Fiksut nuoret vaativat 1 500E/kk MINIMIELÄKKEITÄ

Anonyymi-ap

Fiksut nuoretkin ymmärtävät, että nuo muiden Pohjoismaiden ja EU-oikeusvaltioiden, jo toteuttamat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, eivät ole keneltäkään pois, vaan erittäin hyvää turvaa, vakavien sairastumisten, onnettomuuksiin, perhe-lähisuhde-ym taloudellisen, fyysisen, seksuaalisen ja henkisen väkivallan, kohteeksi joutumisten varalta, jokaiselle.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17768659/suomen-kansa-vetaa-hatajarrusta-kieltaytymalla-korruptiovaaleista

Vain valtion korkeita virka-asemia, törkeästi väärinkäyttävien, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnitteliija-pörssirikollisperilliset, ovat tuota Suomen kansan aitoa oikeusturvaa, aitoja ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia, vastaan ja yrittävät epätoivoisesti, vetää muitakin siihen sudenkuoppaan ansaan.

https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

Rahasta eivät nuo luvatut 1 250€/kk MINIMIELÄKKEET, ja sitten aitojen oikeusvaltioiden 1 500€/kk korottamat, sairaus-kansaneläkkeiden perusosien minimieläkkeet, ole kiinni, sen ovat korruptipoliitikot itsekin myöntäneet, vaan niistä tekemättä jätetyistä ARVOVALINNOISTA.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-118409077

Äänestämisen Lopettaminen, korruptiovaaleista kieltäytyminen, on sentään mahdollisuus.

134

1212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Fiksut nuoret eivät halua veroissaan maksaa työnvälttelijöiden eläkkeitä.
      Päinvastoin vaativat takuueläkkeen alentamista 500 euroon.
      Samalla asumistukien poistoa ja korvaamista asuntolavouchereilla

    • Anonyymi

      Sen saa vaivatta. Toisin kuin takavuosina eläke alkaa kertyä jo 18v ja eläkettä kertyy myös opiskeluvuosilta. Siitä vaan hommaa rullaamaan niin 60-kymppisenä on jo mojovat eläkkeet odottamassa.

      • Anonyymi

        Emme elä maailmassa, jossa kaikille on opiskeleminen ja työpaikat tarjolla, tuosta noin vain. Eriarvoistaminen, kansan kahtiajako, iso korjaamaton köyhyysongelma, halpatyövoiman käyttö, pätkä-silppu-nälkäpalkkatyöt, ilmaistyövoimana orjuuttaminen ym ovat tosiasioita ja tulevat olemaan, vain marginaalisen pieni, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten vähemmistö, koulushoppailuun yksityiskouluineen, nauttii tuollaisista oikeuksista.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

        https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

        Edelleen Suomessa köyhyyseläkeläisten jälkeläisistä, tulee köyhyyseläkeläisiä. Eriarvoistaminen on pahentunut, köyhyysongelma on jätetty korjaamatta, ihmisiä alistetaan tarkoituksella köyhyyteen, Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-pörssirikollisuuden tavoitteella.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17725482/30e-vale-elakekorotus-otettiin-tuhatkertaisesti-550e-miinuksella-olevista-elakkeista#comment-118865254


      • Anonyymi

        mistäs ne eläkkeet saa?

        joku paperi varmaan täytyy anoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mistäs ne eläkkeet saa?

        joku paperi varmaan täytyy anoa?

        Kirjoittelee vain tänne, niin kyllä se siitä.


      • Anonyymi

        Minäkin olen tehnyt monta vuotta töitä ja maksanut työeläkemaksut.
        Työeläkettä vaan ei sitten kertynytkään noilta nuoruusvuosilta.
        Vähin äänin nuo kertymät vietiin.
        Jokainen sentti ja euro olisi merkityksellinen pienessä eläkkeessä.


    • Anonyymi

      Äärioikeiston korruptiopoliitikko-virkamiesten, ökyrikkaat perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisjälkeläiset, tämä aihe ei koske teitä, menkää toisaalle valehtelemaan "takuueläkkeistä", joita ei tuollaisina summina ole olemassakaan ja yrittäkää edes joskus, asettua toisten ihmisten asemaan, heidän joille mikään ei koskaan ole ollut ilmaista ja joilla ei ole mitään varallisuutta, ei omistusasuntoja jne.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17766105/ek-yleisradio-valeuutisoi-180en-takuuelaketta-900eksi-

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Oikeus-sivistysvaltioissa ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, kaikkien kansalaisten oikeusturvana, kun niistä pätkä-silppu-nälkäpalkkatöistä ja ilmaiseksi sukujen, perheiden ja Suomen eteen raatamisista, ei palkkoja makseta, eikä eläkkeitä kerry.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17768664/fiksut-nuoret-vaativat-1-500ekk-minimielakkeita

    • Anonyymi

      Suomi sai jälleen varoituksen EU:lta tutkijoilta, eläkeläisköyhyys-hätätilasta, oikeusturvan puuttumisesta, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamisesta. EK-Yle eivätkä muut ek-mediat, edes uutisoineet.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://www.dw.com/en/german-government-strikes-deal-on-basic-pension/a-51192993

      Mm. Saksa toteutti jo vuonna 2019, tuon 1 250€/kk MINIMIELÄKKEEN, jota korottivat sittemmin, kun sikäläiset pieneläkeläiset menivät äänestyslakkoon. Niin tulee toimia Suomessakin, lopettaa äänestäminen, joka vain lisää ahdinkoa, ja pahentaa eläkeläisköyhien hätätilaa, alistaa Suomen vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat, Veroparatiisi-sote-pörssirikollisten ihmiskaupan orjiksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17756279/tarkein-tasa-arvoteko-1-250ekk-minimielakkeet-toteuttamatta

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Eräs Työministeri esiintyi myös Oikeusministerinä taannoin. Tuntuu edelleen oudolta. Elämmekähän oikeusvaltiossa kuten väitetään?


    • Anonyymi

      Äärioikeistoekstremistinen kovempien rangaistuksien, kovempi militarismi-poliisivaltio, on tasa-arvon heikentämistä, ilman niitä edeltäviä elementtejä aidosta oikeusturvasta, aidoista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista,
      1 500€/kk MINIMIELÄKKEISTÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      Ne luvatut aidot korotukset, tulee tehdä niin sairaus-kansaneläkkeiden perusosaan, ei mihinkään valetakuueläke-hämäykseen, joka ei takaa muuta, kuin koko ajan pahenevaa eläkeläisköyhyys-oikeusturvattomuus-hätätilaa ja poliittista turbulenssia.

      • Anonyymi

        Kuka sitä nyt korruptiovaaleissa äänestäisi? Ei muuta, veikot, kuin punainen nauha hihaan, ja lyhty torniin ja barrikadeille. (tosin niitä on aika raskasta rakentaa pienellä porukalla.)
        Sillähän lailla asiat ovat ennekin ratkaistu.


    • Anonyymi

      ETKÖ PUNIKKI-VIHAKIRJOITTELIJA OLISI NIIN HYVÄ JA HAISTAISIT PASKASI.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taas näitä ylipitkiä tyhmiä saarnoja täynnä linkkejä aikaisempiin saarnoihin

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Justiinsa joo,että kaljankittaajille työtävieroksuville sama eläke kuin yli 40vuotta työssä raataneelle ...

      • Anonyymi

        On paljon muutakin kovaa työtä, kuin ns. virallinen, enemmistö eläkeläisväestöstä, on joutunut tekemään, täysin ilmaiseksi työtä Suomen eteen, alkaen perheiden ja sukujen tiloista, yrityksistä, jatkuen veroparatiisiyrityksien nälkäpalkka-pätkä-silppu-orjatöistä, ei ole voinut nirsoilla, on ollut pakko ottaa mitä tahansa työtä vastaan, hengissä kitkutellakseen, joten eihän niitä eläkkeitä ole kertynyt, mutta sehän ei aidoissa oikeus-sivistyvaltioissa ja demokratioissa, estä kunnollisen oikeusturvan saamista, sehän kuuluu niissä kaikille kansalaisille, varsinkin sairastutetuille ja vammaisille, iäkkäiden lisäksi.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720


      • Anonyymi

        Sama työttömyysturva myös niille, jotka eivät ole kuuluneet liittoon ja maksaneet maksuja.

        Tolla muuta haluta, kuin ajaa liitot alas ja kyykyttää köyhää työntekijää lisää.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Mä olen kyllä kaljankittaaja, tosin 0,0%, ja vain saunan jälkeen.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saahan mamutkin jo 1500 ekee ja enempi tekemättä mitään ja asunto , sähkö ,lämpö ja ym , kela maksaa , sekä esim hammashuolto ilmainen . Miksei alkuperäinen suomalainen saa näitä etuja ? .

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Hyvä kysymys.

        Ehkä noissa on tulevaisuuden toivoa?

        Meissä ei.


      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Fiksut nuoret huomaavat heti että työnvälttelijöiden eläkkeet on puolitettava jotta jotain jää tulevillekin vuosille.
      Työläkkeet pitäisi maksaa 237 miljardin rahaston keskimäärin 4%:n tuotolla
      Mahdotonta.

    • Anonyymi

      Miksi välittää moisesta minimistä joka on tarkoitettu romaneille ja muuten vaan laiskahenkisille.

      Reippaasti vaan ansaitsemaan elantoaan, siinä se eläke kertyy eikä tarvitse olla toisten elättinä.

    • Anonyymi

      Suomen ajaminen vararikkoon on aina ollut sosialistien agenda. Onneksi sosialistit tulevat häviämään.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kaiken ilmaiseksi saaneilla, ökyrikkailla perintölapsosilla, on tuo vihapuhe jälleen herkässä. Suomen rakentajille vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaisairaille kiukutteleminen, on parasta mihin pystyvät, ja se ei ole kehuttavaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Suomen eteen ilmaiseksi töitä tehneille, ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, kuuluvat 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan elementit, kuten ovat kaikissa muissa Pohjoismaissa ja EU-oikeusvaltioissa, aidoissa demokratioissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      Eläkeläisköyhyyteen pahoinpideltyjen puolustajien, tutkijoiden ja viranomaisten, olisi kuulunut jo tehdä valituksia, kansainväliseen oikeuteen, Suomen eläkeläisväestön, puuttuvasta oikeusturvasta. Ennenaikaiset eläkeläisten köyhyyteen tappamiskuolemat, eivät ole normaalia.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

    • Anonyymi

      Rasismikortilla rysähtämässä, sellainen maahanmuuttovyöry, ettei ole ennen nähty. PetosKokPersKeSdpVihrKejne ova moninkertaistamassa, ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin, oman kansan pieni- ja keskituloiset syväkyykkyyn.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355758/tattarataa!-nato-jasenmaksu-2300-miljoonaa-euroa-!-patterit-ja-liittyma-ei-sisally-hintaan#comment-118746501

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17705898/valevastustajien-kayttaminen-on-yksipuoluejarjestelman-taktiikkaa

      Äänestäminen on jo hengenvaarallista, tavallisille kansalaisille. Siksi sen lopettaminen, on viisain vaihtoehto.

    • Anonyymi

      Jos seuraavissa vaaleissa muut kuin kokoomuslaiset lopettavat äänestämisen, niin seuraavissa vaaleissa kokoomus saa murskavoiton, sillä kokoomuslaiset äänestävät tutkitusti tunnollisesti suurella äänestyprosentilla vaaleista toiseen kokoomus-puoluetta. Näin kokoomus-diktatuuri pääsee valloilleen.

      • Anonyymi

        Ketä kertoo ketä on äänestänyt?

        Pelkkää olettamaa.


    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      Ns. keskiluokan pahin virhe, on kuvitella olevansa turvassa, hyväksymällä köyhempiensä ja heikompien kurmuuttamisen. Niin luulivat ÄärioikeistoBriteissäkin ja löysivät itsensä, samoista suurmielenosoituksista, asunnottomien ja eläkeläisköyhien kanssa, entisen keskiluokan kansalaiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Vaatimalla kunnollista oikeusturvaa eläkeläisväestölle, kansalaiset vaativat aitoa oikeusvaltiota, aitoa demokratiaa, korruption romuttamista, pörssirikollisuuden aisoihin laittamista, Suomen lakien ja sopimusten noudattamista, ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksia kaikille kansalaisille.

    • Anonyymi

      Teimme valituksen oikeusministeriöön, eläkeläisköyhien puuttuvasta oikeusturvasta, puuttuvista ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksista, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpitelystä, joka on vakava ihmisoikeusrikos Suomessa.

      Vaadimme oikeuskansleri Pöystin erottamista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mutta kun lapset ja nuoret meillä on päätetty totaalisesti unohtaa. Ei heitä tarvita muuta kuin lääkitsemismielessä, näitä oppimis- ja keskittymiskyvyttömiä.

    • Anonyymi

      Ökyrikkaita perintö- ja verosuunnittelijajälkeläisiä, osake-vakuutuskuoririkollisten pörssirikollisperillisiä, ei toki yksityiskouluineen verokeitaisiin, pidäkään tukea. Vain aidosti taloudellisen tuen tarpeessa olevia ja heitäkin parhaiten, korottamalla sairaus-kansaneläkkeiden perusosa, ensin siihen luvattuun 1 250€/kk, vielä nykyisen hallituksen aikana, ja sitten 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET seuraavalla.

      https://www.lemonde.fr/en/politics/article/2023/03/19/new-pension-protests-in-france-ahead-of-crucial-votes_6019925_5.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      Korruptiovaalit eivät ole este, aidon oikeusturvan korjauksille, oikeusministeriössä pitäisi olla jo työ käynnissä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16247954/perintorikkaat-eivat-osaa-lisaantya-eivatka-opi-lukemaan-ilman-tukea#comment-117661324

      Pörssituilla elämään oppineilta, tuet pois, voivat alkaa käyttämään niitä miljooniaan siellä verokeitaissa ökyelämiinsä, eikä elätyttää itseään kansamme kustannuksella, heikoimpien henkien kustannuksella jo.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17711489/veroparatiisi-media-kulttuuri-taide-ym-okytukia-quotsolidaarisuudenquot-verukkeella

      EK-medioissa kitisemällä ja köyhää kansaa solvaamalla, ökyelämänsä kehitelleet, voisivat opetella hellittämään ahneudestaan, se olisi oikeudenmukaisuuden, ihmisten ja luonnon kannalta parempi kaikille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17742476/perintorikkaiden-ylikoulutettu-valtio-lisaa-eriarvoisuutta--koyhyysongelmaa

    • Anonyymi

      Lapissa olis ihanaa elellä sillä palkalla loppuun asti!

    • Anonyymi

      Luuletko 1 500€/kk MINIMIELÄKKEITÄ "palkaksi". Ei kai kukaan ole niin hölmö, että kadehtisi ikääntyneitä, vammaisia ja vakavasti sairaita ihmisiä, haluaisi heidän tulehduksensa ja kipunsa, joita varten oikeus-sivistysvaltioissa, ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

      EK-Ylen PetosKalmaKokPersRkpKejne -johto, mainostelee "nuorten vaaleja", joiden otannat on tehty, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisjälkeläisten marginaalin keskuudessa. Enemmistö Suomen nuorista, on vähävaraisista perheistä, moni juurikin eläkeläisköyhien jälkeläisiä.

      • Anonyymi

        Voisihan sitä oikeasti vammaisille ja sairaille maksaa jonkin lisäosan.
        Mutta sellaisille omasta mielestä vammaisille tulisi puolittaa nykyinen takuueläke.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On käsittämätöntä, miten ÄärioikeistoSdpn Korruptiopoliitikot, eivät ole muka käsittävinään, miksi eläkeläisväestö ei enää äänestä, kun käsitys "terveydenhoidosta", on Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttamista, eläkeläisväestöä äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpitelemällä, eli pörssikapitalistien ahneuden maksimointia verokeitaisiin, ihmishenkien kustannuksella.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17629245/yksityistetty-veroparatiisi-thl--aarioikeistosdpn-korruptiokiuru-terveysuhkia

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769797/korruptiosannalla-ei-ole-valtaa-edes-1-250ekk-minimielakkeiden-verran

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      ELÄKELÄISVIHA, ikärasismi, nais-vammais-sairausviha, sitä myös on Veroparatiisi-sote-IHMISKAUPAN orjiksi pahoinpiteleminen, äärimmäiseen köyhyyteen pakottaminen, veroparatiisi-sote-pörssirikollis-kapitalistien voittojen maksimoinnin tavoitteella, jota niin ÄärioikeistoSdp, kuin kaikki muutkin, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikko-pörssirikolliset ahnehtivat.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17277372/kiristamalla-pelottelemalla-uhkailemallakaan-ette-enaa-aaniamme-saa#comment-118409178

    • Anonyymi

      Aidoissa oikeus-sivistysvaltioissa, demokratioissa ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, niissä terveydenhoidoksi käsitetään se, mikä tulee ENNEN, mitään ns. julkistakaan terv.hoitoa, jota ei Suomessa käytännössä enää ole, kun kaikki on yksityistetty pörssirikollisten hyödyksi.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655173/ek-medialemmikki-aarioikeistovihreiden-korruptioohisalo-lakkautti-elakekoyhyystutkimuksen#comment-118463438

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17641670/aarioikeistokeskustan-korruptiokulmuni-valehteli-elakelaiskoyhille-torkeasti

      Ihan turha on korruptiopoliitikko-pörssirikollisten, syytellä muka toisiaan, kun eivät ole käsittävinään, etteivät nälkäiset oikeusturvattomiksi pahoinpidellyt eläkeläiset, tarvitse mitään soteja, vaan ENSIN ne 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, aidon oikeusturvan, aitojen ihmis-kansalais-potilaiden-itsemääräämisoikeuksien elementit kuntoon. Äänestämisen Lopettaminen Ei tule yllätyksenä, annoimme jo varoituksen, jättämällä äänestämättä kuntavaaleissa, kun elettäkään oikeusturvan kuntoonlaittamisen suhteen, ei hallituksessa näkynyt, eikä äärioikeiston uusfasistien pörssirikollisoppositioporvareita, kukaan edes noteeraa, joten näin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16330532/elakerahastoissa-biljoonia-pelkat-korot-tuhansia-miljardeja-euroja---on-mista-ottaa#comment-118409077

      Rahasta eivät 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET, ole Suomessakaan kiinni, vaan korruptiopoliitikko-pörssirikollisten ARVOVALINNOISTA ja tahtotilasta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17788146/nato-maksaa-n-5800-euroavuosi-jokaiselle-suomalaiselle-

      Äänestäminen On Jo Loppunut.

    • Anonyymi

      Joku Laphilainen yrithää vedota nuorison kautta mannaa lapin selkosille viinaan.
      Lisää viinaa.
      Nunnuka nunnuka lailaa lailaa.
      🤤

    • Anonyymi

      Minusta valtion pitäisi huolehtia vain kansaneläkkeen alimmasta tasosta. Jos joku haluaa työikänsä jälkeen enemmän, säästäköön tai sijoittakoon tai eläkerahastojen pitäisi elää ilman valtion takausta. Ainakin lähtökohtaisesti. Miksi eläkkeiden pitäisi olla palkkoja korkeampia, siitähän koituu vain ongelmia ja se vääristää ansiotasoja. Perusturva on minusta oikein laskettu vaikka se on joillekin niukka. Ongelmana on saatavuus.

    • Anonyymi

      Todella fiksut nuoret kouluttautuvat, hankkivat työuran ja tuottavat. Nämä 1500€/kk vikisijät haluavat elää siivellä, vastuuttomasti ja ennen kaikkea vastikkeettomasti. Ei todellakaan toteudu.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Älkää tehkö velkaa jälkeläisillenne, velkaa jota he eivät halua, eivät tarvitse, eivätkä pysty koskaan maksamaan. Tuhansien miljardien eurojen, jatkuvien ryöstöjen, AutokratiaUsan sota-sote-Pörssirikollisten, valtion eli kansamme varallisuuksiin, hyväksyminen on kansanmurhaamista Suomessa. Sitä ei pidä hyväksyä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769662/ei-tule-petoskokperskerkpsdpvihrjne-aarioikeistohallitusta-enaa-koskaan

      Korruptiovaaleissa äänestäminen, on kuin allekirjoittaisi nimensä, noihin jatkuviin, tuhansien miljardien eurojen velkapapereihin - Emme tule enää äänestämään.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762948/ruotsin-poliisijohtaja-teki-harakirin-suomen-viranomaiset-kantavat-porssirikollisten-salkkuja

      Korruptiovaaleissa äänestäminen olisi, kuin allekirjoittaisi nimensä, tuhansien miljardien jatkuville ryöstöille velkapapereihin AutokratiaUsan sotarikosHyökkäysliitto-hävittäjähankkeille.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17768659/suomen-kansa-vetaa-hatajarrusta-kieltaytymalla-korruptiovaaleista

      Älkää tehkö velkaa jälkeläisillenne, jotka eivät niitä velkoja halua, eivät tarvitse, eivätkä pysty koskaan maksamaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      Enemmistö Suomen nuorista, on vähävaraisten ihmisten jälkeläisiä, joiden vanhemmat, läheiset ym yhteiskunnan todellisuuteen, kuuluvat äärimmäiseen köyhyyteen, oikeusturvattomaksi pahoinpidellyt, rutiköyhät eläkeläis-veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuutetut. Vaikutus nuoriin on valtava, siksikin aidoissa demokratioissa ja oikeus-sivistysvaltioissa, ovat jo 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä muavseudulla sill summalla mukavoesti elleilis.
      Oun mukana, hänestä KEPUa

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762948/ruotsin-poliisijohtaja-teki-harakirin-suomen-viranomaiset-kantavat-porssirikollisten-salkkuja

      Mitään hyvää ei yhdelläkään, eduskunnan korruptio-YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN pörssirikollispuolueista, ole kansallemme luvassa, pelkkiä leikkauksia ja huononnuksia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17775510/tasta-naette-aktiivileikkurit-ym-heikennykset-milta-puolueilta-tulossa

      Korruptiovaaleissa äänestäminen, on kuin allekirjoittaisi nimensä velkakirjaan, jossa lupaa loputtoman, jatkuvan tuhansien miljardien eurojen ryöstämisen, AutokratiaUsan sota-sote-ym PörssirikollisKapitalisteille, Suomen kansan varallisuuksiin, kansamme oikeusturvaan ym tärkeisiin oikeusvaltion ja demokratian asioihin, eli miksi äänestää itseen kohdistuvaa väkivaltaa, onko joku masokisti.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17187966/alkaa-enaa-antako-painostaa-itseanne-aanestamaan-korruptiovaaleissa#comment-118442380

    • Anonyymi

      Tehkää työtä , älkää loisiko opiskelemassa vuositolkulla tai sitten pari vuotta ns etsitte itseänne jossain paratiisi saarella hanttihommia tehden, päälle 30v sitten palkka työhön , kunnes huomaatte että ei ole nyt kivaa. Niin voi huomata että tulee pieni eläke.

    • Anonyymi

      Oikeasti fiksut nuoret tekevät työuran ja keräävät hyvät eläkkeet.

      Elättinä olemisen fiksuudesta en ole niin varma..

    • Anonyymi

      Eläke on myöhästettyä palkanmaksua.
      Ja palkka pitää ANSAITA!

    • Anonyymi

      Älä lässytä äärioikeiston uusfasisti pörssirikollinen. Aidoissa demokratioissa, oikeus-sivistysvaltioissa 1 500€/kk MINIMIELÄKKEET.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Suomen eläkeläisväestö on ilmaiseksi Suomelle töitä tehnyt, jokaiselle kuuluu palkka ja kunnollinen eläke työstä, se kuuluu myös heille, jotka vammaisuuden ja vakavien sairauksien takia, väkivallan kohteiksi joutumisten, onnettomuuksien ym takia, eivät ole työkykyisiä. Vain idiootti ahne pörssirikollinen, ei tätä käsitä.

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      Rasismikortti-äärioikeisto on vaatimassa kolmen tonnin minimipalkkoja, rasismikortilla maahantuomalleen ulkomaiselle halpatyövoimalle, sekö on teistä oikein, ei varmasti yhdestäkään Suomen kansalaisesta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17775530/aktiivileikkuripurra-saksii-koyhilta-tyottomilta-turvan-pois

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791947/ikuinen-velkavankeus-suomen-kansalle-korruptiovaaleissa-tarjolla#comment-119865927

      Ei tule PetosKalmaKokPersRkpKeSdpVihrjne:stä hallituspuolueita, ei KorruptioOrpoTrumpista pm:ä, eikä PörssirikollisKokPersKorruptioPurraTrumpista mitään. Niitä ei äänestäisi kukaan. Älkää totelko EK-medioitten äänestyskäskyjä, pitäkää kunnon ek-mediapaasto. Suomessa EI ole äänestyspakkoa. Korruptio-yksipuoluejärjestelmässä, ei kannata äänestää.

      https://www.lemonde.fr/en/france/article/2023/03/16/borne-to-be-dead-the-slogans-of-the-protests-against-the-french-pension-reform_6019633_7.html

      • Anonyymi

        Aivosi ovat puuroa.
        Kyllä sulle sairauseläke on myönnettävä ehdottomasti.


    • Anonyymi

      Helpottiko kun sait vihalänkyttää, äärioikeiston pörssirikollisperillinen, siellä äitisi helmoissa.

    • Anonyymi

      Tässä esimerkkiä Ranskasta, missä kansalaisten enemmistö, osoittaa isosti mieltään, eikä suostu nielemään, korruptiopoliitikko-pörssirikollis-kapitalistien rotanmyrkkyä, UusfasistiMacronTrumpin eläkeleiän nostoa.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/3/23/airport-roads-blocked-as-france-pension-protests-continue

      Ottakaa mallia Suomen kansalaiset, älkää laittako nimiänne, eduskunnan yksipuoluejärjestelmän korruptiopoliitikko-pörssirikolliskapitalistien / autokratiausan sota-sote-pörssirikolliskapitalistien, ikuiseen tuhansien miljardien velkakirjoihin. Kieltäytykää äänestämästä korruptiovaaleissa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791947/ikuinen-velkavankeus-suomen-kansalle-korruptiovaaleissa-tarjolla#comment-119865927

    • Anonyymi

      KorruptioMacronPörssirikollinen "ei kuule", niin eivät kuule myöskään, Suomen eduskunnan korruptiopoliitikkopörssirikolliset yksipuoluejärjestelmässään.

      https://www.lemonde.fr/en/politics/article/2023/03/23/pension-reform-protests-the-problem-is-macron-does-not-hear-so-if-he-wants-things-to-blow-up-they-will-blow-up_6020462_5.html

      Ratkaisu siihen vastuuttomaan, sota-sote-pörssirikollisuuteen, kansamme nimissä tuhansien miljardien, jatkuvaan, ikuisen velkavankeuteen, kansamme pakottamiseen, ei ole lisää äänestäminen, vaan kaiken äänestämisen lopettaminen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vaatia aina sopii. Mutta kun ei makseta.

    • Anonyymi

      kyllä se tulee kun tekee töitä 40v ,

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomessa pörssirikolliskapitalisti-äärioikeiston, tekemä VALLANKAAPPAUS, on jo paljon pidemmällä, kuin monissa muissa valtioissa, joissa kansalaiset ovat isosti nousseet, demokratian tuhoajia vastaan, koska Suomessa on ollut jo yksi, täysin laiton ex-äärioikeistohallitus, jota ei yksikään Suomen kansalainen, ollut missään demokraattisissa vaaleissa, koskaan äänestänyt.

      https://www.aljazeera.com/news/2023/3/25/israeli-defence-minister-calls-for-halt-to-judicial-overhaul

      Katsokaa ihmiset tuo uutisvideo, niin ymmärrätte kuinka vakavasta tilanteesta, Suomessa on kyse, kun eduskunta on korruptoitu YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄKSI, ja pörssirikollis-vallankaapparit, ovat kärttämässä teiltä nimiä, eli allekirjoituksia VELKAKIRJOIHIN, laittomilla hyökkäysliitto-hävittäjähankkeillaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791947/ikuinen-velkavankeus-suomen-kansalle-korruptiovaaleissa-tarjolla#comment-119865927

    • Anonyymi

      Teitä ohjaillaan rasismikortilla, viisareilla, kelloilla, aikatauluilla, liikennemerkeillä, ym käskytyksillä ja määräilyllä, painostetaan luovuttamaan oikeutenne, eli äänenne korruptiovaaleissa yksipuoluejärjestelmälle, VALLANKAAPPAREILLE verokeitaissa, pörssirikolliskapitalisteille, jotka ottavat teidät ja jälkeläisenne nimet, ikuisiin VELKAKIRJOIHIN, tuhansien miljardien eurojen, loputtomaan ryöstöön, yksipuoluejärjestelmän korruptiovaaleissa, älkää luovuttako, älkää tehkö velkaa jälkeläisillinne, velkaa jota he eivät tarvitse, eivät halua, eivätkä pysty koskaan maksamaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17796461/porssirikolliskapitalistit-tehneet-vallankaappauksen-myos-suomessa

    • Anonyymi

      Minimi eläkkeellä elo kiehuttaa kovasti, mutta kiivas toistaminen tekee vain Halla-ahoa!
      🙄

    • Anonyymi

      Ovatko Persut vaatimassa tuollaista minimieläkettä, jopas nyt jotakin.

    • Anonyymi

      Eivät ole, PetosKokPersSdpKeRkpjne ovat leikkaamassa lisää, kaikilta pieni- ja keskituloisilta, Suomen kansalaisilta.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17721531/elakelaiskoyhat-torjukaa-tiukasti-korruptiopoliitikko-sote-ihmiskauppiaiden-vaatimukset

      Suomen n. miljoona, äärimmäiseen köyhyyteen, veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjiksi, pahoinpideltyä, Suomen eteen ilmaiseksi töitä tehneet vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat Suomen kansalaiset.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17775510/tasta-naette-aktiivileikkurit-ym-heikennykset-milta-puolueilta-tulossa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769797/korruptiosannalla-ei-ole-valtaa-edes-1-250ekk-minimielakkeiden-verran

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei anneta populistiporvariOligarkki-äärioikeiston sinimustien uusfasisti-pörssikapitalistirosvojen, leikata mistään, pidetään huolta Suomen kansalaisista.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17802395/rasismikortin-noyristelylla-maahanmuuttojytky

      https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/halla-aho-esittaa-ulkomaalaisille-tyontekijoille-3000-euron-minimipalkkavaatimus-halpatyovoima-tulee-kalliiksi/417062cc-e1ab-4268-befb-b34f5e66ee9c

      Nuoriso älyää kyllä, että äärioikeiston populistiporvarit, ovat leikkaamassa oman kansamme työttömyysturvaa, elämälle välttämättömiä asumistukia, ym lapsiperheiltä ym tärkeitä eläkkeistä jne, joten EI tule MAAHANMUUTTOJYTKYÄ.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17802419/paasiaistrollipurraoligarkista-ei-tule-ministeria-ikina--maahanmuuttojytky-estetaan-

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jokainen saa eläkettä helposti 1500 €/kk, kun tekee töitä. Minä saan lähes 4000 €/kk, kun opiskelin ja tein töitä 40 vuotta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Köyhyyseläkeläiset ovat jo tehneet johtopäätöksiä, ettei äänestämällä voi puolustaa demokratiaa, oikeusvaltiota, kansalaisoikeuksia, katsotaan nyt sitten, älyävätkö nuoremmat, että kuinka elintärkeistä asioista on kyse, ja osaavat torjua äärioikeiston pörssirikollispsykopaatti-uusfasistien, rasismikorttimaahanmuuttovyöryä ym populistiporvareiden verokeitaisiin, sotilasvallankaappauksella, kansamme varojen ryöstämisiä.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17805428/sotilasvallankaappareiden-valevaalit-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa#comment-120066247

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei mitenkään varaa Suomen valtiolla moiseen joten turhaa haihattelua.

    • Anonyymi

      Ei voi saada eläkettä, jos ei ole ollut töissä, he ovat elättejä.

    • Anonyymi

      Maaseudulla koulun penkillä huonosti oppineet pojat vois viettää vapaata elämää.

    • Anonyymi

      Ette te "jonneja" haukkumalla, mitään saavuta. Enemmistö on nuorista on ihan fiksuja ja ymmärtää oikeusvaltion ja demokratian arvojen päälle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17843869/jo-toinen-laiton-hallitus-tulossa-vielapa-vahemmisto-sellainen

      Ei pidä alistua YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN uhkailijoiden ja pelottelijoiden armoille, vaan vaatia kansalaisoikeuksia, Haagin Tuomioistuimesta, sillä eihän tuo suunnitteilla oleva vähemmistö-äärifasisti-pörssirikollisten kokoonpano, ole edes laillinen, ei ole sellaisia äänimääriä, millä Äärioikeistokd ja äärioikeistorkp voisivat edes olla hallituksessa.

    • Anonyymi

      Ruotsissa lähtisi Svt:n johtoa kilometritehtaalle, jos päästäisivät suustaan sitä törkyä, mitä EK-Yle kehottaessaan olemaan auttamatta köyhiä ja väittämällä isoa, korjaamatonta köyhyysongelmaa, erityisesti eläkeläisköyhyys hätätilaa "päihdeongelmaksi" mitä se ei ole, vaan järjen puutetta vallankäyttäjien keskuudessa, kun 1 500€/kk minimieläkkeillä, tehtäisiin säästöjä niin taloudellisesti, kuin inhimillisestikin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17850714/ek-yleisradion-ahneus-ei-ole-quotvaltavirtaaquot-vaan-aarifasismia#comment-120765023

    • Anonyymi

      Menisitte loiseläjät töihin niin saisitte eläkettä aikanaan, mutta kun istuu vaan kadulla ja etsii itseään niin jää pieneksi. Mutta sitten jatkatte kuten ennenkin eli kelaan vaan, voi vaan joskus ne rahat sieltä loppua ?

    • Anonyymi

      Talousosaamisvaltioissa tiedetään, että 1 500€/kk MINIMIELÄKKEILLÄ, tehdään suuria säästöjä valtion kassaan, kurjistaminen on harrastelijoiden näpertelyä, joka kostautuu lopulta kaikille, monin eri tavoin. Tulosta voi tehdä ilman alistamista, jos osaa ja älyä löytyy, se on matematiikkaa.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17515592/1-500ekk-minimielakkeet-ovat-talousosaamista-aidoissa-demokratioissa#comment-118408720

      Minimieläkkeet tulevat valtiolle edullisemmaksi, kuin vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden, äärimmäiseen köyhyyteen oikeusturvattomaksi pahoinpiteleminen ja veroparatiisi-sote-IHMISKAUPPA-orjuuttaminen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17810500/kustannustehokkaat-1-500ekk-minimielakkeet-saastoa-valtiontaloudessa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On selvää, ettei uuskolonialistinen pörssiperillisten elämäntapaloisiminen verokeitaissa, jolle ÄärioikeistoRkp tärvää eläkeläisväestön oikeusturvaan, tarkoitettuja varoja, saa enää jatkua, sille vihaväkivaltaan perustuvalle, likaiselle toiminnalle on tultava loppu.

      https://tradingeconomics.com/finland/at-risk-of-poverty-rate-for-pensioners-eurostat-data.html

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769837/oikeuskansleri-korruptiopoysti-ei-reagoi-eun-varoituksiin-elakelaiskoyhyydesta#comment-119543823

      ÄärifasistinenRkp KorruptioHenriksson, joka laiminlöi pahasti tehtäviään oikeusministeriössä, pedatakseen pörssirikollispuolueelleen, paikkaa uuteen äärifasistihallitukseen, tulee pudottaa hallitusneuvotteluista ehdottomasti ja selkeästi. Suomella ei enää ole varaa, haavoittuvimpia avoimesti hyväksikäyttäviin, veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttajiin, vihaväkivallalla retostelevaan, pörssiperillisten elättipuolueeseen, kenkää vaan ja ÄärioikeistoSdp:n Marin tilalle, 1 500€/kk huoltovarmuus-ilmastoeläkkeitä toteuttamaan.

    • Anonyymi

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

      Palstan äärifasisti-alkoholisti-diagnosoimaton asperger-pörssiperillinen, ei älyä, ettei ilmaiseksi perheille, suvuille, veroparatiisiyrityksille, pakon edessä töitä tehneillä, ei ole kertynyt eläkkeitä nälkäpalkkatöistä, eikä cv:tä nälissään kadulle pahoinpidellyillä ole, auttakaa hänet hoitoon, että saadaan järkeä keskusteluihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17168811/elakelaiskoyhyys-on-koko-koyhyysongelman-ydinta--ikarasismia-nais-vammais-sairausvihaa

      ÄärifasistiRkpKd eivät myöskään kuulu hallitukseen, kyllä sinne Marin pitää ottaa, sillä ehdolla, että tällä kertaa, ne kustannustehokkaat kiinteät, yhtenäiset
      1 500e/kk MINIMIELÄKKEET toteutetaan.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17833506/uusi-raikas-ajattelu-1-500ekk-minimielakkeilla-saastoa-valtiolle

    • Anonyymi

      NYKYISET NUORET OVAT TÄYSIÄ KAHELEITA.
      -
      KYLLÄHÄN SITÄ PYYTÄÄ VOI, HULLU ON SE JOKA MAKSAA JA KUN EI OLE KUKA MAKSAA JA MISTÄ MAKSAA.
      --
      EI TOISELTA VOI VÄKISIN OTTAA.
      --
      VAROITUS! VAROKAA HULLUJA NUORIA.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jospa nuoriso Suomessakin, alkaa vaatimaan pörssirikollisten ryöstösaaliiden, palauttamista Suomen valtiolle eli kansalle.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17859449/ilmastouhkia-voi-torjua-vain-sosiaalisesti-oikeudenmukaisella-tavalla

    • Anonyymi

      Se on hauskaa nähdä, kun tämä fiksu nuoriso vanhenee ja onkin äkkiä sitä ikävää vanhaa porukkaa, jonka pitää tehdä ja antaa kaikkensa fiksun nuorison puolesta.

    • Anonyymi

      Koska poistetaan lesken eläke?

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei eläkkeitä vaadita, ne ansaitaan vuosikymmenien työnteolla.

    • Anonyymi

      Nykyiset köyhyyseläkeläiset, ovat tehneet ilmaiseksi töitä Suomen, perheiden, sukujensa, veroparatiisiyrityksien ym eteen, eivät he ole voineet "valita", kuten te kaiken ilmaiseksi saaneet, korruptiovirkamiesten- ja poliitikkojen, osake-vakuutuskuori-pörssirikollisperilliset, olette luulevinanne, kun vihaväkivaltanne läikkyy ylitse, kun tiedätte, että "sosiaalinen oikeudenmukaisuus" on kovassa nousussa ja pelkäätte, että teidän ilmaiseksi saamanne pörssiomaisuudet, tullaan perimään Suomen valtiolle takaisin, kuten tullaakin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17272237/1-500ekk-minimielakkeet-poistivat-quotruuhkatquot-sote-asemilta-muissa-pohjoismaissa

      Aidoissa demokratioissa, oikeus-sivistysvaltioissa vakavasti sairaille, vanhuksille, ja vammaisille, ovat jo 2000€/kk MINIMIELÄKKEET.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe