Sopeutumismuuntelu harhauttaa uskomaan evoluutioon

Anonyymi-ap

Evoluutiossa ei itse asiassa ole mitään fysiikan lakien vastaista, koska evoluutio on fiktio. Sitä ei ole olemassa.

Koska evoluutiosta ei ole tieteellistä tai epätieteellistä havaintoa, eikä geneettinen informaatio mahdollista evoluutiota, evolutionistit ovat alkaneet nimittää lajien sisäistä sopeutumismuuntelua "evoluutioksi". Koirarodutkin kuulemma ovat ”evoluutiota”, vaikka jokainen jalostus heikentää perimää, eikä suinkaan lisää sitä kuten evoluutio vaatisi.

Sopeutumismuuntelun havaitsi jo Charles Darwin. Koska hän ei tiennyt genetiikasta mitään, hän kuvitteli näkevänsä evoluutiota ts. sellaista muuntelua, joka johtaisi perusrakenteeltaan uusien eliölajien syntyyn. Huvittavaa kyllä, uusdarvinistit tuntuvat elävän saman kuvitelman vallassa. Kuitenkin geenitutkimus ja kokeet elävillä organismeilla ovat jo aikoja sitten osoittaneet anatomisten perusrakenteiden perinnöllisen muuntelun mahdottomaksi.

Jotta evoluutio olisi voinut edes alkaa, olisi ensin pitänyt tapahtua abiogeneesi ts. elämän syntyminen elottomasta materiasta itsenäisesti - siis itserakentuminen. Juuri siinä on kyseessä fysiikan lakien vastainen teoria, ja siksi evoluutiokin olisi fysiikan lakien vastainen ilmiö - jos sitä olisi.

Lisäksi pitää muistaa, ettei elottoman aineen itserakentuminen vielä riittäisi, vaan aineen pitäisi kehittää itsestään myös aineetonta geneettistä informaatiota, jota elämän käynnistyminen ja ylläpitäminen vaatii. Jonkin kiven olisi siis pitänyt ruveta ajattelemaan 😎

Astronomi Sir Fred Hoyle tekee elämän syntyyn liittyvistä hypoteeseista (abiogeneesistä) seuraavan yhteenvedon:
”Jos olisi olemassa jokin syvällinen periaate, joka ajaisi epäorgaanisia tai orgaanisia molekyyylejä kohti eläviä yhteistoimintajärjestelmiä, niin tämän periaatteen toiminta pitäisi olla helposti osoitettavissa koeputkessa aamupäivän aikana. On tarpeetonta sanoa, että sellaista ei ole koskaan osoitettu.”

Älykäs ihminen tajuaa, että fysiikan lakien vastainen prosessi on toimimaton, vaikka menisi miljoonia vuosia. Sellainen ei toimi nyt, eikä siis ole toiminut menneisyydessäkään.

Nobel-palkittu fyysikko Robert B. Laughlin kuvaa evoluutioteoriaa ”aatejärjestelmäksi, loogiseksi umpikujaksi ja antiteoriaksi”. Hän huomauttaa, että kokeellinen luonnontiede ei tarvitse evoluutioteoriaa, eikä evoluutioteoria saa tukea kokeellisesta luonnontieteestä.

Se fysiikan laki, jota abiogeneesi / evoluutio rikkoisivat jos ne olisivat totta, on termodynamiikan 2. pääsääntö. Sen mukaan universumin luonnollisten prosessien suunta on entropia (hajeen lisääntyminen). Aine ei voi järjestyä toiminnalliseen muotoon ilman työtä ja energiaa, koska aine pyrkii luonnostaan kohti entropiaa eli hajoamista - ei koskaan kohti suurempaa järjestäytymisastetta.

Kuinka biodiversiteettiin tarkoituksettomasti johtavat evolutiiviset prosessit olisivat voineet itsestään tapahtua? Luonnontieteeksi ei voi riittää se, että entropian laki (termodynamiikan 2. pääsääntö) unohtamalla kuvitellaan jatkuvasti monimutkaistuvia eliöitä tuottava ainehiukkasten tarkoitukseton prosessoituminen. Tarvittaisiin välttämättä selonteko nimenomaan siitä, miten tällainen prosessi olisi kuviteltavissa mahdolliseksi entropian lain hallitsemassa (mikro)fysikaalisessa ympäristössä.

Niin kauan kun tällaista fysiikan realiteettien puitteissa laadittua kuvausta ei ole olemassa, evoluutiota ei järkevästi ajatellen voi pitää edes luonnontieteellisenä hypoteesina, vaan pelkkänä toivomusaloitteena luonnontieteellisen hypoteesin laatimiseksi.

Lienee parasta tyrmätä etukäteen evolutionistien väite, jonka mukaan termodynamiikan 2. pääsääntö toimisi vain eristetyssä systeemissä. Kyllä se toimii kaikkialla. Jos kuka epäilee asiaa, niin laittaa pöydälle kupin kuumaa kahvia, ja kokeilee kuumeneeko kahvi lisää vai alkaako se luovuttaa lämpöään huoneeseen. Veikkaan jälkimmäistä eli entropian lisääntymistä, kunnes kahvi on huoneen kanssa saman lämpöinen. Termodynamiikkahan pyrkii poistamaan kaikki poikkeavuudet yleisessä tasapainotilassa.

Tässä pätee näin ollen sama kuin aineen entropiassa, eli pyrkimys täydelliseen tasapainoon jossa ei ole enää mitään erityistä järjestystä. Evolutionistit puhuvat tieteestä - mutta eivät kunnioita sitä.

12

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mikä evoluutiossa on fysiikan lakien vastaista. Siihen kun saisi vastauksen, voisi lähteä ruotimaan tekstiäsi pidemäelle.
      Fyysikko tuskin on evoluutioteorian asiantuntija.

      Tremodynamiikan toinen pääsääntö ei ole oikea vastus. Entropian lisääntyminen koskee vain eristettyä järjestelmää. Tai kuten joku nettipersooona kirjoitti, maapallolla tapahtuva evoluutio vaatisi, että lähiavaruudessa olisi jokin valtava fuusioreaktori, joka tuottaa maapallolle jatkuvasti lisää energiaa.

      Onneton yritys arvoisa kretionisti. Miten te jaksatte toistella moneen kertaan upotettuja väitteitänne.

    • Anonyymi

      Älä viitsi valehdella, että entropia toimisi kaikkialla. Vai onko niin, että ihminenkin on vain yksittäisen siittiösolun ja munasolun yhtymisen rappeuma?

      Kun väite kumotaa, sama väite esitetään valheella ruuditettuna.

      Wiki:
      "Avoin järjestelmä voi vastaanottaa ja tuottaa muun muassa ainetta, energiaa ja tietoa. Avoimen järjestelmän entropia voi pienetä ympäristön kustannuksella. Kaikki tai lähes kaikki luonnon järjestelmät ovat avoimia. Avoimen järjestelmän vastakohta on suljettu järjestelmä. Ainoa tunnettu suljettu järjestelmä on koko maailmankaikkeus"

    • Anonyymi

      Kerrohan, mistä triaskauden lajista Homo sapiens on syntynyt soveltumismuuntelun seurauksena?
      Entä osaatko kertoa, mitkä kambrikauden lajit sopeutumismuuntuivat maalla eläviksi dinosauruksiksi?

      Kreationismi = idiotismi.

    • Anonyymi

      peppi pitkätossu ja kongon demokraatti

    • Anonyymi

      Vetoat Laughliniin ja Hoyleen, joista kumpikaan ei ole evoluutiotutkija.
      Jos sinulla olisi aivokasvain, kysyisitkö taloustieteilijältä, miten se pitäisi hoitaa?

      Tietenkään evoluutiossa ei ole fysiikan lakien vastaista, kuten ei missään muussakaan luonnontieteessä. Jos kyseessä on muuntelu, niin miten selität, että kambrikauden eliöstöstä "muuntui" koko sen jälkeinen floora ja fauna. Melkoista muuntelua, kun trilobiitista tulee kirahvi.

      Uskonto on uskontoa, eikä sitä pidä sekoittaa luonnontieteisiin. Teologiaan, sosiologiaan ja psykologiaanse jotenkin kuuluu, mutta ei biologiaan. oikeassa elämässä aasit ja käärmeet eivät puhu.

      • Anonyymi

        Kirahvi on myös tähdistö. Kirahvin henki yhtyi johonkin alkeelliseen otukseen, mutta myös puu täytyy saada kytkettyä kirahvin muotoon, koska kirahvi on suhteessa puuhun.

        Alkeellinen otus tuli tietoiseksi kirahvin hengestä ja sen taivaallisesta luonnosta.

        Jotenkin tähän tapaan täytyy evoluutiota viilata. Siinä sitä on tieteellä tutkittavaa:D.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirahvi on myös tähdistö. Kirahvin henki yhtyi johonkin alkeelliseen otukseen, mutta myös puu täytyy saada kytkettyä kirahvin muotoon, koska kirahvi on suhteessa puuhun.

        Alkeellinen otus tuli tietoiseksi kirahvin hengestä ja sen taivaallisesta luonnosta.

        Jotenkin tähän tapaan täytyy evoluutiota viilata. Siinä sitä on tieteellä tutkittavaa:D.

        Samaa kuraa, mutta eri paketissa. Lääkkeet ottamatta, tai sitten väritetty vähän liikaa värikynillä yli kaikkien rajojen ;)


    • Eri jalostetut koirarodut ovat itseasiassa hyvä esimerkki evoluution luonnonlain tapaisesta vääjäämättömyydestä: Ei se, joka sopeutuu, vaan se, joka lisääntyy jakaa geenistöään seuraaville sukupolville, mutaatioineen kaikkineen.

      • Anonyymi

        Kasvijalostus on vielä parempi esimerkki.
        Kasveja säteilytetään tai altistetaan myrkyille perinteisessä jalostuksessa niin, että mutaatioita syntyy paljon. Mutantoutuneista parhaiten tavoitetta vastaavat valitaan kloonattaviksi, jonka jälkeen homma toistetaan. Luonnossa tuskin jalostuisi lyhytkortinen vehnä, koska se ei kykenisi luonnossa kilpailemaan valosta. Viljelyn kannalta sillä on selvä etu, kun vilja ei lakoonnu niin helposti ja suurempi osa viljasta on sen siemenissä.

        Esimerkiksi riisillä on viisi geeniä, joita villiriisistä ei löydy lainkaan.


    • Anonyymi

      eli rapistuminen on evoluutiota 🤔 eli bakteeri on vanhin orkanismi , kun se on rapistunut sellaiseksi 🤣

      eli käännät evoluution päälaelleen 🙃

    • Anonyymi

      Olet käsittänyt evoluution väärin ei jalostaminen ole evoluutiota siinä mielessä kuin luonnossa sillä tarkoitetaan. Evoluutio johtuu geneettisestä mutaatiosta ja jos tästä mutaatiosta on hyötyä selviytymisen mahdollisuudet paranevat esim. suojaväri hyvä esimerkki tästä joka toimii hyvin selviytymisen kannalta. Pieni osa mutaatioista on elinkelpoisia siksi evoluutio on hidas prosessi. Ihmisillä on vielä olemassa häntäluu, umpilisäke, ym. evoluution jääteintä kehossaan.

      Evoluution vastustajien lähtökohtana on yleensä luomiskertomus eli tarina minkä todellisuudesta ei ole alkeellisintakaan perustetta hedelmättömiin kehäpäättelyihin perustuvan inttämisen sijaan. Tietenkin jokaisella on uskonvapaus uskoa mihin vain ja kritiikki on suotavaa mitä tahansa väitettä koskien, mutta se olisi myös kyettävä perustelemaan.

      Kaikkea ei pysty näkemällä havaitsemaan esim. kellon tuntiviisari liikkuu vaikka sitä liikettä ei näkemällä pysty havaitsemaan. Evoluutioteoriakin on vain sen hetkisen tietämykseen perustuva teoria, jonka voi kumota perustelemalla asian uskottavammalla teorialla.

      Termodynaamikalla ei taas evoluution kanssa ole juurikaan mitään tekemistä vaan lämmönsiirtymisen kanssa kuuluen fysiikan alueseen kun evoluutio kuluu biotieteisiin.

      Tieteelliseksi väitetty tieto voi toki olla tieteen sääntöjenkin vastaista kuten nyt näyttäisi virologian osalta olevan käynnissä parasta aikaa vanhan viruskäsityksen kumoamiseksi.

      • Anonyymi

        Vanha viruskäsityskö kumoutumassa? Mihin mahdat viitata?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe