Suomesta nousee profeetta? = Tukholman profetian eksytys. . .

Anonyymi-ap

Suomesta nousee profeetta? Tukholman profetian hapatus ja eksytys. . .


(S24-kristinuskon foorumit)

On traagisen koomista, että monilla uskovilla on hatara Raamatun sisällön tuntemus ja hallinta, mutta ns. Tukholman profetian hapatus ja eksytys on uponnut kuin paraskin postilla kristittyjen riveihin! Lähestulkoon kuka tahansa tuntee sen (profetian) erään lauseen:

• * Suomesta nousee profeetta!*

Jokainen, joka on kymmeniä vuosia nähnyt ja seurannut kristikunnan ilmiöitä Suomessa, on melkoisen varmasti törmännyt teemaan em:sta "profeetasta".

Kun tuota ihmistekoista ennustusta on tarpeeksi viljelty ja uskottu ja uskoteltu, Suomessa on muhinut liki 40 vuotta eräs hapatuksen mönjä? Näitä "profeetoiksi" haluavia, itsensä profeetoiksi nimittäneitä on noussut kuin sieniä sateella. Nimiä ei tässä huoli luetella.
• Minä Olen Se Suomen Profeetta....
• Minä se olen!
• Minä se olen!
• Eipäs kun minä se olen!
• Minut Jumala valitsi profeetaksi, jonka Tukholman profetia ennusti... .


Kuka lupasi jonkun profeetan - Jumalako? Ei, ei todellakaan!
----------------------------------------------------------------------------

Mistä on kysymys? Äärimmäisestä eksytyksen opista. Tämän ns. "profeetan" ennustus on noussut 1984 erään Tukholmaan pakosalle lähteneen anonyymin sanomasta. Mutta hämmästyttävää on siis se, että lähes kattavasti ovat uskikset ottaneet sen kuin "jumalan sanana"! Vailla tervettä kritiikkiä. Vaikka "koettelua" = Raamatun Sanalla ja Pyhän Hengen avulla.

Tukholman profetiasta on tehty kuin tabu? Voi sitä, joka uskaltaa sormella hipaista tätä Ihmeellistä Profetiaa! Ai? Niinkö?

Kyllä "kaikki pitää koetella". Niin profetiat, näyt, henget, ihmeet ja merkit!
• "Profeetoista saakoon kaksi tai kolme puhua, ja muut arvostelkoot;"
• "Koetelkaa kaikki..." ( 1 Tess 5:21)
• "Koetelkaa henget.." ( 1 Joh 4:1)
• "Sinä olet koetellut niitä, jotka sanovat itseänsä apostoleiksi.." ( Ilm 2:2)

Siis: koettelu, arvostelu, kritiikki on Raamatun mukaan käsky ja kehotus. Ei toivomus. Kaikkien ilmiöiden "koettelu" on terveen ja raittiin kristillisyyden perusedellytys! Jos ei koettele, jos syö kaiken hömpän, mitä kristillisyyden ja "voitelun" nimissä tuputetaan? - On suuressa vaarassa eksyä kavalille sivuraiteille, pois Herran Suoralta Tieltä, Sanan osoittamalta taivastieltä!

Aloitus jatkuu

71

957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Suomesta nousee profeetta?


      Tukholman profetian kavala hapatus?
      -------------------------------------------

      Oikein perusteellisesti tutkittuna Tukholman profetiassa näkyy- mitä? Itse profeetta sai Herralta nuhteen: "jospa sinäkin vaeltaisit suoraa tietä"?

      Eli? - Kun profeetalla itsellään ei ollut "puhtaita jauhoja pussissa". Hän oli kai (rys-sän) pelossa paennut rapakon ylitse, ja sepitti kasetille sielullista fobia-näkyään?
      Niin on uskomatonta, miten tämä "satukertomus" on vallannut lukuisien uskiksien pään? Kun profeetta ei ollut "puhdistettu astia" - valheprofetian henget saivat sijan.

      Siihen on uskottu enemmän kuin Raamatun sanaan? Siihen on uskottu niin, että on jo liki 40 vuotta odotettu tätä "profeettaa". On odotettu "herätystä".

      • Sitten-kun-se-profeetta-tulee-syntyy-väkevä-herätys.. Okei! Nukutaanpas nyt vielä mukavaa kristillistä unta, nautitaan elämästä, kerätään vähän omaisuutta ja tuohta...

      KAVALA eksytys? Kyllä.

      Siksi, että se on antanut nukutuslääkettä sinne ja tänne. On uskottu enemmän ennustelijaa kuin Raamatun Sanaa, Jeesuksen opetuksia! Tukh. profetian hapatus on sisältänyt vahvaa unirohtoa. Valhetta, että tulee sitä ja tätä.. Ja tätä ihmistekoista tuotetta on uskottu kuin "jumalan sanana". Järkyttävää pimeyttä.

      Jumala ei ole luvannut Suomeen profeettaa!
      ----------------------------------------------------

      Nyt on korkea aika herätä. Niiden jotka tahtovat selviytyä. Mitään unelmoitua "Suurta herätystä" ei ole tulossa; Jumala ei ole sellaista luvannut. Vaan mitä? On luettava Raamattua. On tulossa ja edessä vaikeita aikoja.

      Valitettavan monet tahtovat elää illuusioissa ja ihanien asioiden odotuksessa. Mutta? Jeesus sanoi Ilmestyskirjan seurakunnille:
      • "Jolla korva on, se kuulkoon mitä Henki seurakunnille sanoo." Seitsemän (7) kertaa.
      Ilm 2:7, 11, 17, 29, Ilm 3:6, 13, 22

      Tästä Tukh.profetia-asiasta on perusteellista spekulaatiota, sellaisille jotka tahtovat.



      Tässä ei enempää. Mutta lisää aiheesta, sitä on tarjolla kyllä, ollut jo vuosia.. .

      • * Tuleeko Suomeen joku profeetta?
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17120412/tuleeko-suomeen-joku-profeetta----(osa-a---johdantoa)

      • Tukholman profetian outoja ilmauksia.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16930045/tukholman-profetian-outoja-ilmauksia--(osa-5)

      • Tukh. prrofetiasta levinnyt eksytys.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928643/tukholman-profetiasta-levinnyt-eksytys----(osa-4)

      • Tukh. profetia on tutkittu ja hylättäväksi todettava-
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17002285/tukholman-profetia-on-tutkittu-ja-hylattavaksi-todettava!----(osa-7)

      Lisää ketjuja löytyy S24 profet.sivulta

      • Anonyymi

        Varastit autot asunnot rahat on sitten perkeen tekoja että jos pelastua aikoo on tehtävä täyskäännös varastamisesta heti ja alettava palauttaa ne mitä on myynyt varastettua pitää korvata rahalla vaikka se ei tietysti varkaalle tai uhrille iloa tuo mutta lohduttaa edes. Mikäs varas se toisten koiria kelloja kasseja viekään onko himon synti päällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varastit autot asunnot rahat on sitten perkeen tekoja että jos pelastua aikoo on tehtävä täyskäännös varastamisesta heti ja alettava palauttaa ne mitä on myynyt varastettua pitää korvata rahalla vaikka se ei tietysti varkaalle tai uhrille iloa tuo mutta lohduttaa edes. Mikäs varas se toisten koiria kelloja kasseja viekään onko himon synti päällä.

        Kuules mene nyt sen varkaan tykö, tällä palstalla tuskin voi varastaa, taikka varkauksia selvittäää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Moni saattaa ottaa nokkiinsa aloituksen asiasta? Se on samaa, kuin joutuu heräämään joulu-pukki-sadusta....

    • Anonyymi

      Eivät tietenkään lainkaan kaikki ole ottaneet todesta enempää tuota tukholman profetiaa, saati muutakaan. Toisia taas on, jotka juoksevat ihmeiden ja merkkien ja ennustusten perässä kuin karhut hunajaa etsien.

      • Anonyymi

        Hellari vapaa kirkollinen synnyttää Jeesukselle lapsia on se rankkaa kyllä toi saatanan orjuus Egyptin henki.


      • Anonyymi

        Sä haet RIITAA NÄILLÄ STOCK HOLM JUTUILLAS hellari aina uhoomassa . Onko sun päällä varastettu takki pusero villatakki ?? Katso itse eteesi.


    • Kun muistaa, että niin sanottu "tukholman profetia" on Yrjö Säkkisen tyhjästä vedetty puolihengellinen sepitys, niin ei tule mieleen kysymyksiä "profetian ennustuksista". Tässä tapauksessa "profeetoista".

    • Anonyymi

      Miksi Jumala käy profeettojen kimppuun?


      • ”Ei mitään uutta auringon alla..” (Saarnaaja 1:9)

      Apostoli Paavali opetti korinttolaisia, näin: 1. Korintt.k 10. luku.

      ”Tämä mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joilla maailmanaikojen loppukausi on tullut.”


      Kaikkea ei (uskovankaan) tarvitse kantapään kautta opetella, eikä lyödä päätään seinään. Jos on nöyrää mieltä, voi viisastua siitä, mitä kaikkea Jumalan kansan keskellä muinoin tapahtui. Sitä Paavali tarkoitti. Vanhan Testamentin tapahtumat ovat sekä konkreettisia, että esikuvallisia.

      Profetoimisesta ja profeetta-asioista VT:n esimerkit ovat erittäinkin selkeät! Silti tämän ajan jotkut uskovat sotkevat sekaisin mm. profeetta-asian.

      Uuden liiton seurakunnassa kun ei ole samanlaista profeetta-statusta, jollainen oli Israelin kansan keskellä. On vielä sellaistakin näkyvissä, että jotkut kuvittelevat olevansa niitä, joista Ilmestyskirjan 11. luku sanoo ”kaksi säkkipukuista todistajaa”.
      Tällainen kuvittelu on yhtä harhaista, kuin jehovantodistajien harha siitä, että he olisivat ne 144 000 merkittyä, joista Ilmestyskirjan 7:3-8 toteaa. Ne ovat Israelin sukukunnista, eivät pakanoiden parista, eivätkä varsinkaan jehovan todistajien utopioista.

      Miksi Jumala käy profeettojen kimppuun? Millaisten "profeettojen"?

      VT:n (Jumaln asettamat ja valtuuttamat) profeetat , mm. Jeremia ja Hesekiel näyttävät selkeät syyt siihen, että Jumalan mitta tuli täyteen, Hän kävi profeettojen kimppuun.

      Jeremia 23. luku
      Hesekiel 13. luku

      • Anonyymi

        Oli esikuvallista ennen Jeesuksen syntymää. Entä jäikö joku tästä ulos??


    • Anonyymi

      Jeremia 23. luku
      Hes 13. lukua

      Jos luit em:t Raamatun luvut, voit siis ymmärtää miksi Jumala suuttui?

      Keiden ”profeettojen” kimppuun Jumala kävi? Niiden, jotka olivat sanalla sanoen pelleilijöitä, kuin ”ketut raunioissa” ( = sanoo Herra itse! Hes 13:4) Tuo muinainen tilanne oli hyvin pitkälle sellainen, jollainen näkyy!

      Nuo (väärät) itse itsensä kutsuneet (profeetat) sepittivät satuja omasta päästään, toivat joka aamu unia: ”Minä olen nähnyt unta, olen nähnyt unta!” (Jeremia 23:25-27)

      1. Kuinka näilläkin foorumeilla? Vuodesta toiseen harhaisia unia ja näkyjä ja sanomia. Mutta se mikä suututti Jumalan muinoin, suututtaa nytkin? Tätä pelleilyä ja profeettapeliä tehdään JUMALAN nimessä. Vedotaan että ollaan Hänen asiallaan!

      2. Ja vielä pahempaa? Tälla tavalla eksytetään ihmisiä. Häpäistään Jumalan asettama raitis profetia-asia. Saatetaan Jumalan nimi häväistyksi ja jopa pilkatuksi!

      3. Ja sitten? Jumalan mitta täyttyy. Hän käy lopuksi näiden itsetekoisten (profeettojen) kimppuun. Mitä se tarkoittaa ja sisältää? (Siitä lisää tuonnempana..)

      4. Jeremian päivinä eräs röyhkeä valheprofeetta, Hananja, kohtasi kuolemansa. Jeremia 28:15-17.


      Lisää tästä aiheesta:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16907854/miksi-jumala-kay-profeettojen-kimppuun

      • Anonyymi

        Kai tajuutte että Salomo paneskeli muita jumalia kleopatroja.


    • Anonyymi

      Nykyajan profeetoiksi itseään kehuvat ovat sielullisia "ennustelijoita", jotka sielunsa maailmoista sepittävät, mitä siellä kulloinkin on.

    • Anonyymi

      Kyllä noit on tosiaan nähty! Nousee kuin sieniä sateella.

    • Anonyymi

      Onko kyse hänestä joka huutelee sitä "tyydy armoon" "tyydy armoon" ?

      • Anonyymi

        Näitä profeetta-ehdokkaita on vilissyt kuin Vilkkilän kissoja, vuosien ajan
        Itseään he on kehuneet Suomi24 profetiapalstalla, nimiä on pitkähkö lista.

        Mutta siellä on ollut myös oppositio, joka on Raamatun Sanalla pistänyt hanttiin noita villin-viidakon-profeetta-kokelaita.

        Toki ne on ottaneet nokkiinsa, ja julistaneet tuomioita ja kuvailleet helvetin liekkejä niille, jotka on rohjenneet olla eri mieltä heidän visioidensa kanssa!
        Niillä "omatekoisilla" ja itse itsensä kutsuneilla rohveetoilla kun on kovin herkkä hipiä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näitä profeetta-ehdokkaita on vilissyt kuin Vilkkilän kissoja, vuosien ajan
        Itseään he on kehuneet Suomi24 profetiapalstalla, nimiä on pitkähkö lista.

        Mutta siellä on ollut myös oppositio, joka on Raamatun Sanalla pistänyt hanttiin noita villin-viidakon-profeetta-kokelaita.

        Toki ne on ottaneet nokkiinsa, ja julistaneet tuomioita ja kuvailleet helvetin liekkejä niille, jotka on rohjenneet olla eri mieltä heidän visioidensa kanssa!
        Niillä "omatekoisilla" ja itse itsensä kutsuneilla rohveetoilla kun on kovin herkkä hipiä!

        Siion seurakunta Töölössä on ollut jehovien kohtauspaikka huumemyyjien niin siellä on kuulkaa pilvessä ja budhassa profeettaa joka lähtöön tunnetaan OSTAREILLA kylähulluina.


    • Anonyymi

      Jumala ei ole luvannut mitään profeettaa suomeen.
      Kaikki jotka itsensä sellaiseksi korottavat, ovat omalla asiallaan.

      Ja monet saastuneen tukholman profetian harhautuksen manipuloimia ressukoita...

      • Anonyymi

        Jumalamme Lupasi Profeetan Suomeen ja sellainen on saatukin jo.
        Lukuisia profetioita siitä,kuka tuo henkilö on,onkin jo tullut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumalamme Lupasi Profeetan Suomeen ja sellainen on saatukin jo.
        Lukuisia profetioita siitä,kuka tuo henkilö on,onkin jo tullut.

        Kukahan se "jumala" oli ja milloin lupasi jonkun profeetan?

        Ja jos Niin Suuri Asia on tapahtunut, niin voisitko kertoa kuka se Profeetta on nimeltään?

        Eihän Taivaan Jumala ainakana mitään salaisia haamuprofeettoja aseta tehtäviin?

        Ja kiva olis tietää, MILLOIN tuo Suuri Nimitys Profeetaksi tapahtui?


        Nimittäin? Oikealle profeetalle oli kyllä Suomessa hommia?

        Mutta pelleilijöille saattaa käydä köpelösti, koska taikurit tunnistetaan aika pian!


      • Anonyymi

        Suomessa ei muuten puhuta Saksan kieltä jos tulee mieleen lutteri niin sekään ei puhunut suomea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumalamme Lupasi Profeetan Suomeen ja sellainen on saatukin jo.
        Lukuisia profetioita siitä,kuka tuo henkilö on,onkin jo tullut.

        Varmaan toi lähiöissä koiria varastellut Viron venäläinen on profeetta se on varastettujen koirien proffa tai toi porukka mikä kenkiä varastellut siinä on profeettaa vieraalla maalla varkaissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kukahan se "jumala" oli ja milloin lupasi jonkun profeetan?

        Ja jos Niin Suuri Asia on tapahtunut, niin voisitko kertoa kuka se Profeetta on nimeltään?

        Eihän Taivaan Jumala ainakana mitään salaisia haamuprofeettoja aseta tehtäviin?

        Ja kiva olis tietää, MILLOIN tuo Suuri Nimitys Profeetaksi tapahtui?


        Nimittäin? Oikealle profeetalle oli kyllä Suomessa hommia?

        Mutta pelleilijöille saattaa käydä köpelösti, koska taikurit tunnistetaan aika pian!

        Juu nasiiri joka näkee valhenäkyjä ja meditoi kulkee varastetut korut sormissa ja takki päällä kerää muilta rahaa ei viitsi työtä tehdä.Kaikilla nasiireilla ennen messiasta oli tehtävä varoittaa varastamisesta ja ennustaa Jeesuksesta. Siinä se. Moskeijat on täynnä profeettoja joka lähtöön ympärileikattua elukkaa uhrataan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumalamme Lupasi Profeetan Suomeen ja sellainen on saatukin jo.
        Lukuisia profetioita siitä,kuka tuo henkilö on,onkin jo tullut.

        Oulunprofetia ja Tukholman profetia sopivat toisiinsa niinkuin nenä päähän,henki ilmoittaa kenelle ilmoittaa?


    • Anonyymi

      Jumala ei ole luvannut eikä ilmoittanut missään mitään, että Suomeen tulisi joku "Jumalan profeetta".

      Tukh.prof eksytys ei ole samaa kuin Jumalan taso.

      • Anonyymi

        Olet tosi meedio,kun tiedät tulevat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet tosi meedio,kun tiedät tulevat!

        Jumala tietää kaiken, Hän on Kaikkivaltias, ei siinä ole tarpeen meedioitten temput.
        Jos johonkin meedio-teemaa pitäisi soveltaa, niin pitää tutkia juuri Tukh.profetiaa, siinähän mies puhuu kuin haudan haamu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jumala tietää kaiken, Hän on Kaikkivaltias, ei siinä ole tarpeen meedioitten temput.
        Jos johonkin meedio-teemaa pitäisi soveltaa, niin pitää tutkia juuri Tukh.profetiaa, siinähän mies puhuu kuin haudan haamu!

        Tosiaan? Kun kauan sitten kuuntelin sen Tukh.prof. kasetin, se oli ihan kuin jokin pimeä istuno, jossa mies kuin haudasta noussut haamu lateli sanoja. Puistattaa tuollaiset "henget"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tosiaan? Kun kauan sitten kuuntelin sen Tukh.prof. kasetin, se oli ihan kuin jokin pimeä istuno, jossa mies kuin haudasta noussut haamu lateli sanoja. Puistattaa tuollaiset "henget"

        Aika monet poliitikkommekin ovat tuon Tukh.proferian olevan Jumalaltamme saatu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika monet poliitikkommekin ovat tuon Tukh.proferian olevan Jumalaltamme saatu.

        Kerropas ketkä poliitikot?
        Ja, keneltä "jumalalta" he väittävät profetian olevan?
        Jos kerran on näitä "moniakin poliitikkoja" - niin antaa tulle nimiä!

        Kiitos kun kerrot julki!


      • Anonyymi

        Tukholma on siis oikeasti Sveden Stockholm sen voi katsoa käännettynä mitä tarkoittaa sanakirjoista.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      " (S24-kristinuskon foorumit" " Tukholman profetian hapatus ja eksytys on uponnut kuin paraskin postilla kristittyjen riveihin! Lähestulkoon kuka tahansa tuntee sen (profetian) erään lauseen:"

      Turha laittaa sanoja muiden kuin edustamiesi hellareiden suuhun. Adventistit eivät moiseen soopaa usko! Lähestulkoon tuskin ketää Suomen kaikista kristityistä tuntee kyseistä soopaa. Hellarit eivät ole "Lähestulkoon kuka tahansa" koko kristikunnasta.

      • Anonyymi

        Aloittaja ei hallitse kirjoittamisen jaloa taitoa. Määrä ei ole laadun tae, varsinkaan aloittajan tapauksessa.


      • Anonyymi

        Sinä et voikaan tietää, se näkyy tekstistäsi.
        Mutta, vapaus on kirjoittaa niin hyvä ja pätevä selostus, kuin osaat?

        Jos osaat paria lausetta enemmän?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja ei hallitse kirjoittamisen jaloa taitoa. Määrä ei ole laadun tae, varsinkaan aloittajan tapauksessa.

        Onko sulla sisälukutaidossa ongelmia?
        Mutta jos et osaa kirjoittaa muutamaa lausetta enempää, ältä edes syritä kirjoittaa vaativampia tekstejä, aloituksia. . .

        Tasosi ehkä riittää muutaman pikalauseen lukemiseen?
        Keskitys siis niihin aloituksiin, teksteihin, joissa pari-kolme lausetta..

        Smile: :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja ei hallitse kirjoittamisen jaloa taitoa. Määrä ei ole laadun tae, varsinkaan aloittajan tapauksessa.

        Anna tulla oikein "laadukas" tekstinäyte? Muutamalla sanalla suuri uutinen?
        Ootellaan!!


      • Anonyymi

        "Turha laittaa sanoja muiden kuin edustamiesi hellareiden suuhun."

        Komment..

        Sorry, aloittaja EI EDUSTA hellareita eikä mitään muitakaan. Vaan kirjoittaa niinkuin vapaat kirjoittajat toimivat.

        "Lähestulkoon tuskin ketää Suomen kaikista kristityistä tuntee kyseistä soopaa.."


        Komment. Et taida tuntea kovin laajasti kristittyjen rivejä?

        Tukhoman profetia julkistettiin 1984. Ja ne jotka olivat noina aikoina lukutaitoisia (aikuisia) muistavat sen boomin. Ja sen jälkeenkin.

        Mutta jos olet kovin nuori, maailmasi on suppea?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sulla sisälukutaidossa ongelmia?
        Mutta jos et osaa kirjoittaa muutamaa lausetta enempää, ältä edes syritä kirjoittaa vaativampia tekstejä, aloituksia. . .

        Tasosi ehkä riittää muutaman pikalauseen lukemiseen?
        Keskitys siis niihin aloituksiin, teksteihin, joissa pari-kolme lausetta..

        Smile: :)

        Meillä kävi joskus näitä helvetti huumeuskontoisia ajalta ennen Jeesuksen ristiä niin eikö vienyt TV ja toiset vei strereot yhdet vei lautasia toiset meni syömään kaapista ruokaa jehovalla on huonot käytös tavat oikeasti noin ei normaali käyttäydy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko sulla sisälukutaidossa ongelmia?
        Mutta jos et osaa kirjoittaa muutamaa lausetta enempää, ältä edes syritä kirjoittaa vaativampia tekstejä, aloituksia. . .

        Tasosi ehkä riittää muutaman pikalauseen lukemiseen?
        Keskitys siis niihin aloituksiin, teksteihin, joissa pari-kolme lausetta..

        Smile: :)

        Yrityksesi karahti kiville kun et tuota enempää ymmärrä kirjoittamisesta. En viitsi edes kommentoida kommenttiasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Turha laittaa sanoja muiden kuin edustamiesi hellareiden suuhun."

        Komment..

        Sorry, aloittaja EI EDUSTA hellareita eikä mitään muitakaan. Vaan kirjoittaa niinkuin vapaat kirjoittajat toimivat.

        "Lähestulkoon tuskin ketää Suomen kaikista kristityistä tuntee kyseistä soopaa.."


        Komment. Et taida tuntea kovin laajasti kristittyjen rivejä?

        Tukhoman profetia julkistettiin 1984. Ja ne jotka olivat noina aikoina lukutaitoisia (aikuisia) muistavat sen boomin. Ja sen jälkeenkin.

        Mutta jos olet kovin nuori, maailmasi on suppea?

        "Tukhoman profetia julkistettiin 1984. Ja ne jotka olivat noina aikoina lukutaitoisia (aikuisia) muistavat sen boomin. Ja sen jälkeenkin."

        Se, että sinä ja kaikki kaksi kaveriasi olette liikkuneet hihhuleiden joukossa kuuntelemassa hölynpölyä, ei tee koko Suomen kristityistä hihhuleita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yrityksesi karahti kiville kun et tuota enempää ymmärrä kirjoittamisesta. En viitsi edes kommentoida kommenttiasi.

        Oot ihan väärällä palstalla, joten vaihda paikkaa!


    • Anonyymi

      Anonyymi


      "Aloittaja ei hallitse kirjoittamisen jaloa taitoa. Määrä ei ole laadun tae, varsinkaan aloittajan tapauksessa."


      Jospa nyt saisimme jotakin, jossa kirjoittamisen jalo taito loistaa?
      Että näkyisi jopa laadun takeita?

      • Anonyymi

        Niinpä, aloittaja tuskin pystyy sellaista kirjoittamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä, aloittaja tuskin pystyy sellaista kirjoittamaan.

        No oot väärällä palstalla! Ei sovi sulle...


    • Anonyymi

      Kaikki profetiat täyttyi jo Jeesuksen syntymässä ja ylösnousemuksesta että jäikö nyt joku pihalle tästä?

      • Anonyymi

        Vai niin?

        Mites on Ilmestyskirjan koko laaja profetiakirja?
        Jäitkö pihalle monesta?

        No, jatka harjoitusta.


      • Anonyymi

        No niin. Antaapas nyt tulla,

        " MITKÄ profetiat täyttyivät Jeesuksen syntymässä aj ylösnousemuksessa.

        Luku, profeetta, aika?

        ** Ja missä Raamatussa lukee profetioiden täyttyminen?

        Luku, lähde?

        Sitten? Mitkä VT:n profetiat eivät ole VIELÄ täyttyneet?

        Annapas tulla asiaa! Kiitos!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai niin?

        Mites on Ilmestyskirjan koko laaja profetiakirja?
        Jäitkö pihalle monesta?

        No, jatka harjoitusta.

        Ilmestyskirjan tapahtumat toteutuivat jo ensimmäisellä vuosisadalla. Ilmestyskirja ei ole ennustuskirja vaan kertoo kirjoitusajankohdan tapahtumista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmestyskirjan tapahtumat toteutuivat jo ensimmäisellä vuosisadalla. Ilmestyskirja ei ole ennustuskirja vaan kertoo kirjoitusajankohdan tapahtumista.

        Vai niin. Tää palsta ei oo sua varten. Lue satukirjoja...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai niin. Tää palsta ei oo sua varten. Lue satukirjoja...

        Kertooko Ilmestyskirja oikeasti lopun ajoista? No ei. Ilmestyskirja ei kerro oikeasti lopun ajoista. Esimerkkinä Ilmestyskirjan Luvut 17 ja 18, ne eivät kerro lopun ajoista. Ilmestyskirja on kirjoitettu noin 95jKr. eikä sen kuulijakunta/lukijat olleet 2000-luvun kristityt vaan 100-luvulla eläneet ihmiset. Ymmärtääksemme Ilmestyskirjaa meidän on ymmärrettävä mitä tuon ajan ihmiset ajattelivat. No katsotaan.

        Jae 17 puhuu Babylonista. Mikä Babylon on? Vanhan testamentin mukaan Babylon oli se kaupunki, joka tuhosi Israelin kansan ja sen kaupungin. Naista kutsutaan jakeessa 17 Babyloniksi eli nainen on se kaupunki.

        Nainen oli myös rikas: Johanneksen ilmestys 17:4-6 4. Nainen oli pukeutunut purppuraan ja helakanpunaan ja koristautunut kullalla, jalokivillä ja helmillä. Kädessään hänellä oli kultainen malja, joka oli täynnä iljetyksiä ja hänen haureutensa saastaisuutta. 5. Hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, johon sisältyy salaisuus: Suuri Babylon, maan porttojen ja iljetysten Äiti. 6. Minä näin naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hänet nähdessäni minä ihmettelin suuresti."

        Samoin oli Rooma oli rikas ja vauras.

        Tuo nainen istui seitsemän vuoren päällä: Johanneksen ilmestys 17:9 "9 Tässä tarvitaan ymmärrystä ja viisautta: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu. Ne ovat myös seitsemän kuningasta."

        Mikä kaupunki oli rakennettu seitsemän kukkulan päälle?Rooma

        Johanneksen ilmestys 17:18 "Nainen, jonka näit, on se suuri kaupunki, joka hallitsee maan kuninkaita."

        Ihan niin kuin Roomakin. Ja mikä valta vainosi Jumalaan uskovia? Johanneksen ilmestys 17:6 Minä näin naisen olevan juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajien verestä, ja hänet nähdessäni minä ihmettelin suuresti."

        Kyse on jälleen Roomasta!!! Ja vielä varmistukseksi Ilmestyskirja sanoo, että: Johanneksen ilmestys 17:18 "Nainen, jonka näit, ON se suuri kaupunki, joka HALLITSEE maan kuninkaita."

        Hallitsee eli aikamuotona on preesens, hallitsee juuri nyt, 100-luvulla jKr., ei 2000-luvulla eikä sen jälkeenkään. Kyseessä on siis Rooman kaupunki ja valtakunta.

        Näin siis Raamattu selittä itseään. Samoista kertoo myös luku 13. Lisäksi luku 13 kertoo pedon merkistä. Keisari Nero oli ensimmäinen Rooman keisari, joka teloitti kristittyjä. Aiemmin jo sanottiin, että peto vainosi kristittyjä. Keisari Nero on hepreankielisten numeroiden perusteella laskettuna 666.

        Entä puhuuko Ilmestyskirja samaa sanomaa kuin saman Raamatun Jeesus? Kyllä ja ei. Varsinkin EI! Ilmestyskirja puhuu monilla tavoin Jeesuksen hyvää sanoma vastaan. Se on oikeastaan täysin Jeesuksen sanoman vastainen. Se ei voi olla Jeesuksen ilmestys ihmiskunnalle.

        Jeesus vastusti väkivaltaa ja puhui rakkauden puolesta. Ilmestyskirja puhuu väkivallan tekojen tekemisestä ja tuhoamisesta. Jeesus puhui omaisuuden keräämistä vastaan. Hän kehotti tavoittelemaan mieluummin Jumalan valtakuntaa ja lahjoittamaan omaisuutensa pois.

        Ilmestyskirja lupaa uskovaisille suuria rikkauksia, kultaa jalokiviä yms. Jeesus kehotti olemaan nöyrä ja toisten palvelija. Hän torui opetuslapsia, jotka olivat vallan perässä ja halusivat arvostusta vallan rappusissa. Hän korosti kaikkien palvelemista laupiaan samarialaisen tapaan.

        Ilmestyskirja laittaa kristityt hallitsemaan ja tuomaroimaan toisia. Rooman vallan aikaan vauraat ja arvoasteikon yläpäässä olevat eivät olleet nöyriä, eivät kunnioittaneet muita kuin toisia rikkaita tai ylimysluokan jäseniä. He keräsivät rikkauksia. Roomalaiset tuhosivat kristittyjä väkivaltaisilla tavoilla.

        Ilmestyskirjan ihannoimat asiat olivat HEIDÄN ihanteitaan, eivät Jeesuksen. Jeesuksen maailmassa vain sellaiset pääsivät taivasten valtakuntaan,  jotka auttoivat vähäosaisia, olivat nöyriä toisten palvelijoita ja rakastivat lähimmäisiään, eivätkä tehneet väkivallan tekoja. Ilmestyskirja on kertomus ylivallasta ja toisten hallitsemisesta sekä rikkauksista, jotka näiden harjoittajat perivät.

        Kysymys kuuluukin: onko Ilmestyskirja yhteneväinen Jeesuksen sanoman kanssa? Onko se Jeesuksen Ilmestys? Ilmestyskirjan kirjoittaja kyllä hyväksyy Jeesuksen ja hänen ajatusmaailmansa mutta ajaa itse ROOMALAISTA ideologiaa. Onko tämä kirja täten Jeesuksen todistuksen mukainen? Vai ajaako se Neron, 666 pedon merkin, asiaa? Ilmestyskirjan mukaan kristittyjen pitäisi hallita muita ja käyttää väkivaltaa asemansa saavuttamiseen. Poissa olollaan loistaa nöyryys eikä kirja edes mainitse Jumalan rakkautta, toivoa eikä armoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmestyskirjan tapahtumat toteutuivat jo ensimmäisellä vuosisadalla. Ilmestyskirja ei ole ennustuskirja vaan kertoo kirjoitusajankohdan tapahtumista.

        Nyt tarkasti.

        (X) "Ilmestyskirjan tapahtumat toteutuivat jo ensimmäisellä vuosisadalla.".

        Väitätkö, että mm. Ilmestyskirjan viimeiset luvut, mm luvut 20 ja 21 toteutuivat ensimmäisellä vuosisadalla?



        Jos vielä jatkat tuollaisia valheita ILmestyskirjasta, niin lue mitä sanotaan luvussa 22:18-19.

        " Minä todistan jokaiselle, joak tämän kirjan profetian sanat kuulee:
        Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jota on kirjoitettu tähän kirjaan.

        "Jos joku ottaa pois jotakin tämän kirjan profetian sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu."

        Siis. Ilmestyskirja itse sisältää em. varoitukset, ettei sen sisältöä saa manipuloida.

        Olet ryhtynyt julkisesti väittämään sellaista, mikä ei PÄDE Ilmestyskirjaan.

        Tee kiireesti parannus ja lopeta perättömät väitteet Ilmestyskirjasta.


    • Anonyymi

      Kokeile kuule tulla järkiisi Vapaakirkon jäsenetkin varastellut muilta ahneus on tavaraan kova.

    • Anonyymi

      Hyvä että nousee esiin raitista kritiikkiä.
      Niin sanottu "Tukholman profetia" ole mitenkään aito profetia. Eikä lopunajan profeettoja enää edes ole luvassa.

      Profeetallisesti julistavia hyviä sananopettajia kyllä on liikkeellä kokoamassa Jumalan kansaa takaisin raamatullisiin opetuksiin. Linkissä eräs sellainen, kunnioitettava vanha julistaja:
      https://youtu.be/spRrZVxfzHY

    • Anonyymi

      Sanoma oli kaunista totuuden julistusta.

    • Anonyymi

      Niinkuin arvotavarat kaatopaikoilla, niin harvinaisia alkavat olla raittiit ja terveet Raamatun sisältöjen esille tulot!

    • Anonyymi

      Pimeys ja pahuus on pitkälle edennyttä mädäntymistä. Mutta Herra varjelee ne, jotka totisella sydämellä Häntä seuraavat.

    • Anonyymi

      Jeesus kyllä varoitti: Älkää juosko heidän perässään!
      Suomessa on ollut vuosikymmeniä muotia, että juostaan joka lajin puhujien ja profeettojen perässä!

      Hamutaan kuin pikaruoka-annoksia, ihmeitä ja merkkejä ja saadaan jopa demonisia saasteita lisukkeina!

    • Anonyymi

      Tukholman profetian hapatus ja eksytys on lumonnut lukusia onnettomia, infantilleja uskovia. Joilla ei raamatullisen koettelun ja arvostalun alkeitakaan!

      Eihän mitään pidä uskoa, koettelematta?

      "Koetelkaa - KAIKKI- .." 1 Tess 5:21.

    • Anonyymi

      Lapselliset utopistit - siis jotkut uskovat - ovat koukussa, ja luulevat, että jokin tukh. profetia olis jokin "jumalan sana" joka satukertomus kävisi toteen?

      No, itkevät kunheräävät.

    • Anonyymi

      Tukholman ennustaja oli pelkuri, joka oli paennut rapakon taakse. Rys-sän pelko.
      Siellä hän harhoissaan näki ja kuuli mitä olikin. Väärän profetian villitsevät henget lähtivät liikenteeseen. Ja hapatus on hapattanut järkyttävän monia unelmoimaan, että - minä se profeettolen? - Minä saan sen manttelin...

      Kaikki tyhjää petosta.

      Kun itse Tukh. (profeetta) ei ollut raittiissa hengellisessä tilassa, vaan kasetilla Herra nuhtelee: Jospa sinäkin vaeltaisit suoraa tietä!

      Jokainen, hengellinen lapsikin tajuaa että,
      kun ASTIA oli epäpuhdas, sen tuote ei ollut puhdas, totinen ja raitis. Paholaisen aikeet pääsivät tekemään osansa!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Uudenliiton puolella on profeettoja esim kaksi säkkipukuista profeettaa.jotka tulevat.kumma kun et osaa lukea raamattua?

      • Anonyymi

        Kyllä sitä on luettu, satoja kertoja, kymmenien vuosien saatossa! Kumma kun et ITSE ole huolella lukenut?

        Otetaanpas oikein tarkasti!

        Nämä kaksi ”säkkipukuihin puettua” - joista Ilmestysykirjan 11. luvussa 3-13 kertoo ovat ”lopunajan” "kaksi todistajaa” - jotka toimivat 3,5 vuoden pituisessa vaivan ajan jaksossa.
        = 42 kk, 1260 päivää. ( Ilm11:2-3)

        Näitä erityisajan Jumalan palvelijoita ei voi rinnastaa sellaisiin profeettoihin, jotka toimivat UT:n Jeesuksen Kristuksen seurakuntatyön palvelijoina. Kyseessä on nimittäin todella lopunajan Jumalan ”vihan aika”, ja nämä todistajat ovat ihan spesiaalia lajia.

        Heitä sanotaankin ”todistajiksi”!
        ---------------------------------------

        • ”Ja minä annan kahdelle minun TODISTAJALLENI, ja heidän pitää tuhannen kaksisataa ja kuusikymmentä päivää propheteeraaman, säkeissä puetettuna. Nämät ovat kaksi öljypuuta ja kaksi kynttiläjalkaa, jotka maan Jumalan edessä seisovat. ” ( Ilm 11:3-4, KJV 1789)

        • ”Ja koska he TODISTUKSENA lopettaneet ovat, niin peto, joka astui ylös syvyydestä, on heidän kanssansa sotiva, ja heitä voittava ja tappava heidät. Ja heidän ruumiinsa pitää makaavan sen suuren kaupungin kaduilla, joka hengellisesti kutsutaan Sodoma ja Egypti, kussa myös meidän Herramme ristiinnaulittu on.” ( Ilm 11: 7, KJV1789)

        • »Minä annan KAHDELLE TODISTAJALLENI tehtäväksi julistaa sanaani säkkivaatteeseen pukeutuneina tuhat kaksisataakuusikymmentä päivää.» ( Ilm 11: 3-4, KR92)
        • ”Nämä TODISTAJAT ovat ne kaksi oliivipuuta ja kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. ” ( Ilm 11:4, KR92)

        • Kun he ovat päättäneet TODISTAJANTYÖNSÄ, käy syvyydestä nouseva peto taisteluun heitä vastaan, ja se voittaa heidät ja tappaa heidät.” ( Ilm 11:7, KR92)

        • Ja minä annan kahdelle TODISTAJALLENI toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan." Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. ” ( Ilm 11:3-4, KR1938)

        • ”Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.
        • ”Ja kun he ovat lopettaneet TODISTAMISENSA, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.” ( Ilm 11:7, KR1938)

        Ko. jakeissa puhutaan ”profetoimisesta”. Mutta heitä nimitetään ”todistajiksi.” Vain yhdessä jakeessa sanotaan ”kaksi profeettaa”. ( Ilm 11:10)


        Englannin kielessä näitä palvelijoita nimetään ”todistajiksi”.

        ” And I will give power unto my two witnesses, and they shall prophesy a thousand two hundred and threescore days, clothed in sackcloth.” ( Ilm 11:3, KJV 1789)

        ”Witnesses (= monikkomuoto) sanasta witness:
        * todistus
        * todistaminen
        * todistaja
        * todiste

        • ”And when they shall have finished their testimony, the beast that ascendeth out of the bottomless pit shall make war against them, and shall overcome them, and kill them.” ( Ilm 11:7, KJV 1789)

        Samoin, kun nämä lopettavat todistamisensa, on kirjoitettu:
        ”And when they shall have finished their testimony” = lopettaa todistaminen.

        ”testimony” =

        * todistus
        * todistajanlausunto



        Kaikki esitetty kertoo, että kyseessä on Jumalan erityinen todistamistehtävä, erityisessä ajassa.

        Heissä näkyy VT:n profeetoille tyypillistä voimaa ja valtaa. Jumala on delegoinut heille oikeuden käyttää näitä asioita. Tehtävän suorituksen vaikeuden mukaan.

        Näistä kahdesta todistajasta on esitetty paljon spekulaatioita, hypoteeseja.

        Kaikkein absurdimmat esityksetkin!

        Joku (suomalainen?) näkyi julkisessa netissä kirjoittavan, että HÄN on se ”profeetta” jonka Jumala on tarkoittanut tuohon tehtävään! Mitenkään ei ollut todistusta, MITEN ja Millä perusteella?

        Täysin epäuskottavaakuvittelua. Juuri sitä lajia, jossa yksi ja toinen tuputtaa itseään ”profeetaksi”! Milloin ”suomen profeetaksi”, joskus ”kansojen profeetaksi”, ja joka tavalla.

        Tätä epähengellistä ja epäraamatullista harhaisuutta on näkynyt enemmän kuin runsaasti. Jumalalla ei ole sellaisissa ihmistouhuissa mitään asiaa!

        ”Nämä TODISTAJAT ovat ne kaksi oliivipuuta ja kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä. ” ( Ilm 11:4, KR92)


      • Anonyymi

        No, kerropas tarkkaan nää profeetat? Ja laita myös Raamatun kohdat!


    • Anonyymi

      Nää jotka kiihkoilee jonkun profeetan perään, ne on niitä, jotka tahtoisivat olla samanalaisia kuin olivat Vanhan Testamentin profetat.

      Yksikin kirjoitti taannoin, että hänellä oli (muka) valta niinkuin Elisalla komentaa karhuja ihmisten kimppuun!

      Ja muuta sairasta hömppää!

      Niille on hurahtanu päähän joku sellainen, että olisivat muita ylempänä ja tekisivöt ihmeitä ja sellaisia!

    • Anonyymi

      Nämä itse itsensä (profeetoiksi) nimenneet ovat usein fanaattisissa sielun voimissa.
      Joissa näkyy demonisia piirteitä.

      Raamatun opetuksen mukaan profeetan asia on HENGELLINEN palvelustehtävä.
      Sen johtaja ja opasta on Herra, ja Hänen Sanansa!

      Kun jokin (profeetta) kiihkoilee ja kukkoilee ja uhoaa:
      - Jos vastustatte minua, koskette jumalan voideltuun, ja silloin minä teen sitä ja tätä...
      Tuollaisesta asetelmasta nousee välittömästi, että ko. "profeetta" ei ole Jumalan asialla!

    • Anonyymi

      Tukholman prof. on eskyttänyt monia.

      Mutta Jumala ei ole sen profetian takana, eikä Hengen taso.

      Tukh. profetia ei ole samaa kuin
      JUMALA -- ja moni silti korottaa sitä yli jopa Raamatun opetusten!

    • Anonyymi

      PETRI PAAVOLA on se SUOMEN PROFEETTA!½½ se on LAUKONUT TOTUUDEN koronasta,ukrainan sodasta ja Joe Bidenistä ja Klaus Shappista!!! koska monet eivät vaan halua NÖYRTYÄ sen TOSI-ASIAN EDESSÄ - että SALALIITTOTEOREETIKOT olivat OIKEASSA!!!!!!!! PISTE!!!!!

      • Anonyymi

        Tukholman profetian hapatus ja höpötys on eksyttänyt monia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe