Yksityinen ambulanssi

Anonyymi-ap

Tarvitsetko lääkäriä? Maksullinen ambulanssi "Skorozdrav" ryntää potilaiden luo

Monet Moskovan alueen asukkaat näkivät autoja, joissa oli tarttuva logo "Skorozdrav". Kuluneen vuoden aikana tämä palvelu on tarjonnut ensiapua yli 5 000 potilaalle. Hänellä on hyvä maine. Miksi?

Kaikki alkoi kahdesta vaunusta
Sydänkohtaus, vakava vamma, avoin verenvuoto, korkea lämpötila - kaikki nämä ovat poikkeuksellisia olosuhteita potilaalle itselleen ja hänen omaisilleen. Eikä tietenkään tule toimeen ilman ambulanssia.

28. huhtikuuta 1898 pidetään ambulanssipalvelun syntymäpäivänä Venäjällä, kun kaksi ensimmäistä vaunua ilmestyivät pääkaupunkiin. Ne ostettiin Pariisista kauppias Anna Kuznetsovan yksityisillä lahjoituksilla ja "asutettiin" Sushchevskyn ja Sretenskyn poliisiasemille. Ensiavun antamisen aloitteentekijä oli kuuluisa lääketieteen professori Nikolai Velyaminov, mutta kauheat tapahtumat Khodynka-kentällä vuonna 1896 tulivat syyksi sen ilmestymiseen.

Sitten vaunut korvattiin vähitellen autoilla, mutta ambulanssin työsuunnitelma ei käytännössä muuttunut: lääkäri tutkii potilaan, antaa ensiapua ja päättää, mihin sairaalaan hänet tarvittaessa viedään.

Saapumisaika ja diagnoosin tarkkuus
Nykyään julkisen ambulanssin ohella on myös yksityisiä. Puoli tuntia odottaa lääkäreiden saapumista Moskovaan ja tunti Moskovan alueella - näin Skorozdrav toimii. Sen perustaja Alexander Skorobogatov määritti enimmäissaapumisajan ensimmäisestä työpäivästä lähtien.

Pelkästään viimeisen vuoden aikana hän antoi ensiapua yli 5 000 potilaalle. Sillä on myös muita etuja, joista tärkein on potilaan tilan perusteellinen diagnoosi ja sitä kautta mahdollisimman tarkka alustava diagnoosi.

Autot on varustettu hyvillä lääketieteellisillä laitteilla sekä selkeällä soittopalvelualgoritmilla. Prikaatin terapeutin korkea pätevyys on itsestään selvää, mutta tämän lisäksi apuun tulevat myös konsulttilääkärit. He ovat minkä tahansa profiilin asiantuntijoita - gynekologit, urologit, kardiologit, neurologit jne. He puhuvat heille videolinkin kautta - he keskustelevat esimerkiksi vaarallisista sivuoireista. Tai he voivat lähettää kardiogrammin uudelleentulkintaan. Tällä lähestymistavalla on lähes mahdotonta missata mitään.

Aluksi Skorozdrav kuljetti potilaita julkisiin sairaaloihin tai kumppanisairaaloihin. Mutta potilaat alkoivat ilmaista haluavansa saada hoitoa niille lääkäreille, jotka tutkivat heidät alun perin, ja sitten päätettiin avata oma sairaala, jonka henkilökuntaan kuuluu nykyään eri erikoisalojen lääkäreitä.

"Suhtaudumme lääkintä- ja hoitohenkilökunnan valintaan erittäin vakavasti", Alexander Skorobogatov sanoo. "Eikä vain ylläpitääksemme klinikan uskottavuutta, olemme ensisijaisesti huolissamme potilaiden terveydestä."

Skorozdravin johtajan mukaan päätös sairaalahoitopaikasta riippuu potilaan halusta: jos hän valitsee valtion laitoksen, hän joutuu sinne sairaalaan, jos hän pitää parempana puhelusta tullutta palvelua, hän menee hänen klinikansa.

"Jos klinikallamme ei ole tarvittavaa erikoislääkäriä, toimitamme potilaan sopivalle kumppaniklinikalle", lisää Skorobogatov.

Hotline puhelin: 8-800-444-18-03. Lisenssi nro LO41-01158-40/00359234, päivätty 29.12.2020

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä on tämän näinkin tärkeän aloituksen pointti ??

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   325
   2579
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   33
   2216
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   220
   891
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   337
   825
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   42
   771
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   716
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   45
   673
  Aihe