Hallituksen eläkeköyhiltä lisää leikkaajat, väittävät torjuvansa leikkauksia

Anonyymi-ap

Nykyinen hallitus jatkoi kipeitä leikkauksia, puuttuvasta oikeusturvasta, noin puolelta miljoonalta köyhyyseläkeläiseltä. Nolo 30€/kk EI ole mikään korotus, kun eläkkeet ovat edelleen, sen n. 550€/kk MIINUKSELLA, siltä viime eduskuntavaalien aikaiselta köyhyysrajalta, joka oli 1 250€/kk.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen#comment-118463438

Sen lisäksi, laittoman ex-äärioikeistohallituksen leikkaukset, puuttuvasta oikeusturvasta, ovat edelleen kompensoimatta, jyrkkiin elinkustannusten nostoihin vastaamatta, reseptilääkekorvauksista on leikattu, pääsymaksut reseptilääkkeisiin ym pakkomaksut poistamatta, päivityksiä, aitoja korotuksia, ym tälle vuosisadalle, eläkkeiden nostamisia, kuten muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa - EI ole tehty.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

Maksetaanko Rkpn TeekutsuAnderssonin, ökyrikkaiden suomenruotsalaisten, perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, osake-vakuutuskuoriin yritys-maatalous-kulttuuri-korona-ym tukia jemmaavien porhojen, koulujen yksityistämiset, eli rikkaiden yksityiskouluhanke, Suomen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hengillä ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

Olemme vaatineet, anoneet, pyytäneet ja perustelleet, kertoneet tarpeestamme saada tiedonvälitystä, vastauksia näihin vakaviin asioihin niin ek-Yleltä, kuin muistakin ek-medioista, emme ole saaneet. Nykyistä hallitusta, ei ole koko neljän vuoden aikana, vastuutettu eläkeläisköyhyys hätätilasta, saati veroparatiisi-sote-ihmiskaupasta, köyhyyteen pakottamalla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

Sanaa: eläkeläisköyhät, emme ole vuosiin kuulleet, yhdenkään ministerin / kansanedustajien suista. Sellainen on YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, jossa äänestäminen on jo hengenvaarallista.

22

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eläkkeisiin pitäisi laittaa katto eli yli 1000 euron eläkkeitä ei pitäisi maksaa.

    • Anonyymi

      Ruotsissa eläkekatto on 6 500€/kk, eikä osake-vakuutuskuoririkollisuutta kustanneta valtion, eli kansan verovaroista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17714907/kaikki-ennen-julkinen--on-jo-yksityistetty-

      On tietenkin hyvä, että PetosKokPersKrdjne, kertovat jo tässä vaiheessa, että niiden mielestä, ei pitäisi olla minkäänlaisia eläkkeitä, vaikka eihän niitä käytännössä, enää n. miljoonalle, Suomen kansalaisista ole.

      • Anonyymi

        Näinpä


    • Anonyymi

      Sumutus on siis käynnissä ek-medioissa, joiden toimittajien konsensus siitä, että ainut mitä halutaan on yksityistämisen yksityistäminen, eli kaikki demokratian ja oikeusvaltion, kansalaisoikeuksien tunnusmerkkien rippeetkin, halutaan apinanraivon tuhovimmalla murskata, kansalaisten mielistä ensimmäiseksi, systemaattisella aivopesulla, disinformaatiolla ja eläkeläisväestön vihaignoroinnilla ek-medioissa.

    • Anonyymi

      sdp:hän on aina leikannut eläkeläisiltä. V 1996 varastettiin työeläkkeistä jo työssäoloaikana itse niihin maksettua kelan pohjaosa pois, silloin määrä 450 mk, eikä sitä koskaan palautettu. Samoihin aikoihin KOULUTUKSESSA Moskovassa olleet somalit koivisto otti muka"pakolaisina" tänne. Niillekö kelan pohjaosa annettiin? ITSE MAKSETTUA POHJAOSAA EI IKINÄ PALAUTETTU ELÄKKEISIIN!!!

      Verkkouutiset 19.10.2021: "SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtmanin mukaan puolue ei kannata puoliväli-indeksin palauttamista eläkkeisiin.

      Yli 20 SDP:n kansanedustajaa on allekirjoittanut Kimmo Kiljusen (sd.) kirjallisen kysymyksen, jossa ehdotetaan taitetusta indeksistä luopumista ja korotuksia eläkkeisiin. "

      Lipposen "sateenkaarihallitus" kurmotti eläkeläisiä aikaansaamalla taitetun, huonon eläkeindeksin.

      Sdp:ssä sama "kurmotus" jatkuu. Samoin KESKUSTASSA lähes kaikki kansanedustajat ovat äänestäneet vastaan joka kerta, kun eduskunnassa on äänestetty taitetun eläkeindeksin parantamiseksi, Asian voitte tarkistaa eduskunnan sivuilta.

      • Anonyymi

        sdp lindmanista vielä. Kun viimeksi äänestettiin (tarpeettoman?) sitran ökyisopalkkaista
        johtajaa, sdp lidman äänesti kokoomuslaista kataista vaikka ehdolla oli pätevämpikin henkilö .
        sdp:läisenä esiintyvä lindman taitanee ollakin kokoomuslainen?


    • Anonyymi

      Älä nyt Itke. Itke oikeistohallitukseb aikana.

      • Anonyymi

        Rpow doe teo deepede tpo?

        Mikä on "hallitukseb " onkos se tämä nykyinen bilehallitus?


      • Anonyymi

        Eduskunnassa on äärioikeistoekstremistinen YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, ei mitään eroa poliittisten puolueitten välillä, ole ollut enää vuosikymmeniin, pelkkää sumutusta Iines.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17715037/quantanamo-on-nyt-suomessa-kidutettavina-suomen-kansa

        https://www.svt.se/nyheter/utrikes/stora-protester-mot-netanyahu-i-israel

        Suomi samassa jamassa, kuin äärioikeistoisrael, vielä pahemmassa siinä mielessä, ettei ole tiedonvälitystä, vain toukkia syöviä militaristien kakaroita ja markkina-kok-iskelmahumpasta jutustelevia hölmöläisiä toimittajina, ym muita korruptiotuilla voideltuja.

        https://www.aljazeera.com/opinions/2023/1/17/the-biden-presidency-at-two-years-halfway-point-of-a-forever-war

        Toivotaan, ettei Turkki päästä Suomea eikä Ruotsia, AutokratiaUsan hyökkäysrikosliittoon ja tuhoisat hävittäjähankkeet, miljardien ryöstöt kansaltamme, estetään.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14837136/ronald-bernard-kertoo-kokomustasta-eliitista-#comment-118676220

        Viekää ne Haagin Tuomioistuimeen, kansainväliseen oikeuteen kiireesti.


    • Anonyymi

      Loputtomiin voidaan nostaa, yksittäisiä puolueita, mutta lopulta mitään eroja, ei eduskunnan syvästi korruptoidussa YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ ole. Korruptiovaalien aikaan, teille esitellään näennäisiä erimielisyyksiä ja muka-riitoja, ym "eroja", mutta jos ette tähän mennessä ole huomanneet, että lopulta kaikki, veroparatiisi-pörssirikollismafioitten hankkeet, viedään yksimielisesti läpi, jonkun äärioikeistopopulistin muka ensin, vähän valevastustamisen jälkeen, niin ei voi auttaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17699930/aanestysprosentin-romahduttaminen-riittavan-alhaalle

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Titten tuli tämä dipre SDP ja tanssi työt unholaan
        Lisään edelliseni


    • Anonyymi

      Suomessa ei ole eläkeläisköyhyyttä! Valheellinen hokema jota viljellään tavan vuoksi joka paikassa. Ottakaapa esille Kelan esite eläkeläisten etuuksista ja tarkastelkaa sitä oikein ajatuksen kanssa!!

      • Anonyymi

        "Ottakaapas esille ns. "pakolaiaten" etuuksista, ja tarkastelkaa sitä oikein ajatuksen kanssa", taidattekin "vähän" hämmästyä...

        "Kelakortilla Seutulaan ja "hengen-hädässä-paettuun maahan"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ottakaapas esille ns. "pakolaiaten" etuuksista, ja tarkastelkaa sitä oikein ajatuksen kanssa", taidattekin "vähän" hämmästyä...

        "Kelakortilla Seutulaan ja "hengen-hädässä-paettuun maahan"?

        Siis: pakolaisten


      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessakaan ei ole enää mitään julkisia, on pelkästään yksityistettyä kaikki.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17717642/yksipuoluejarjestelma-kayttaa-elakelaiskoyhia-ihmiskilpina#comment-118748460

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17717611/britannian-keskiluokka-luuli-olevansa-turvassa-elakelaiskoyhien-selkien-takana

      Ihan avoimesti naureskelevat korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi, pahoinpitelemiensä eläkeläisköyhien 1 250€/kk vähimmäiseläke-oikeusturvalupausten pettämisille. Käyttävät hädänalaisia vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, IHMISKILPINÄ, äänten sumuttamiseksi, keskiluokaksi itseään luulevilta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa#comment-118108234

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17742476/perintorikkaiden-ylikoulutettu-valtio-lisaa-eriarvoisuutta--koyhyysongelmaa

      Koulutuksen varat, tulee käyttää, vain peruskoulutukseen, ammatti- ja lukioasteisiin, yliopistokoulutusta ei pidä kustantaa, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-osake-vakuutuskuori-pörssikeinottelijoille, joilla on itsellään enemmän kuin tarpeeksi, varoja niihin kalliisiin yksityiskouluihin verokeitaissaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17761646/marginaalisen-pieni-porssirikollismafia-autokratiausan-sotarikosliitto-hankkeen-takana

      Äänestäminen on jo jäissä ja loppuu varmasti, jos korruptiovaaleihin mennessä, niitä luvattuja 1 250€/kk minimieläkkeitä, jotka ovat jo täysin hengissä kitkuttelemisen kannalta välttämättömät, ole toteutettu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe