Taas todistetaan

Anonyymi-ap

Keskusta pettää aina🤬Nyt olisi tarjolla oikeistohallitus,mutta vihervassari Saarikko haluaa tuhota keskustan lopullisesti.Marinin ym.vassarityttöjen kaveri. Kaikkonen johtoon ja hallitukseen siitä. Kok,kesk.,persut,ja sitten jos huluaa kd, EI sfp. Ja kokoomus imuttaa myös vassareita.

30

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Persua wituttaa kuin pientä oravaa, kun Keskusta näytti kokkareille ja persuille valinnallaan, että pitäkää tunkkinne?

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍑 ­­­N­­­y­m­­f­­o­­m­­a­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17809291Z

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Äänestäjät pettivät. Keskusta on tippunut yli 25% puolueesta alle 10% puolueeksi kolmissa peräkkäisissä eduskuntavaaleissa. Nyt on aika kerätä uutta vauhtia oppositiossa.

      • Äänetäjäthän eivät petä, vaan osoittavat puolueelle kannatuksensa tai kepun tapauksessa ansaitun halveksuntansa.


    • Anonyymi

      Saarikko sanoi, että keskustan paikka on oppositiossa – samanlainen viesti kuultiin myös vuonna 2019

      ”Olen keskustellut [hallitustunnustelija Antti] Rinteen (sd) kanssa useammankin kerran, mutta kyllä keskustalla on aika selvä suunta nyt oppositioon, se on kansan päätös”, Sipilä totesi 2019 vaalien jälkeen.

      Kepu pettää aina... ja Persut

      • Anonyymi

        Eiköhän nyt käy samoin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän nyt käy samoin.

        Tilanne on eri.

        On eri asia olla hallituksen 2. suurin puolue kuin hallituksen 3. suurin puolue.


    • Anonyymi

      Uusi perskeko? Eihän se sellainen olisi, kun perskekohalitus tehtiin kolmen suurimman varaan. Se hallitus jätti lopulta eronpyynnön, tai eihän se enää silloin olut perskekohallitus, kun persuksien persus repesi kesken matkan ja eronpyynnön jättäneessä hallituksessa olikin enää ex-persuja. Varsinaiset persut istui silloin jo oppositiossa huutamassa niitä vääryyksiä vastaan, joita itse olivat olleet tehtailemassa hallituksessa ollessaan.

    • Anonyymi

      Kok + Persut + Kepu on ainoa järkevä ja tuloksellinen hallituskoostumus.
      Kepu teki virheen mahdollistaessaan nyt historian roskatunkioon päätyvän hallituksen, joka oli ideologialtaan kaikkien Kepun tavoitteiden vastainen.

      Kepu tekee vielä karmeamman virheen jos se ei mene nyt muodostettavaan hallitukseen. joka on paljolta Kepun tavoitteiden mukainen.

      • Anonyymi

        Miten niin mahdollinen tuleva hallitus olisi muka Keskustan tavoitteiden mukainen? Taitaa persuilla olla lähtenyt anelu päälle, koska hallitustaipaleen kariutuminen roikkuu Keskustan varassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin mahdollinen tuleva hallitus olisi muka Keskustan tavoitteiden mukainen? Taitaa persuilla olla lähtenyt anelu päälle, koska hallitustaipaleen kariutuminen roikkuu Keskustan varassa.

        Ehkä anonyymi 2023-04-03 16:50:50 on Sipilän linjan kannattaja eli kokoomuksen oikean siiven oikealla puolella. Sipilän hallitus (PerSKeKo-hallitus) suosi metropolikeskeistä aluepolitiikkaa, verotus rikkaita suosivaksi ja köyhiä syrjiväksi ja työllisyys korruptioilla.

        Keskusta on jakautunut kolmeen siipeen: alkiolaiset, liberaali siipi ja Sipilän linja. Saarikko edustaa Sipilän linjaa.


      • Anonyymi

        edellinen hallitusohjelma oli hyvä

        ongelma oli, että vihervasemmistolaiset kaikin tavoin etsivät porsaanreikiä, voidakseen toimia vastoin hallitusohjelmaa


    • Anonyymi

      Keskusta kuvittelee kasvavansa suureksi puolueeksi taas olemalla oppositiossa. Näin ei tule käymään, Kepun aika oli ja meni ja edessä pelkkää alamäkeä. Olemalla punavihreän hallituksen apupuolueena se tuhosi tulevaisuutensa muutaman ministerinsä typeryydellä ja ahneudella.

      • Anonyymi

        Ja Keskusta siis mielestäsi pystyisi kasvattamaan kannatustaan lähtemällä kolmannen kerran perättäin hallitukseen ja nyt selkeässä apupuolueen roolissa vaikka kahdesti on jo mennyt perseelleen? Keskustan kannatusta on valunut juurikin Kokoomukseen sekä Perussuomalaisiin, joten ainoa keino puolueella on lähteä oppositiosta käsin haastamaan molempia ja siten pyrkiä palauttamaan kannatustaan. Jo viimeksi oli Keskustalla kova sisäinen ristiriita siitä, pitäisikö vaalitappion jälkeen mennä hallitukseen vaiko jättäytyä ulkopuolelle. Nyt ei taida puoltavia ääniä puolueen sisältä löytyä enää tarpeeksi etenkin kun pitäisi lyöttäytyä puoluetta kurittaneiden kanssa samaan kimppaan. Saarikon ilmoittamasta päätöksestä Keskustan on todella paha enää pakittaa joutumatta naurunalaiseksi.


      • Anonyymi

        Aivan noin, ylimielisellä käytöksellä ei ainakaan myötämieltä saa!


    • Anonyymi

      Persut käy taas kuumina, kun Suomen Keskustakaan ei lähde ajamaan persujen ihmisiä erarvoistavaa ja maahanmuuttoa vastustavaa politiikkaa.

      Eikä siis mikään ihme, että myös EU-politiikkaa ja kansainvälisiä sopimuksia vastustava sekä ilmasto muutoksen Suomellekin järkevää ja elintärkeää keskeyttämistä vuoteen 2035 mennessä vastutavien persujen kanssa ei ole lähdössä hallitusoolitiikkaan myöskään Sdp, Rkp, vihreät eikä vasemmistoliitto.

      Populististisen oikeustopolitiikkan mahdollisuutta Suomen hallituksessa hämmästellään ja jopa kauhistellaan ulkomailla!

    • Anonyymi

      Keskustan vihervasemmistolaisen puheenjohtajan pitäisi erottaa välittömästi. Yrittää kitkutella koko kevään.
      Hallitusneuvotteluja vetämään pitää valita yli puoluerajojen arvostettu puolustusministeri Antti Kaikkonen.

    • Anonyymi

      En halua muuten minäkään keskustapuolueemme lähtevän perussuomalaisten kanssa hallitukseen!
      Nyt on aika vrtää happea koota voimia ja lähteä rakentamaan uutta keskustalaista isoa puoluetta.

    • Anonyymi

      Persuruput vinkuu täällä Keskustaa hallitukseensa neljän vuoden loputtomanvittuilun jälkeen?
      On niillä otsaa.

      • Anonyymi

        Kukaan, ei edes ne persuruput. halua maalaisliittolaisia mihinkään.


    • Anonyymi

      Kepuhan ei mene muuta kuin vasemmistohallitukseen. Saarikon aikana keskustan on mennyt aivan äärilaidalle. Ei se ole keskusta. Se on vasemmalla enemmän kuin demarit ja vihreämpi, kuin vihreät.

      Siinä sitä ollaan !!

      Nyt ei sitten oikeistolainen politiikka kelpaa. No jospa muut hoitaa niitä talousasioita lahjakkaasti paremmin. Iltalypsyt on tehty, vai onko?

    • Anonyymi

      Juuri näin.
      Olen erehtynyt ja pettynyt Saarikon viisauden suhteen.
      Ja kepuhan pettää aina, lähtivät vasemmistohuijarien kanssa hallitukseen velkaannuttamaan Suomea.
      Nyt kuin olisi vähän saman henkinen oikeisto hallitus tarjolla, ei kelpaa keskustalle.
      Perussuomalaisten kansan edustajat ovat suomenkansan valitsemia, kuten kepulaisetkin tosin paljon vähempänä.
      Onko kansa taas äänestänyt väärin.
      Ihmeellistä asennetta, vähän kuin Venäjällä.
      Kepu pettää aina.
      Tunari Kulmunin himon ministeriksi vei kepun huonoon hallitukseen, Suomi velkaantui yli 40 miljardia lisää.
      Minä uskollisena kepulaisena joudun miettimään siirrynkö kokoomukseen vai Ps.
      Pettävää kepua en uskalla enää tulevaisuudessa äänestää.
      Hävitetään petturi kepuko kokonaan maasta.

      • Anonyymi

        Sinä oletkin jo näköjään siirtynyt persuihin : )))


    • Persuja vituttaa kuin pientä oravaa kun sekä Keskusta että RKP eivät sen kanssa hallitukseen lähde ja Petterin on pakko aloittaa neuvottelut Sinipunasts.

    • Anonyymi

      Ainoa joka pettää mitään on persut.

      Maaseudulla ja maaseutukaupungeissa ääni persuille oli hukkaan heitetty ääni.

    • Anonyymi

      Persut katkerina ruikuttaa kun tajusivat, että kukaan ei halua samaan hallitukseen epäluotettavien ja yhteistyökyvyttömien ja huonokäytoksisten halla-aholaisten kanssa.

    • Anonyymi

      Jännä juttu kuinka nämä lestakepulit himoavat jälleen kerran hallitusmuodostelmaan, jossa on jo kerran puolueen kannatuspohja saatu veretseisauttavasti romahtamaan...

      Ainut ajurinsa lienee todellakin tuo ikiaikainen "duunarivihansa" eli tuottavan työn tekijöitä kyykyttämään pääseminen, puolueen edulla ei näytä olevan tuon taivaallisen väliä tuossa kiihkossaan.

    • Keskustalle olisi nyt tarjolla sama mahdollisuus kuin ruotsidemokraateilla on Ruotsissa. Suomen liberaalit mediat kehuvat sitä oikein hienoksi ja makeaksi paikaksi kun ei tarvitse olla hallituksessa vastuuta kantamassa, mutta voi silti määrätä hallituspolitiikan linjaa. Minä en sitä pidä demokratian kannalta mitenkään hyvänä järjestelynä, mutta ilmeisesti liberaalit siitä tykkäävät koska niin ruotsidemokraatit voidaan luokitella paariapuolueeksi ja sitä äänestäneet toisen luokan kansalaisiksi. Suomen keskustalla ei kuitenkaan tällaista paariapuolueen leimaa ole kun se on ollut suunnilleen joka toisessa hallituksessa mukana. Eli siis - kokoomus + PS + KD =99 paikkaa - ei nimellistä enemmistöä, mutta keskusta tukisi aina kun vasemmisto-oppositio + RKP tekisivät välikysymyksen. Itse asiassa keskustan ei tarvisisi muuta kuin äänestää tyhjää tai että muutaman keskustan äänestäjä jäisi työn, levon tai sairauden takia pois eduskunnan istunnosta. Mielestäni tämä olisi aivan loistava juttu, mutta se edellyttäisi, että keskusta irtautuisi lopullisesti vihervasemmiston blokista. Puolueen perinteiset äänestäjät voisivat kuitenkin pitää sitä vain hyvänä asiana ja keskustan kannatus kohentuisi ainakin vähän.

      • Anonyymi

        Ei oppositio pyrkisi kaatamaan oikeistohallitusta ainakaan kahteen vuoteen, koska silloin palattaisiin alkukohtaan, eivätkä oppositiopuolueet ehtisi nostamaan kannatustaan. Tärkeät kunnallisvaalit ovat edessä keväällä 2025.


    • Anonyymi

      Suomen Keskustan alasajo alkoi Sipilän perskeko-hallituksessa, jonka jälkeen puolueen kannatus romahti ja Keskusta menetti 18 kansanedustajaa!!!

      Persujen kanssa hallitukseen ei missään nimessä pidä lähteä yhdenkään sivistyneen puolueen!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      132
      1503
    2. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1162
    3. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1150
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      76
      1022
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      187
      839
    6. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      789
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      742
    8. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      77
      714
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      70
      657
    10. Palstalaisten

      Paino. Paljonko siis painat?
      Sinkut
      86
      626
    Aihe