ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiuru kohdistaa PAINOSTUSVÄKIVALTAA eläkeläisköyhiin

Anonyymi-ap

EK-medioissa Veroparatiisi-sote-korruptioministeri, ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiuru, käyttää jälleen kovaa henkistä väkivaltaa, kohteena eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomaksi, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAORJIKSI pahoinpidellyt, Suomen n. miljoona eläkeläisköyhyydessä kärvistelevää vanhusta, vammaista ja vakavasti sairaat, joilla ei ole rahaa käydä missään "hoivavelka, hoitaja, hammaslääkäri, lääkäri"-Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjuutta suorittamassa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

Kyllä tuo vastaava painostus, kuin laittomassa sotarikosliitto-hävittäjähankkeissa, on raakaa väkivaltaa, oikeusturvattomina usein nälissään ym ilman aitoa oikeusturvaa, kärvisteleviin eläkeläisköyhiin kohdistettuna, varsinkin kun monilla eläkeläisköyhistä, on VÄSYMYSOIREYHTYMÄ, eli totaaliuupumus, vakavia tulehdus-kipusairauksia, autoimmuuni-reumasairauksia ym joissa ehdoton tarve on saada olla omassa RAUHASSA, ilman veroparatiisi-sote-ym suorituttamisia, "tuen ja avun"-VALHEELLA. Emme tarvitse teidän pörssirikollisten "tukea ja apua", vaan OMAN AIDON OIKEUSTURVAN , sen perustuslakiin kirjatun, ja kansainvälisen aidon alkaen luvatuista 1 250€/kk entisen köyhyysrajan minimistä.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17699873/emme-me-mistaan-quotvappusatasestaquot-olisi-aanestaneetkaan-1-250ekk-luvattiin

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

Myös ÄärioikeistoVas:n tuleva kansanedustaja, pörssikeinottelijaNieminen, näyttää yrittävän säälin kerjäämisellä, painostaa eläkeläisväestöä, luovuttamaan oikeuksiaan, korruptiopoliitikko-pörssirikollisille. EI TULE ONNISTUMAAN.

ELÄKELÄISKÖYHÄT eivät tarvitse mitään "apua ja tukea", vaan luvatut
1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, eli aidon oikeusturvan vähimmäisumman, suorat, konkreettiset tulojensiirrot 1 250€/kk, nykyisen hallituksen aikana, kuten jokainen nykyisen hallituksen puolueista lupasi ja sitten lupaukset 1 500€/kk Pohjoismaisista ja EU-oikeusvaltio-demokratioiden MINIMIELÄKKEET tulevalla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

Näillä ja vain näillä ehdoilla, enää äänestämme. Muussa tapauksessa, emme tule sylkäisemäänkään korruptiovaalipaikoille päin. Siitä voitte olla jo varmoja.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa#comment-118108234

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen#comment-118463438

Selkokielellä, jos ökyrikkaat, ahneet korruptioministeri-kansanedustajat ja sellaisiksi pyrkivät älyäisivät: ETTE TULE SAAMAAN ÄÄNIÄMME, ELLEIVÄT LUPAUKSET 1 250€/KK MINIMIELÄKKEISTÄ, TOTEUDU NYKYISEN HALLITUKSEN AIKANA.

20

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On paitsi ennennäkemätöntä, mutta täysin laitonta, perustuslainkin vastaista, painostaa eli sairastuttaa lisää, ensin eläkeläisiä äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä ja sen jälkeen esittämällä vaatimuksia, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN suorituttamiseen. KorruptioKiuru on EROTETTAVA. Nostakaa nuoret ja terveet syytteitä, valtion virka-asemaansa, törkeään väkivaltaan käyttäviä kohtaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

      • Anonyymi

        Menkää Putinin sylkkyyn itkeen !!


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍑 ­N­­­y­­m­­f­­­o­­­m­­­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17720922Y

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      EK-IL oli näköjään poistanut sen KorruptioKiuru/Veroparatiisi-pörssirikollisten, kovan eläkeläisköyhien painostusjutun, toivottavasti joku ehti sen kopioida ja viedä eteen päin oikeusministeriöön.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17712630/elakkeet-yli-puolet-huonompia-kuin-muissa-pohjoismaissa-n--70a

      Veroparatiisi-sote-"lausunto", jonka korruptio-perustuslakivaliokunta hyväksyi, tehtiin jäävien professorien toimesta, eli veroparatiisi-sote-pörssimonopolien omistajien pörssikeinottelijoiden - eli iso rikos Suomen kansaa vastaan, miljardien ryöstämistä Suomen kansalta.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

      Siinä EK-IL-jutussa, "Munamies" oli avautumassa äitinsä itsemurhasta ja kehuskelemassa veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-psykiatriaa. Liekö samat psykiatrit, jotka olivat tekemässä laittomuuksia veroparatiisi-sotessa, joilla myös pankkitaustaa ja itsemurhia perheissä, eli omia traumojaan ja väkivaltaisuuttaan, käyttävät Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen, eläkeläisväestöä oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemiseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Tiedän muutamia näistä Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-painostajista, joiden kanssa korruptiopoliitikko-pörssirikolliset heilastelevat, ja joita mm. ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiuru, käytti laittomiin sote-lausuntoihin veroparatiisi-sotessa, ovat todellakin itse siinä henkisessä tilassa, että tarvitsisivat hoitoa, mutta heillähän on itsemääräämisoikeudet, ja se aito oikeusturva, toisin kuin heidän väkivaltansa kohteilla Suomessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Teimme valituksen oikeusministeriöön, KorruptioKiurun väkivaltaisesta toiminnasta, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan. Mielestämme korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoiden, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan tekeminen, köyhyyteen pakottamalla, pitää rikostutkia.

    • Anonyymi

      Usko jo, ei sun eläkettä kukaan tule korottamaan.

      • Anonyymi

        Ihan itse me Suomen eteen ilmaistöitä, vakavasti sairainakin raatamaan tottuneet, senkin joudumme tekemään, mutta löytyy se laki vielä pörssirikollisillekin, kunhan saadaan oikeusministeriö, viranomaiset, kansainvälisesti kiinnostumaan, Suomen erittäin heikosta ihmisoikeustilanteesta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17622197/mita-kovia-aineita-aarioikeiston-vihakirjoitus-trollit-kayttavat-

        EI tule PetosKalmaKok-KorruptioOrpon äärioikeistohallitusta, enää koskaan, sen verran tuoreessa muistissa, vielä kirvelevät haavat, jokaisella pieni- ja keskituloisella kansalaisella ovat.


    • Anonyymi

      Kaikki muut Pohjoismaat ja EU-oikeusvaltiot, ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET toteuttaneet. Saksan malli vuodelta 2019, käyttöön Suomessa välittömästi, tai äänestäminen on jo loppunut.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Älkää alistuko eläkeläisköyhät, ei pidä uskoa uhkailijoita, pelottelijoita, eikä alistua korruptiopoliitikko-pörssirikollisten VAATIMUKSIIN, jotka poliittista valtion virka-asemista käsin, ovat ensinnäkin isosti laittomia, kun kohteina ovat, niiden köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpitelemä Suomen eläkeläiset.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi on nyt Pohjolan Venezuela. Yhden CaymanSaartenpresidentin KorruptioNiinistön / pörssirikollismafioitten yksipuoluejärjestelmäksi muuttaman eduskunnan aikana, Suomen valtio ja eläkerahastot, eli kansamme valtavat varallisuudet, on varastettu pörssirikollisille ja kansa poljettu maanrakoon, äärimmäiseen köyhyyteen, eläkeläisväestö Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Tuota Saksan jo vuonna 2019 toteuttamaa, jokaisen nykyisen hallituksen puolueiden lupaamaa 1 250€/kk MINIMIELÄKE-vähimmäisoikeusturvaa, ei ole suurista lupauksista huolimatta näkynyt, Suomessa edelleen n.700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-pilkka-almu, kun kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      Eläkeläisköyhät tehkää voimienne mukaan, valituksia oikeusministeriöön, puuttuvasta oikeusturvasta, puuttuvista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista. On syytä ajatella, myös tulevia eläkeläisköyhiä ja ihmishengethän nyt ovat kyseessä.

      Ruotsalainen toimittaja-kirjailija Wahlstén, kauhisteli Australian aboriginaalien, kymmenen vuotta muuta väestöä aiempia kuolemia - Suomessa eläkeläis-veroparatiisi-sote-orjat, kuolevat jo kolmekymmentä vuotta, muuta väestöä aiemmin. Kyllä se on kansanmurha, mikä on Suomessa käynnissä.

    • Anonyymi

      Jaa. Minä saan puolikasta työ(kyvyttömyys)eläkettä 1485€/brutto. Käteen jää 1300€.

    • Anonyymi

      Perheministeri Krista Kiuru soveltaa demarien tavalla Raamattua:
      Jätetään vanhukset Herran haltuun.

    • Anonyymi

      Teekutsut ovat eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN ydintä, siten pörssirikollismonopoleille, vuodetaan kansamme varat, ihmishenkien kustannuksella jo, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPASSA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17720983/ei-ole-mitaan-quothoivavelka-laakari-hammaslaakaripulaaquot-on-pula-luvatuista-1-250ekk-minimielakkeista

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

      Kirkkojenkin sisällä kovaa ahneutta ja äärioikeistolaisuutta. Ortodoksikirkolla esimerkiksi, biljoonaomaisuudet verokeitaissa, eikä mitään yhteiskuntavastuuta, ei minkäänlaista, vain sisäpiiriensä pörssikeinottelua, joihin osa korruptiopoliitikoista myös läheistensä kautta kuuluu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      https://ls24.fi/artikkelit/saako-elakelaiskoyhyys-jatkua

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17645731/munamies-aloitti-haukkumalla-lapsettomat-yksinasuvat-quotvastuuttomiksiquot-#comment-117662032

      Rahasta eivät Suomenkaan 1 500€/kk minimieläkkeet, olisi kiinni, sen ovat myös eduskunnan korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, ihan itse sanoneet, mm. ÄärioikeistoKeskustan KorruptioLintiläSaarikko, joka kehuskeli "arvovalinnoilla" ja "sairaus-kansaneläkeläisten köyhyyden siirtämisellä historiaan", kuten ÄärioikeistoVihreiden KorruptioOhisalo.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe