Ostin tänään Ooni Koda 16 pizzauunin ja panostin kunnolla taikinaan eli vahvaan 00 -jauhoon ja hitaaseen kohotukseen. Pizzan muotoilu oli älyttömän helppoa hyvin tehdyllä taikinalla. Täyttämisessä noudatin napolilaista periaatetta eli ei mitään mättöä vaan sopivasti toisiaan täydentäviä aineksia; tomaattikastike, mozzarella, salami, nduja, kirsikkatomaatti, parmesan, basilika. 20 min lämmityksen jälkeen uuni oli noin 450C ja pizza paistui minuutissa. Parempaa pizzaa kuin missään aikaisemmin syönyt, vaikka en mikään hifistelijä ole. Tärkeintä varmaan oli uunin riittävän korkea lämpö ja vahvat jauhot.
Oonilla jo ensimmäisellä kerralla parempaa kuin Kotipizzassa
12
432
Vastaukset
- Anonyymi
Minä teen pizzataikinan yleensä edellisenä päivänä ja käytössä 00 jauhoja, vettä hiivaa ja merisuolaa + loraus oliiviöljyä. Taikinaa en kaulitse vaan minulla on 25 cm halkaisijaltaan oleva lasillinen pizzan paistoon tarkoitettu lautanen, jonka ensin öljyän kevyesti ennen kuin venytän taikinan siihen. 2 dl nestettä kokoisen taikinan yleensä siihen teen.
- Anonyymi
mitä helevettiiä rasva pizzaa hahhaha hyi helevetti täysin väärin tehty hahahhahah
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
mitä helevettiiä rasva pizzaa hahhaha hyi helevetti täysin väärin tehty hahahhahah
Huomaa ette ainakaan osaa pizzaa tehdä etkä ikinä tule oppimaankaan
- Anonyymi
Kirjoitusvirhe eli 35 halkaisija tuossa ns pizzalautasessa.
- Anonyymi
hahahhaah napolilainen periaate hahahahahhaha ei helvettii mamuu karvakoura ruokaa hyi helevetti .. täys torvelo oot hahahahhah
- Anonyymi
vahvat jauhot hahahhahaha oliko sanna marin jauhooo hahhahah kokki pilvessä hahahhaha
- Anonyymi
Onko kaikki kotona? Nouseeko hissi yläkertaan asti? Kaikki muumit laaksossa?
- Anonyymi
Aivan älytön sotku ja lopputulos mitä sattuu.
Woltin kautta tilaa näppärämmin ja saa oikean pitsan. - Anonyymi
Varmaan teit hirveillä reunoilla sen pizzan ja jätit reunat syömättä silti?
En ikinä tajua miksi me reunat pitää tehdä jos ei niitä meinaa syödä.En tietenkään jättänyt syömättä. Suomalaisiin mummon peltipitsoihin verrattuna napolilaistyylisessä pizzassa paljon parempaa on juurikin ilmava, hieman rapea ja pehmeä reunus. Ei hiivaista kovaa känttyä kuten suomipitsoissa.
- Anonyymi
Voi kysyä myös miksi rinkeliinkin jätetään reikä, jota kukaan ei koskaan syö. Pelkkää haaskausta sekin.
Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Minulla heräsi huoli sinusta ajatteluni kohteesta!
Toivottavasti sinulla on siellä jossain kaikki hyvin. Välitän sinusta edelleen vaikka olet varattu, etkä tykkää minusta.854858- 1643582
- 533159
Missä Sanna nyt suvaitsevaisuus?
Tekijä on nyt kuitenkin jotain muuta kuin suomalainen niin eikös nyt pitäisi suvaita kulttuuri eroja ja rakastaa tekijä2022043- 351871
- 281808
- 461803
- 571704
- 181631
- 191627