Miksi valtamedia haluaa vaieta Kanadan poikkeuksellisista metsäpaloista ?

Anonyymi-ap

Asia yritetään kuitata olankohautuksella ja pelkällä ohimenevällä maininnalla vaikka kyseessä on ilmastonmuutoksen kannalta ratkaiseva prosessi: Metsä palaa valtoimenaan varsin pohjoisessa, Kanadan Albertassa, eteläisen suomen leveys-asteella ja jo toukokuussa !
Koroman kanava yritti vetää huomion eteläisen pallonpuoliskon lumisateisiin. röyhkeää peliä !

https://edition.cnn.com/2023/05/05/weather/alberta-canada-wildfires-evacuations/index.html

Tämän tyyppisä roihuja esiintyy kyllä etelämpänä, Kaliforniassa yhä kiihtyvään tahtiin sieläkin mutta niidenkin aika on yleensä kesän loppupuolella samoihin aikoihin kun metsä palaa valtoimenaan välimeren seuduilla, elo-syyskuussa.

Yrittääkö valtamedia näin vähätellä ilmastonmuutoksen rajuutta ?
Kysyy Haans.sea

29

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaikuttavaa kuvaa, edes tulivuorien purkauksista ei tule vastaavaa määrää savua ja Alberta ei ole ainoa, myös British Colombia on saanut osansa. Huomatkaan, että kevät on sieläkin päällä eli puut vihretävät ja monin paikoin vain alusta palaa.
      Suurimmat pilvet syntyvät kylien paloista....

      https://www.youtube.com/watch?v=GjgyaxFLaME
      https://www.youtube.com/watch?v=S1yjzCKh2ds

      Meillä joskus jotkut intoilevat puunpolton suhteen asuntoja lämmitettäessä. Jos vertaa edelliseen, ymmärrät, että vain himoverottajia on liikkeellä. Ne haluaisivat päästä kynimään sinua, lisää !

      • Anonyymi

        >>Meillä joskus jotkut intoilevat puunpolton suhteen asuntoja lämmitettäessä.

        Dokumentteja katsottaessa on helppo ymmärtää, että saunan lämmittäminen puilla ei vaaranna ilmastoa eikä ympäristöä, kapitalistinen kaasutus taas pitää juuri siitä huolta !
        Se niiden "kasvu"-ajattelu, eikö totta !
        Siksi ne näyttävät teille mieluummin satunnaista lumisadetta, toisella puolella maapalloa.

        Näin juuri, tajuntaanne muokataan !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Meillä joskus jotkut intoilevat puunpolton suhteen asuntoja lämmitettäessä.

        Dokumentteja katsottaessa on helppo ymmärtää, että saunan lämmittäminen puilla ei vaaranna ilmastoa eikä ympäristöä, kapitalistinen kaasutus taas pitää juuri siitä huolta !
        Se niiden "kasvu"-ajattelu, eikö totta !
        Siksi ne näyttävät teille mieluummin satunnaista lumisadetta, toisella puolella maapalloa.

        Näin juuri, tajuntaanne muokataan !

        Huomaa, tänään herrrliinin sanomat yrittää osaltaa vetää huomioin toisaalle, siperian metsäpaloihin, joista ei kuitenkaan ole mitään avauksen kaltasita dokumentaatiota.
        Ei ihme, onhan impperialisti herrrrliinin idoli ! SIksi vaikenevat

        Kanadan tulipalot ovat päästöjen kannalta hirrrvittävät ja ekokatastrofi tosiasiassa valmis. Juuri tästä syystä porrrvarit haluavat kanadan tulipalojen erikoisluonteesta vaieta !

        Kaikki tämä - fakta - seurausta kapitalistisesta kaasutuksesta ja näiden pelureiden "kasvu"-ajattelusta. Ilmankos !


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ihan normaalia, aina on isoja metsäpaloja ollut. Se uudistaa luontoa ja on joillekin kasveille jopa elintärkeä vaihe kehityksessä.

    • Anonyymi

      Metsäpaloista on tullut niin yleisiä ja suuria että ne eivät enää ylitä uutiskynnystä, ellei sitten kyseessä ole aivan megalomaaninen tapahtuma.

    • Anonyymi

      Suuria metsäpaloja on ollut Pohjois-Amerikassa, Espanjassa, Venäjällä, Australiassa. Kuivuus on lisääntynyt ja mahdollistanut metsäpalojen lisääntymisen. Surkea juttu.

    • Anonyymi

      Voi pimpula kyl on kuivaa ny lännessä, tarttis varmaan suihkuttaa vettä ruiskulla?👩‍🚒👩‍🚒

    • Anonyymi

      Ihminen ei voi mitenkään erityisesti vaikuttaa ilmastoon, ellei itse polta metsiä, siis tahallaan voi toki tuhoa saada aikaiseksi halutessaan. Ei ne bussipysäkkien lasiseinätkään itsekseen hajoa 😭😭😭😭

      Ja äkkiä varaamaan lentoa etelään, nyt vielä voit pilata ilmastoa!!! hopi hopi, kohta se on pilalla.

    • Anonyymi

      Ovatko perussuomalaiset aloittaneet medioiden sisällön sensuroinnin?

      Kaikki ilmastomuutokseen viittaava uutisointi pitää lopettaa! Ei saa puhua Espanjan ennätyksellisestä kuivuudesta, Kanadan jo huhtikuussa (yleensä heinä-elokuussa) alkaneista metsäpaloista, ei Kaakkois-Aasian ennätyksellisistä helteistä.

      Ja Pikkukakkosen juontajistakin ollaan kuulemma kaikki heterot siirtämässä syrjään Tynkkysen vaatimuksesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Savu voi tulla tännekin...

    • Anonyymi

      Noita Kanadan metsäpalon kokoisia metsäpaloja on itänaapurimme Venäjän alueella joka ikisenä kesänä.

      Kyllä se savunhaju sieltä tänne saakka tulee, mutta minkäs sille mahdat. Ei se auta vaikka kuinka paljon lehdet siitä asiasta meillä kirjoittelisi. Vanjat antaa mettän palaa ihan rauhassa, ei ne niitä sammuta.

    • Anonyymi

      Katso netistä löytyvä satellittivideo palojen syttymisistä. Kaikki palot syttyvät täsmälleen samaan aikaan ja vielä eri puolilla provinssia. Mikä se sellainen syttyminen on, kun on pilvetöntä, eikä salamoitakaan ole missään noilla alueilla?
      Eikä samanaikainen syttyminen tapahtunut vain yhdessä provinssissa, vaan parissa muussakin. Paikalliset sanovat, että näillä paloilla halutaan pitää ihmiset poissa metsistä. Sen verran paljon siellä on sotilaskopterita ilmassa, että jotain muuta, kuin pelkkä metsäpalo on nyt kyseessä.

    • Anonyymi

      Tässä alueella asuva entinen paloesimies kertoo, mitä tapahtui, kun hän yritti koota entisiä palomiehiä ja muuta pelastushenkilöstöä avustaviin tehtännin paloalueelle:
      https://www.tiktok.com/@aaronjenkins11/video/7241458920378813742?_r=1&_t=8cw3fyPGx82
      Eivät päästä edes siviileiksi muuttuneita henkilöitä palopaikalle tai mitä siellä sitten onkin tapahtunut palojen lisäksi. TV-ssä viranomaiset väittävät täysin päinvastaista.
      Syystäkin löytyy jonkin syväkurkun tietoa, mutta sitä on turha toistaa lampaille. Eivät ne ymmärrä siitä mitään.

    • Anonyymi

      Salaliittoteoreetikot uskovat että ekoterroristit ovat sytyttäneet palot, saadakseen huomiota ilmastonmuutokseen.
      Voihan se olla myös Venäjän ilkityötä.

    • Anonyymi

      Suosittelen katsomaan tuota vanhaa lastenpiirrettyä suunnilleen 12:00 minuutin kohdalla ja varsinkin tuossa 12:10 törmäätte mielenkiintoiseen tekniseen laitteeseen. Perustuu muuten "vanhan miehen" Nikolai Teslan teorioihin eli kerää energiaa ilmakehästä ja sitten ampuu sen kirjaimellisesti mikroaaltoina minne lie. Lastenpiirretty kyllä mutta perustuu silti todellisuuteen!

      https://www.youtube.com/watch?v=eg3JoP0a6yg

    • Anonyymi

      Itse asiassa, meillä suomessa on juuri nyt kesäkuun puolessa välissä päällä sama meininki ilmastomielessä kuin kanadassa: KUIVUUS ON MEILLÄKIN RAJUA.
      (kohta kepulaiset ruikuttavat ja vaativat lisätukia).

      Oikeisto-mediamme haluavat vaieta Kanadan tapahtumat, sillä sielä VAPAUTUU hiilta "nieluista" sellaisia määriä, ettei niiden laskutaito enää riitä. Kompensaatiota ei löydy mistään.

      Samaan aikaan, on suomenkin porrrrvareilla meneillään kiihkeä SOPULIEN manipulointi kampanja: Matkustelkaa !! Ja polttakaa hiiltä, näinhän tosiasiassa !!!

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17890497/oikeisto-kanavilla-tanaan-aggressiivinen-matkailu-isku

      EI, ei suomen porrrrvarilla ole ympäristö mielessään. Vain sinun rahasi, sopuli !

    • Anonyymi

      On siinä Suomella nieltävää tuossa hiili määrässä. Nyt heti polttomoottorit hävitettävä, samoin takat ja puulämmitteiset saunat. Koko maapallo tuhoutuu itsekkäiden ja jääräpäisten suomalaisten takia. Joudumme hyvittämään tästä tuhosta jollekin taholle valtavia summia. En tiedä keille ja mitä niillä rahoilla tehdään.

      • Anonyymi

        Päättävämme ottavat selvää mikä on Kanadan tilinumero . Laittanevat alkuun pari miljardia ? Sopien siitä mihin salaisiin tileihin esim. puolet palauttavat näille päättäjillemme ?


    • Anonyymi

      Liian tiheä ryteikkö palaa puita pitää välillä karsia ja risuja poistaa nyt niin ei saa tehdä halutaan isoja tulipaloja jotta voidaan syyttää ilmastonnuutosta ja sitä kautta asentaa ihmisille digitaalivankila valvontaa 24/7😂🤣

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vastauksena avauksen kysymykseen voisi laittaa vaikka tämän:

      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009684753.html Kaikkien aikojen pahin maasto¬palo¬vuosi – Kanadan savu¬lautta saapui Eurooppaan

      Kapitalistien ympäristötoimet ovat vain silkkaa valhetta. Kapitalistisen "kasvun" tavoittelu on niiden ykkösasia ja se näkyy taivaalla !

    • Anonyymi

      Ainoastaan eurooppalaisten lihansyönti ja autoilu ovat kiinnostavia ja niitä voidaan hallita kiristämällä ja uhkailuilla , sehän demokratiaa toisen hallinta .

    • Anonyymi

      Tänään, 17.8. 2023, oikeisto-yle sivulauseessaan totesi, että Kandassa on vielä tänäänkin yli TUHAT metsäpaloa, surressaan 111 amerikkalaisen käristymistä hawaijilla:

      https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2023/08/16/deadliest-us-wildfires-including-maui/70565455007/

      Samaan aikaan suomalaisia lähtee portugaliin paloja sammuttamaan. Espanjan teneriffalla liekit roihuavat myös maastossa valtoimenaan.

      Kauanko vielä jaksatte huutaa, sitä Kapitalistista "Kasvua", sillä siitähän yksinomaan, tämä on seurausta !
      Olen muuten varma, että Ruokkii jo itse itseään , ilman kapitalistista kasvuakin !!!

      t. haans.sea

      • Anonyymi

        Eikö ole aivan kamalaa ettei Mauissa pelastusjohtaja laittanut varoitus sireenejä päälle kun tulipalo alkoi. Muka luuli että ihmiset olisivat lähteneet pelastautumaan vuorille päin jossa tulipalo rehotti valtoimenaan. Ei mitään vaikka yli 100 ihmistä kuollut, tuhansia kateissa kodit tuhoutuneet.
        No pelastusjohtaja nyt eronnut viitaten terveydellisiin syihin. No kyllä uskonkin että täysin sairas ihminen, luuliko tosissaan että asukkaat täysin tyhmiä. Onko kaikki järki kadonnut ihmisiltä ja mihin? Huumeetko ne pehmittävät aivot?
        Mikä estää Espanjaa lähettämästä Teneriffan saarelle sammutushelikoptereita. Saarihan on meren ja veden ympäröimä.


    • Anonyymi

      Ihmisten sytyttämiä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe