Munamies aloitti haukkumalla lapsettomat yksinasuvat "vastuuttomiksi".

Anonyymi-ap

Korruptiovaaliehdokkaiden Teekutsu-mainoksena viikkolehdessä, tällä kertaa Vasemmiston listoilta eduskuntaan pyrkivä, kajaanilaisen pankkivirkailijan poika, rahakkaan näyttelijänuran tehnyt Riku Nieminen, ei tosiaan ole tainnut hätäpäivää nähdä, kun julistaa nais-vammais-sairaus-vanhus- ym yksinasuvien ja lapsettomien / eläkeläisköyhyys-vihaa, jo ennen kuin on edes päässyt eduskuntaan.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16336452/miksi-raiskauksien-uhrit-kantavat-hapean-raiskaajien-ja-siskojenhakkaajien-sijasta-

Nieminen kertoo viikkolehden jutussa, aiemmin "vältelleensä vastuuta", pysyttelemällä lapsettomana. Huomio nyt kaikki lapsettomat ja muut yksinasuvat, minkälainen arvelette Niemisen motivaation, olla korjata yksinasuvien, lapsettomien, joita naisistuneen köyhyyden eläkeläisköyhissä, enemmistö on, enemmän kuin heikkoa asemaa, kun käsitykset lapsettomuuden syistä, tietämys ja asenteet lapsettomia kohtaan, ovat tuolla 1940-50-luvulta tutussa, äärioikeiston Teekutsuliikkeen, sovinististen vihapuheiden tasolla.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644109/tasa-arvoa-okyrikkaille-perinto-verosuunnittelija-porssikeinottelijoille-keskenaan

Hakattujen siskojen, abortteihin sosiaalisin perustein, eli köyhyyteen pahoinpideltyinä, raiskattuina, asunnottomina, raskauden takia erotettuina, jätettyinä ja osattomina, vakavan perhe- ja lähisuhdeväkivallan kokeneina ym, sekä tahattomasti lapsettomina, onnettomuuksien ja sairauksien takia, ja köyhyyteen oikeusturvattomiksi pakotettuina, kaikelle edellä kerrotulle siten ALTISTETTUINA, lapsettomiksi joutuneitten, tuskin pitäisi enää Niemisen kaltaisia pörssikeinottelijoita, joutua valistamaan, lapsettomuuden moninaisista syistä, mutta suoraan sanoen syytä olisi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644085/vale-tasa-arvolaki-on-kovempi-aarioikeistoekstremistinen-poliisi-militaristivaltio

Niemisen kaltaisia uusliberaali-äärioikeistolaisia, markkinavoimien pörssipääoman etujenajajia, eivät köyhyyteen pakotetut, eivätkä pieni- ja keskituloiset, varsinkaan vastuuta kaikesta, muidenkin lasten edestä, kantamaan tottuneet ja joutuneet, lapsettomat yksinasuvat, enää riesoikseen tarvitse. Kieltäytykää äänestämästä ihmiset, parempaa ei tullut, eikä näytä olevan luvassa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

56

826

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä pidän vastuuttomina niitä jotka tekee lapsia myrkkypiikitettäviksi ja sotaa kärsimään, koulusadismia kärsimään, matuterrorismia kärsimään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä tuossa Teekutsu-ilmiössä, on kyse äärioikeistoekstremismin, eli pörssirikollisuuden uusfasismin noususta. Rasismikortin nöyristely, jolla maahanmuuttoa ovat moninkertaistamassa, varsinkin PetosKalmaKokPersRkpVihrKeSdpjne, on sitä pahimmillaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea#comment-117661324

