Kaikki ennen julkinen, on jo YKSITYISTETTY.

Anonyymi-ap

On traagista, kuinka PetosKokPersKrdjne väittävät, että pitää leikata lisää ns. julkisista , kun niitä julkisia "palveluja", joiksi yksityistämistä nimitettiin, ei enää vuosikymmeniin kohta, ole ollut olemassakaan, kuin näennäisesti, verhona kaiken jo yksityistämiselle. Miten voi leikata sellaisesta, mitä ei käytännössä, ole enää olemassakaan, ei mitenkään.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16820232/quotjulkiset-organisaatiotquot-yksityistetty-demokratian-tunnusmerkit-haivytetty-suomessa#comment-118409143

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

Esim. RkpfeikkiVas:n TeekutsuAnderssonin, mahtavaksi mainostettu ura opetusministerinä, perustuu pelkkään kovaan yksityistämiseen, koululaitoksen muuttamiseen, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelijoiden, osake-vakuutuskuoriin pörssirikoksiaan piilottelevien, lisävaurastumista verokeitaissa, varmisteleviin, yksityiskouluihin rikkaille ja sitä varmistelevaan silmittömään, kylmään vihaväkivaltaan, oikeusturvattomaksi tehtyjä, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-köyhistämiseläkeläisiä, kouluttamattomia kohtaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

Jos köyhyysongelmasta, eriarvoistamisesta, kansan kahtiajaosta, ym todellisuudesta välitettäisiin, olisivat Suomessa jo ne 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kuten kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa, joissa on käsitetty, että eläkeläisköyhyys on köyhyysongelman ytimessä, sen vaikutus lapsiin ja nuoriin, on tutkittu tosiasia, eikä koske vain lasten vanhempia ja lähipiiriä, vaan koko yhteiskuntaa. Jokainen lapsi havainnoi ympäristöään ja näkee roskiksia nälissään kaivelevat eläkeläisköyhät, se vie luottamuksen elämän kantamiseen, uskokaa tai älkää. Elämä ei kanna, eikä ole yhteiskunnan "turvaverkkoja", on viesti korruptipoliitikko-pörssirikollisten yksipuoluejärjestelmästä, tämän päivän lapsille ja nuorille.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

TeekutsuAndersson suomenruotsalaiset ja muut lähi- ja sisäpiirit ökyortodoksikirkko-pörssikeinottelijoineen, kulttuuri-yritys-media-maatalous-korona- ym tukineen, mitä ne muuta ovat, kuin järjettömän suuria tulojensiirtoja, ökyrikkaille veroparatiisi-pörssirikollismafioille. Koululaitoksen yksityistäminen, ylikorostaa koulutusta ja väheksyy, ja hyljeksii vihamielisesti, kouluttamattomia eläkeläisköyhyysväestöä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen#comment-118463438

14

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa kansalaiset, havahtuneet todella liian myöhään, vastustamaan yksityistämisiä, moni ei älyä tehdä sitä vieläkään, kun kaikki on jo käytännössä yksityistetty.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17714882/hallituksen-elakekoyhilta-lisaa-leikkaajat-vaittavat-torjuvansa-leikkauksia#comment-118707754

      Muissa EU-valtioissa mm. Espanjassa ja Ranskassa, isoja suurmielenosoituksia, yksityistämisten lakkauttamiseksi ja suunnan kääntämiseksi, takaisin kohti aitoja julkisia "palveluja", tuo sana vähän tökkii, kun se ei sovi kuin yksityistämiseen, mutta tiedätte mitä tarkoitamme, julkisia toimintoja.

    • Anonyymi

      Myydään puolusvoimatkin ulkomaiseen omistukseen, kyllä rahaa tulis paljooon !!!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      PC-kaupat on solmittu ikäänkuin varkain.

    • Anonyymi

      Mitä tarkoitat pc-kaupoilla ?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kulissitkin on jo yksityistetty, joten voisivat lakata käyttämästä, tuota julkinen-sanaa, kun mitään julkista, ei käytännössä ole enää olemassakaan, sen jokainen voi omin silmin todeta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa#comment-118108234

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17717611/britannian-keskiluokka-luuli-olevansa-turvassa-elakelaiskoyhien-selkien-takana

      Nyt ovat Britanniassa keskiluokan opettajat, poliisit, palomiehet, sairaanhoitajat ym havahtuneet, että ovatkin samoissa, äärioikeiston veroparatiisi-pörssirikollisten, Teekutsu-kerjuuttamisjonoissa asunnottomien, kodittomien, eläkeläisköyhien, työttömien ja syrjäytettyjen kanssa, yhdessä suurmielenosoituksissa kysymässä, että eikö eriarvoistamisesta kukaan hyötynytkään, niin kuin itseään "parempina" pitävät luulivat.

      https://www.france24.com/en/europe/20230124-not-taken-care-of-uk-teacher-laments-low-salary-amid-cost-of-living-crisis

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kokoomuksen Sote olisi ollut parempi kuin nykyhallituksen ns. julkinen Sote, joka ensimmäisenä karsii omaishoidon tukea monta sataa euroa kuukaudessa ja poistaa ikäihmisiltä ateria- ja siivouspalveluita.

      Soten hyvinvointialueilla on kyllä pilvin pimein johtajia ja päälliköitä, palkka on ammattinimikkeen mukaan suuri. aika kuluu heillä peukaloita pyörittäessä, kokouksissa yms. johtamisessa ja Soten- rahat menevät siihen ja muuhun epäolennaiseen, siksi pitää karsia kaikista kansalaisten Sote-terveys ja muista palveluista. Poliittisia virkojakin Sotessa on hirmuisen paljon, hallituspuolueille erityisesti demareille on tärkeyssijalla ykkösenä omat edut ja toisella sijalla vihreä aate. Oman kansan hyvinvoinnilla ei ole heillä väliä.

      Nykyhallitus vielä poisti Kela-korvauksen yksityisistä terveyspalvelumaksuista. Kuitenkin niitä tarvitaan tässä hoitovajeessa ja erityisen pitkissä hoitojonoissa.

      • Anonyymi

        Ei ole mitään "hoitovajetta", on AIDON OIKEUSTURVAN PUUTE, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyillä, Suomen eläkeläisillä, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUKSIEN puuttuminen.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17720983/ei-ole-mitaan-quothoivavelka-laakari-hammaslaakaripulaaquot-on-pula-luvatuista-1-250ekk-minimielakkeista

        Nykyajan eläkeläiset Suomessa, kuten muissakin Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, tarvitsevat sellaiset, kunnolliset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, joilla IHAN ITSE PÄÄTTÄÄ OMISTA ASIOISTAAN, missä ja miten viettää vanhuteensa ja mistä ostaa "palvelunsa", jos ostaa ja jos tarvitsee.

        1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Ruotsi, Tanska, Islanti, Saksa

        700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-pilkka-almu Suomi

        Ihmisten ihojen alle tunkeminen, joka nyt näyttää olevan veroparatiisi-sote-pörssirikollismafioitten ja niiden "poliitikkokoulutuksessa" preppaamien, entisten ja tulevien korruptiopoliitikko-pörssirikollisten toimintaa, on laitonta, perustuslain vastaista, kansalaisoikeuksia rikkovaa.


    • Anonyymi

      PetosKalmaKokoomus kauppaa EI-oota - tyhjää myyvät teille. Ei sellaisesta voi leikata, mitä ei enää aikoihin, ole aidosti ollut olemassakaan. KorruptioOrpo on klovneriaan erikoistunut, ei sovi vastuuseen ihmisten, eli kansalaisten asioista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724121/sote-porssirikolliset-toimivat-korruptiopoliitikkojen-preppaajina

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe