Kertokaas millätavalla valmistatte uunilohta , kuhaa , ahventa.
Maustaminen kiinnostaa , Kypros , Norja, Kreeta. Keittiöitä missä olen ollut.
Kalassa käytetään kanelia kaardemummaa käytättekö te. Minä suosittelen. Alkakaa varoen, normaalia on valkopippuri,suolat, korianteri tuoreena. Tilli, minttu tuoreena.
Gallup Lohiherkut.
6
286
Vastaukset
Merisuola, mustapippuri ja sitruuna. Harvemmin enää valkopippuria.
- Anonyymi
🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
🍑 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#17690713M
🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞
- Anonyymi
Uunilohessa käytän hippunen valkopippuri tilli suola .sekoitetta. Siruuna ok. Fileen päälle mustaleimaa raasteena.
- Anonyymi
Siis sitruuna myös.
- Anonyymi
Lohta tulee harvemmin ostettua. Graavaan yleensä. Joko perinteinen tai pikagraavaus sitruunalla. Kotimainen järvikala: kuha ja ahven pannuun tai keittoon, hauki ja särkikalat menee lihamyllyn läpi pyöryköiksi, pihveiksi tai murekkeeksi. Savustamista en enää harrasta kuin joskus kesäisin: siikaa, ahventa silakkaa. Muikut tottakai pannussa kuten silakatkin yleensä. Merestä saatua muuta kalaa voikin sitten melkein mitä tahansa graavata. Graaviahven oli ehkä liian erikoinen, mutta siika on aivan loistavaa. Ehkäpä kokeilen seuraavana silakkautena senkin graavausta...
- Anonyymi
Eli siis maustamisesta kun kysyttiin: kalan omaa makua korostetaan hienovaraisesti suolalla, sitruunalla ja savulla. Muuta ei tarvitse.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1858529
En löydä sinua
En löydä sinua täältä, etkä sinä varmaankaan minua. Ennen kirjoitin selkeillä tunnisteilla, nyt jätän ne pois. Varmaan k264638- 504178
- 593722
- 513186
- 502950
Ne oli ne hymyt
Mitä vaihdettiin. Siksi mulla on taas niin järjetön ikävä. Jos haluat musta eroon päästä niin älä huomioi mua. Muuten kä262656- 422446
Anteeksi kun käyttäydyn
niin ristiriitaisesti. Mä en usko että haluaisit minusta mitään, hyvässä tapauksessa olet unohtanut minut. Ja silti toiv382143- 292086