Meiccu ravintola Meilahdessa Helsingissä: Iso pettymys

Anonyymi-ap

Minun on suorastaan pakko jakaa tämä kokemukseni, niin kamala se oli.

Ohessa kertomus mitä tapahtui:

Marraskuussa istuimme Meiccu ravintolaan Helsingin Meilahteen muutaman tuttavani kanssa tarkoituksena kokeilla millainen tämä ravintola on. Ajattelin, että saamme hyvää palvelua ja ruokaa kun ravintolassa ollut montaakaan muuta asiakasta tuolloin joten henkilökunta malttaa varmasti keskittyä pienen seurueemme palvelemiseen asiallisesti.

Istuimme Meiccu -ravintolassa vieläpä aivan keittiön oven läheisyyteen, jotta tarjoilijat näkisivät tulla pyytämään tilauksen. Riisuin teatraalisen korostetusti ulkovaatteeni, jotta varmasti olisi selvää, että ravintolaan on juuri saapunut uusi asiakas ystävineen. Tiskin takana minut nähnyt rouva eikä salissa ollut toinen tarjoilija kiinnittäneet meihin mitään huomiota vaan juttelivat kaikessa rauhassa keskenään niitä näitä. Heidät kuitenkin melko pian keskeytti vanhempi pariskunta, joka tuli ärtyneenä vaatimaan saada maksaa laskunsa heti, olivat kuulema odottaneet puoli tuntia.

Erittäin pitkän, noin 40 minuutin odottelun jälkeen Meiccun henkilökunnasta miespuolinen suvaitsi saapua kysymään mitä haluamme. Hän todella kysyi "mitä te haluutte", olen itse ollut asiakaspalvelija ja tiedän, että tuollainen puhuttelutapa ei kuulu tähän työhön. Ei mitään "hyvää iltaa" tai mitään vastaavaa siis..

Seuraavia tapahtumia saimmekin sitten ihmetellä kaikessa rauhassa, nimittäin jouduimme odottamaan tekemiämme tilauksia 50 minuuttia! Ravintolassa oli lisäksemme vain tuo vanhempi pariskunta joka siis maksoi enää laskunsa sekä 2 muuta ihmistä henkilökunnan lisäksi.

Näytöstä tarjottiin koko odottamisen ajalle. Paitsi, että nämä harvat muut asiakkaat kyselivät laskujen perään niin heistä yksi lähetti ruokansa takaisin keittiöön koska olit tilannut muuta. Ja joka kerran jälkeen tarjoilijat keskenään haistattelivat asiakkaille heidän jo lähdettyä! En olisi uskonut, ellen olisi itse asiaa vierestä todentanut. Jos on pakko puhua alatyylisesti asiakkaista heidän selkänsä takana, niin voisivat edes tehdä sen keittiön puolella.

Tilanne olisi jotenkin voitu pelastaa jos Meiccu ravintolan ruoka olisi ollut edes kohtuullista laadultaan, mutta annokset olivat suoraan sanottuna suuri pettymys. Yksi seurueen jäsen sai lämpimän ruokansa kylmänä, annokset saapuivat eri aikaisesti ja maut olivat epäonnistuneita. Annosten koko oli niin ikään pettymys kaikkien seuruumme jäsenten mielestä vaikka olemme naispuoleisia emmekä tarvitse edes jättimäisiä annoksia täyttyäksemme niin tuo oli jo "alkuruokakokoisena pääruoka" -toimintaa. Jäi nälkä vaikka lasku oli mittava.

En ymmärrä miten voi noin luokaton ravintola olla pystyssä edes. Oli meidän seurueemme jokaisen jäsenen mielestä valtava pettymys tämä Meiccu. Laitoin sähköpostilla palautetta yrittäjälle, mutta hän ei koskaan vastannut.

T. Ei näin

19

2005

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko tuo entinen risuhokki?

      • Anonyymi

        Juuri se, nykyään nimi on Meiccu eli lausutaan "Meichu".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri se, nykyään nimi on Meiccu eli lausutaan "Meichu".

        Niin siis varmaan kuitenkin Meiccu lausutaan oikeaoppisesti "meitsu"?


    • Anonyymi

      Nyt on kyllä pakko itsekin jättää arvostelu Meilahden Meiccu ravintolasta. Meiccu ravintola saa minulta arvosanan 4 / 10 pistettä kouluarvosanalla. Mitä muuta voi odottaa jos lopputulema on ruokamyrkytys kahdelle seurueesta? Ruuat olivat huonoja maultaan ja annoskoko oli liian pieni jopa naispuoleisille yleensä pienestä täyteen tuleville seureen jäsenillemme. Meiccu ravintolan asiakaspalvelua kuvaa parhaiten sana surkea. En suosittele tuota paikkaa kenellekään, kamala kokemus.

      -Pettynyt ravintoloissa kävijä

      • Anonyymi

        Helsingistä löytyvät sekä parhaat että kamalimmat ravintolat.


    • Anonyymi

      Meinasin aloittaa uuden ketjun mutta tähän samaan on hyvä jatkaa.
      Olen käynyt aina välillä syömässä lounaan siellä, joskus hyvää joskus vähän kyseenalaista.
      Muutaman kerran käynyt että lounaslistan mukaan on pitänyt olla puna ahventa mutta tarjolla ollut kitukasvuisia pieniä paistettuja silakoita, eikä niistä ole edes ruotoja vaivauduttu ottamaan pois. Onko nykyään tapana syöttää myös ruodot, ilmeisesti, ennen on kyllä osattu ruodot poistaa.
      Luulisi tuon tasoisessa kulttuurihistoriaansa vaalivassa paikassa tehtävän vähän parempaa. Tuo että jokin kala loppuu jo iltapäivä yhdeltä on kyllä pohjanoteeraus varsinkin kun tilalle on kyseenalaista laatua.

      • Anonyymi

        Ravintola Meiccu näyttää käyttävän tätä edesmennyttä Leo Salonen nimistä kokkia mainoskasvonaan. Leksasta kuulin aikanaan, että hän oli venäläinen isän puolelta ja Salosta ryssiteltiin yleisesti kaupungilla siihen aikaan. Motti ravintolassa kokki Salonen teki epäilyttäviä lehmänkauppoja ja niistäkin netissä juttua riittää. En oikein ymmärrä mitä mainostamista tällaisessa henkilössä on, mutta sillä ilmeisesti mentävä kun elävät kokit jättää silakoihinkin ruodot niin kertoo paljon paikan "tasosta". Eipä tartte tuolla käydä mitä olen paikan ruuan laadusta kuullut ja hinnoittelukin ihan poskellaan jos ottaa huomioon ruuan heikon laadun ja salihenkilökunnan huonon palvelun. Ennenpä tämmöisetkin asiat oli kunnossa vaan onneksi Helsingissä riittää kunnon ravintoloitakin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ravintola Meiccu näyttää käyttävän tätä edesmennyttä Leo Salonen nimistä kokkia mainoskasvonaan. Leksasta kuulin aikanaan, että hän oli venäläinen isän puolelta ja Salosta ryssiteltiin yleisesti kaupungilla siihen aikaan. Motti ravintolassa kokki Salonen teki epäilyttäviä lehmänkauppoja ja niistäkin netissä juttua riittää. En oikein ymmärrä mitä mainostamista tällaisessa henkilössä on, mutta sillä ilmeisesti mentävä kun elävät kokit jättää silakoihinkin ruodot niin kertoo paljon paikan "tasosta". Eipä tartte tuolla käydä mitä olen paikan ruuan laadusta kuullut ja hinnoittelukin ihan poskellaan jos ottaa huomioon ruuan heikon laadun ja salihenkilökunnan huonon palvelun. Ennenpä tämmöisetkin asiat oli kunnossa vaan onneksi Helsingissä riittää kunnon ravintoloitakin!

        Eikös tämä ole se sama alkoholisoitunut Salonen joka sai välillä töitä vaimonsa pitämistä ravintoloista kokkina ja toimi laivakokkina pitkään mutta näistä kokin paikoistakin sai potkut? Enpä itse moisen tyypin kasvoilla koittaisi Elannon vanhaa ravintolaa markkinoida mutta kaikkea tietty kaikkea saa tässä maailmassa yrittää.

        Tästä "Meiccu" ravintolasta en ole kuullut hyvää keneltäkään.


    • Anonyymi

      Lähes sama kokemus

    • Anonyymi

      Olipa mukava lukea Helsingin Sanomista, että Museoviranomainen on estänyt rahanahnetta yrittäjää myymästä kulttuurihistoriallisesti erittäin arvokasta ravintolan sisustusta pitkien maailmaa. Hän oli yrittänyt myydä Tynellin valtavan kulttuurihistoriallisen merkityksen omaavia ravintolan katto- ja seinävalaisimia ulkomaille rahan kiilto silmissään.

      Teette hienoa työtä ELY ja Museoviranomainen! Helsingissä on enää muutamia näitä "klassikko"ravintoloita ylipäänsä jäljellä ja oli kamalaa lukea miten yrittäjä yritti tuhota tämän entisen Risuhokin kulttuurihistorian. Onneksi viranomaiset puuttuivat tuohon törkeyteen, kiitos hienosta toiminnasta viranomaiset.

      Huonoa ruokaa ja ala-arvoista palvelua, mutta se on alaa osaamattoman yrittäjän vika. Ei ravintolan upeiden puitteiden.

    • Anonyymi

      Ja lamppujen myyntikö olisi pelastanut.

    • Anonyymi

      Hienoa työtä ELYltä. Tuon ravintolan sisustus täytyy ehdottomasti suojella, ahne yrittäjä ei pääse tuhoamaan suomalaista kulttuuriperintöä.

    • Anonyymi

      On erityisen valitettavaa kun ravintolassa ruoan ja palvelun taso on luokatonta. Asiakkaat ovat kuitenkin suorittaneet annoksistaan täyden ja korkeankin maksun olettaen saavansa tasokasta ruokaa ja korkeatasoista palvelua.

      • Anonyymi

        Korkeatasoista palvelua? Kaikki on nykyään kielitaidottomia mamuja ja vuokrafirmojen työntekijöitä,jotka tekee yhden vuoron ja vaihtavat paikkaa,vuokrafirmalle ja duunarille on tärkeintä se palkka,ei asiakaspalvelu


    • Anonyymi

      Helsingin uutisten mukaan tämä Salonen yrittää nyt myydä ravintolatilaa kun museoviranomainen kielsi tuhoamasta ravintolan sisustusta. Julkisten lähteiden mukaan ravintolasta maksettiin puolet vähemmän kuin Salonen pyytää ravintolasta :D Ja silloin ravintolan kalustus ei ollut suojeltu ja suojelupäätös laskee ravintolan hintaa kun sitä ei voi mitenkään uudistaa tai muuttaa. Todellinen arvo huonosti saavutettavalle, 2.kerroksen vaikeakulkuiselle pienelle tilalle lienee noin 150.000 euroa mutta Salonen pyytää miljoonan :D Naurattaa miten irti voi olla kaveri todellisuudesta, kun ei osata ruokaa tehdä ja liiketoiminnat konkurssikypsiä niin näemmä menee hinnoittelutkin 0:lla pieleen. -Asko

    • Anonyymi

      Kerrassaan harmillista! Kävimme juuri tänään illallisella ystäväseurueen kanssa ja missään kohdassa ei ollut moitteen sanaan. Ruoka ja palvelu erinomaista. Tänne pitää tulla pian uudestaan! Erityisesti maa-artisokkakeitto tryffelillä ja sorsa perunteisern tapaan huippua. Sorbe oli raikas eikä sokerinen. Tosin siikakin oli herkkua. Vaikea valinta!

    • Anonyymi

      Olen kokki,työkokemusta kohta 40 vuotta. Ravintola-ala suomessa on mennyt aivan päin peräreikää.Ja missä syy? Ulkomainen työvoima ,VOIMA? Ei osata kieltä,laiskoja,välinpitämättömiä,huijareita. Laitetaan asiakkaan lautaselle ihan mitä vaan. Helsingissä toimivat vuokrausfirmat lähettävät ravintoloihin täysin ammattiatidotonta väkeä,ehkä ovat olleet asiakkaana ravintolassa,mutta ei töissä. Itse en käy vapaallani missään ravintoloissa,koska laitan ruoan kotona,parempaaa ja halvempaa ja riittoisaa.Ja mitä tulee asiakkaisiin,eipä ne ainakaan ole parantuneet,käytöstavat aivan ala-arvoisia. Pahimmat ovat lapsiperheet,sikaillaan ja roskataan kaikki paikat.Ja suomalainen ei anna palautetta paikan päällä,jolloin asia voidaan korjata,vaan lähetellää palautteita jälkikäteen ja someen. Ja luulevat saavansa taas rahalliset korvaukset mielipahasta,ja mielipaha-asiakkaita on suomalaisissa aivan ennätys määrä,kun meidä perhettä ei taas huomioitu. Eläkeikään muutama vuosi,MITÄÄN EN TULE KAIPAAMAAN SUOMALAISESTA RAVINTOLAMAAILMASTA,Paskaa isolla P.llä.

    • Anonyymi

      Tämä Meiccu oli todella huono kokemus. En voi suositella! Todella heikko taso sekä ruokapuolella että henkilökunnan palvelussa.

    • Anonyymi

      Museoviranomaiselta kerrassaan upea päätös suojella ravintolan sisustus. Kiitos kun teette hyvää työtä siellä Museovirastossa :) Muistakaa valvoa tarkasti päätöksen noudattamista, uhkasakot käyttöön matalalla kynnyksellä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kiitos nainen

      Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik
      Tunteet
      17
      4873
    2. MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."

      Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar
      Maailman menoa
      102
      2511
    3. Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?

      Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun
      Maailman menoa
      578
      1871
    4. Tykkään sinusta ikuisesti

      Olet niin mukava ja ihana ihminen rakas. ❤️
      Ikävä
      10
      1784
    5. Kirjoita yhdellä sanalla

      Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin
      Ikävä
      113
      1594
    6. Olet hyvin erilainen

      Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja
      Ikävä
      67
      1207
    7. Yksi syy nainen miksi sinusta pidän

      on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s
      Ikävä
      33
      1148
    8. Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!

      Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1008
    9. Hyvää Joulua mies!

      Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o
      Ikävä
      64
      1007
    10. Hyödyt Suomelle???

      Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt
      Maailman menoa
      219
      1000
    Aihe