EI ole mitään "hoivavelka-lääkäri-hammaslääkäripulaa", on pula luvatuista 1 250E/kk MINIMIELÄKKEISTÄ

Anonyymi-ap

Pyydämme vahvoja, nuorempia ja terveempiä tahoja, nostamaan rikoskanteita, Suomen eläkeläisköyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpideltyjen puolesta, eduskunnan korruptio-yksipuoluejärjestelmän, ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiurua ym ministereitä ja kansanedustajia vastaan, jotka käyttävät laittomia, Suomen perustuslain ja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien vastaisia keinoja, kovaa taloudellista, fyysistä, henkistä, seksuaalista väkivaltaa, painostusta EK-medioissa, eläkeläisväestölle esittämillään, jatkuvilla vaatimuksilla, joissa vaativat köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpitelemiään eläkeihmisiä, suorittamaan Veroparatiisi-sote-pörssirikollisten IHMISKAUPPAA.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17720922/aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-kohdistaa-painostusvakivaltaa-elakelaiskoyhiin

Erittäin vakavat sairaudet, kuten tulehdus-kipu-autoimmuuni-reuma-väsymysoireyhtymä jne PAHENEVAT, jatkuvista vaatimuksista, painostuksesta, kiristämisestä ja valheiden tuputtamisesta, mitä ek-medioista tulee.

Vastaava painostus, kuin sotarikosliitto-hävittäjähankkeissa, meneillään / kohdistumassa, puolustuskyvyttömiin, haavoittuvimpiin eläkeläisköyhiin, vakavasti sairaisiin ikäihmisiin, vanhuksiin, vammaisiin ja pitkäaikaissairaisiin.

Ei voi olla eikä ole enää laillista. Pyydämme voimakkaita tahoja, viranomaisia ym nostamaan rikoskanteita, eduskunnan yksipuoluejärjestelmää vastaan ja vaadimme ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiurun välitöntä erottamista.

42

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Niin mutta auttakaa mitään tehdä rikosilmoitusta aiheesta kun se on korkeasti politisoitu asia?
      Luokkayhteiskuntaa vaan halutaan pitää yllä voittojen maksimoimiseksi sijoittajille,ilmaiseksi ei haluta antaa mitään kenellekään ja siksi inflaatiokin laukkaa nyt hullun lailla.

      Mikä ratkaisuksi? Poliittisen järjestelmän eli kapitalismin muutos sisältä päin.
      Yhteiskuntien vaan pitäisi olla siihen valmiita että mikään voisi muuttua paremmaksi,mutta tuntuu olevan että näin ei vaan haluta. Ei täällä,ei Euroopassa,ei jenkeissä eikä missään ja se on nyt se suuri ongelma kaikille. On ollut jo pitkään.

    • Anonyymi

      Teimme äsken valituksen oikeusministeriöön, sen voi tehdä myös nimettömän, jos ja kun on ns. alisteisessa asemassa, henki uhattuna, kuten n. miljoonalla eläkeläis-oikeusturvattomalla on.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17720922/aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-kohdistaa-painostusvakivaltaa-elakelaiskoyhiin

      Tilanne Suomessa on erittäin vaarallinen, kun täällä eläkeläisväestö, ei ole ajantasalla siitä, kuin väkivaltaisia korruptiopoliitikko-pörssirikolliset tällä hetkellä ovat. Esim. ÄärioikeistoSdpn KorruptioKiurun, kovat hyökkäykset, ihmisten puuttuvia perusoikeuksia vastaan, ovat rikos perustuslakia ja ihmisoikeuksia vastaan. Suomen ihmisoikeustilanne on tällä hetkellä, erittäin huono.

    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhien pitää oppia, tiukasti torjumaan, korruptiopoliitikko-veroparatiisi-sote-pörssirikollisten, kovat ja laittomat hyökkäykset, puuttuvia oikeuksia vastaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

      Mitä enemmän painostavat, tunkevat ihon alle, tyrkyttävät veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamistaan "apuna ja tukena", eli tunkevat teidän rajojenne ylitse, änkeävät sinne minne ei kenellekään ole mitään asia, eli teidän puuttuvien oikeuksienne, puuttuvien ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien päälle, sitä kovemmin torjukaa ja kieltäytykää enää äänestämästä. Se on vahva viesti korruptiopoliitikkojen törkeille valheille, ettemme enää äänestä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

    • Anonyymi

      Eläkeläisköyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpidellyt, tehkää rikoskanteita oikeusministeriöön, kun teihin kohdistetaan, kovaa VAATIMUSVÄKIVALTAA korruptiopoliitikko-veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-pörssirikollisten toimesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17721531/elakelaiskoyhat-torjukaa-tiukasti-korruptiopoliitikko-sote-ihmiskauppiaiden-vaatimukset#comment-118805368

      Vahvemmat tahot, kuten viranomaiset, ovat tässä tilanteessa, joka on Suomen sodan jälkeisen historian, huonoin ihmisoikeustilanne, erittäin huono, tekemään kanteita kansainväliseen oikeuteen ja rikostutkintoja eduskuntaan ja ministeriöihin.

    • Anonyymi

      Saan tehdystä vuorotyöstä sairaanhoitajan tuon 1250 e/ kl.
      Miten kotonaloisineet tai työtä vältelleiden tulee saada samansuuruinen eläke kyn itse aikoinani painoin tukkaputkella duunia, hoidin ja koulutin ja kasvatin lapseni veronmaksajiksi?
      Ihan nyt ei mene tämän konkurssi valtio Suomen hyysäykset oikeudenmukaisesti verrattuna pienipalkkaisen työeläkkeeseen?!

    • Anonyymi

      Suomessa eduskunnan yksipuoluejärjestelmän, korruptioministeri-kansanedustajat, esittävät kovia väkivaltavaatimuksia ek-medioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17721531/elakelaiskoyhat-torjukaa-tiukasti-korruptiopoliitikko-sote-ihmiskauppiaiden-vaatimukset

      Muistakaa jokainen eläkeläisköyhä, olette 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET ansainneet, ei ole teidän syytänne, että teitä on hyväksikäytetty, ilmaisena orjatyövoimana ja olette siitä sairastuneet ja teihin on kohdistettu raakaa, taloudellista, fyysistä, seksuaalista ja henkistä väkivaltaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan#comment-118746501

      Rahasta eivät Suomen nolojen 700€/kk Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamis-pilkka-almujen, nostamiset Pohjoismaisten oikeus-sivistysvaltioiden tasolle 1 500€/kk MINIMIELÄKE-tasolle, ole kiinni, vaan niistä luvatuista ARVOVALINNOISTA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuinka paljon aloittaja saa yhteensä kuukaudessa? Eläke+asumistuki+toimeentulotuki = ? Veikkaan n. 1250.

    • Anonyymi

      Mitään ei jää käteen, kun ylihinnoitellut vuokrat, ym elinkustannukset, sähköt, reseptilääkkeet, pääsymaksut niihin, kaikki pakkomaksut, kuten puhelimet, tietokoneet, kalliit liittymät niihin jne on maksettu, eikä riitäkään. Eli älkää viitsikö valehdella tuloista, joita ei ole. Suomen pieneläkkeitä ei ole koskaan, päivitetty tälle vuosisadalle, mitään aitoja korotuksia ei ole tehty, saati vastattu jyrkästi nostettuihin elinkustannuksiin, edes laittoman ex-äärioikeistohallituksen, erittäin kipeitä leikkauksia, puuttuvasta oikeusturvasta, eivät nykyisessä hallituksessa, ole kompensoineet, VALEHTELIVAT eläkeläisköyhille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      Ihan jokainen älyää, ettei mitään 1 250€/kk eläkkeitä, ole olemassakaan, kun on edelleen se n. 700€/kk se ei teidän äärioikeistolaisten pörssirikollisten valheilla, miksikään muutu. Suomessa paljon korkeammat elinkustannukset, kuin muissa Pohjoismaissa ja EU-demokratioissa, joissa ne 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET ovat.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Erikoiseksi menee, jos väitetään, että olisi 1 250€/kk eläke, kun EI ole, vaan on edelleen tuo Romanian ja Venäjän 700€/kk, se valetakuu-eläke ei ole mikään muu, kuin pilkka-almun kalutun luun, heittäminen äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyille, Onko hallitus lähtenyt nyt valehtelemisen linjalle, kun pitäisi jo kiireesti, olla lunastamassa vähimmäis-oikeusturvan, täysin välttämättömiä
      1 250€/kk sen entisen köyhyysrajan vähimmäiseläkkeitä ja lupauksia 1 500€/kk sitten jatkossa, jota ei tule, ilman 1 250€/kk.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saan 926,05 euroa eläkettä.

    • Anonyymi

      1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Norja, Tanska, Ruotsi, Islanti, Saksa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Suomessa on sitä paitsi, vielä kalliimmat elinkustannukset ja Kelan taulukot jätetty viime vuosisadan kuluihin, niillä ei kukaan enää mitään tee.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17280345/ala-aanesta-miellyttamisen-halusta-korruptiovaaleissa-et-ole-mitaan-velkaa-poliitikoille#comment-118442329

      Eläkeläisköyhien opittava pitämään omia puoliaan, eikä äänestämään pörssirikolliskorruptiopoliitikkojen veroparatiisi-sotemonopolien IHMISKAUPPAA.

      https://demokraatti.fi/joka-toinen-paiva-yli-65-vuotias-suomalainen-tekee-itsemurhan-onko-vanhuksienkin-suomessa-kohtapuoliin-jo-pakko-siirtya-rikollisuuden-pariin/

      https://ls24.fi/artikkelit/saako-elakelaiskoyhyys-jatkua

      Kehtaavat vielä korruptiopoliitikko-pörssirikolliset äärioikeistoekstremismissään ja verokeitaisiin miljardien jakamisissaan, kerjuuttaa Suomen vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita, saisivat hävetä, vaan eivät osaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu#comment-118478683

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Heti korjaus, se ettei vastusta pörssi-sote-rikollismafioitten ROKOTTEITA , tuohon alkuun siis.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16928807/8400-suomalaista-laakaria-sai-v--2016-lahjuksia-laakeyhtioilta-85-milj--euroa-#comment-107984430

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17721531/elakelaiskoyhat-torjukaa-tiukasti-korruptiopoliitikko-sote-ihmiskauppiaiden-vaatimukset

      Yhtäkään korruptiopuoluetta, joka ei hyväksy, ihmisten päteviä syitä, vastustaa Veroparatiisi-sote-rokote-ym pakkoja, ei pidä äänestää. On rikos asettaa ihmisiä hengenvaaraan, pakkorokotteilla, ihmisiä joille kaikki rokotteet, ovat hengenvaara.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17726366/hyvia-keinoja-aanestyttamisvaatimusten-torjuntaan

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Moisen eläkkeen saa kerättyä kevyesti käymällä edes hieman töissä.
      Jos ei työt maita aikanaan niin sitten sosiaalihuolto on elättejä varten.

    • Anonyymi

      Jos somalialainen 11 lapsinen suomalaisen tulkinnan mukaan yh.äiti, jonka perheestä kukaan ei käy töissä, saa vuodessa 151700 euroa sosiaalista rahansiirtoa niin tuskin hän työnteolla parantaisi tulotasoaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pörssirikollismafiat ilmeisesti pelkäävät, että eläkeläisköyhät eivät käyttäisi, niiden veroparatiisi-sotea, jos saisivat aidon oikeusturvan, mikä on täysin ääliömäinen pelko, kun eläkeläisväestö on liian pitkään jatketun köyhyyteen pakottamisen takia, todellakin heikossa kunnossa, hoitamattomien sairauksien kanssa, kun veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa, tehdään oikeusturvattomaksi köyhyyteen pakottamalla, ei jää mitään itsen hoitamiseen, vielä vakavemmin sairastumisten torjumiseen ym normaalia oikeusturvaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      Nykyinen hallitus on jo myöntänyt, tehneensä tiivistä yhteistyötä äärioikeisto-oppositioporvarien kanssa, jatkanut miljardien tulojensiirtoja verokeitaisiin, ökyrikkaille perintö- ja vero-osake-vakuutuskuoririkollisille pörssikeinottelijoille. Toki senhän me jo tiesimmekin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17738326/suomen-elakelaiskoyhyys-hatatila-eu-huippukokouksen-asialistalle

      Näillä näkymin äänestämisestä on vain vakavia seurauksia, eli vielä pahempaa veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamista ja köyhyyteen oikeusturvattomaksi pakottamista, joten äänestäminen on loppu, ellei nykyinen hallitus toteuta lupauksiaan 1 250€/kk vähimmäis-oikeusturvaeläkkeistä ja niiden jatkokorotuksista.

    • Anonyymi

      Entisen "punapuolueitten" köyhyyskäsitys, loppuu nuoriin ja terveisiin, eläkeläisköyhyys hätätilan kohteita, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutettuja, ei niille, kuten ei muillekaan, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopuolueista, ole olemassakaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-119265411

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17752200/korruptiopoliitikot-haluavat-lisaa-palkkaa-tekemattomasta-tyosta

      Minkälaisia "päättäjiä" olemmekaan ennen äänestäneet, kun vaativat palkkaa tekemättömästä työstä, väkivallasta puolustuskyvyttömiä vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita kohtaan. Se virhe korjataan, tulevissa korruptio-eduskuntavaaleissa, ääniämme eivät enää törkeillä valheillaan tule saamaan.

      https://www.dw.com/en/german-election-poor-people-dont-vote/a-58967380

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      Suomen eläkeläisväestö ei tule yhtään sen vähemmällä toimeen, kuin muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioiden eläkeläiset. Ne välittömät korotukset, tulee tehdä niihin sairaus-kansaneläkkeiden perusosiin, eikä mihinkään valetakuueläkkeeseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17280345/ala-aanesta-miellyttamisen-halusta-korruptiovaaleissa-et-ole-mitaan-velkaa-poliitikoille#comment-118442329

      Eläkeläisköyhät kirjoittakaa, pyytäkää avustajianne, ystäviänne, sukulaisia jos teillä on sellaisia, kirjoittamaan puolestanne oikeusministeriöön ja vaatimaan aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, luvattujen 1 250€/kk MINIMIELÄKKEIDEN välitöntä toteuttamista.

    • Anonyymi

      Kyllä tuo veroparatiisi-sote-"tietomurto"-juttu, haiskahtaa järjestetyltä. Rikkaan espoolaisen veroparatiisiyrittäjä-perheen poika, ostettu esittämään veroparatiisi-sote-tietomurtajaa, kyseisen rikollisen alan valkopesun tarkoituksella, varsinkin korruptiovaalien alla.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724121/sote-porssirikolliset-toimivat-korruptiopoliitikkojen-preppaajina

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      Toki tietomurtajan esittäminen, kykyjä vaatii, tai tietoteknistä osaamista, tilaustyöltä se vaikuttaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17742794/veroparatiisivastaamo-laskelmoitua-sote-porssirikollisuuden-peittelya

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos kävisit töissä yhtä ahkerasti mitä suollat tätä roskaa tälle palstalle, niin eläkkeesi olisi varmasti reilusti yli tuon mitä puhut aloituksessa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloittaja on oikeassa siinä, että ei ole mitään lääkäripulaa. Lääkäreitä Suomessa on asukasta kohden aivan huippuluokkaa EU:ssa.

      Pulan syy onkin joku muu kuin määrä.
      Laatukaan se ei ole, koska SDP ei ole vielä päässyt juurikaan laskemaan tutkinnon vaatimustasoa.

      Vaikka kuinka hallintoa on tehostettu ja valvontaa lisätty, niin silti pula vain jatkuu.
      Hallinnollinen johto on jopa pitänyt kunnia-asiana kertoa, miten heidän työntekijänsä pyrkivät rikastumaan asiakkaiden sairauksien ja tuskien kustannuksella.

      Nyt on uusi Sote. Sote on aito hallinnollinen järjestely.

      Katsotaan saako valtavasti lisääntynyt poliittinen johtajisto lääkäreitä tekemään palkatonta ylityötä eli jonojen purkamista.

    • Anonyymi

      On käsittämätöntä miten ÄärioikeistoSdp, kehtaa vielä korruptiovaalien aikaan, mainostella Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPAA, eläkeläisväestön äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä, pörssikapitalisti-rikollisten, tekemään IHMISKAUPPAA.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758553/elakelaiskoyhyys-on-raikein-ihmisoikeusloukkaus-suomessa

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      Suomessa sairaus-kansan-työeläkkeet, ovat yli puolet huonompia, kuin muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa ja huonommat vieläpä, kuin ÄärioikeistoBritanniassa, jossa Unicef eli YK, eli me suomalaisetkin, ruokimme vanhukset, ja lapsetkin, eli aidon oikeusturvan toteutuminen, ei ole lähellekään, siis sen, minkä pitää tulla, ENNEN mitään ns. julkistakaan sotea, että voitaisiin edes puhua mistään terveydenhoidosta, johon aitona sisältyvät ENSIN aito oikeusturva, aidot ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeudet, eli ne luvatut 1 250€/kk-minimieläkkeet, joiden äänestämällä uskoimme toteuvan, kuten luvattiin, nykyisen hallituksen aikana ja sitten ne EU:n MINIMIELÄKKEET 1 500€/kk, seuraavan hallituksen aikana, tulikin lisäleikkauksia joita valheellisesti nimittivät korotuksiksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769797/korruptiosannalla-ei-ole-valtaa-edes-1-250ekk-minimielakkeiden-verran

      ÄärioikeistoSdp ei siis vieläkään, ole käsittävinään, miksi kansalaiset, varsinkin eläkeläisväestö, on jo lopettanut äänestämisen korruptiovaaleissa: Aidon oikeusturvan puuttumisen takia, siis sen, mikä tulee ENNEN, mitään ns. julkistakaan sotea, jota ei käytännössä enää ole, kun kaikki on yksityistetty, pörssikapitalistirosvojen IHMISKAUPAKSI.

    • Anonyymi

      https://www.aljazeera.com/news/2023/3/16/where-in-the-world-can-you-have-the-longest-retirement

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Saksa toteutti jo vuonna 2019, tuon 1 250€/kk minimieläkkeet, joita korottivat pian sen jälkeen, kun eläkeläisväestö kieltäytyi enää äänestämästä, siihen 1 500€/kk MINIMIELÄKKEIKSI, jotka ovat täysin välttämättömiä, nykyisillä elinkustannuksilla, hengissä kituuttelemiselle. Vaikuttaa siltä, että ÄärioikeistoSdp on perustanut puolueensa korruptiourat, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamiselle, ja kehtaavat vielä valittaa, kun kansalaiset eivät äänestä. Hävetä saisivat, vaan eivät osaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16919087/aarioikeisto-vihreiden--ohisalon-koyhyyselakelaisten-kylma-pahoinpitely-jatkuu#comment-118478683

      Sama on niin ÄärioikeistoVihreiden, ÄärioikeistoKeskustan, PetosKokPersRkpjne:stä puhumattakaan, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen tähtäimessä, ei mikään aito terveydenhoito, joka ALKAA 1 500€/KK MINIMIELÄKE-oikeusturvasta eläkeläisväestölle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16960037/korruptio-perustuslaki-valiokunnan-laiton-veroparatiisi-sote-lausunto-on-rikos-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17724599/700ekk-ei-ole-mikaan-elake-se-on-veroparatiisi-sote-ihmiskauppaa-koyhyyteen-pakottamalla

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254

      Veroparatiisi-sote-monopoli-pörssirikolliset, tulee laittaa verotukseen ja aitoon yhteiskuntavastuuseen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen, eläkeläisväestöä oikeusturvattomaksi, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelemällä, on KRIMINALISOITAVA.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi paskasakin pitäisi elää kuin kuninkaat?Muualla kuin Suomessa paskasakki yöpyy kaduilla, taivasalla ja ennen oli tavallista, että Suomessakin paskasakki yöpyi roskalaatikoissa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17796461/porssirikolliskapitalistit-tehneet-vallankaappauksen-myos-suomessa

      Eläkeläisköyhien pahoinpitelemistä, ei kukaan Suomen kansalainen, voi hyväksyä, se on jo sinällään riittävä syy, kieltäytyä äänestämästä, mutta laiton ex-äärioikeistohallitus, AutokratiaUsan Sotarikosliiton Sotilasvallankaappaus ym tuhansien miljardien eurojen ryöstämis-loputtomuudet, tekivät lopullisen päätöksen, ei enää ääniä korruptio-valevaaleissa.


      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe