Ilmastonmuutos ei näy suomalaisten kuolinsyissä

Anonyymi-ap

Sellaiset syyt, kuten sään ääri-ilmiöt, helleaallot, tulvat, hurrikaanit ja tornadot loistavat poissaolollaan. Samoin ilmastonmuutoksen aiheuttamasta kuivuudesta johtuvat kuolemat:

https://yle.fi/a/74-20012942

Ainoa mikä näkyy on ilmastoalarmistisen propagandan aikaansaamat itsemurhat. Tulevaisuus on kuulemma kurja ja toivoton, joten ei ole syytä elää sinne asti

5

78

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos ei väki vähene niin pidot ei parane.
   Punaviherstallarit voisivat käyttää ehta viheriää hamppua muuhunkin kuin pössyttelyyn, Siitä voi tehdä oivan kaulakiikun ja kokeilla toimiiko se.

  • Anonyymi

   Maahanmuutto alkaa olla Lähi-Idässä pa Pohjoos-Afrikassa yhä kuivemmaksi ja kuumemmaksi muuttuvan ilmaston liikkeelle työntämää.

  • Anonyymi

   Ilmastoasiat pyörii nähtävästi aina päässä kun niitä pitää yrittää joka asiasta ja uutisesta löytää? Kummaa porukkaa, kun sitten toisaalta itketään että uutisissa mainitaan liian usein jotain ilmastonmuutokseen tai ilmastotoimiin liittyen.

  • Anonyymi

   Olipahan taas idioottimainen aloitus.
   Mistä tiedät, moniko vanhus on kuollut ennenaikaisesti helteisiin. Helteet lisäävät selvästi kuolleisuutta myös Suomessa.

   Vanha juttu Duodecimistä:
   "MENETELMÄT. Suomessa vuosina 2003 ja 2010 esiintyneiden, pitkittyneiden helleaaltojen kuolleisuusvaikutusta tutkittiin vertaamalla päivittäiskuolleisuutta hellejaksojen aikana vastaavalla ajanjaksolla muina 2000-luvun vuosina esiintyneeseen kuolleisuuteen. Vaikutuksia selvitettiin eri ikäryhmien, sukupuolten sekä useiden kuolinsyiden osalta. Kuolleisuutta tarkasteltiin myös erikseen terveydenhuollon hoitolaitosten ja muiden kuolinpaikkojen osalta.

   TULOKSET. Helleaaltojen aikana erityisesti yli 75-vuotiaiden päivittäiskuolleisuus lisääntyi, keskimäärin 21 %. Naisten kuolleisuus lisääntyi enemmän kuin miesten. Kuolleisuusriski suureni verenkiertoelinten sairauksien, hengityselinsairauksien, mielenterveyden häiriöiden sekä hermoston sairauksien myötä. Kuolleisuus lisääntyi voimakkaammin terveydenhuollon hoitolaitoksissa kuin muissa kuolinpaikoissa."

   Helle tappaa heikoimpia. Ja helleaallot ovat jo nyt pahentuneet 2010 vuodesta.

  • Anonyymi

   Kun lämpeneminen on loppunut niin ihmset elävät pitempään ja se on perillisten kannalta hankalaa kun porukka tuhlaa rahansa ennen kuolemaansa.
   Kyllä lämpeneminen pitää taas saada jatkumaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   4523
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   81
   1909
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   35
   1374
  4. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   186
   1209
  5. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   475
   1145
  6. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   54
   1068
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   958
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   81
   927
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   177
   794
  Aihe