      Se välillä on jopa surullista että kahvistakieltäytyjät sekä ihmiset jotka eivät käytä alkoholia joutuvat usein perustelemaan valintaansa.

    • Anonyymi

      Miksi te narsistit olette niin omituisen kiinnostuneita muiden tekemisistä?
      Anna ihmisten ihan itse juoda mitä ovat juodakseen.

      • Anonyymi

        No niinpä. Tuskin sillä mitään väliä. Keitän kahvia tai teetä sen mukaan, mitä kukin haluaa. Myös ilman kofeiinia olevaa muumiteetä löytyy ja kaakaota kaapista. Nyt löytyy myös glögiä. Kaadan viemäriin ennen ensi joulua, jollei "viimeistä ennen" päiväys riitä.. Yhtä älytöntä kuin koko joulu.


    • Anonyymi

      Tee on viherpölhöjen juttu. Ei koskaan sellaisille treffeille.

    • Anonyymi

      Aloittajalle tiedoksi, että myös kahvi on itse Belsebuubista lähtöisin. Orjallisesti nämä piilosatanistit aloittavat päivänsä juomalla kahvia/teetä heti aamusta.

      Sitten sitä orjallisesti litkitään pitkin päivää ja nukkumaan mennessä alkaa vieroitusoireet ja tärinä.

      Ainoa oikea ruoka- ja seurustelujuoma on itse tehty luomukilju. Siinä ei flokkuloinnin jälkeen ole mitään ylimääräistä.

      Se antaa energiaa ja vastustuskykyä. Se on kaikin puolin järkevämpää, halvempaa ja ekologisempaa, kuin kahvi tai tee.

      >simiti<

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      375
      4397
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      282
      2463
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      140
      1759
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1534
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1453
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1297
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1295
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1196
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      39
      1132
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      345
      1050
    Aihe