Li Andersson on RKP:läinen, äärioikeistoekstremisti siitä ei ole epäilystäkään

Anonyymi-ap

Eläkeläisköyhien VIHAIGNOROINTI onnistuu Anderssonilta, liukas ja lipevä houkutteleminen korruptiovaaleissa, hädänalaisten törkeä hyväksikäyttäminen.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suora-lahetys-kello-9-sak-n-vaalitentti-marin-purra-saarikko-mykkanen-ja-muut-suurimpien-puolueiden-edustajat-kohtaavat/8578652#gs.j4cox3

MarinHilloaho puolestaan, osaa populismin ja sanoo sen, mitä tietää kansalaisten haluavankin kuulla, tosin tekoja eli niitä villoja, ei sitten tarvittaessa, enää löydykään.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

Nykyisillä järjettömän korkeiksi päästetyillä elinkustannuksilla, minimipalkkojen tulisi olla se 5000€/kk ja vähimmäisoikeusturva-eläkkeiden 2000€/kk, että ihmiset aidosti tulisivat toimeen, ilman orjuuttamisen kahleita ja osattomuutta kaikesta.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

Älkää enää luovuttako ääniänne, sotarikosliiton kouluttamille pörssigangstereille, joita korruptiopoliitikko-ammattilaiset, syvästi korruptoituneessa yksipuoluejärjestelmässään ovat. Lopettakaa äänestäminen, puolustatte ihmishenkiä.

77

966

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Todella erikoista, että vasemmisto valitsee puh. johtajaksi RKP myyrän. Ovat vasurit niin tyhmiä, että eivät näe tuon naisen läpi, voi yksinkertaisuus. Mitä yhteistä on taiteilijaperheen tytöllä ja perusduunarilla? Kuinka hyvin Li oikeesti ymmärtää suomalaisen duunarin arkea.

      • Anonyymi

        Tyhmyys paistaa Vassareista, niillä on RKP:läinen Pomona, se pitää Ruotsinkielisten puolta joka asiassa, esim. RuotsinkieliPakko !


      • Anonyymi

        YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN Andersson, ei ole mikään "taiteilijan tytär", kyllä hänen isänsä on suomenruotsalainen professori, sitä samaa korruptio-akateemisten "eliittiä", kuten muutkin yliopistouria tekevät.

        Korruptiovaaleissa heillä vain, on tapana vähätellä taustojaan, tehdä niistä "kansallisromanttisia" mainoksia, yksinkertaistaa ökyurat korruptoituneissa sisäpiireissa "taiteilijuudeksi", tai muuksi "yksinhuoltajan pojaksi", kuten munamiehen kohdalla, vaikka vanhemmat olisiva pankinjohtajia ja suursijoittajia. Kansalle pitää myydä valhetta, valheisiin uskominen, ei ole pakollista. Suomessa ei ole äänestyspakkoa.

        Ja miksi juuri vasemmistosta kirjoitetaan, no siksi, että juuri vasemmiston kohdalla kansanvedättäminen, sattuu kipeiten köyhimpiin, jotka haluaisivat uskoa, että puolue olisi ollut heikompien puolella, mitä se ei todistetusti, ole enää kymmeniin vuosiin ollut.


      • Anonyymi

        Nämä suomenruotsalaiset vasemmistolaiset ovat aika huvittavaa joukkoa: yrittävät peittää menneisyytensä parempiosaisena joukkona tällaisen triviaalin vasemmistolaisuuden, mitä se sitten tarkoittaakin nykyään, varjolla.
        Donnerit ja Chydeniukset ja Andersonit; vanhoja porvaris- tai aatelissukuja, jotka kulkevat takki käännettynä ja yrittävät esittää köyhän kansan ymmärtäjiä, kun eivät kehtaa myöntää kuuluvansa satoja vuosia harvojen hyväosaisten joukkoon. Työväkeä näistä ei saa tekemälläkään.


      • Anonyymi

        Li Anderssonin pitäisi oikeasti tutustua hädänalaisiin, nöyrtyä havaitsemaan suomalaisen yhteiskunnan epäkohtia. Keitä täällä kiusataan ja kuinka tämä yhteiskunta kohtelee lapsia ja nuoria. Monasti hän jalkojaan heilutellen hymyssä suin puhelee varsin kepeään tyyliin ja katsoja miettinee, mikä mahtanee olla hänen perehtyneisyytensä taso yhteiskuntamme todellisiin epäkohtiin.

        Andersson puhuu paljon, mutta ei perehdy niiden ihmisten elämään, jotka tämä yhteiskunta nousukiidossaan on tuhonnut. Monet kun ovat päätyneet itsetuhoon, kuten nykyäänkin edelleen on tapana.

        Meidän päättäjämme eivät ymmärrä, missä nyt mennään. He haaveilevat suurista viroista. Haaveilevat vaiko haahuilevat?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa ei ole vielä äänestyspakkoa, mutta sekin houkuttelee korruptiopoliitikko-pörssirikollisia, kun tietävät, että on ihan liipaisimella, että kansalaiset eivät todellakaan, enää kiristämällä, houkuttelemalla, uhkailemalla, pelottelemalla, sumuttamalla mitenkään, suostu luovuttamaan oikeuksiaan, eli ääniään enää, yhdellekään ammattipoliitikko-gangstereista, kuolemanrangaistuksen köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakottamisen muodossa, Suomeen jo toteuttaneille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea

      Ex-äärioikeistohallitus PetosKokPersRkpKejne oli laiton, sitä ei ollut yksikään Suomen kansalainen, missään demokraattisissa vaaleissa koskaan äänestänyt. Nykyisen hallitus NaisTrumpit, jatkaneet tulojensiirtoja ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, osake-vakuutuskuoririkollisille pörssikeitaisiin ja eläkeläisköyhyydelle ei ole tehty mitään, eli sitä on pahennettu erittäin hälyyttävälle, hengenvaaralliselle tasolle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644356/onko-kansanmurha-elakelaiskoyhilla-tosiasia-jo-suomessa-

    • Anonyymi

      KorruptioAndersson ei ole pukahtanut sanaakaan, koko hallituskaudella, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpideltyjen, vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, hirvittävästä hätätilasta, oikeusturvan puuttumisesta yhteiskunnassa, vaikka muka vas-puoluejohtaja, on olevinaan. Täysin tunteeton, kylmä ja välinpitämätön suhtautuminen.

    • Anonyymi

      Uutisia on EK-medioilta turha odottaa, eli kansaa pidetään uutispimennossa, yhteiskunnan isojen ongelmien suhteen. Paarialuokaksi leimatut veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-pilkka-almun varassa kituuttavat, vakavasti sairaat, ikäihmiset ja vammaiset, kuolevat ennenaikaisesti, köyhyyteen pakotettuina, ilman autonomiaa, eli itsemääräämisoikeuksia. n. 700€/kk pilkka-almu, ei riitä aitoihin ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksiin.

      1 500€/kk minimieläkkeet, kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa.

    • Anonyymi

      EK-medioitten lemmikki-maskotti, ÄärioikeistoVihreiden KorruptioOhisalo, on LAKKAUTTANUT eläkeläisköyhyys tutkimuksen ja tilalle on tuotu, "lasten ja nuorten köyhyyden tutkinta", eli ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, tulevien miljoonaperillisten, opiskeluaikojen itse tehtyjen, pikku-ongelmien, käyttäminen "köyhyys" -tutkimus materiaalina, ELÄKELÄISKÖYHYYS hätätilan peittämiseksi ja Veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjien, ennenaikaisten kuolemien, köyhyyteen tappamisten tutkimusten lakkauttamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vasemmisto,ei puhu vuokrakatosta mitään.AYmafia kiittää

      • Anonyymi

        Puhuuko joku muu vuokrakatosta? Kokoomus, Persut vai kuka?


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17657211/vasn-uusi-puoluesihteeri-makipaa-kaasuttaa-elakelaiskoyhyyteen-jatettyja

      Kysymys kuuluu, miksi ÄärioikeistoSdp- ja Vas, eivät ole toteuttaneet Suomen eläkeläisköyhille 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan minimieläkkeitä, kun niillä on nykyisen hallituksen, jokaisen puolueen suostumus ja lupaukset siihen ?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

      Yksinasuvien eläkeläisköyhien naisten, ennenaikaiset kuolemat, eli oikeusturvattomiksi köyhyyteen tappamiset, ovat vaiettu asia ek-medioissa, tabu.

    • Anonyymi

      EK-lehdistössä KorruptioAndersson, on huolissaan suomenruotsalaisiin sisäpiiririkkaisiin kuuluvan, professori- isänsä "arvostuksen puutteesta" - eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpidellyt, ennenaikaisesti köyhyyteen jättämänsä eläkeläisköyhät, eivät Anderssonia, näytä edelleenkään huolettavan.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

      Suomen pieneläkkeet edelleen se sama n. 700€/kk, eli mitään aitoja korotuksia, päivityksiä, elinkustannusten nousuihin vastaamisia, edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, kipeisiin leikkauksiin vastaamisia, eivät ole tehneet, leikattu on mm. välttämättömien reseptilääkkeiden korvauksista ym.

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Islanti, Norja, Tanska

      Suomi n. 550€ MIINUKSELLA.

      • Anonyymi

        "EK-lehdistössä KorruptioAndersson, on huolissaan suomenruotsalaisiin sisäpiiririkkaisiin kuuluvan, professori- isänsä "arvostuksen puutteesta""

        Li Anderssonin isä ei ole professori.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nyky-vasuriliitto haluaa ajaa ihmisiä köyhyyteen ja valtion avustuksien varaan kuvitelleen että saavat lisää äänestäjiä ihmisiä kurjistamalla

    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ eduskunnassa, haluamassa sananvapauksienkin rajaamista, vain hyväosaisille. EK-medioissa esitellään verrattain hyväosaisia "köyhinä", eli aidosti köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoipidellyt, VIHAIGNOROIDAAN Suomessa hengiltä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

      Tarvitaan välittömästi 1 250€/kk SANANVAPAUS-MINIMIELÄKKEET.

      Tehkää valituksia EU:iin ja kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, eläkeläisköyhyys kansanmurhaamisesta Suomessa, se täällä on meneillään, tiedämme kansalaisten keskuudessa.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      On köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pakotettujen, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläisten, syvää halveksuntaa ja loukkaamista, kun lahtari-eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssijengirikolliset, leikkivät ÄärioikeistoNaisunionin Tulva-lehdessä "radikaalivasemmistoa", yksinkertaisten sumuttamiseksi ja huijaamiseksi, vedättämiseksi korruptiovaaleissa äänestämiseen, pelkän ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden mainoksen takia.

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVas:lle, siinä missä muillekin korruptio-yksipuoluejärjestelmän, korruptiopoliitikko-pörssirikollisjengeille, "vasemmistolaisuus", on enää pelkkä LOOK, ek-medioitten mainoksissa, ilman mitään sisältöä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661448/1-250ekk-itsemaaraamisoikeus-elakkeet-veroparatiisi-sote-orjuutetuille

      Äänestämisen lopettaminen on eläkeläisköyhille, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuutetuille ITSEPUOLUSTUSTA, jo kyse ihmishengistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661592/naisunioni-valehtelee-haavoittuvimpien-elakelaiskoyhien-kustannuksella

      Ei enää äänestämistä, viime eduskuntavaalit olivat jo niukin naukin, hukkaan mennyt yritys luottaa, luottamus petettiin rajuimmalla mahdollisella tavalla. Selät kääntyivät heti, kun vaaliäänet oli valehtelemalla 1 250€/kk minimieläke-lupauksilla sumutettu. "Yhdenkään eläkeläisen ei pitäisi tulla, alle 1 250€/kk toimeen" , sumutteli KorruptioAndersson.

    • Anonyymi

      Ehkäpä eniten eläkeläisköyhyyteen jätettyjä, oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjä, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuutettuja haavoittaa, se omaa naiiviuttamme liian pitkään, aidon demokratian ja oikeusvaltion olemassaoloon, uskomisen halun isku iskulta romuttaminen, oikeusturvan romuttaminen, laskelmoiduilla valheilla, kun valheitten suoltajat, esittelevät itseään pilkallisesti, ÄärioikeistoNaisunionin Tulva-lehden ek-korruptiopörssirikollisjengien mainoksissa: "vas-radikaaliksi", kun emmehän me mitään radikalismia ole haluamassa, saati pyytämässä, vain aidon oikeusturvan vähimmäistoimeentuloa, Pohjoismaiden ja EU-demokratioitten jo toteuttamien 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITTEN rippeitä, 1 250€ ehdottoman välttämättömiä, vähimmäisoikeusturvan-minimieläkkeitä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17656192/67ekk-ei-ole-mikaan-korotus-paivitys-kompensointi-koyhyyselakkeisiin#comment-117802245

      Vale-eläkekorotukset tulevat lopettamaan äänestämisen, johon eläkeläisköyhyys-oikeusturvattomiksi pahoinpidellyillä, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutetuilla, ei enää ole omien henkiensä uhalla varaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVas:n KorruptioAndersson, maistelee joulutorttuja ek-medioissa, kun eläkeläisväestön entistäkin köyhempinä, näkee nälkää, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjina.

      https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/rekordhog-elrakning-vantar-efter-nyar

      Äänestäminen on jo hengenvaarallista. Ei enää äänestämistä, kun yksipuoluejärjestelmä jakaa miljardeja pörssirikkaille.

    • Anonyymi

      Kun tavallisten, eri mieltä sotarikosliitto- ja pörssirikollis-hävittäjähankkeista olevien, enemmistön Suomen kansalaisista, sananvapauksia estetään, ja kovaa Disinformaatiota ja manipulointia, eli aivopesua, tyrkytetään ek-medioissa, vrk:t ympäriinsä, olisi niitä kanteita, sinne kansainväliseen oikeuteen jo löydyttävä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17682661/totuus-quotmyydyimmasta-kirjastaquot-on-sotarikosliitto-mainoskampanja

      Liekö KorruptioAnderssonin tehtävänä, ollut saman AutokratiaUsan Disinformaation ja manipuloinnin, ulottaminen koululaitoksiin ? Sopii kysyä, kun entiseltä "vas"puolueelta, onnistuu jo eläkeläisköyhillä tehtävä IHMISKAUPPAKIN, köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakottamalla.

    • Anonyymi

      Äärioikeiston Teekutsuliikkeen Vas:n KorruptioAnderssonin, tekopyhyys ja kaksinaamaisuus, Veroparatiisivartiointifirmojen äärioikeistovartijoiden, surmaaman nuoren naisen tapauksessa, on iljettävää tekopyhyyttä ja kaksinaamaisuutta, kun samaan aikaan hallitus/ eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, veroparatiisi-sote-pörssirikollismafioineen, murhaa ennenaikaisesti, Suomen eläkeläisväestöä, äärimmäiseen köyhyyteen, ilman aitoa oikeusturvaa pahoinpitelemällä, veroparatiisi-sote-ihmiskaupassa.


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17689629/naispoliitikot-sutenooreina-elakelaiskoyhyyden-toteuttajina#comment-118409112

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rkp:n TeekutsuliikeVas:n KorruptioAndersson, selittelemässä eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, äärioikeiston järjestäytyneen pörssirikollisuus-mafioitten, naisen murhaamista kauppakeskuksessa EK-Ylessä.

      https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009313168.html

      Veroparatiisivartiointifirman äärioikeistovartijat, eivät olleet suostuneet, naisen pyyntöön saada terveydenhoidon ja poliisin henkilökuntaa paikalle, soittamalla
      112:een, kuten olisi ehdottomasti, jo lakienkin mukaan pitänyt tehdä.

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/vartijat-kavivat-kiinni-kauppakeskuksessa-riehuneeseen-henkiloon-espoossa-han-huusi-selkeasti-ettei-saa-happea-kuoli-elvytyksesta-huolimatta/8607676

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17697987/ek-yle-pilkkaa-vartijoiden-murhaamaa-nuorta-naista#comment-118456612

      Sanotaanko näin, että pitkään yritimme ymmärtää suomenruotsalaisia, mutta yhä useammin niiden pörssimafioihin, törmää noissa ikävissä viha-väkivallan ja murhien , raiskauksien ym yhteydessä, joten ymmärrys alkaa olla loppunut, mutta petoskokpersvihreiksi emme silti aio muuttua, emme äänestä enää laisinkaan.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17689629/naispoliitikot-sutenooreina-elakelaiskoyhyyden-toteuttajina#comment-118409112

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa

      Pitäisi olla jo oikeus-sisäministerit vastuussa, murhaajien vapauttamisesta ja poliisijohto. Ihmishenget eivät näytä, korruptiopoliitikko-pörssirikollismafioille, olevan minkään arvoisia, kun kyseessä tavalliset kansalaiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17698145/ek-is-salyttaa-veroparatiisivartionti-murhan-syyn-uhrille-eli-murhatulle

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-#comment-118459131

      ÄärioikeistoRkp taitaa omistaa, ison osan noista monikansallisista veroparatiisi-vartiointifirmoista. Suomen ylimilitarisoiminen ja kovempi äärioikeistoekstremistis-uusfasistinen poliisi-militaristivaltio, tuli tasa-arvon ja ihmisoikeuksien tilalle. Se tietää entistäkin hyytävimpiä aikoja, tavallisille ihmisille kansalaisille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVasRkp:n KorruptioAndersson on kieroin kaikista ministereistä, petaa suomenruotsalaisille pörssimafioille, "kansalaisjärjestöjen- ja yhteisöjen" rahoittamisvaroja, eläkeläisiä äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi pahoinpitelemällä, pakottamalla loppuun uuvutetut vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, kerjuulle uskonnollisfundamentalististen Teekutsuliikkeiden pahoinpitelyjonoihin.

      https://ls24.fi/artikkelit/saako-elakelaiskoyhyys-jatkua

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmä, pelaa aikaa, etteivät kansalaiset, ehtisi ennen korruptiovaaleja hoksata, kuinka ÄärioikeistoIsraelin ja Irakin kaltainen, äärioikeistoekstremistinen poliisi-militaristivaltio, Suomesta on tehty.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16694097/quothyvantekevaisyysquotvaltio-on-demokratian-ja-oikeusvaltion-vastakohta-

      Taktiikkaan kuuluu myös ns. VALEVASTUSTAJIEN käyttäminen, eli strategia jossa kaikkia eri mieltä olevia, haukutaan "kokpersuiksi", joita emme ole, vaan oman mielipiteemme oikeutetusti ja usein hälyyttävistä, eläkeläisköyhyys-veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-ym kansalaisoikeuksien puuttumissyistä kirjoittavia.

    • Anonyymi

      KorruptioAnderssonin Teekutsu-äärioikeiston sisäpiirit, ahnehtivat mm. ortodoksikirkon kautta hulppeita pörssitienestejä. Ortodoksikirkolla biljoonaomaisuudet verokeitaissa, muttei mitään aitoa yhteiskuntavastuuta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17705923/suomi-on-aarioikeistoisrael-ja-irak

      Nykyinen hallitus tietää, ettei niillä ole enää mitään asiaa hallitukseen, ilman luvattuja
      1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan minimieläkkeitä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Rikkaiden kakaroiden yksityiskoulujen rahoittaminen, pörssieliitti-Anderssonin tavoite, eläkeläisköyhyys korjaamatta, se kaiken naisvihan ja väkivallan, eriarvoistamisen, kansan kahtiajaon ydin, edelleen kytemässä, hallitus ei ole tehnyt mitään sen korjaamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Koulutus ei ole ongelma, eriarvoistaminen, iso korjaamaton köyhyysongelma, jonka ytimessä eläkeläisköyhyys on.

    • Anonyymi

      Suomessa EI ole mitään "vasemmistoa", eikä pian mitään keskiluokkaakaan. Keskiluokan lopullinen romahdus, on säästetty korruptiovaalien jälkeiselle ajalle, ensin äänet valehtelemalla ja huijaamalla pois, sen jälkeen kipeitä leikkauksia keskiluokkaan kohdistettuina. Jokainen joka nyt hyväksyy, eläkeläisköyhille törkeät valehtelut, ennenaikaiseen kuolemaan, köyhyyteen pakottamalla tappamiset, on kohta itse samassa jamassa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17324851/suomeen-kohdistuu-uhka-se-on-niinisto-eu-nato-eurovaluutta-kokoomus-sote-rkp-pankkifasismi#comment-118746539

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan

      https://ls24.fi/artikkelit/saako-elakelaiskoyhyys-jatkua

      On vaihtoehtoja: kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, rikoskanteiden nostaminen ja kaikesta äänestämisestä korruptio-eduskuntavaaleissa kieltäytyminen.

    • Anonyymi

      Eläkeläisväestölle on jo hengenvaarallista äänestää korruptiovaaleissa. On ehdottomasti parempi, kun ei nosta, korruptiopoliitikkojen äänestysprosenttia, omien henkien kustannuksella, eli lopettaa korruptiovaaleissa äänestämisen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17324851/suomeen-kohdistuu-uhka-se-on-niinisto-eu-nato-eurovaluutta-kokoomus-sote-rkp-pankkifasismi

      Olisihan se pitänyt käsittää, ettei Rkp:n kouluja käynyt KorruptioAndersson, voi olla mikään vasemmistolainen, olisi pitänyt tajuta se ajoissa, eikä koskaan äänestää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

      EK-medioitten mainostama "munamies", on pankki-pörssikeinottelijan poika, että tiedoksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Itseään korostetusti ja kernaasti "päättäjänä" mainostavan KorruptioAnderssonin, tärkein tehtävä useissa hallituksissa, näyttää edelleen jääneen tekemättä, eli ei ole kummoinen "päättäjä" sellainen, joka ei osaa päättää, edes viime vuosisadan pilkka-almueläkkeiden, nostamisesta tälle vuosisadalle, edes niihin luvattuihin, jokaisen nykyisen hallituspuolueen lupaamiin, entisen köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISIIN.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724121/sote-porssirikolliset-toimivat-korruptiopoliitikkojen-preppaajina

    • Anonyymi

      Korruptiovaaleissa ei ole enää, edes "vähemmän huonoja vaihtoehtoja", on vain erittäin korruptoitunut YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ, pörssirikollismafioineen, eli äänestäminen loppui, kun luvattuja 1 250€/kk minimieläkkeitä, täysin välttämätöntä oikeusturvan vähimmäiseläkettä, eivät vale-eläkekorottajat tehneet, valehtelivat vain yhtä lipevästi, kuin laiton ex-äärioikeistohallitus, joten ÄÄNESTÄMINEN ON LOPPUNUT.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      KorruptioAndersson TEKOPYHÄ kitinä, PetosKok:n tuhoista, ei enää riitä äänestämiseen, kun eläkeläisköyhien veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiselle, olisi Anderssonillakin ollut neljä vuotta aikaa, tehdä se mitä pitää: 1 250€/kk erittäin välttämättömät, oikeusturvan vähimmäiseläkkeiden toteutukset - vielä ehtii. Ääniämme ette enää kiristämisellä, uhkailemisella, ym tempuilla tule saamaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      Suomen eläkeläisköyhyyteen pahoinpidellyt, ovat olleet liian tiukilla, liian pitkään, eikä KorruptioAndersson, ole koko neljän vuoden aikana, edes muistanut meidän olemassaoloamme, saati että olisi tehnyt muuta, kuin siirrellyt miljardeja ÄärioikeistoRkp:lleen pörssirikollisille ja ortodoksikirkon sisäpiireihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17324851/suomeen-kohdistuu-uhka-se-on-niinisto-eu-nato-eurovaluutta-kokoomus-sote-rkp-pankkifasismi#comment-118746605

      Jos PetosKokjne pelottaa KorruptioAnderssonia, niin hyvin ehtii vielä toteuttamaan lupaukset 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, ne Suomen eläkeläisköyhät tarvitsevat ja ovat ansainneet. Yksi mutta: niiden toteutusten, pitää sisältää lupaukset jatkosta, eli 1 500€/kk minimieläkkeistä. Ilman tuota, ei edes tuo
      1 250€/kk riitä.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sananvapauksia estetään, kirjoituksia siirrellään muille palstoille, typistetään kahden äärioikeistolaisen yksipuoluejärjestelmän puolueen, keskinäiseksi jankutukseksi etusivulla, kansalaisten hämäämiseksi äänestämään korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17324851/suomeen-kohdistuu-uhka-se-on-niinisto-eu-nato-eurovaluutta-kokoomus-sote-rkp-pankkifasismi#comment-118746605

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724121/sote-porssirikolliset-toimivat-korruptiopoliitikkojen-preppaajina

      Esim. tuo linkki, oli siirretty toisaalle, Se missä kerrotaan sotarikosliiton sotaa valmistelevan tukikohdan, Helsingissä toimimisesta estetty näkymästä ym. Aalto-yliopiston trollaus, häirintä ym.

    • Anonyymi

      KorruptioLi mitään "jauhota", kun ei ole useiden hallituksissa olojen aikana, kyennyt (halunnut) toteuttaa, edes Pohjoismaisia luvattuja 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ, Suomen eläkeläisväestölle, kuten kaikki hallituspuolueet lupasivat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

      KorruptioAnderssonin yhteydet, ortodoksikirkon sisäpiireihin, pörssikeinottelijoihin jonka kirkolla, on biljoonaomaisuudet verokeitaissa, eikä minkäänlaista yhteiskuntavastuuta, esiin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhillä ei ole varaa provosoitua, vaikka ÄärioikeistoVas ja PetosKokPersRkpjne yksipuoluejärjestelmä, Caymansaarten eduskunnassa, kovasti yrittääkin, asettamalla mm. eläintenoikeudet eläkeläisköyhien ihmisoikeuksien edelle.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Eivät nykyajan ihmiset äänestele enää mitään ideologioitten esittämisiä, pitää olla konkretiaa, lihaa luiden päälle: luvattuja 1 250€/kk MINIMIELÄKKEITÄ. Ja kun niitä ei nyt neljän vuoden kohta kuluttua, ole näkynyt, loppuu äänestäminen Caymansaarten eduskuntavaaleissa siihen.

    • Anonyymi

      EK-Yle kysyi kansalaisilta, mitä kysyä pääministeriltä. Otimme esiin Suomen räikeimmän ihmisoikeusloukkauksen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-eläkeläisorjuuttamisen - Eivät kysyneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

      Sama taktiikka Caymansaarten eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄLLÄ, jokaisen korruptiovaalien alla, on muka ottaa esille, saamelaisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeusongelmat, eläkeläisväestön puuttuvien oikeuksien torppaamiseksi. Jos mainitut kolme väestönosaa, yhdistäisivät voimansa ja ryhtyisivät yhdessä vaatimaan, alkaen 1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ, oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, niiden toteutuminen olisi varmaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ÄärioikeistoRkpVas:n KorruptioAndersson, on ELÄKELÄISVIHAAJA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17742476/perintorikkaiden-ylikoulutettu-valtio-lisaa-eriarvoisuutta--koyhyysongelmaa

      Yksityiskoulut ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisille, lisäävät eriarvoistamista, kansan kahtiajakoa, eli köyhyysongelmaa ja siitä seuraavaa pahoinvointia, tämän ovat tutkijatkin todenneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17570837/ruotsissa-on-6-500ekk-elakekatto-eika-osake-vakuutuskuoririkollisuutta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17764072/entiset-punapuolueet-vitivalkoisia-porssiporvaripuolueita

      ELÄKELÄISKÖYHYYS on kaiken köyhyysongelman kovaa ydintä, sitä mistä kaikki köyhyyteen pahoinpideltyjen oireilu, puuttuvan oikeusturvan, puuttuvien ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, 1 500€/kk puuttuvien minimieläkkeiden takia kumpuaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

    • Anonyymi

      Oireilevien lasten ja nuorten lähipiirissä ja ympäristössä, on aina eläkeläisköyhyys hätätilan, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN uhreja, köyhyyteen pakotettuja eläkeläisköyhiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

      KorruptioAndersson on ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, yksityiskoulushoppailun, ylikoulutetun osakekuoririkollisuuden, eriarvoistavan, köyhyysongelmaa ylläpitävän, eläkeläisiä IHMISKAUPAN orjiksi pakottavan, pörssirikollismarginaalin etujenajaja. Muuten olisi luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten luvattiin, ei ole.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      Entiset punapuolueet vitivalkoisia pörssiporvaripuolueita, Rkp:n KorruptioAnderssonilla on pokkaa, käyttää eläkeläisköyhiä korruptiovaalipeliin, vaikkei ole useiden hallituksien oloaikana, tehnyt yhtään mitään, eläkeläisköyhien eteen, päinvastoin ylimielisesti halveksinut, koko hallituskauden.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoVasn NatoAndersson, taitaa olla pahin eläkeläisväestön syväkyykyttäjistä, kun on pokkaa korruptiovaalipelissä, vedota eläkeläisillä äänten keräämiseen, vaikkei ole useiden hallituksien aikana, saanut edes luvattua 1 250€/kk minimieläke-oikeusturvaa, Suomen eläkeläisväestölle aikaiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      Se tosiasia, että äärioikeisto-opposition uusfasistit, ovat vielä pahempi vaihtoehto, ei enää riitä äänestämiseen, vaan sen johtopäätöksen tekemiseen, että on viisainta kieltäytyä kokonaan sellaisista korruptiovaaleista, joissa kansalle on vain huonoja vaihtoehtoja, ei mitään hyvää tarjolla.

    • Anonyymi

      Milloin oikein tajuat ampua itsesi? Eihän noissa jutuissasi ole päätä eikä häntää. Sitä ei kaltaisesi aivokuollut apina ymmärrä, eikä lahonneella päällään voisikaan ymmärtää. Taidat olla yhteiskunnalle täysin hyödytön roska! Kauanko sinua vielä joutuu sietämään?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.lemonde.fr/en/opinion/article/2023/04/09/thomas-piketty-can-we-trust-constitutional-judges_6022233_23.html

      Vasemmiston vastaus vaalitappioon, näyttää olevan some-julkkis-Minja Koskisen, äärifasisti-HS-EK-mediassa, vaalitappion vallan "konfliktiksi" vähätteleminen.

      Edelleenkään äärimmäiseen köyhyyteen jätetyt, oikeusturvattomat veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutetut, eivät ole saaneet edes anteeksipyyntöä, saati sen myöntämistä, että lupausten 1 250€/kk vähimmäiseläkkeistä toteuttamatta jättäminen, lopetti äänestämisen.

    • Anonyymi

      Korruptiovallankäyttäjät eivät pidä, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiaan eläkeläisköyhiä, edes selityksien arvoisina. Siitähän siinä on kyse. Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ, kaikki puolueet, ovat kansalaisten näkökulmasta, ääri-ääri-uusfasistisia, pörssirikollispsykopaattien käteiskassaroita, valtion eli kansalaisten varojenryöstämiseksi verokeitaisiin.

      https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tre-fragor-om-protesterna-i-frankrike

    • Anonyymi

      On erittäin ikävää eläkeläisköyhyyteen jätetyille, joutua seuraamaan, pörssikeitaisiin miljardia miljardien perään, jakaneen ÄärioikeistoSdpn KorruptioMarinin hallituksen, esiintymisiä vähävaraisten puolustajina EK-medioissa, kun olisivat voineet hallituksessa ollessaan, lunastaa vaalilupauksensa, eli silloiset 1 500€/kk minimieläkkeet.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17855490/aarioikeistorkphenriksson-laiminloi-oikeusministerin-velvollisuudet#comment-120832870

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      Edellisen hallituksen jokainen puolue lupasivat: "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyys, tullaan siirtämään historiaan", "useita satoja euroja ja siitä eteen päin lisää, koko ajan korottaen". Suomi on jo n. tuhat euroa jäljellä, eli miinuksella, muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioiden toteuttamista, ajanmukaisista ja kunnollisista minimieläkkeistä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen



      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17882467/aito-huoltovarmuus-2000ekk-valttamaton-ja-kiireellinen

    • Anonyymi

      ÄärioikeistoRkpvasn Anderssonkin, voisi käyttää energiansa, noiden 2000€/kk MINIMIELÄKKEITTEN vaatimiseen ja toteuttamiseen eduskunnassa, ek-medioissa höpöttelemisen sijasta.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17861806/cayman-saarille-vuodettuja-valtavia-varallisuuksia-perittava-takaisin-valtiolle

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17837995/eun-rikostutkijat-selvittamaan-valtion-ja-kuntien-isoa-korruptiota-porssirikollisuutta-suomessa#comment-120565940

      Ilmastouhkia EI torjuta, syytämällä miljardeja miljardien perään, pörssirikollis-tuulivoima-ym yrityksille verokeitaisiin, VAAN toteuttamalla aidon oikeusturvan, taloudelliset tulojensiirrot eläkeläisköyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi pakotetuille kansalaisille ja laittamalla veroparatiisiyritykset verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://www.lemonde.fr/en/economy/article/2023/06/24/to-avoid-rising-taxes-norway-s-super-rich-flee-to-switzerland_6036559_19.html

      Tuosta uutisesta se lähti, piti kiireesti kehittää jotain, verhoamaan tosiasioita, kuinka norjalaiset superrikkaat verovälttelijät, tekevät veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän luvalla, Suomen eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, eli taloudellisesti oikeusturvattomaksi pakottamalla ja siten ennenaikaisesti tappamalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17890090/thaimaassa-rikostutkitaan-pmn-omistuksia-sote-porssirikollismonopoleissa

      Näköjään poistelevat näitä kirjoituksia, joissa tuosta tosiasiasta kerrotaan, kertoo sekin paljon.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yksi innokkaimmista, köyhyyteen pakotetuilta eläkeläisköyhiltä, sananvapauksien estäjistä, on yllätys yllätys ÄärioikeistoVas:n KorruptioAndersson. Viha kouluttamattomia kohtaan, ja eläkeläisväestön äärimmäiseen köyhyyteen pakottaminen ja jättäminen, ovat eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, uuden äärifasistisen vasemmistonkin teemoja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17943713/yllapidolle-tiedoksi-teemme-valituksia-valtioneuvostoon-sananvapauksien-estamisista

      Siihen kun lisätään ÄärioikeistoRkpVihreiden Diarran, kaikkien mistä-tahansa-muusta-aiheesta kirjoittamisen, kuin rasismista- ja ei-rasismista, kieltäminen, voi todeta, että Suomi on äärifasistinen diktatuuri pörssirikollisten verokeidas.

    • Anonyymi

      https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/suomen-sisun-kokoomuslainen-tiedottaja-tiedan-useita-jotka-ovat-kokoomuksessa-mukana/

      ÄärioikeistoVasemmisto, siinä missä muutkin, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, äärioikealle radikalisoituneet pörssirikollispuolueet, haluaa väistellä vastuuta, vielä vakavemmista, akuuteimmista yhteiskunnallisista ongelmista, eläkeläisköyhien taloudellisesti oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-ihmiskauppaorjiksi pahoinpitelemisestä ym rasismikortin taakse. KorruptioAnderssonilla myös kielivähemmistön pörssirikkaiden "ongelmat" etusijalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17945154/elakelaiskoyhien-vihaignorointi-samaa-vihavakivaltaa-kuin-lapsiin-kohdistuva

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nuo joilla on "tavallisen" ruotsinkielisen kuuloinen sukunimi, eivät ole vaihtaneet sukunimeä suomenkieliseksi, harhauttamisen takia, mutta Viipurin venäläisväestöön kuuluvat ruotsinkieliset, ovat sen tehneet, suomenkielistä väestöä harhauttaakseen, vallanpääsyn mahdollistamiseksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18132832/suomenruotsalaiset-vaihtaneet-nimen-suomenkieliseksi-valtaan-paasyn-varmistamiseksi#comment-124561962

      Viipurin venäläisOligarkkeja neonazihallituksessa ja eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä käytännössä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe