Oonilla jo ensimmäisellä kerralla parempaa kuin Kotipizzassa

Ostin tänään Ooni Koda 16 pizzauunin ja panostin kunnolla taikinaan eli vahvaan 00 -jauhoon ja hitaaseen kohotukseen. Pizzan muotoilu oli älyttömän helppoa hyvin tehdyllä taikinalla. Täyttämisessä noudatin napolilaista periaatetta eli ei mitään mättöä vaan sopivasti toisiaan täydentäviä aineksia; tomaattikastike, mozzarella, salami, nduja, kirsikkatomaatti, parmesan, basilika. 20 min lämmityksen jälkeen uuni oli noin 450C ja pizza paistui minuutissa. Parempaa pizzaa kuin missään aikaisemmin syönyt, vaikka en mikään hifistelijä ole. Tärkeintä varmaan oli uunin riittävän korkea lämpö ja vahvat jauhot.

12

432

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä teen pizzataikinan yleensä edellisenä päivänä ja käytössä 00 jauhoja, vettä hiivaa ja merisuolaa + loraus oliiviöljyä. Taikinaa en kaulitse vaan minulla on 25 cm halkaisijaltaan oleva lasillinen pizzan paistoon tarkoitettu lautanen, jonka ensin öljyän kevyesti ennen kuin venytän taikinan siihen. 2 dl nestettä kokoisen taikinan yleensä siihen teen.

      • Anonyymi

        mitä helevettiiä rasva pizzaa hahhaha hyi helevetti täysin väärin tehty hahahhahah


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mitä helevettiiä rasva pizzaa hahhaha hyi helevetti täysin väärin tehty hahahhahah

        Huomaa ette ainakaan osaa pizzaa tehdä etkä ikinä tule oppimaankaan


      • Anonyymi

        Kirjoitusvirhe eli 35 halkaisija tuossa ns pizzalautasessa.


    • Anonyymi

      hahahhaah napolilainen periaate hahahahahhaha ei helvettii mamuu karvakoura ruokaa hyi helevetti .. täys torvelo oot hahahahhah

    • Anonyymi

      vahvat jauhot hahahhahaha oliko sanna marin jauhooo hahhahah kokki pilvessä hahahhaha

      • Anonyymi

        Onko kaikki kotona? Nouseeko hissi yläkertaan asti? Kaikki muumit laaksossa?


    • Anonyymi

      Aivan älytön sotku ja lopputulos mitä sattuu.

      Woltin kautta tilaa näppärämmin ja saa oikean pitsan.

    • Anonyymi

      Varmaan teit hirveillä reunoilla sen pizzan ja jätit reunat syömättä silti?

      En ikinä tajua miksi me reunat pitää tehdä jos ei niitä meinaa syödä.

      • En tietenkään jättänyt syömättä. Suomalaisiin mummon peltipitsoihin verrattuna napolilaistyylisessä pizzassa paljon parempaa on juurikin ilmava, hieman rapea ja pehmeä reunus. Ei hiivaista kovaa känttyä kuten suomipitsoissa.


      • Anonyymi

        Voi kysyä myös miksi rinkeliinkin jätetään reikä, jota kukaan ei koskaan syö. Pelkkää haaskausta sekin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minulla heräsi huoli sinusta ajatteluni kohteesta!

      Toivottavasti sinulla on siellä jossain kaikki hyvin. Välitän sinusta edelleen vaikka olet varattu, etkä tykkää minusta.
      Tunteet
      85
      4858
    2. Kivoimmat asiat elämässäsi?

      Ihastuminen? Rakastuminen? Voittaminen? Joku muu?
      Sinkut
      164
      3582
    3. Miksi sinua kiinnostaa mitä täällä lukee?

      Käyt täällä ja tiedän sen.
      Ikävä
      53
      3159
    4. Missä Sanna nyt suvaitsevaisuus?

      Tekijä on nyt kuitenkin jotain muuta kuin suomalainen niin eikös nyt pitäisi suvaita kulttuuri eroja ja rakastaa tekijä
      Maailman menoa
      202
      2043
    5. Mistä tiedät, että hän on kiinnostunut?

      Kiinnostunut sinusta.
      Ikävä
      35
      1871
    6. Et edes ole vanha ja läski

      Kunhan halusin loukata.
      Ikävä
      28
      1808
    7. Etkö usko teidän

      Koskaan päätyvän yhteen?
      Ikävä
      46
      1803
    8. Voisiko näistä

      Painaa kirjan. Montakohan sataa sivua tulisi 🤭 ja mikä sen nimi olisi?
      Ikävä
      57
      1704
    9. Tykkään niin paljon

      Ja olen tosi surkeana kun mokasin kerta toisensa jälkeen. 😢
      Ikävä
      18
      1631
    10. Mukavaa perjantaita

      Rakkaalle H naiselle...❤️
      Ikävä
      19
      1627
    Aihe