Heebo vetää liian isoilla painoilla liian kovaa.

Anonyymi-ap

Täytyy ekana sanoa, että en ole mikään varsinainen punttihirmu, mutta noin 2kk perehtynyt tähän toimintaan tällaisena ns. myöhäisherännäisenä.

Pari viikkoa sitten salille ilmestyi eräs keski-ikäinen hemmo, joka on ihan normivartaloinen, mitä nyt sitä samaa pientä kaljapakkia ja taikinaa, mitä itsellänikin näin keski-ikäisenä on päässyt kertymään.

Ei voinut olla kiinnittämättä huomiota, kuinka tämä ikäkollega latoi saman tien laitteisiin sellaisia painoja, joita edes salin isoimmat körmyt ei saa puhtaasti liikkeelle itsestäni puhumattakaan, ja tyyli on kaverilla sellainen, että sellaisia lyhyitä nykäisyjä apinan raivolla ja hirveällä tahdilla. Taljalaitteissa levyt vaan paukkuu ja rytisee. Se on siinä nyt 2 viikkoa jo repinyt ja tekee pahaa katsoa, koska tiedän itsekin että melkein 5-kymppisenä ei todellakaan kannata ainakaan ensialkuun riuhtoa hullun raivolla.

En hitto sentään tiedä, kehtaanko sanoa mitään täysin tuntemattomalle, mutta kun se varmaan rikkoo kohta itsensä lisäksi ne laitteetkin. Kaikkeen ei voi vaikuttaa, ehkä pitää vain olla hiljaa, en tiedä. Miten itse toimisit, mitä sanoisit tms?

1

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Salin omistajaa kiinnostaa laitteiden kohtelu. Puhu hänelle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   547
   3269
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   101
   1541
  3. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   73
   1457
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1113
  5. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   143
   1092
  6. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   76
   916
  7. Tämä on naiselle

   Hyvää iltaa ja yötä. Mikäli haluat olla rakas, meidän on nähtävä ja juteltava. näin toivoo.mies
   Ikävä
   38
   829
  8. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   94
   817
  9. Teki mieli sanoa

   Ajatukseni karkaavat kuin levottomat perhoset sinne missä sinä olet. Teki mieli sanoa, että olet todellinen syyni. Alku ja loppu, avoin äärettömyys. A
   Ikävä
   37
   814
  Aihe