      Tuskin on sattumaa, että veroparatiisi-sotelausunnon asiantuntijoina, perustuslakivaliokunta, käytti myös pankkialan pörssikeinottelijoita, veroparatiisi-sotemonopolien korruptiotohtori-professori-lääkäri-tutkijoita, eli täysi jäävejä henkilöitä, joiden olisi pitänyt jäävätä itsensä, tai poliitikkojen olisi se pitänyt tehdä, jo Suomen lakien ja kansalaisoikeuksien takia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      Perhekeskeisten jumalkäsitys itsestään ja jatkuva kauna, viha ja nälvintä, lapsettomia yksinasuvia kohtaan, on yksi eriarvoistamisen, kansan kahtiajaon, mutta eniten juuri eläkeläisköyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi pakottamisen syistä. Lapsettomille ikään kuin kostetaan, jotain, heidän halutaan tulevan "pyhällä hengellä" toimeen, eikä tarvitsevan ruumiillista ravintoa, elämän välttämättömiä tarpeita, kuten muutkin ihmiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla



      Egoistinen, narsistinen lisääntyjä, pitää itseään jumalolentona ja luulee, että kaikki muut kadehtivat häntä. Tyypillinen jenkkien käsitys itseästään ja valtiostaan, eli pörssirikollisten veroparatiisimarkkinavoimien. Niiden etujenajajaksi Niemistä siis nyt Vasemmiston Teekutsuille pestataan.

      • Anonyymi

        Kookookuslaiset kauoiaat niitä mamuja Suomeen haluaa ostamaan kauppoihinsa sinun kela rahalla
        Se on fakta
        Politiikan tuntija


    • Anonyymi

      Hyvä syy äänestää jatkossa jotain muuta puoluetta kuin Vasemmistoa.

      Kehäraakit "viihdetaiteilijat" hakeutuvat politiikassa joko vihreisiin tai Vasemmistoon, niille kun pikkupuolueine kelpaa vaikka Aku Hirvennaama, jos tuo yhdenkin äänen.

      • Anonyymi

        Ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-osakekuori-pörssisijoittajia ne ovat, eivätkä mitään "kehäraakkeja", hilloa on ja ahneutta vaikka muille jakaa.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641988/harjoittele-aanestamisen-lopettamista-hyvissa-ajoin-ennen-korruptiovaaleja

        Eikä ole puolueesta kiinni, KAIKKI puolueet, samaa ökypääoman etujenajajaa, ihmishengistä kylmästi piittaamatta.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

        Hyvä syy kieltäytyä enää äänestämällä, pönkittämästä ahneiden pörssimogulien ahneutta.


      • Anonyymi

        Kyllä se vasemmisto sunkin etusa jaa paremmin kuin kukaan muu
        Ei kokoomus sullemimaista ruokaa anna
        Ihmettelen kun kansa äänestää kokoomusta mutta samaan omaa ei kokoomus politiikka miellytä

        Äänestäkää kokomusta saatte ilmaista sähköä ja ruokaa ja bensaa
        Kauppiaat kokoomuslaisa ja nehän myy ilmaieksi kuten nytkin

        Oikeistohallitukset keksineet pörssi sähkön

        Kun kapitalisti teienaa ja rikstuu niin työläinen köyhtyy

        Jos et ole oikea rikas kokoomuslainen loinen miksi äänestä siten kokoomusta

        Jos omaisuutesi on alle miljoonan en näe syytä äänestää kokoomusta

        Äänestä sdp


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17537766/metsateollisuus-rahoittamaan-1-500ekk-minimielakkeet

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-101797888

      Rahasta eivät Pohjoismaiset 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, ole Suomessakaan kiinni, julisti mm. ÄärioikeistoKeskustan KorruptioLintiläSaarikko, viime eduskuntavaalitenteissä, vaan "ARVOVALINNOISTA". No nyt ne arvovalinnat on nähty, edelleen se sama 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisalmu Suomen vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden häpäisy vain pahentunut.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Pörssirikolliset siis ehdokkaina, ja pörssirikolliset niitä äänestämässä. Älkää Suomen kansa, vaivautuko korruptio-vaaliuurnille, on toinenkin tie, siten Saksan eläkeläisköyhät saivat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kun lopettivat äänestämisen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612987/vale-elakekorotukset-sinetoivat-hallituksen-kohtalon

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      Ja nämäkin vielä, eihän sitä tiedä, jos joku nämä kansalaisajatukset noteeraisi ja kuulisi, mitä eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomiksi pahoinpidellyillä, veroparatiisi-sote-ihmiskaupan orjiksi pahoipidellyillä, on sanottavaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17510049/ihmiskauppaportaali-ei-ole-tunnistavinaan-elakelais-ihmiskauppaa#comment-115572373

    • Anonyymi

      Ihmishenkien kustannuksella juhliminen, näyttää olevan eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN, pörssirikollisten tihentymän pääasiallinen tehtävä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17644356/onko-kansanmurha-elakelaiskoyhilla-tosiasia-jo-suomessa-

      "Rahasta eivät kunnolliset sairaus-kansaneläkkeet, ole Suomessakaan kiinni, vaan ARVOVALINNOISTA", julisti ÄärioikeistoKeskustan KorruptioLintiläKulmuni, viime eduskuntavaaleissa. Noh, edelleen se sama, viime vuosisadan, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-almupilkka n. 700€/kk, tosin entistä moninkertaisimmimmilla elinkustannuksilla, pakkomaksuilla ja leikkauksilla jopa välttämättömistä reseptilääkekorvauksista. Näitä eivät hyväosaiset hoksaa, mitä ne tarkoittavat olemattoman almun varassa kituuttaville, mutta kuuluisi sivistykseen älytä, kun haavoittuvimpia tapetaan ennenaikaisesti köyhyyteen Suomessa, puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita.

    • Anonyymi

      Eikös tämä Riku ollut eräässä kyseenalaiseksi tiedetyssä lahkolaisliikkeessä todella monta vuotta?? Tuskinpa sellaiseen mennään/jäädään ihan lämpimikseen, ja ajattelu luonnollisesti muuttuu sen aivopesun myötä. Itse en luottaisi puheisiinsa lainkaan.

      • Anonyymi

        ON kyllä niin vastenmielisen näköinen kyrpänaama, että oikein oksettaa jo ennen kuin avaa edes läpensä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taas pian laillistetulla rikollisjärjestöllä valintatilaisuus keväällä .

    • Anonyymi

      Nieminen, Toniko?
      neve höörd

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rikkaat ovat huolissaan, kun köyhät eivät enää lisäänny kuten ennen. Kuka nyt rikkaiden verot maksaa, kun köyhiä on niin vähän?
      Kenttäpiispakin sanoi, että pitää laittaa karva-kabbel soimaan. Ilmeisesti hän pitää vaimonsa kanssa kursseja tästä soitannasta.

      • Anonyymi

        Köyhät ei lisäänny, ei ole alistettavia, ei sotilaita maata puolustamaan, ei köyhälistöä jonka pitää olla olemassa jotta olisi rikkaita. Köyhät on pakkosiitettävä. Siirrettävä siitoslaitoksiin kuin emakot.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mutta mitään ei ole opittu, kansantappaminen myös eläkeläisväestöä, oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi, oikeusturvattomaksi pakottamalla, on oman Suomen kansamme eliminoimista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      "Ei-kopioiksi", eli aidoiksi kansantappajiksi, itseään nimittävät uusfasistit, eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmässä, ovat tekoälyllä toteuttaneet, "hienovaraisen" kansantappamis-ohjelman, jonka tunnistaminen, "hyvinvoinnin" kulisseista, voi olla tietämättömälle hankalaa, kun "isossa kuvassa" sitä ruuvipuristimella, puolustuskyvyttömien vanhusten, ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, hengiltä niistämistä, ihmiskaupan orjuuteen pahoinpideltyinä, ei asiaa tietämätön tunnista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

    • Rahaa valtiolta kuppaavia taiteiljoita ei saisi päästää lähellekään eduskuntataloa. Taiteilijat pitivät mielenosoituksen eduskunnan edessä heti, kun heidän keikkatulot loppuivat koronan takia eivätkä Spotifystä saadut rahat olleet riittävästi. He saivat koronatukia aivan järjettömistä syistä, koska tulotaso oli heikentynyt. Riku Nieminenkin voisi mennä Mtv3:lle palkkatöihin, niin ei tarvitsisi pyrkiä eduskuntaan ohjailemaan verovaroja taideproggiksiin. Yhden taideproggiksen katsojamäärä on ehkä 40, eikä sellainen ketään oikeasti edes kiinnosta. Jos olisi katsojia, niin olisi myös lipputuloja.

      Muutenkin suvaitsemattomuuden taso on aivan liikaa tässä maassa, eikä ihme olisi vaikka koko Suomi romahtaisi. Yksin asuviin sinkkuihin kohdistuva vaino on liian pitkälle menemistä. Aikuisten parisuhteet yleensä perustuvat siihen, että on omat asunnot jo olemassa kun vaatekaappikin on jo niin täynnä vaatteita ettei mahdu tilaa sen toisen vaatteille ja lapsetkin ovat jo aikuistuneet. On Riku Niemisellä ihan omantyyliset ongelmat.

    • Anonyymi

      Munamies on hyvä vain ja makselee kiltisti elatusmaksuja.

    • Anonyymi

      Eikös tämä "munamies" juuri eronnut vaimostaan? Eipä kannata paljon perheasioissa neuvoa!

      • Anonyymi

        Munamies ilmestyy sitten kohta naistenlehtiin äkkirakastumisellaan, kihlauksella, avioliitolla ja uudella vauvalla joka luonnollisesti "sinetöi onnemme". "Maailman paras isä" hehkuttaa munamiehen uusi miesystävä. Vanhan liiton lapset ihmettelee vastuullista isäänsä.


      • Anonyymi

        Alkoivatko pojat kiinnostaa tanssijaa?


    • Anonyymi

      Ketä oikeasti kiinnostaa?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Trivago = 3 vakoa.

    • Anonyymi

      Ja syy miksi juuri vasemmiston poliitikoista ja sellaisiksi eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmään pyrkivistä varoitamme, on se, että haavoittuvimpien keskuudessa on vielä ihmisiä, jotka eivät näe korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ, sitä tosiasiaa, että KAIKKI poliitikot, ovat ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisia, ajamassa vain omien pörssiosakkeidensa voittoja verokeitaisiin itselleen ja toisille ökyrikkaille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

    • Anonyymi

      Jos olisi mitään eroa, eduskunnan poliittisten puolueitten välillä, ne Pohjoismaiden ja EU-demokratioitten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, olisi toteutettu jo nykyisen hallituksen aikana.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa

      Hallitus ehtii hyvin, toteuttaa edes ne vähimmät lupauksistaan, eli entisen köyhyysrajan 1 250€/kk äärimmäisesti ehdottomin raja äänestämiselle. Muussa tapauksessa, eläkeläisväestön ja sellaisiksi tulevaisuudessa joutuvien, on enemmän kuin syytä, lopettaa kaikki äänestäminen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN mainoksia EK-medioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      EK-mediamaskotti KorruptioOhisalo kieroudessaan ja Äärioikeistovihreydessään, on mennyt lakkauttamaan eläkeläisköyhyys tutkimuksenkin.

      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009171296.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17598920/elakekoyhyys-hatatila-ei-poistu-vale-elakekorotuksien-valheellisia-prosenttilukuja-esittelemalla

      Tilalla on ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssikeinottelija-perillisten, opiskeluaikaisen itsetehtyjen pikku-ongelmien, kun mamma ja pappa, eivät antaneetkaan viikkorahaa tänään, käyttäminen köyhyystutkimusten materiaalina, peittämässä aidosti köyhyyteen, oikeusturvattomiksi pahoinpideltyjen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuutettujen hätähuudot, kun heitä ennenaikaisesti köyhyyteen tapetaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Korruptiopoliitikkojen suoramainonta EK-Ylessä, kuin muissakin ek-medioissa, piilotetaan "suosikki"julkkis-toimittajien, "keskituloisen" esittämiseen ym sumutukseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17678311/ek-ylen-porssirikollisten-jouluperinne-veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-mainonta

      Joku jatkuvasti AutokratiaUsan pörssimoguli-rikollisten Disinformaatiolla, "pintaviihteen" vaahdoissa mokeltavaa, ökytuloinen porvaritoimittaja Kekäläinen, on epäuskottava esittämään "keskituloista", kun suurin osa entisestä keskiluokasta, putoilee jo lujaa tahtia, meidän köyhemmiksi pahoinpideltyjen joukkoon.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea#comment-117661324

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16898508/miljoonia-tienanneet-quotartistitquot-kerjuulla-koyhyyteen-pakotettujen-kustannuksella

      Korruptiopoliitikkojen sisäpiireille, ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelija-"taiteilija-media-kulttuuri-tapahtuma-ym" , pörssikeinotteluporukoille, luksuselämiin verokeitaissa palmujen alla, on miljardien tukia jaeltu ja eikun lisää kerjäävät, ek-medioissaan "lapsiuurastajiksi" itseään kehuskelemalla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17702555/quotlapsiuurastajiaquot-ek-medioissa-esittavia--kulttuuri-mediatuki-porssikeinottelija-okyja

      Luulisi jo iäkkäiden pörssiartisti-ukkojen, tulevan omillaan toimeen, ettei tarvitsisi varastaa leipää, hädänalaisten eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen, syrjäytettyjen ja työttömien, ym köyhyyteen pahoinpideltyjen käsistä, vaan kun mikään ei riitä ja ahneus on pohjatonta. Edes alkeellista myötätuntoa, eivät ole "henkisyyden, tieteen ja kulttuurin" alan tuntijoina, itseään mainostavat, oppineet elämiensä aikana tuntemaan. Kuvottavia ovat.

      Jos ei muuten niin Teekutsut pystyyn, uskonnon ja politiikan yhdistämisellä, pääsee vaikka yk:hon rallattelemaan, Teekutsu-iskelmiä.

    • Anonyymi

      Kuuluuko lasten varitointi muuten liikkeille? Ehdin kumppanin puolesta kysäistä.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17632554/hs-jattituloja-saaneet-artistit-hakivat-koronakriisin-varjolla-sossupummitukeja-!

      "Lapsiuurastajia" esittävien pörssirikkaiden "artistien", vartiointi ja verokeitaisiin elättäminen, ei pitäisi kuulua kansalaisille, jotka kamppailevat hengissä pysymisestään.

      Nimilista ökyelämää viettävistä, "kulttuuri-taide-media-tapahtu-ym artisteina" itseään pitävistä, elämäntapa-perintö- ja verosuunnittelija-ökyrikkaista, kertoo, korruptio poliitikkojen keskuudessa, olevan niin ruokotonta touhua, että ääniämme ette enää saa. Aikuisten, varakkaiden, terveiden ja kyvyillään kehuskelevien, luulisi tulevan jo omillaan toimeen.

    • Anonyymi

      Kuka Uskaltaa hankkia lapsia kun jengit ja muut tulijat hyökkäävät niiden kimppuun?

      Kuka haluaa lapsia, vaaralliseen, turvattomaan Suomeen jonka päättäjät pilas?

    • Anonyymi

      Ihmiskunta ei enää rakasta jälkeläisiään. Se mitä ne tekevät haavoittuvimmille ihmisille ja luonnolle, kertoo ettei ahneudella ole mitään rajoja.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu#comment-118478683

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Edes niitä täysin välttämättömiä, kaikkien hallituspuolueitten lupaamia
      1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvan minimieläkkeitä, eivät ole halunneet toteuttaa, joten eläkeläisväestö tekee viisaimmin, kun ei enää äänestä. Äänestäminen vain pahentaa eläkeläisköyhyyttä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

    • Anonyymi

      PörssimiljonääriNiemiselle tiedoksi, että eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpidellyt, EIVÄT tarvitse teidän pörssikeinottelijoiden, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttajien "apua ja tukea", vaan aidot Pohjoismaiset, luvatut vähintään 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, nykyisen hallituksen kaudella, jolla lupauksella, enää niukin naukin, viime eduskuntavaaleissa äänestimme. Emme äänestä enää toista kertaa, jos lupauksia ei hallituskauden loppuun mennessä, ole toteutettu.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17720922/aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-kohdistaa-painostusvakivaltaa-elakelaiskoyhiin

      Voisitte vähän yrittää hillitä ahneuttanne kansanedustajiksi pyrkivät, kansanedustajat ja korruptioministerit, sillä SAIRASTUTATTE eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpitelemiänne ihmisiä LISÄÄ, vaatimuksillanne Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamisen suorittamisesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Käytämme palvelujanne sitten, kun meillä on niihin rahaa, eli vähintään ne luvatut, entisen köyhyysrajan 1 250€/kk MINIMIELÄKE-OIKEUSTURVA, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDET. Ennen emme, myöskään enää äänestä.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Pitäisi nuorten ja terveiden ihmisten, älytä, että SAIRASTUTATTE PAINOSTUKSELLANNE eläkeläisköyhyyteen pahoinpitelemiänne ihmisiä LISÄÄ. Toki ymmärrämme, että se on tarkoituksennekin, mutta rikoskanteita kansainväliseen oikeuteen, on jo pidempään vaadittu, mm. eläkeläisköyhyyteen ennenaikaisesti tapettujen puolesta ja sinne painostettavien.

    • Anonyymi

      Teimme jo oikeusministeriöön valituksen, ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiurun, VAATIMUSVÄKIVALLASTA korruptiovaaleissa, jota EK-medioissa tuputetaan, se sairastuttaa eläkeläisköyhyyden takia, jo muutenkin koko ajan vakavemmin sairastuvia, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamiseläkeläisiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      Älkää eläkeläisköyhät, antako korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, painostaa, VAATIA, ym käskyttää, määrätä teitä, äänestämään korruptiovaaleissa. ENSIN pitää tulla lupausten lunastamiset, ne luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET ja lupaukset seuraavalla hallituskaudella 1 500€/kk minimieläkkeistä, kuten muissa Pohjoismaissa, vasta sen jälkeen voi vaatia, nyt on tullut vain pilkkaa, vihaa ja halveksuntaa, SOTAA eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjä kohtaan, törkeitä valheita, nolo 30€, kun 550€ miinuksella, siltä entiseltä köyhyysrajalta, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamis-pilkka-almueläkkeet.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

      • Anonyymi

        Oletko varma, että laitoit kaikki linkit?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nykyinen hallitus petti kuten aiempikin ja sitä aiempi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea#comment-117661324

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17324851/suomeen-kohdistuu-uhka-se-on-niinisto-eu-nato-eurovaluutta-kokoomus-sote-rkp-pankkifasismi#comment-118746605

      1 250€/kk täysin välttämättömän oikeusturvan minimin, lupasivat jokainen hallituspuolueista, edelleen sen 550€/kk MIINUKSELLA ne lupaukset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      Näillä "arvovalinnoilla ja tahtotilalla", mikä leikkauksia jatkavalla nykyhallituksellakin, eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä on, emme tule enää äänestämään, ehkä koskaan, jää nähtäväksi. Vielä ehtii toteuttaa lunastaa lupauksensa eläkeläisköyhille.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Eläkeläisten ennenaikaisesti köyhyyteen tappajille, ei tule enää ääniä korruptiovaaleissa. Eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄÄ, emme tule enää äänestämään.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17197627/veroparatiisi-teekutsu-kerjuuttamisbisnekset-korruptiopoliitikkojen-kylma-vastaus-elakelaiskoyhille

      Kyse on jo ihmishengistä, eikä veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, pidä muidenkaan, kuten ei eläkeläisköyhien, koskaan hyväksyä. Suomi on luisutettu entisen idän sosialistivaltioiden, Romanian eläkkeiden tasolle.

    • Anonyymi

      Caymansaarten eduskuntavaalit Suomessa, äänestäminen korruptiovaaleissa, kun YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄ syvässä korruptiossa eduskunnassa, on jo itsetuhoista, eli hengenvaarallista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17673866/suomen-modernin-historian-vakavin-elakelais-ym-koyhyys-hatatilanne-kaynnissa#comment-118108234

      Se tärkein, liian pitkään odotettu, jokaisen hallituksen puolueista lupaama:
      1 250€/kk MINIMIELÄKE-vähimmäisoikeusturva, täysin välttämätön vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hengissä kitkuttelemiselle, jäi hallitukselta tekemättä. Tärkein tasa-arvoteko toteuttamatta.

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2636
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1431
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1146
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      9
      1063
    Aihe