Eläkeköyhät / läheiset, vedotkaa nyt hallitukseen, 1 250e/kk oikeusturvan toteuttamiseksi

Anonyymi-ap

Kirjoittaminen ei saa olla, vain muutaman eläkeläisköyhän harteilla, työnä ja tehtävänä, vaan jokainen joka pystyy lukemaan ja kirjoittamaan, voi nyt ja pitää ilmaista suuttumus petetyksi tulemista, hallituksen suuntaan ja ministeriöihin, elämälle täysin välttämättömän, luvatun 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN toteuttamiseksi.

https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

EU:kin on antanut Suomelle, jo useita varoituksia, eläkeläisten puuttuvasta oikeusturvasta. Nyt ollaan veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisessa, eikä luvattuja, elämälle täysin välttämätömiä 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan eläkkeitä, ole näkynyt. Tilanne on katastrofaalinen, heikkoon kuntoon, liian pitkään jatketun, köyhyyteen pakottamisen takia, joutuneille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

Nykyisellä hallituksella, on riittävästi aikaa, jos arvovalinnat ja tahtotila löytyvät, joten kirjoittakaa oikeusministeriöön ja vaatikaa, aidon oikeusturvan 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN, välitöntä toteuttamista, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien, oikeusturvan toteuttamista. Kyse on jo todellakin ihmisten hengistä, joilla pörssipelaamisen on loputtava.

37

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niin oliko se kansalaisaloite jossain

      • Anonyymi

        Sanna Marin ei rahaa Suomen köyhille anna , kaikki menee Ukrainan NATO aseilla käytävään sotaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mutta eihän noihin rahoihin valtiolla mitään asiaa. Miksi olet ehdottamassa rikollista toimintaa?


      • Anonyymi

        Miljardi on jo mennyt Ukrainan oligarkkien sotaan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mitään rajaa ei ek-medioilla näytä olevan, kun mainostelevat korruptiopoliitikkojen valheita. Mitään perustuloa ei varmasti ole tulossa, mutta niin vain EK-Ylen äärioikeistotoimitus, sellaista mainosta ÄärioikeistoVihreille mainostelee.

    • Anonyymi

      Lähetin jo vetoomuksen oikeusministeriöön, mitä useampi eläkeläisköyhä ja heidän läheisensä, ystävät ym toimii vastaavasti, on hallituksen / eduskunnan pakko reagoida. Nykytilannetta eläkeläisköyhien hätätilaa, ei voi kukaan hyväksyä.

    • Anonyymi

      Työnvieroksujille ja ulkomailta tulleille turvapaikkaturisteille 1250 kuukaudessa? Älä unta nää, eläkerahat kuuluu niille jotka ovat ne säästäneet rankkaa työtä tehden!

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Töitä tekemällä tuo eläke on nopsaan kasassa.

      Laiskurit vaan sopeuttamisleireille. Joka sote-alueella pitäisi olla lois-siirtola.

    • Anonyymi

      Eläkkeet tulee lopettaa kokonaan henkilöiltä joilla ei ole ansioihin sidottua . Miksi raahata tuottamattomat jengit maaliin ? Järjetön taakka .

    • Anonyymi

      Juuri näin. Eläke tienataan tekemällä työtä eli osa palkasta menee eläkkeen maksamiseen.

      Mitä siis nämä pieneläkeläiset ovat tehneet kun eläkettä ei ole kertynyt? Makoilleet työtä tekemättä?

      Ymmärrän jos joku todellisen sairauden vuoksi ei ole saavuttanut riittävää eläkettä, mutta muutoin jokainen saa ansionsa mukaista eläkettä. Jos eläke ei riitä välttämättömimpään niin anokoot Kelalta.

      Ei ole oikein maksattaa eläkkeensä jollakulla toisella verorasituksin joka joutuu tekemään työtä verojen muodossa laiskan henkilön eteen jotta laiskan eläke saadaan maksuun.

      Joku tolkku maailmassa pitää olla.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa#comment-118442380

      Edellä esimerkkejä äärioikeiston veroparatiisiporvareiden, AKTIIVILEIKKURI-ym kansaltamme leikkaamismalleista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16699215/petosperskokke-antoivat-kelan-14a-tuista-ulkomaiselle-halpatyovoimalle

      Suomen eteen ilmaiseksi töitä tehneille, vammaisille ja vakavasti sairaille, vanhuksille kuuluvat Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioiden 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET. Nykyinenkään hallitus, ei niitä luvattuja, entisen köyhyysrajan
      1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan minimieläkkeitä, ole toteuttanut, joten äänestäminen loppuu täysin ja kokonaan. Caymansaarten eduskuntavaaleissa, on jo hengenvaarallista äänestää.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

    • Anonyymi

      Tuo saamelaisten oikeuksilla huijaus, näyttää edeltävän jokaisia, Caymansaarten eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiovaaleja. Järjestetty juttu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758749/elintarvikkeet-homehtuvat-kauppoihin-ylihinnoittelun-takia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758718/saamelaisten-elakelaiskoyhien-seksuaalivahemmiston-yhdistyminen

      Tuhansien järvien ja tunturien maassa, miljardeilla tuetaan porotaloutta ja lohenviljelyä, mutta kansalaisista isolla osalla, miljoonalla eläkeläisköyhyyteen pakotetulla, ei moisiin elintarvikkeisiin, ole koskaan varaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Veroparatiisi-sota- ja sote-pörssikeinottelu, lienee korruptiopoliitikko-pörssirikollisten sydäntä lähinnä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

    • Anonyymi

      Otapa yhteyttä heti omaan politiikkoosi. Vaalit on tulossa ja voit vaikuttaa asioihin. Jos olet Hervannassa, niin siellä asuu ainakin demari Pia Viitanen, mene äkkiä hänen juttusilleen ja kerro pienestä työeläkkeestäsi hänelle!

    • Anonyymi

      On se tosiaan pieni tuo eläke, kun on ollut kymmeniä vuosia töissä, mutta ei saa, kuin peruseläkettä. Olisko työt tehty pimeissä firmoissa, eikä siksi maksettu veroa ja työeläkettä? Joo, ilmanmuuta pitää ottaa yhteyttä politiikkoihin ja kertoa pimeistä fitmoista ja omasta kurjuudesta.

    • Anonyymi

      Luuletko että vakavan perhe-lähisuhde-ym väkivallan kohteilta, on kysytty, että onko sinulla verokorttia, kun on hengissä kitkutellakseen, ollut pakko ottaa töitä mitä tahansa, niitä jotka eivät muille kelvanneet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

      Uhrien syyllistäminen, on normaali taktiikkaa, äärioikeiston pörssirikollisille veroparatiisi-sote-ihmiskauppialle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

      Kirjoittakaa eläkeläisköyhät, vedotkaa eduskuntaan, ministeriöihin, niiden luvattujen sairaus-kansaneläkkeiden perusosien korotuksien, päivityksien, tälle vuosisadalle korjaamisten, välittömäksi toteuttamiseksi. Ei tarvitse kiristää äänestämättä jättämisellä, kun se päätös on jo tehty ja pitää varmasti, jos lupauksia elämälle välttämättömistä 1 250€/kk minimieläkkeistä, ei ennen korruptiovaaleja näy.

      • Anonyymi

        Olen aina ollut sitä mieltä ja edelleen olen.Jokainen kuokkikoon oman toimeentulonsa.Ei mitään tupla lapsilisiä,aiheuttavat vain ylimääräisiä ruuhkia kauppoihin.Lisääntyköön jokainen lompakkonsa sietokyvyn mukaan.Niin minä olen joutunut tekemään.Olen ollut koko ikäni kustantamassa tätä epä demokraattista yhteisöä.


    • Anonyymi

      Pilkkaavat näköjään vielä, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, köyhyyteen pahoinpitelemiään eläkeläisköyhiä - hymyt tulevat hyytymään vaalitulosiltana, kun äänestysprosentti on historiallisen matalalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

      Lupauksien haavoittuvimmille pidetään, toteuttamalla nykyisen hallituksen kauden loppuun mennessä, ne täysin välttämättömät jo elinkustannusten nostojen takia,
      1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, tai äänestäminen on jo loppunut.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Enää ei riitä, että korruptiovaalien aikaan, esitellään "eläkeuudistusta", ne kiireellisesti toteutettava sairaus-kansaneläkkeiden perusosien, korottamiset luvattuihin, hengissä kitkuttelemiselle täysin välttämättömiin 1 250€/kk MINIMIELÄKKEISIIN, pitää tapahtua tänään, nykyisen hallituksen aikana.

      https://www.iltalehti.fi/talous/a/51df14e8-2a06-4321-a06e-3eb0a8a30e22

      Eläkeläisköyhyyteen ennenaikaisesti tapetuille, pitänee tulevaisuudessa, järjestää liputuspäivä, vai onko korruptiopoliitikko-virkamiehistöllä, omantunnon tynkää sen verran jäljellä, että aletaan ennen hallituksen vaihtoa, tekemään töitä joihin teidät viime vaaleissa valittiin.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi

      Kokoomuksen Orpo ainakin luvannut, että Leikkaa Kela etuuksista kuten työttömyysturvasta ja ilmeisesti myös eläkkeistä.
      Samoilla laduilla on perässähiihtäjä Persut joten sieltä ei mitään apuja, eläkeläisköyhyyteen.
      Se oli Sipilä/Orpo porvarihallitus jossa myös Persut huojuivat joka jäädytti eläkkeitten indeksikorotukset vuonna 2016 kurjuuteen.
      Nykyhallitus ne sitten vapautti oikeistokahleista ja samalla myös väosaisille tuli ihmisarvo takaisin.

      • Anonyymi

        Kelan etuuksia on syytä leikata, jos työnteko ei kiinnosta.


      • Anonyymi

        Eikös tuo orvon porukka juurikin hyötynyt korona- yms. tuista , ei ainakaan heikoimmat , no nyt maksattaisi silti laskut heikoimmilta leikkaamalla ja verohelpotuksia jakamalla hyvätuloisille.
        Ei oo paljon kerrottu kansalle tukien rahamääristä ja mitä sillä saatiin aikaan , ei ainaskaan ole mitään pakkomyyntejä ole ollut nähtävissä , päinvastoin , rahaa tuntuu omistajilla riittävän omaisuutensa kartuttamiseksi.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hallitus pystyy hyvin, niin halutessaan, toteuttamaan luvatut 1 250€/kk sairaus-kansaneläkkeiden perusosan korotukset, nykyisen hallituksen aikana, jos sitä tahtotilaa ja arvovalintoja löytyisi, jos ei löydy, ei löydy enää äänestäjiäkään.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

      Kyse on jo vakavista ihmisoikeusrikoksista Suomessa. Tehkää eläkeläisköyhät, heidän läheisensä, ystävät ym tänä päivänä, niitä valituksia oikeusministeriöön, ja vaatii korjauksia puuttuvaan oikeusturvaan, luvattuja 1 250€/kk minimieläkkeitä, välittömästi toteutettavaksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      Vaadimme oikeuskansleri KorruptioPöystin, välitöntä erottamista, kun ei vetoa hallitukseen ja eduskuntaan, ihmisoikeusrikkomuksista eläkeläisväestöä kohtaan, vaikka EU:n huippututkijat, ovat jälleen antaneet Suomelle, vakavia varoituksia eläkeläisväestön puuttuvasta oikeusturvasta.

    • Anonyymi

      Sillä rahalla tulis hyvin toimeen maaseudulla työttömänä.
      Kannatetaan.

      • Anonyymi

        99% mustalaisista työkyvyttömyys eläkkeellä!
        Tasa-arvon takia olen mukana.


    • Anonyymi

      Herrojen eläkkeisiin ei riitä enää varoja, jos mustilaisten eläkkeitä nostetaan?🙀🙀

      • Anonyymi

        Persujen verotuksessa löytyy tuloja!


    • Anonyymi

      Suomessa jo pelkkien elinkustannusten jyrkkien nostojen takia, pieneläkkeitä tulisi olla jo korottamassa, sieltä sairaus-kansaneläkkeiden peruosista, useilla sadoilla euroilla, että se vähintään 1 250€/kk toteutuu, nykyisen hallituksen aikana, kuten kaikki hallituksen puolueet lupasivat, se on myös äänestämisen ehtona.

      https://www.lemonde.fr/en/france/article/2023/03/17/french-pension-reform-a-case-study-of-what-not-to-do-in-politics_6019723_7.html

      Ranskassa meneillään sisällissodan kaltainen tila, kansalaisten suurin enemmistö raivoissaan, äärioikeistoMacronTrumpin, laittomasta "eläkeuudistuksesta", joka tappaisi kansalaisia liian pitkällä työuralla ennenaikaisesti. Taitaa tulla TrumpMacronille lähtö, kuten kuuluisi Suomen eduskunnassa ym valtionjohdossa tapahtua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3075
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      106
      2431
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2227
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2005
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1827
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe