Homoparin pyöreä talo

Anonyymi-ap

Viikonlopun hesarissa esiteltiin ihan mielenkiintoinen pyöree talo. Mutta se mikä mulle särähti että 160 neliön talossa on vaan yksi makuuhuone. Vaikka mä asunkin yksin, niin mulle ois tosi lohdutonta jos ei olis lasten huonetta. Että mulla on aina ollu lastenhuone, että jos sattuu syntyy. Ja jos oisin talon tehny, niin vähintään kolme lastenhuonetta ois ollu. montako teillä on ja montako teidän taloon tulee?

12

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      He tuskin sitten lapsia ovat aikeissa tuossa talossa asuttaa?

      Meillä on 3 makuuhuonetta ja vierashuone, jonka voi ottaa käyttöön myös neljäntenä makuuhuoneena. On joskus edellisillä ollutkin makkarina vanhemmilla.

      Itse tykkäisin huoneesta muuten makkarinakin, mutta huone on läpikulkuhuone, joten rauhallista siellä ei ole. Kivaa on pääsy suoraan pesutiloihin ja vessaan, kuin myös ulos takapihalle viereisen eteisen kautta.

      Cool❄️

      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍑 ­­­N­­y­­m­f­­o­­­m­­­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17836172o

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Onhan sinulle kerrottu, että on olemassa erilaisia ehkäisymenetelmiä? Nykyaikana ei tarvitse niin pelätä, että niitä lapsia vain sattuu äkkiarvaamatta tupsahtelemaan.

    • Anonyymi

      Ei ole koskaan ollut huonetta, joka olisi määritelty lastenhuoneeksi. Mä en kaipaa ylimääräisiä huoneita. Mulla ei ollut lastenhuonetta pitkään aikaan, vaikka oli lapsikin. Ensiksi nukuttiin samassa huoneessa ja sitten kun muksu kasvoi niin hän jäi makuuhuoneeseen ja aikuiset siirtyivät olohuoneeseen. Nyt kun muksu on koululainen, niin on asunto, jossa on 2 makuuhuonetta.

    • Anonyymi

      Oliko tuossa siis ylipäätään yksi erillinen huone? Ja muuten tarkoitettu yhdeksi isoksi loft-tilaksi?

      • Joo, siinä oli olohuone ja keittiö yhtä samaa tilaa ja liukuovin erotettu kirjasto, joka sekin läpikuljettava. Makuuhuone oli erikseen siinä missä oli saunaosastokin. keskellähän oli se piha. Mutta tosi lohduton talo, kun ei mitään sellasta tulevaisuutta siinä. Mä oon ite tästä mun omasta kämpästä suunnitellu niin. Että kun tässä on niin järkyttävän suuri toi olkkari, niin siihenhän sais vaikka avokeittiön. niin sitten tähän sais kolmannenkin makuuhuoneen tähän. Kun toi mun nykyinen keittiö on 50 luvulta, että vois sitä pikkuhiljaa jo uudistaa. Mulla on noi ajatukset vaan aina tulevaisuudessa, vaikka eipä tässä enää lapsia synny, että samassa tilanteessa periaatteessa olen.


    • Anonyymi

      Lohduton? Kun ei ole "lastenhuonetta"? Onko missään talossa tai asunnossa "lastenhuonetta"? Omasta mielestä on vain makuuhuoneita joku lukumäärä. Makuuhuone voi olla työhuone, kirjasto, punttisali, tanssisali, joogastudio, vierashuone, lastenhuone/lapsenhuone/mummonhuone, mitä vaan.

      Jos tarkoitat tuota Norpan linkissä ollutta Suomen kaunein koti -ohjelmassa ollutta taloa:

      "Talossa on olohuone, keittiö, galleriakäytävä, makuuhuone, vaatehuone, kaksi vessaa sekä sauna- ja spa-osasto."

      Omaan makuuni se oli täysin sopimaton, kaikkiin elämäntilanteisiini täysin kelvoton + arvojeni vastainen, sekin vielä😆. Silti talo on hieno ja upea jos sitä tarkastelee sen suunnitelleen ja siellä asuvan parin talona.

      Lapset yleensä syntyvät melkoisen harkitusti nykypäivänä. Syntyvyys on laskussa, joten lapsia syntyy yhä harvemmin. Minusta lohduttomampaa olisi juuri tuo sinun mallisi, että varmuuden vuoksi talossa pitää olla "lastenhuone", jos nyt sattuisi lapsia tulemaan jostain. Mikäli kamalasti toivoo lapsia eikä niitä sitten tulekaan, olisi kovin ikävää katsella talossaan "lastenhuonetta".

      Makuuhuoneille kyllä keksisin paljon käyttöä. Mutta kaikki lähtee silti omista tarpeista mitä kodilleen asettaa ja etenkin siitä mitä haluaa, pystyy ja on järkevää toteuttaa. Kolme tärkeintä asiaa minulle on kotini sijainti, sijainti ja sijainti.

      - Sheena

    • Anonyymi

      Ainahan alkemialaboratorion voi myöhemmin muuttaa lastenhuoneeksi jos löytää adoptoitavan penskan.

    • Anonyymi

      En näe siinä mitään lohdutonta, ettei ole lastenhuoneita, jollei lapsia aio koskaan hankkia. Tämän talon omistajat ovat varmaan ajatelleet asian itsensä ja elämänsä kannalta kohdilleen, joten heistä en kantaisi huolta.

      Itselläni oli aikoinaan talo, jossa olisi ollut kolme potentiaalista lastenhuonetta, mutta vain yksi niistä tuli käyttöön. Nykyään kodissani on vain yksi "lastenhuone", joka on teinin käytössä. En siis saanut taloa täyteen lapsia, kuten joskus toivoin, mutta saan olla äiti upealle nuorelle miehelle. Se on hurjan paljon se 😊

    • Anonyymi

      Talo oli messutalona, jossa kävin muutama vuosi sitten. Oli se upea ja omistajat olivat paikalla esittelemässä taloaan messuvieraille. He näyttivät onnellisilta.

    • Anonyymi

      Homoparin seksi on siinä mielessä mahtavaa, ettei ole pelkoa raskauksista :)

      Meillä on n. parisataa neliötä kahdelle ihmiselle eikä ole aikomustakaan ollut koskaan täyttää niitä lapsilla :)

      -keinovaginamies-

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Anna vielä vähän vihreää valoa

      Teen sitten siirtoni, nainen. Tiedän, että olet jo varovaisesti yrittänyt lähestyä, mutta siitä on jo aikaa. Jos tunnet
      Ikävä
      28
      1768
    2. Syksyinen aamuketju suden

      Hyvää huomenta ja kaunista syyspäivää. 🌞🍁🍂☕
      Ikävä
      227
      1160
    3. Koulu kielsi therianit - "tunneilla kontataan ja nau'utaan"

      Oululainen koulu on kieltänyt eläin- ja rooliasujen käytön koulussa. Hyvä homma, sillä koulussa keskitytään muihin asioi
      Maailman menoa
      108
      813
    4. Triatleetti osti Levin

      Mun Lappi on tosiasia.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      180
      787
    5. Onhan se myönnettävä

      Että alkaa jo vähän puuduttamaan tämä. Aion silti ottaa tästä kaiken irti viimeisiä rippeitä myöden. Olenpa sitten suju
      Ikävä
      52
      765
    6. Astuin tuntemattomaan

      kun sinut tapasin, sieluni valo. Niin olen paljaaksi riisuttu kuin syksyiset puut.
      Ikävä
      50
      742
    7. Rakastan sinua niin paljon

      Kun ollaan tutustuttu lisää niin se rakkaus ei ole vähentynyt vaan muuttunut. Jännitys on vähentynyt ja tilalle on tullu
      Ikävä
      40
      720
    8. Enemmistön diktatuuri Ähtärin valtuustossa

      Salo ja Nortunen, ette saa keikuttaa venettä. Olette mätiä omenoita, jotka pitää poimia pois Ähtärin kaupunginhallitukse
      Ähtäri
      22
      710
    9. Mulla on ihan hirveä ikävä sua

      Ja sitten kun me taas nähdään, tai jos, niin mua vaan pelottaa että sinä inhoat sitä että mulla on tunteita sinuun.
      Ikävä
      47
      689
    10. Taisit vähän aliarivoida minua ihmisenä

      Et tajunnut että olenkin aika nokkela tyttö 🤭 Jutut ja ulkonäkö varmaan hämäs.
      Ikävä
      35
      686
    Aihe