Ostin tänään Ooni Koda 16 pizzauunin ja panostin kunnolla taikinaan eli vahvaan 00 -jauhoon ja hitaaseen kohotukseen. Pizzan muotoilu oli älyttömän helppoa hyvin tehdyllä taikinalla. Täyttämisessä noudatin napolilaista periaatetta eli ei mitään mättöä vaan sopivasti toisiaan täydentäviä aineksia; tomaattikastike, mozzarella, salami, nduja, kirsikkatomaatti, parmesan, basilika. 20 min lämmityksen jälkeen uuni oli noin 450C ja pizza paistui minuutissa. Parempaa pizzaa kuin missään aikaisemmin syönyt, vaikka en mikään hifistelijä ole. Tärkeintä varmaan oli uunin riittävän korkea lämpö ja vahvat jauhot.
Oonilla jo ensimmäisellä kerralla parempaa kuin Kotipizzassa
12
238
Vastaukset
- Anonyymi
Minä teen pizzataikinan yleensä edellisenä päivänä ja käytössä 00 jauhoja, vettä hiivaa ja merisuolaa + loraus oliiviöljyä. Taikinaa en kaulitse vaan minulla on 25 cm halkaisijaltaan oleva lasillinen pizzan paistoon tarkoitettu lautanen, jonka ensin öljyän kevyesti ennen kuin venytän taikinan siihen. 2 dl nestettä kokoisen taikinan yleensä siihen teen.
- Anonyymi
mitä helevettiiä rasva pizzaa hahhaha hyi helevetti täysin väärin tehty hahahhahah
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
mitä helevettiiä rasva pizzaa hahhaha hyi helevetti täysin väärin tehty hahahhahah
Huomaa ette ainakaan osaa pizzaa tehdä etkä ikinä tule oppimaankaan
- Anonyymi
Kirjoitusvirhe eli 35 halkaisija tuossa ns pizzalautasessa.
- Anonyymi
hahahhaah napolilainen periaate hahahahahhaha ei helvettii mamuu karvakoura ruokaa hyi helevetti .. täys torvelo oot hahahahhah
- Anonyymi
vahvat jauhot hahahhahaha oliko sanna marin jauhooo hahhahah kokki pilvessä hahahhaha
- Anonyymi
Onko kaikki kotona? Nouseeko hissi yläkertaan asti? Kaikki muumit laaksossa?
- Anonyymi
Aivan älytön sotku ja lopputulos mitä sattuu.
Woltin kautta tilaa näppärämmin ja saa oikean pitsan. - Anonyymi
Varmaan teit hirveillä reunoilla sen pizzan ja jätit reunat syömättä silti?
En ikinä tajua miksi me reunat pitää tehdä jos ei niitä meinaa syödä.En tietenkään jättänyt syömättä. Suomalaisiin mummon peltipitsoihin verrattuna napolilaistyylisessä pizzassa paljon parempaa on juurikin ilmava, hieman rapea ja pehmeä reunus. Ei hiivaista kovaa känttyä kuten suomipitsoissa.
- Anonyymi
Voi kysyä myös miksi rinkeliinkin jätetään reikä, jota kukaan ei koskaan syö. Pelkkää haaskausta sekin.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita
Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p582352Persut petti kannattajansa, totaalisesti !
Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,731980Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta
Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul1761782- 561747
Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?
Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.41651Sinäkö se olit...
Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis41629Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat
Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin11534Hyvää yötä ja kauniita unia!
Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä51367Lepakot ja lepakkopönttö
Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta71321Revi siitä ja revi siitä
Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla11228