Pelimiehiä ja pelinaisia?

Anonyymi-ap

Onko täällä pelaajia? Pelien pelaajia, konsolipelaajia, pc-pelaajia?

T. minä ole pelimies, pelaan konsoleilla

170

1341

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ai niin. Ei tietenkään ole kun tällaiset nettifoorumit ovat dinoille eli ikälopuille jotka ovat ajan rattailta tippuneet. :)

      Palaan peleihin, discordiin, snäppiin, jne.

      • Anonyymi

        Vee däädää ite rbää


      • Anonyymi

        Sori tosiaan vellizenello ammu raikkaanaa kellon
        Rakkaudste


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sori tosiaan vellizenello ammu raikkaanaa kellon
        Rakkaudste

        Kengät sammu


      • Anonyymi

        Cap oon 15 ja käyn täällä usein


    • Anonyymi

      Pelaan varsin paljon. PC:llä. World of tanks, rimworld, bannerlord ollut kulutuksessa viime aikoina.

      Myös lasten kanssa kivaa puuhaa, hankin talouteen vielä yhden tietokoneen edellisten jatkoksi ja nyt mennään nelinpelejä, vanhimmat lapsetkin osallistuvat kun kerkeävät omilta tahoiltaan. Yhdessä pelailemme Minecraftia ja rakennamme omaa pikku maailmaamme.

      Pelailemme myös fyysisiä lauta/korttipelejä perheenä.

      • Anonyymi

        Joo, voi kai sitä olla sinkku vaikka olisi oma perhekin....


      • Anonyymi

        Fullcontaktaanoskos


      • Me pelata DDO:ta isompien lasten kanssa vois varmaan myös pikkuisten kanssa minun yrittää Minecraftia mies on jo pelannutkin niiden kanssa. Lauta / korttipelejä myös pelaamme myös pöytäroolipeliäkin pelaamme. Odotimme 16vuotta pääsimme pelaan DDO:ta nettiroolipeliä. En tiedä onnistuuko tuskin onnistuu Minecraftia kun on niin paljon pieniä että joku niiden kanssa pitää ollaki eikä ne meillä nuku päikkäreitä kuin vauva.


      • valtakunta kirjoitti:

        Me pelata DDO:ta isompien lasten kanssa vois varmaan myös pikkuisten kanssa minun yrittää Minecraftia mies on jo pelannutkin niiden kanssa. Lauta / korttipelejä myös pelaamme myös pöytäroolipeliäkin pelaamme. Odotimme 16vuotta pääsimme pelaan DDO:ta nettiroolipeliä. En tiedä onnistuuko tuskin onnistuu Minecraftia kun on niin paljon pieniä että joku niiden kanssa pitää ollaki eikä ne meillä nuku päikkäreitä kuin vauva.

        Nyt aloitettiin myös se minecrafti ja onnistuu hyvin. Kunhan järjestää asian 5v,8v,10v 12v, 14v ja 16v pelaavat nyt meidän vanhempien kanssa.
        Myös 16v on tekemässä meille vanhemmille oma tönö vuoren huipulle😅


    • Anonyymi

      Hyvä havaita. Mies pelas kaiken vapaa-aikansa ja jätti myös minut, vaihtoi vain toiseen. Sekin peliä. Taidan ymmärtää että pelimiehiltä puuttuu empatia ja sydän koska luulevat tosielämän olevan peliä.

      • Anonyymi

        Montan arvon leikkielämänliekkii Montannankon Eschost barns omaa
        Fordsonny


    • Xbox One on konsolina, mä en ole oikein koskaan innostunut PC-pelaamisesta lähinnä laitekustannusten takia, eikä oikeastaan mun pelitarpeisiin mitään huippurautaa tarvitakaan 🙄 No kyllä te tiedättekin jo sen, että lähinnä Dirt Rallya tulee nykyisin pelattua eri klubeissa ja yhteisöissä, ja joskus harvakseltaan RDR2, GTA Onlinea, Spyroa tms. mitä löytyy. Aika vähän olen viime aikoina ostanut pelejä muutenkaan, ja jännä sinänsä että joskus 2000-luvun puolivälissä PS2:n pelejä tuli ostettua, kokeiltua ja myytyä eteenpäin paljonkin silloisten pelikauppojen ja divarien kautta, ja nyt kun kaiken voi tehdä kotisohvalta käsin, niin monesti pelkkä Storen selaaminenkin on jo kivaa 😅 Okei, varmasti ikäkin, taloustilanne yms. osaltaan vaikuttaa, ja kertoo toisaalta myös olemassaolevien pelieni hyvyydestä ja pitkäikäisyydestä, mikä on toki aina kertakäyttökulttuuria parempi tässäkin asiassa.

      Mullahan oli viitisen vuotta Logitechin rattisetti sähkömoottorisella force feedbackilla, aika laajalla kääntöympyrällä jne. mutta sillä tuli tahkottua muutama vuosi sitten Forza seiskaa niin järjettömästi, että se alkoi tempoilemaan ja puoltamaan välillä ihan yllättäen. Huvittavinta silti on se, että nykyinen ~100e rattini on periaatteessa "huonompaa" ja yksinkertaisempaa tekniikkaa, mutta mä olen samalla kehittynyt valtavia harppauksia, tai ainakin saanut vihdoin autot kulkemaan silleen soljuvasti, mutta kuitenkin ojien välissä yleensä pysyen. Aiemmalla ratilla tuli säädettyä autot usein kovin aliohjaaviksi ja ajaminen oli sellasta runttaamista, mutta tällä ratilla pienemmät camber-kulmat autoissa riittää silti ihan kohtalaiseen lateral gripiin että pysyy tiellä nopeissa kaarteissa, mutta samalla autossa on nopeampi ohjausvaste ja hitaat mutkat pystyy ajamaan enemmän painonsiirrolla tanssahdellen kuin jarrut lukkoon, ratti linkkuun ja kaasu pohjaan. 🤨 Ja tuo vanha rattikin on vielä varalla, sillä se toimii kyllä ilman force feedbackia, mutta ajaminen muistuttaa lähinnä vanhaa satalankku-Mersua missä ohjaus ei juurikaan keskitä 😂

      PS1:n sain muistaakseni syksyllä 1998 jolloin aloitin myös koulun, ja siinä nyt oli erilaisia formulapelejä, Crashit ykkösestä Bashiin, Spyrot, Tomb Raidereita, 007 pelejä yms. PS2 mulla oli joulusta 2004 lähtien ja sillä tuli pelattua ehdottomasti eniten GTA-sarjaa kolmosesta Vice City Storiesiin ja täytyy sanoa tällainen unpopular opinion, että San Andreas oli noista vähiten suosikkini 😃 God of Warit, Prince of Persiat, monia japanilaisia roolipelejä, urheilupelejä, Singstarit, mitä näitä nyt oli - ja on tässä ihan muutaman metrin säteellä edelleen 😃 Xbox360:n ostin syyslomalla 2008, jolloin loma oli työssäoppimisesta, jonka muuten suoritin silloin yliopistolla. Sinänsä ihan suorittavaa ja avustavaa hommaa hammaspaikkamateriaalien raaka-aineiden tutkimuksessa ja kehityksessä.
      Tolla konsolilla tuli pelattua _paljon_ GTA nelosta spin-offeineen ja noin 5-kymmenisen vuotta sitten myös GTA vitosen tarina läpi muutamia kertoja. RDR ykkösen pelasin myös monet kerrat läpi 100% . Forza nelonen oli ihan kiva autopeli tai simcade silloin, ja jotain noita fantasia- ja roolipelejä oli tälläkin konsolilla, mutta niitä tuli tahkottua siinä aikuisuuden kynnyksellä ja karting-uran alkuvaiheissa vähemmän. Eternal Sonata, Prince of Persia, Blue Dragon, ja mitä näitä nyt oli 😃

      Onella mulla on Forza 7, Project Cars 2, Assetto Corsa, Dirt Rally 2.0, Crash-trilogia, CTR, Spyro-trilogia, Mafia-trilogia, RDR2, GTA V eikä kai vissiin muuta 🙄

      • Sen Endurance-cupin toinen kausi on vähän lässähtänyt, enkä yhtään ihmettele kun kalenterissa on se 12 rallia, joista jokainen on se 12x12,5km ilman huoltoja ja kahdella varapyörällä. Viiden kisan jälkeen olen pisteissä tokana ja taaksepäin on hirmuinen ero, joten tälleen hallitsevana mestarina viime cupista todennäköisesti jätän loput kisat ajamatta laihan kilpailun takia, ja kun on niin monta muutakin cuppia meneillään. 😃

        Rallisprint-cupissa kausi lähenee loppuaan ja mä olen pisteissä nyt 6. sijalla, siinä missä kevättalvella jännäsin palstalla pääsinkö ns. toissa cupin pisteissä top kymppiin. Pelaajia on ollut jopa enemmän, joten olen mä ilman muuta kehittynyt sekä kuskina että myös tuon eri ratin ansiosta. Perustin itsekin hiljattain clubin, jossa ajetaan 6 kisaa RallyGT autoilla, joka on aika epäsuosittu tai harvinainen kategoria noissa verkkopeleissä. Yllättävän paljon on tullut ruotsalaisia, espanjalaisia yms. pelituttuja klubiin ja eka Saksan asfalttiralli meni itseltä Aston Martinilla ihan puhtaasti, mutta vauhdin osalta noi espanjalaiset vei aivan minuuttikaupalla kokonaisajassa. Omalla tavallaan kiva sekin, että noi ihan muuta kautta mulle tutuiksi tulleet espanjalaiset antaa pataan myös noille ruotsalaisille, ketkä ovat monien klubien, cuppien, fb-ryhmien jne. perustajia ja modeja 😁 Ja pirun hyviä kuskeja kyllä, varsinkin kun monilla on oikean elämän rallikokemusta.

        Sitten on myös early 2000's aikakauden WRC-autoilla meneillään 12 rallin (12 pätkää, huolto 3 pätkän välein) cuppi, jota mainostettiin kai amerikkalaisen peliyhteisön toimesta todella näkyvästi, kesti ikuisuus että pääsi ajamaan kaiken maailman googledocsien ja discordien jälkeen, ja mä taisin olla ekassa kisassa (USA:n keskinopea soraralli) maalissa 8. sijalla noin 20-30 pelaajan joukosta. Eikä siinä muuta, mutta taisiko yksi jenkkikuski olla mun edellä ja loput lähinnä muita pohjoismaalaisia ja puolalaisia 😂 Ja tekivät ihan itse pistesysteemin sellaiseksi, että keskeyttäjät saa nolla pistettä, ja niitä oli yllättävänkin paljon. En mä viimeinen maaliinpäässyt ollut, mutta viimeisten joukossa. Nyt toisen kisan Argentiinassa ajoin niin ikään puhtaasti ja ihan hyvässä vauhdissa maaliin, ja tiedän kokemuksesta että tuossa keskeytykset on vieläkin yleisempiä terävien kivien, rotkojen etc. takia.
        Tossa kategoriassa autojen välillä voi olla valtava ero, jos verrataan vaikka jotain pientä Peugeot 206:sta vaikkapa Subaru Imprezaan, eikä noista kumpikaan ole varsinaisesti suosikkini, vaikka jotkut vie noitakin huimalla vauhdilla. Citroen C4 ja Skoda Fabia WRC ovat sellaisia keskikokoisia, nelivedon lukot on mekaanisempia kuin ylempänämainittujen viskolukot joista en tykkää, ja on se tietty tottumiskysymyskin että mihin löytyy paras tuntuma ja setupit.


      • Anonyymi

        Ogeest, flessaya. Tiedän puolet kaikista one farford 2toy 4wheelride


      • hondakuski125 kirjoitti:

        Sen Endurance-cupin toinen kausi on vähän lässähtänyt, enkä yhtään ihmettele kun kalenterissa on se 12 rallia, joista jokainen on se 12x12,5km ilman huoltoja ja kahdella varapyörällä. Viiden kisan jälkeen olen pisteissä tokana ja taaksepäin on hirmuinen ero, joten tälleen hallitsevana mestarina viime cupista todennäköisesti jätän loput kisat ajamatta laihan kilpailun takia, ja kun on niin monta muutakin cuppia meneillään. 😃

        Rallisprint-cupissa kausi lähenee loppuaan ja mä olen pisteissä nyt 6. sijalla, siinä missä kevättalvella jännäsin palstalla pääsinkö ns. toissa cupin pisteissä top kymppiin. Pelaajia on ollut jopa enemmän, joten olen mä ilman muuta kehittynyt sekä kuskina että myös tuon eri ratin ansiosta. Perustin itsekin hiljattain clubin, jossa ajetaan 6 kisaa RallyGT autoilla, joka on aika epäsuosittu tai harvinainen kategoria noissa verkkopeleissä. Yllättävän paljon on tullut ruotsalaisia, espanjalaisia yms. pelituttuja klubiin ja eka Saksan asfalttiralli meni itseltä Aston Martinilla ihan puhtaasti, mutta vauhdin osalta noi espanjalaiset vei aivan minuuttikaupalla kokonaisajassa. Omalla tavallaan kiva sekin, että noi ihan muuta kautta mulle tutuiksi tulleet espanjalaiset antaa pataan myös noille ruotsalaisille, ketkä ovat monien klubien, cuppien, fb-ryhmien jne. perustajia ja modeja 😁 Ja pirun hyviä kuskeja kyllä, varsinkin kun monilla on oikean elämän rallikokemusta.

        Sitten on myös early 2000's aikakauden WRC-autoilla meneillään 12 rallin (12 pätkää, huolto 3 pätkän välein) cuppi, jota mainostettiin kai amerikkalaisen peliyhteisön toimesta todella näkyvästi, kesti ikuisuus että pääsi ajamaan kaiken maailman googledocsien ja discordien jälkeen, ja mä taisin olla ekassa kisassa (USA:n keskinopea soraralli) maalissa 8. sijalla noin 20-30 pelaajan joukosta. Eikä siinä muuta, mutta taisiko yksi jenkkikuski olla mun edellä ja loput lähinnä muita pohjoismaalaisia ja puolalaisia 😂 Ja tekivät ihan itse pistesysteemin sellaiseksi, että keskeyttäjät saa nolla pistettä, ja niitä oli yllättävänkin paljon. En mä viimeinen maaliinpäässyt ollut, mutta viimeisten joukossa. Nyt toisen kisan Argentiinassa ajoin niin ikään puhtaasti ja ihan hyvässä vauhdissa maaliin, ja tiedän kokemuksesta että tuossa keskeytykset on vieläkin yleisempiä terävien kivien, rotkojen etc. takia.
        Tossa kategoriassa autojen välillä voi olla valtava ero, jos verrataan vaikka jotain pientä Peugeot 206:sta vaikkapa Subaru Imprezaan, eikä noista kumpikaan ole varsinaisesti suosikkini, vaikka jotkut vie noitakin huimalla vauhdilla. Citroen C4 ja Skoda Fabia WRC ovat sellaisia keskikokoisia, nelivedon lukot on mekaanisempia kuin ylempänämainittujen viskolukot joista en tykkää, ja on se tietty tottumiskysymyskin että mihin löytyy paras tuntuma ja setupit.

        Tuon amerikkalaisen klubin kausi on puolivälissä, ja onko mulla nyt joku reilut 40 pistettä sijalla 7/28 kun kärjessä olevalla (ukrainalaisella!) on kai joku reilut sata pistettä. Onkohan yksi jenkkikuski edelläni ja loput puolalaisia ja italialaisia 😂 Takana onkin sitten paljon tähtilippuja, jotka ovat kai olleet ihan ihmeessään kun joutuvat kääntämään rattia myös oikeaan 😅 Jos esim. Suomen 17km pätkillä mä olin mediumeilla ja vähän varovaisilla setupeilla alle minuutin perässä, niin noi amerikkalaiset monet ovat olleet yli 2,5 min kärkeä hitaampia 😯

        Mitäs muuta, brasilialaisen "Brazil hardcore" klubin kisasta tuli tosiaan kolmossija kun takavetoista, 480hp Aston Martinia vietiin 12 pätkää USAn sorateillä, avustimet off, hc damage on, ja lukittu ohjaamonäkymä kaikille. Puolivälissä yksi huolto ja that's it 😃 No okei, 9 kuskia tuohon osallistui, mutta kuitenkin.

        No espanjalaisten kanssa kaveerataan entiseen tapaan, promotaan toistemme cuppeja, ja voi luoja että ne vetää kovaa eritoten asfaltilla mikä munkin vahvuus usein on 🤯 Kiva sinänsä että on tiukkojakin mittapuita, ja sen pidempää litaniaa kirjoittamatta, niin ihan uusia niksejä olen tuon myötä myös oppinut, lähinnä jousitukseen ja iskareihin liittyen. Tullut kartingtaustan takia säädettyä autot usein kovin jäykiksi, jolloin ne välillä voi hiukan pompottaa väärissä paikoissa, niin huomattavasti löysemmät iskarien ulosjoustot ja jäykemmät kallistuksenvakaajat on kyllä parantaneet esim. vetopitoa. Aiemmin noi oli usein päinvastoin mulla, että jouset ja iskarit liki tappiin, mutta antiroll bar löysäksi.
        Aina oppii uutta 🤷‍♂️ Kuten Liljalaakson Timpan reinkarnaatio sanoo mäkkärin mainoksessa Näädän Makelle ja jollekin toiselle Penetratorsin tiimin äijälle tienvarressa 😂🤓


      • Anonyymi
        hondakuski125 kirjoitti:

        Tuon amerikkalaisen klubin kausi on puolivälissä, ja onko mulla nyt joku reilut 40 pistettä sijalla 7/28 kun kärjessä olevalla (ukrainalaisella!) on kai joku reilut sata pistettä. Onkohan yksi jenkkikuski edelläni ja loput puolalaisia ja italialaisia 😂 Takana onkin sitten paljon tähtilippuja, jotka ovat kai olleet ihan ihmeessään kun joutuvat kääntämään rattia myös oikeaan 😅 Jos esim. Suomen 17km pätkillä mä olin mediumeilla ja vähän varovaisilla setupeilla alle minuutin perässä, niin noi amerikkalaiset monet ovat olleet yli 2,5 min kärkeä hitaampia 😯

        Mitäs muuta, brasilialaisen "Brazil hardcore" klubin kisasta tuli tosiaan kolmossija kun takavetoista, 480hp Aston Martinia vietiin 12 pätkää USAn sorateillä, avustimet off, hc damage on, ja lukittu ohjaamonäkymä kaikille. Puolivälissä yksi huolto ja that's it 😃 No okei, 9 kuskia tuohon osallistui, mutta kuitenkin.

        No espanjalaisten kanssa kaveerataan entiseen tapaan, promotaan toistemme cuppeja, ja voi luoja että ne vetää kovaa eritoten asfaltilla mikä munkin vahvuus usein on 🤯 Kiva sinänsä että on tiukkojakin mittapuita, ja sen pidempää litaniaa kirjoittamatta, niin ihan uusia niksejä olen tuon myötä myös oppinut, lähinnä jousitukseen ja iskareihin liittyen. Tullut kartingtaustan takia säädettyä autot usein kovin jäykiksi, jolloin ne välillä voi hiukan pompottaa väärissä paikoissa, niin huomattavasti löysemmät iskarien ulosjoustot ja jäykemmät kallistuksenvakaajat on kyllä parantaneet esim. vetopitoa. Aiemmin noi oli usein päinvastoin mulla, että jouset ja iskarit liki tappiin, mutta antiroll bar löysäksi.
        Aina oppii uutta 🤷‍♂️ Kuten Liljalaakson Timpan reinkarnaatio sanoo mäkkärin mainoksessa Näädän Makelle ja jollekin toiselle Penetratorsin tiimin äijälle tienvarressa 😂🤓

        Kuka jaksaa mitään peltilehmän kuskaamispelejä? Konsolin mukana tuli forza horizon 5 premium ja jaksoin ajaa koko intron läpi eli jotain 8 minuuttia. :D

        Tämän https://www.youtube.com/watch?v=YY2GX_7wR7Y

        On vaan tylsää tuhlata aikaansa peltilehmän kuskaamiseen ja videopeleissä jatkaa samaa eli kaikki liikkuminen on moottoriavusteista eikä missään liikuta lihasvoimin, ei edes videopeleissä.

        Ihmisellä on lihaksia!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kuka jaksaa mitään peltilehmän kuskaamispelejä? Konsolin mukana tuli forza horizon 5 premium ja jaksoin ajaa koko intron läpi eli jotain 8 minuuttia. :D

        Tämän https://www.youtube.com/watch?v=YY2GX_7wR7Y

        On vaan tylsää tuhlata aikaansa peltilehmän kuskaamiseen ja videopeleissä jatkaa samaa eli kaikki liikkuminen on moottoriavusteista eikä missään liikuta lihasvoimin, ei edes videopeleissä.

        Ihmisellä on lihaksia!

        Forza Horizon sarjan pelejä mulla ei ole, liian lapsellisia ja arcademaisia verrattuna noihin aikuisten kilpa-autoilupudokkaiden peleihin. Varmasti ihan hauskoja gamepadilla pelaillessa kaveriporukalla tms. 👍

        Ja lihaksilla sitä rattiakin käännetään, olkoonkin että on tietenkin paljon kevyempi kuin vaikkapa kartingauton ohjaus. Mutta ei e-rallit käsittääkseni sulje mitenkään pois esim. pyöräilyä tai vaikka niiden kierrätysmetallikuormien parissa touhuamista 🙄 Kovimmat hellepäivät tietty asia erikseen.


      • Anonyymi
        hondakuski125 kirjoitti:

        Forza Horizon sarjan pelejä mulla ei ole, liian lapsellisia ja arcademaisia verrattuna noihin aikuisten kilpa-autoilupudokkaiden peleihin. Varmasti ihan hauskoja gamepadilla pelaillessa kaveriporukalla tms. 👍

        Ja lihaksilla sitä rattiakin käännetään, olkoonkin että on tietenkin paljon kevyempi kuin vaikkapa kartingauton ohjaus. Mutta ei e-rallit käsittääkseni sulje mitenkään pois esim. pyöräilyä tai vaikka niiden kierrätysmetallikuormien parissa touhuamista 🙄 Kovimmat hellepäivät tietty asia erikseen.

        Ohjaustehostimet... Pikkurillillä pystyy kääntää peltilehmän rattia.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ohjaustehostimet... Pikkurillillä pystyy kääntää peltilehmän rattia.

        Kyllä, noiden rattien keskittämisvoimaa pystyy säätämään aika laajalti. Tunnetko montakin 60-70 ikäistä aivosyöpäpotilasta, jotka pistää Nascarissa kampoihin parikymppiselle rekkakuskille? Äitini pisti viitisen vuotta sitten, kunhan oli power steering 😄 Ja mä voitin heidät ofc.

        Toi nykyinen edullisempi ratti on tosiaan kevyempi kääntää, tai se on sitä koko ajan, ilman erikseen säätämistä. Eräänlainen "steer by wire" joka periaatteen tasolla on kai nykyään käytössä ihan oikeissa sähköautoissakin.

        Mikä ongelma? Ei tässä nyt kuitenkaan mitään sukellusvenettä ohjausjärjestelmineen olla rakentamassa niistä kierrätysmetalleista.


      • Anonyymi
        hondakuski125 kirjoitti:

        Kyllä, noiden rattien keskittämisvoimaa pystyy säätämään aika laajalti. Tunnetko montakin 60-70 ikäistä aivosyöpäpotilasta, jotka pistää Nascarissa kampoihin parikymppiselle rekkakuskille? Äitini pisti viitisen vuotta sitten, kunhan oli power steering 😄 Ja mä voitin heidät ofc.

        Toi nykyinen edullisempi ratti on tosiaan kevyempi kääntää, tai se on sitä koko ajan, ilman erikseen säätämistä. Eräänlainen "steer by wire" joka periaatteen tasolla on kai nykyään käytössä ihan oikeissa sähköautoissakin.

        Mikä ongelma? Ei tässä nyt kuitenkaan mitään sukellusvenettä ohjausjärjestelmineen olla rakentamassa niistä kierrätysmetalleista.

        Vaikea sanoa "tunnenko" kun mulla on moninpelikavereita tällä hetkellä 458 jotka ovat kotoisin ihan ympäri maailmaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vaikea sanoa "tunnenko" kun mulla on moninpelikavereita tällä hetkellä 458 jotka ovat kotoisin ihan ympäri maailmaa.

        Sitä suuremmalla syyllä sun pitäisi sitten ymmärtää, ettei läheskään kaikki ajopelit ole erityisen lapsellisia ja että noiden rattien kuuluukin olla kevyehköjä kääntää. Ei se gamepadikaan yhtä paljon paina kuin joku sinko tai vaikkapa hevonen tms. Mitä siis kukakin pelaa. 🙄

        En mä oletakaan, että juuri kukaan tietäisi äitini kaltaista tapausta, mutta tarkoitus oli antaa perspektiiviä tuosta "ohjaustehostimesta" kun alkuun luulin keskustelevani jonkun täyden n00bien kanssa.
        Ja kyllä, leikkiä se Forzakin oli, mutta mitä sitten 🤷‍♂️

        Ei liian tosikko kannata olla, jää äkkiä ihan oikeakin elämä elämättä, jos liikaa takertuu lillukanvarsiin kuten jonkun palstalaisen peliohjaimen force feedbackiin tai muuhun yhtä järkevään päänvaivaan 🙄


      • hondakuski125 kirjoitti:

        Tuon amerikkalaisen klubin kausi on puolivälissä, ja onko mulla nyt joku reilut 40 pistettä sijalla 7/28 kun kärjessä olevalla (ukrainalaisella!) on kai joku reilut sata pistettä. Onkohan yksi jenkkikuski edelläni ja loput puolalaisia ja italialaisia 😂 Takana onkin sitten paljon tähtilippuja, jotka ovat kai olleet ihan ihmeessään kun joutuvat kääntämään rattia myös oikeaan 😅 Jos esim. Suomen 17km pätkillä mä olin mediumeilla ja vähän varovaisilla setupeilla alle minuutin perässä, niin noi amerikkalaiset monet ovat olleet yli 2,5 min kärkeä hitaampia 😯

        Mitäs muuta, brasilialaisen "Brazil hardcore" klubin kisasta tuli tosiaan kolmossija kun takavetoista, 480hp Aston Martinia vietiin 12 pätkää USAn sorateillä, avustimet off, hc damage on, ja lukittu ohjaamonäkymä kaikille. Puolivälissä yksi huolto ja that's it 😃 No okei, 9 kuskia tuohon osallistui, mutta kuitenkin.

        No espanjalaisten kanssa kaveerataan entiseen tapaan, promotaan toistemme cuppeja, ja voi luoja että ne vetää kovaa eritoten asfaltilla mikä munkin vahvuus usein on 🤯 Kiva sinänsä että on tiukkojakin mittapuita, ja sen pidempää litaniaa kirjoittamatta, niin ihan uusia niksejä olen tuon myötä myös oppinut, lähinnä jousitukseen ja iskareihin liittyen. Tullut kartingtaustan takia säädettyä autot usein kovin jäykiksi, jolloin ne välillä voi hiukan pompottaa väärissä paikoissa, niin huomattavasti löysemmät iskarien ulosjoustot ja jäykemmät kallistuksenvakaajat on kyllä parantaneet esim. vetopitoa. Aiemmin noi oli usein päinvastoin mulla, että jouset ja iskarit liki tappiin, mutta antiroll bar löysäksi.
        Aina oppii uutta 🤷‍♂️ Kuten Liljalaakson Timpan reinkarnaatio sanoo mäkkärin mainoksessa Näädän Makelle ja jollekin toiselle Penetratorsin tiimin äijälle tienvarressa 😂🤓

        Me Penetratorsin tiimissä, kartturini Uncle B. Royalin kanssa, ollaan tässä oltu mukana jos missä cupeissa, mutta en nyt tiedä onko tällä hetkellä mitään tiettyä missä ajettaisiin mestaruudesta tai "tärkeistä" pisteistä ihan tosissaan 🙄😃 Ruotsalainen 60-luvulla syntynyt tosielämän Fiestakuski on jälleen perustanut Rally2-cupin, Group A-cupin sekä etuvetoisten R2-autojen cupin, mutta ovelasti kytkenyt hardcore-damagen pois, eli pakko myöntää että se antaa hiukan tasoitusta muille. Monesti mua nopeammat kuskit ovat rikkoneet autojaan siihen tahtiin, että olen ollut lopulta yllättävänkin korkealla pisteissä toistuvilla vitossijoilla tms. mutta nyt tuntuu että yhä useampi pääsee maaliin asti. Noh, säännöt on samat kaikille.
        Toi amerikkalainen WRC-cup on varmaankin mielenkiintoisin tällä hetkellä, kun olen 9/12 kisan jälkeen pisteissä kuudentena yli 30 pelaajan joukosta, ja edelläni on vain yksi amerikkalainen eli klubin perustaja. Hänkin 5. sijalla pisteissä, ja nyt avoimessa Skotlannin rallissa olisi paras päästä maaliin asti, tai muuten tipahtaa taakseni. Itse olen jo räyhännyt teamimme Skoda Fabian halki kapeiden ja nopeiden sorateiden, joissa puut ja tukkipinot on ihan oikeasti lähellä. Kolmantena roikun tällä hetkellä, eikä nämä eurooppalaiset nopeat sorarallit ole olleet muutenkaan jenkkikuskien vahvuusaluetta. Vai onko mikään 😂


    • Anonyymi

      Onhan täällä, siis jos gameria etsi erotuksena playeriin. Kelpaa PC ja kelpaa myös konsolit, pelistä riippuen.

      • Anonyymi

        Riippumattoman rebookers


      • Anonyymi

        Suomessa Suomen kielellä jokainen pelaaja on vielä pelaaja, oli kyseessä sitten jääkiekko, jalkapallo, videopeli, yökerho, mikä vaan pelaaja, tai lehdistön kielellä peluri kun puhutaan sydäntensärkijöistä...

        Pelaaja tai peluri.


    • Anno 1800, ostin uuden koneen ja paremman näytön, jotta peliä olisi mielekäs pelata.
      Kallista tämä pelaaminen.

      • Anonyymi

        Wolvunmaarum
        Pyhimys


      • Anonyymi

        Peltiä


    • Olen entinen pelaaja. Nykyisin se harrastus jäänyt. Joskus satunnaisesti pelaan vielä PC:llä indie-pelejä.

    • Anonyymi

      Rande on pelimies, naisista en tiedä 😁, ai niin pirpanalla pelittää kanssa ja sitä kautta myös kumppanilla. Itse tulee syyllistyttyä vain pc pelailuun WoT, viitsi noita sen enempää...nuoriso takoo noita enemmänkin

      • Anonyymi

        Rane vetäisee ylämummoon niin että tissit heilahtaa,


      • Höpö höpö. Rande lopetti naisilla pelailun noin herran vuonna -98 tai jotain kun se lähinnä vitutti ja turhautti kaikkia kollektiivisesti. Sittemmin myös PuuCee-pelit ovat pitkälti jääneet. Ei kerkiä eikä jaksa investoida koko ajan kiimassa uuteen rautaan jotta saisi pelata edes toiseksi viimeisintä WhatEverTehoSyöppö 8:ia 🤣


      • Anonyymi
        randombypasser kirjoitti:

        Höpö höpö. Rande lopetti naisilla pelailun noin herran vuonna -98 tai jotain kun se lähinnä vitutti ja turhautti kaikkia kollektiivisesti. Sittemmin myös PuuCee-pelit ovat pitkälti jääneet. Ei kerkiä eikä jaksa investoida koko ajan kiimassa uuteen rautaan jotta saisi pelata edes toiseksi viimeisintä WhatEverTehoSyöppö 8:ia 🤣

        "Rande lopetti naisilla pelailun noin herran vuonna -98."

        Uskovaisen, jo ikääntyneen, kirjoittajan ponsi kirjoittaa koko aiheeseen on vain saada nimimerkkinsä aiheeseen ja näkyville. Vuodesta 1998 on pian 30 vuotta....


      • Anonyymi

        "nuoriso takoo noita enemmänkin"

        Nuoren sinkun puhetta...


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Rande lopetti naisilla pelailun noin herran vuonna -98."

        Uskovaisen, jo ikääntyneen, kirjoittajan ponsi kirjoittaa koko aiheeseen on vain saada nimimerkkinsä aiheeseen ja näkyville. Vuodesta 1998 on pian 30 vuotta....

        Olet keskimääräistä tyhmempi, joko luontaisesti tai tietoisesti, joista jälkimmäinen on se todennäköisempi, mutta myös huonompi vaihtoehto.


    • Anonyymi

      Pelaaminen ei kuulu einää aikuiselle miehelle. Aikuisen miehen pitää ottaa vastuu elämästään, töistään ja perheestään. Lasten hömpötykset kuuluvat nuoruuteen. Meidänkin työpaikalla on muutama tollainen kolmekymppinen ikämies jotka vielä pelaavat jotain lasten pelejä.. se kyllä näkyy niiden ulkoisessa olemuksessa, salilla ei varmaan ole koskaan käyty eikä pahemmin edes uskalleta ihmisten kanssa sosialisoida. Tokkopa ovat edes parisuhteessa saatika saaneet kokea naisen rakkautta.

      Urallaankaan tuskin etenevät mihinkään toisin kuin nuo ekstrovertit ja menestyvät urheilijamiehet jotka tietävät miten ihmisten kanssa sosialisoidaan ja ollaan.

      • Jos pelaamattomuus on aikuisuuden mittari, niin en aio koskaan kasvaa aikuiseksi. Pelit ovat paljon viihdyttävämpiä kuin suurin osa ihmisistä. Mutta koska aikaa on rajallisesti pitää löytää jonkinlainen tasapaino eri asioiden välille. Luultavasti pelaamaan pystyy sittenkin, kun ei kaikkeen muuhun enää pysty.


      • Anonyymi

        Pelaaminen aktiivista toimintaa, toisin kuin tv:n tai elokuvien passiivinen tuijottaminen..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelaaminen aktiivista toimintaa, toisin kuin tv:n tai elokuvien passiivinen tuijottaminen..

        Iloitsivat kunneitodo satasen
        Sähköaita
        Modeemista
        Terkkuja
        Kotiitoki


    • Joskus tuli pelattua paljonkin, mutta viimeisten 20 vuoden aikana jo varsin vähän. Viimeksi taputtelin CIV6:sta läpi jonkun kerran kun se pyörii kivasti myös duuniläppärillä, ei ole niin tylsää työkeikoilla hotellissa 😂

      • Hyvähyvä!

        Vieläkö siinä on vaihtoehtoina valloittaa koko maailma tai valloittaa Alpha Centauri?


      • scrg kirjoitti:

        Hyvähyvä!

        Vieläkö siinä on vaihtoehtoina valloittaa koko maailma tai valloittaa Alpha Centauri?

        Tais olla vain koko maailman valloittaminen, ensin ennalta määritetyille rajoille ja jos haluaa, voi jatkaa alistamalla kaiken mahdollisen valtaansa. Ihanaa 😁


      • Anonyymi
        scrg kirjoitti:

        Hyvähyvä!

        Vieläkö siinä on vaihtoehtoina valloittaa koko maailma tai valloittaa Alpha Centauri?

        Cambridge cameopoprona


      • Anonyymi
        randombypasser kirjoitti:

        Tais olla vain koko maailman valloittaminen, ensin ennalta määritetyille rajoille ja jos haluaa, voi jatkaa alistamalla kaiken mahdollisen valtaansa. Ihanaa 😁

        Enpäs haluanko sittenkin pilealtdelate senkin päiväs sanomalies


      • Anonyymi

        Cv 42 hublessiis vakio einiincitikkaa


      • Anonyymi
        randombypasser kirjoitti:

        Tais olla vain koko maailman valloittaminen, ensin ennalta määritetyille rajoille ja jos haluaa, voi jatkaa alistamalla kaiken mahdollisen valtaansa. Ihanaa 😁

        Tätä seuraavat kolme viestiä on bottikoneelta mitkä linkittyy nimimerkkiin scrg!


    • Anonyymi

      Voitin liput ensi kuun fan festiin. :) Varsovan matka edessä. Los Angelesin matkaa en voittanut, se olisi sisältänyt lennot ja hotellimajoituksen, Varsovaan nyt ainoastaan liput.

      Kaupungit missä Fan Festit järjestetään on:

      Los Angeles
      Varsova
      Meksiko City
      Sao Paulo
      Melbourne

      Kesäkuussa matka Varsovaan. :) Tulee joku kulkupassi ja paitaa yms.

    • Tykkään laajalti erilaisista lauta- ja korttipeleistä (ristiseiska number one!) sekä myös tietokone- ja playstation -peleistä (tosin pleikkaria ei mulla ole ollut enää teini-iän jälkeen, mutta mielessä olisi joskus hommata).

      Lisäksi tietovisasivustot, kuten Älypää ja Sporcle (englanninkielinen) ovat kovassa käytössä. Sporclessa vierailen päivittäin katsomassa, mitä uusia visoja on tullut.

    • Anonyymi

      Muutaman miljardin Euron arvoisessa sukellusveneessä käytetään xbox 360 -peliohjainta periskoopin ohjaimena, langallisena toki ja ilman bluetoothia. :D

      Ajassa 8:32 kapteeni esittelee: https://www.youtube.com/watch?v=0StWrXoN8nI

      Pelit ja peliohjaimet ovat olleet tätä päivää jo useita vuosia, get over it, boomers!

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ib:lemarii

        Mikä botti se tämä siansaksaa naputteleva on?


    • Anonyymi

      No niin, äsken tuli ohjeita postiin:

      KNOW BEFORE YOU GO

      It’s almost time to attend the Xbox FanFest in Warsaw. Please see below for all the details you need to know about the event.
      To enter the event, it will be necessary to show the above QR code along with identity document. To expedite the check-in process, please have these items in-hand and readily available. IMPORTANT: All attendees must be 18 years of age or older to attend this event. Passes are non-transferable and the name on your ID must match the name on your registration.
      Date and time:
      June 11, 2023, 4pm – 12am CEST
      Location:
      The Bottling House – Event Centre
      Plac Konesera 3
      03-736 Warszawa

      We urge you to bring only the most necessary items. Backpacks are not permitted - small hand bags are allowed. A thorough security check will be carried out before entering the event. Weapons of all kinds - even cosplay weapons - will be prohibited.

      You can also get there by public transport:
      Coaches:
      • 138, 170, 338
      o Stop – Markowska (right next to Centrum Praskie Koneser)
      Subway:
      • M2
      o Station - Dworzec Wileński (approx. 8 minutes from Centrum Praskie Koneser)
      Trams:
      • 3, 4, 6, 13, 20, 23, 25, 26, 28
      o Stop – Dworzec Wileński (approx. 8 minutes from Centrum Praskie Koneser)

      Lentämällä ja junalla paikalle.

    • Anonyymi

      Ei ole täällä pelajaa. En välitä mistään pelistä. Kertookohan se jotain luonteesta tai persoonallisuudesta, olisi mielenkiintoista tietää. Lasten jalkapallo- tai lätkäpelissä olen kuskina, juttelen mukavien muiden vanhempien kanssa, mutta en edes tarkkaan osaa pelien sääntöjä
      Lottoa pelasin mutta nyt en viitsinyt kirjautua ja lopetin. Joskus ostan jouluarvan.
      Korttipeliä lasten kassa - pakosta, vaikka yritän olla kiinnostunut. Häviän aina enkä teeskentele, en muista lyötyjä kortteja enkä osaa yhtään olla ovela.
      Muitankin pelejä lasten kanssa, siirtelen nappuloita, heitän noppaa, näppäilen, heitän hiekkapussia, pähkäilen aliasta, velvollisuudesta. Pidän joutavana koko pelimaailmaa. Onko jollakin analyysiä, mistä se ihmisessä kertoo.

      • Anonyymi

        Ihanman ammust jukusbust wanhuudeil
        Ehkäisee vanhan bläujääntymisen


    • Anonyymi

      Kun jotain musiikkejakin juu-tuupista katsoo Tonybet-mainos näkyy monesti, veikkaa ja arvaaq tonin ksanssa :DE

      • Anonyymi

        :iD


    • Anonyymi

      Hakkatattiis

    • Anonyymi

      Waewawnker

      • Anonyymi

        Pareppaakelmaast


    • Anonyymi

      Wellshell

    • Anonyymi

      Afrikan Tähteä 50 kierrosta tuli pelattua viikonloppuna.
      Siinä jännitystä. Raha liikkuu.

      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Näköjään verkkokaupastakin pian loppuu kun enää pari jäljellä, jenkkien kaupasta jo loppuunmyyty ohjain Suomesta näkyy löytyvän vielä.

        Avaruusooppera tulossa heti kohta syyskuussa. :)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näköjään verkkokaupastakin pian loppuu kun enää pari jäljellä, jenkkien kaupasta jo loppuunmyyty ohjain Suomesta näkyy löytyvän vielä.

        Avaruusooppera tulossa heti kohta syyskuussa. :)

        NASA-punk pelityyliltään toi tuleva peli.

        "Early on in this project when we were trying to establish the overall aesthetic of this game, we sort of coined the term 'NASA-Punk' to describe a sci-fi universe that’s a little more grounded and relatable," Starfield lead artist Istvan Pely told the Xbox Wire. "We wanted a very realistic take. You can draw a line from current-day space technology and extrapolate from there into the future so it’s believable and relatable."

        https://www.pcgamer.com/starfield-aims-for-a-nasa-punk-visual-style/

        Vasta syyskuussa! Olispa jo syyskuu.


    • Anonyymi

      On mulla multiplay ominaisuus, kaikki eri systeemit. Ihan kivaa. Pelaan POV porno pelejä VR modessa. Aika kivaa.

      • Anonyymi

        Joo, kaikki tietää että rjunkkarit rjunkkaa, kaikki tietää. Kiinalaisetkin tietää kun halvoissa VR-laitteissa on kiinalaisille takaportti. Onnea.


    • Anonyymi

      Miksi vaikeat videopelit ovat suosittuja?

      Pelien kehittäminen on suosittua opiskelijoiden parissa myös LAB-ammattikorkeakoulussa.
      Immersiivisen pelikokemuksen rakentaminen on kuitenkin paljon enemmän kuin grafiikkaa ja pelimekaanikoiden toteuttaminen ohjelmassa. Yksi näkökulma on pelin vaikeuden merkitys.

      Pelaajilla voi olla monia syitä pelien pelaamiseen. Näitä voivat olla esimerkiksi sosiaaliset syyt, osallistuminen suosittuun peliin, kilpailu ja usein myös itsensä haastaminen pelin avulla.

      Asiaa voi tarkastella myös psykologi Mihaly Csikszentmihalyin (1990) flow-käsitteen kautta. Flowta voidaan hyödyntää melkein missä tahansa toiminnassa; se kuvastaa suorituksen aikaista tilaa, jolloin keskittyminen on huipussaan. Flow-tila toteutuu, kun pelaajan taidot ja aktiviteetin haastavuus kohtaavat. Liian korkea taitovaatimus johtaa turhautumiseen ja vastaavasti matala johtaa tylsistymiseen. (Csikszentmihalyi 1990.)

      Miten äärimmäisen vaikeaksi suunniteltu peli voi saada pelaajan flow-tilaan? Taitava pelaaja pysyy paremmin flow-tilassa vaadittaessa korkeaa taitotasoa, kun taas noviisi turhautuu taitojen riittämättömyydestä. Dark Souls -sarjan pelit tarjoavat pelaajalle eri tapoja lähestyä ja selviytyä haasteista. (Zhang 2022; Cheng 2007: 31‒34.)
      https://blogit.lab.fi/labfocus/miksi-vaikeat-videopelit-ovat-suosittuja/

      Amk:t nyt on amk:oita ja mun mielestäni amiksia mut ja mut.

      • Anonyymi

        Vaikea videopelit eivät ole suosittuja.

        Suosituissa videopeleissä on muutama selkeä "sääntö". Se on immersiivisyys. Eli se että pelaajan käsien ja sormien liikkeet, sekä ajatukset, tuntuvat käyvän yksi yhteen pelimaailman tapahtumien kanssa.

        Immersio ei tarkoita realismia, vaan esimerkiksi täysin abstraktit pelit voivat olla immersiivisiä.

        Liian vaikea peli ei kiinnosta ketään. Tuon huomaa helposti kun vaikeiden pelien foorumeita käy lukemassa. Kaikki valittajat ajetaan pois, ja jäljelle on jäänyt pelkkä fanipoikien (ei fanien) joukko, joka puolustaa ja rakastaa pelinkehittäjiä.

        Liian vaikeat pelit voivat saada esimerkiksi Steamissa hyvät arvosanat, mutta Steamin arvostelujärjestelmässä on sellainen ongelma että siinä on vain "suosittelen" tai "en suosittele" vaihtoehdot. Jos peli on hyvä, paitsi että se on liian vaikea, silloin pelille annetaan kuitenkin se positiivinen arvosana, vaikka sitä ei pelattaisikaan. Tuon huomaa monissa SHMUP peleissä, joissa pelin läpipääsy on suurimmalle osalle pelaajista täysi mahdottomuus (ja tämän pystyy näkemään pelien saavutustilastoista helposti) Koska peli ei sinällään ole huono, niin se saa sen positiivisen arvosanan, vaikka sitä ei suurin osa pelin ostaneista edes pelaa.

        Sen sijaan, kun aletaan katsomaan immersiivisiä, suhteellisen helppoa, ajankäyttöpelejä, joissa esimerkiksi viljellään maata, eikä mitään vaaraa tai haastavuutta ole missään, silloin saavutustilastot alkavat osoittamaan että peliä pelataan ihan hulluja määriä, vaikka peli ei ole lainkaan vaikea. Juuri tämä selittää sen miksi mobiilipelit ovat kasvattaneet suosiotaan viimeisen viidentoista vuoden aikana valtavasti ja niissä liikkuu miljardien liikevaihdot vuosittain.


    • Anonyymi

      Oma suosikki on tetris vähän swimbaa ja hese mässyy

      • Anonyymi

        Tetris jostain 80-luvulta ryysyläisen kehittämä, hese on turkulainen!

        Kumpaakaan ei tueta.


    • Anonyymi

      Koko juhannus meni itkurunkatessa yksin kotona kilttimiesyksiössä ja pelaten Baldurs Gatea.

      Kiitos niin vitusti tästäkin, naiset.. ei teille kelpaa kiltti ja kunnollinen videopelaaja gamer vaan haluatte turpaan vetävän kännääjäjännämiehen.

      • Anonyymi

        Vieläkö se kiinalainen VR-laite toimii?


    • Pc:llä DDO:ta perheen kanssa. Johon kuuluu mina, lasten isä sekä meidän kolme isointa lasta

      • Siis kuuluu minä, lasten isä sekä meidän kolme isointa lasta.


      • Anonyymi
        valtakunta kirjoitti:

        Siis kuuluu minä, lasten isä sekä meidän kolme isointa lasta.

        Ehdinkin jo ajatella että joku Mina, lasten isä sekä kolme lasta, ja että missäs äiti. :D

        btw.
        Mitä perheellinen tekee SINKKUpalstalla?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ehdinkin jo ajatella että joku Mina, lasten isä sekä kolme lasta, ja että missäs äiti. :D

        btw.
        Mitä perheellinen tekee SINKKUpalstalla?

        Eikö se ole ihan outoa voi olla sinkkujen palstalla ystäviä sinkuista. Sillä siinä vuosia odotettu että lapset kasvaa isoksi. Jo 16v miehen kanssa odotettu, että on isompi joukko pelata ryhmässä on helpompi edetä. Tuli huomattua kun piti olla eilen tehtävä ja joku buki iski ettei tunnistanut tehtävääni ja jouduin suoriutumaan yksin kun olen vaan rogue ja arvaa kun tuli sormi kipeäksi näpytellen sormea ja pelasteassa laatikkoa? Että joku pistää ansan kopolteille. Siinä tuli räiskettyä kovin tuntematta empatiaa kimppuu ryntäileviä nahkaihoisia liskoja aseiden kera.


      • Anonyymi
        valtakunta kirjoitti:

        Eikö se ole ihan outoa voi olla sinkkujen palstalla ystäviä sinkuista. Sillä siinä vuosia odotettu että lapset kasvaa isoksi. Jo 16v miehen kanssa odotettu, että on isompi joukko pelata ryhmässä on helpompi edetä. Tuli huomattua kun piti olla eilen tehtävä ja joku buki iski ettei tunnistanut tehtävääni ja jouduin suoriutumaan yksin kun olen vaan rogue ja arvaa kun tuli sormi kipeäksi näpytellen sormea ja pelasteassa laatikkoa? Että joku pistää ansan kopolteille. Siinä tuli räiskettyä kovin tuntematta empatiaa kimppuu ryntäileviä nahkaihoisia liskoja aseiden kera.

        On se mielestäni outoa kommunikoida "ystävien" kanssa yleisesti kaikille ihmisille avoimella palstalla kun väitän että ystävillä on suoria yhteydenottokanavia, ellei sitten ole tarkoituksena häiriköidä 'aitojen sinkkujen' keskusteluita..

        Ja murresanat kiitos muualle jollei merkityksiä avaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        On se mielestäni outoa kommunikoida "ystävien" kanssa yleisesti kaikille ihmisille avoimella palstalla kun väitän että ystävillä on suoria yhteydenottokanavia, ellei sitten ole tarkoituksena häiriköidä 'aitojen sinkkujen' keskusteluita..

        Ja murresanat kiitos muualle jollei merkityksiä avaa.

        Ei minulle olen ollut jo palstoilla 20vuotta. Joten ystäviä siinä on tullut mukaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        On se mielestäni outoa kommunikoida "ystävien" kanssa yleisesti kaikille ihmisille avoimella palstalla kun väitän että ystävillä on suoria yhteydenottokanavia, ellei sitten ole tarkoituksena häiriköidä 'aitojen sinkkujen' keskusteluita..

        Ja murresanat kiitos muualle jollei merkityksiä avaa.

        Enkä ole ketään tavannut, jos ei sitä tällein erehdy jossain vaiheessa vanhemmiten.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Harmis pelaa Suomen kansalla. Niin pieni panos, ettei tunnu hänellä missään 🤣

      • Anonyymi

        Kyllä se on niin päin että me muut leikitään sen ryysytrollin kustannuksella.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tässä on uutisoituna sama:

        Some Danish Cops Are Getting Paid to Play Games Like CS:GO and Minecraft

        Denmark has a police unit called the Politiets Online Patrulje to monitor online spaces, including social media and popular video games like CS:GO and Minecraft.
        The unit plays video games with children and young people to prevent inappropriate behavior and crime, and also maintains a presence on social media platforms such as Twitch and TikTok.
        Law enforcement agencies around the world are increasingly exploring ways to engage with younger generations digitally, with initiatives such as 'Gaming with the Police' in the Netherlands.

        https://afkgaming.com/csgo/news/some-danish-cops-are-getting-paid-to-play-games-like-csgo-and-minecraft

        Suomeen sama, pian!


    • Borderlandssiä olen viimeksi pelannut, mutta nykykone on liian hidas siihen viimeisimpään.

      • Anonyymi

        Pyöriihän se Borderlands 3 vielä pleikka nelosella ja xbox onellakin!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Pyöriihän se Borderlands 3 vielä pleikka nelosella ja xbox onellakin!

        Tämä on PC:ssä ja se on aika vanha. Suurin ongelma on grafiikkakortti, joka on todella hidas ja peli pyörii siksi kahden ruudun sekuntinopeudella. Voi olla mahdollisuuksia parantaa tilannetta sekalaisilla asetuksilla, mutta en ole vaivautunut ja hankin jossain vaiheessa nopeamman koneen.


      • Anonyymi
        buddy-love kirjoitti:

        Tämä on PC:ssä ja se on aika vanha. Suurin ongelma on grafiikkakortti, joka on todella hidas ja peli pyörii siksi kahden ruudun sekuntinopeudella. Voi olla mahdollisuuksia parantaa tilannetta sekalaisilla asetuksilla, mutta en ole vaivautunut ja hankin jossain vaiheessa nopeamman koneen.

        Mutta noi edelliset pelikosolit eli ps4 ja x1 ovat museokoneita jo kun vuonna 2013 julkaistut...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta noi edelliset pelikosolit eli ps4 ja x1 ovat museokoneita jo kun vuonna 2013 julkaistut...

        Konsoli on konsoli ja pc on pc. Ne ovat ihan täysin eri versioita peleistä, jotka noilla pyörivät, vaikka usein lähestulkoon sama peli samalla sisällöllä onkin. Jos jokin pyörii vanhalla konsolilla, niin ei se automaattisesti tarkoita, että se pyörii kunnolla heikommalla pc:llä. Konsiloversioita ja pc verstioita pelistä on ihan turha verrata keskenään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mutta noi edelliset pelikosolit eli ps4 ja x1 ovat museokoneita jo kun vuonna 2013 julkaistut...

        Tämän PC:n prosessori on julkaistu 2010.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Konsoli on konsoli ja pc on pc. Ne ovat ihan täysin eri versioita peleistä, jotka noilla pyörivät, vaikka usein lähestulkoon sama peli samalla sisällöllä onkin. Jos jokin pyörii vanhalla konsolilla, niin ei se automaattisesti tarkoita, että se pyörii kunnolla heikommalla pc:llä. Konsiloversioita ja pc verstioita pelistä on ihan turha verrata keskenään.

        On kuin yö ja päivä kun vaikka Cyberpunk 2077-pelin vaihtaa vanhasta konsolisukupolvesta nykyiseen eli ps5:een ja Series X:ään...

        PC on toki ylivoimainen jos koneeseeen kaataa pari tuhatta euroa mutta kun katsot mitä rautaa vaikka series X:ssä on niin kaupasta ei samaan hintaan sitä kokonaisuutta saa..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On kuin yö ja päivä kun vaikka Cyberpunk 2077-pelin vaihtaa vanhasta konsolisukupolvesta nykyiseen eli ps5:een ja Series X:ään...

        PC on toki ylivoimainen jos koneeseeen kaataa pari tuhatta euroa mutta kun katsot mitä rautaa vaikka series X:ssä on niin kaupasta ei samaan hintaan sitä kokonaisuutta saa..

        Pari vuotta sitten joku on laskenut,

        In our Xbox Series X review, we praised Microsoft's new flagship games console for its power, neat design and long-term potential. And some six weeks later we’re still impressed by the $499 (£449 in the U.K.) machine, given it delivers 4K gaming at around a third of the price of an equivalent gaming PC.

        In fact, with 12 teraflops of graphics power and a fast 1TB PCIe 4.0 SSD, the Xbox Series X has a lot of next-generation tech for its palatable price tag.

        To get equivalent 4K performance from a gaming PC, you’ll need to spend some $1,500, though we appreciate that gives you a far larger library of games to choose from. But in comparison to what we believe to be the true price of the PS5, the Xbox Series X is the winner given it’s that bit cheaper with all its extras added into the mix.

        https://www.tomsguide.com/features/the-true-cost-of-xbox-series-x-what-you-need-to-know


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Tarvitsemme uuden GamerGaten puhdistamaan videopelit feminismin, diversiteetin ja inkluusion saastasta.

      • Anonyymi

        Nyt on kyllä pakko uteiliaisuudesta kysyä, että missä olet onnistunut noihin törmäämään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on kyllä pakko uteiliaisuudesta kysyä, että missä olet onnistunut noihin törmäämään?

        Siellä tarvitaan puhdistus Persuilun saatasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siellä tarvitaan puhdistus Persuilun saatasta.

        Menepä katsomaan vaikka gta vitosen moninpeliä ja yllätyt kun mutuilusi muuttuvat olemattomiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menepä katsomaan vaikka gta vitosen moninpeliä ja yllätyt kun mutuilusi muuttuvat olemattomiksi.

        GTA 5:den moninpelistä löytyy feminismiä? Millä tavalla?


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Löytyy. PC:llä tulee pelattua kaikenlaista aika laidasta laitaan fiiliksen mukaan.

    • Anonyymi

      Onhan meitä. Just tuossa ostin Steam koodin eksälleni lahjaksi. Täytyyhän miehen nyt jotain 40-vuotislahjakseen saada. 😁

    • Anonyymi

      Aika hyvä viihdepeli tuo jooh, seikkailukorttipeli, mitä todella paljon pelaan, etsin oikein youtubestakin jotain las vegas taustamusiikkeja kun pelaa, jos tulee hirveän nihkeä vääntö jossain kasinossa pelissä, niin taustamusiikiksi..

      https://www.governorofpoker.com/games/governor-of-poker-2/

    • Anonyymi

      Voi olla myös tyttö-pokeri-sankareita valloittamassa Texasin suurta osavaltiota pelaamalla pokeria jaq omistaa autojakin lopulta pelaamalla ja öljy-lähteen kun omistaa, saa ilmaiset polttoaineet autolle...

      Minä voitin jokilaivan kun pelasin sen omistajaa vastaan, joten omistan nyt sen koko joki liikenteen ja saan ottaa veroja ketkä siellä menee, omistan myös monia taloja monista kaupungeista Texasissa..

      Tuossa pelissä...

    • Anonyymi

      Pelistä Red Dead Redemptionista huhutaan tulevan päivitetty versio nyt lähiaikoina, ehkä jo elokuussa. https://www.eurogamer.net/red-dead-redemption-remaster-rumours-swirl

      En ymmärrä. Kyseisen päivityksen tekee sama pelistudio kuin gta trilogylla eli se surullisenkuuluisa kännykkäpelejä tekevä studio. :D

      Lisäksi koko pelihän on jo remasteroitu kun koko peli backward compatible xboxilla ja pyörii paranneltuna ja 4K:na xbox series konsoleilla. https://www.youtube.com/watch?v=TOep2VZilGs

      Asensin pelin päivällä levyiltä konsolin muistiin, Red Dead Redemption Game of the year edition, ja kupikin levy tarvitsi 8gb päivityksen eli 16gb oli päivitettävää.

      Red Dead Redemption 1 on siis oikeasti jatkotarina sille uudemmalle Red Dead Redemption 2-pelille. :D

      • Anonyymi

        Kyseinen peli RDR1 on julkaistu vuoden 2010 toukokuussa ja oli nostanut rockstar-studion ISOon luokkaan silloin, tulevaisuutensa näyttää harmaalta kun seuraava GTA venyy ja venyy.

        Tässä jonkun pelaajan joka pelaa joka alustalla (aidolla) eli pc, ps ja xbox, ja on saanut hateja kun testasi xboxilla viime elokuussa. :D https://www.youtube.com/watch?v=OAlfKc8mEIg

        Se Beecher's Hope RDR1:ssä on sama Beecher's Hope mihin RDR2 päättyy.

        Kännykkäpelistudio julkaisemassa parannetun version. :/ Silloin kun rdr julkaistiin, olin alaikäinen pelaamaan sitä peliä. :D


      • Anonyymi

        Äh, m-kirjain puuttui eli 'kumpikin.


    • Anonyymi

      Mutta niin elämä kokonaankin on vain peli, seikkailupeli.

      • Anonyymi

        Elämä on elämää ja elämään luo sisältöä ihminen itse sekä perhe ja kulttuuri, diktatuureissa elämä on suorastaan kamppailua tai jopa suorastaan vallankumouksen laatimista eli suoraa toimintaa kun diktaattorin pyramidihuijauksen kaataminen tarvitsee tarmoa.

        Go for it!


    • Anonyymi

      Gamescom ensi kuussa viikolla 34 23.-27.8. Kölnissä eli melko lähellä. Sinne!

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tästä lisätietoa https://www.gamescom.global/en

        Samalla matkalla voi käydä Leverkusenin pelissä kun Leverkusen on ihan vieressä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalla matkalla voi käydä Leverkusenin pelissä kun Leverkusen on ihan vieressä.

        Voihan hitsinpimpula, Leverkusen pelaa Mönchengladbachissa silloin 26.8. välimatkaa olisi 60 kilometriä...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samalla matkalla voi käydä Leverkusenin pelissä kun Leverkusen on ihan vieressä.

        Kölnillä on kotipeli lauantaina 26. elokuuta Volkswagenia/Wolfsburgia vastaan!!!


      • Anonyymi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niko Bellicin ääninäyttelijä on Michael Hollick ja sama näyttelijä on näytellyt TV-sarjoissa "Kova Laki" ja "Sinkkuelämää". :D

        https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Hollick

        Täytyy mehustella tätä jos GTA 4 remasteroidaan kun tarinakin on paras koko GTA-sarjasta ja se Liberty City 4K:na!

        Liberty Cityn ja New Yorkin vertailua videolla, pelikuva on yli 10 vuoden takaa edellistä konsolisukupolvea edeltävältä konsolisukupolvelta: https://www.youtube.com/watch?v=YbYGvrEZ7w4

        GTA 5 on jo 10 vuotias sekin, melkoinen reliikki...


    • Anonyymi

      joku CSI- Crime Scene Investigation pelikin missä huiskitaan pölyhuisulla sormenjälkiäkin ja tutkitaasn oli hassukin

    • Anonyymi

      Interstate '82 autoampumapeli...

    • Anonyymi

      oikeasti mitä ehdotin tytöillekin joku governor of poker 2... voi lähteä seikkailemaaqn ja ottaa tyttöhahmon pelaamaan

    • Anonyymi

      Mulla on vain PC, mutta kaikki vapaa-aika menee sillä pelatessa...
      Kuka tarvii "oikeaa elämää", kun voi olla kuka vain koska vain. Tehdä mitä haluaa kun haluaa...
      Oikea elämä on tylsää ja turhauttavaa.
      Fantasia-elämä on paljon parempaa.
      Antaa tulla kaikki haukut ja pilkat, ei tunnu missään enää 😁

      • Anonyymi

        "Vain PC" :D
        PC:n kun pitää ajan tasalla, uusien sitä vaikka lankusta lähtien niin saa uusimmatkin pelit pyörimään karkkina (jos niin haluaa), meille joita ei kiinnosta PC:iden muokkaaminen pelikoneeksi, on konsolit.

        Mielestäni pelit ovat rikkaampia kuin elokuvat kun puhutaan jonkun saman tarinan kerronnasta, pelatessa tarinaa elää "itse", sen sijaan että löhöää vain ja puputtaa sipsuja/poppareita/hodareita ja lihoo, pelatessa molemmat kädet on sidottu ohjaimiin ja ainoat tauot voi olla pelin lyhyet välivideot.

        Luulen, että pelien pelaaminen on terveellisempää kuin elokuvien katsominen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Vain PC" :D
        PC:n kun pitää ajan tasalla, uusien sitä vaikka lankusta lähtien niin saa uusimmatkin pelit pyörimään karkkina (jos niin haluaa), meille joita ei kiinnosta PC:iden muokkaaminen pelikoneeksi, on konsolit.

        Mielestäni pelit ovat rikkaampia kuin elokuvat kun puhutaan jonkun saman tarinan kerronnasta, pelatessa tarinaa elää "itse", sen sijaan että löhöää vain ja puputtaa sipsuja/poppareita/hodareita ja lihoo, pelatessa molemmat kädet on sidottu ohjaimiin ja ainoat tauot voi olla pelin lyhyet välivideot.

        Luulen, että pelien pelaaminen on terveellisempää kuin elokuvien katsominen...

        PC:n kanssa raha ratkaisee... En oo miljonääri.
        Mutta pelit joita eniten pelaan toimii moitteetta, että en valita, heh

        Totta tuon syömisen kanssa.
        Pelatessa syö vaan sen minkä elääkseen tarvii.
        Kun pc oli paskana, 3kk lihoin 10kg...
        Töllää telkkaa eikä muuta tekemistä kun syödä. Ei hyvä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Silloin kun sinä kilttimieheilit neljän seinän sisällä pelaten tietokonepelejä, kävin salilla ja koin elämää naisten kanssa. Nussin ja sain pillua. Ei jäänyt teinirakkaus eikä nuoruuden nussinnat kokemata. Join viinaa ja biletin. Pelastin usean naisen tylsältä seksiltä kuivahkojen insinöörinyhverömiestensä kanssa. Pilluun paneminen on tärkeämpää kuin videopelit.

      We are not the same.

    • Anonyymi

      joskus kävin kännipäissänin tyttöjen kanssa punttisalilla... liian suuret painot tankoon... hah noniin pyöritin sitä pois, ajattelin että jaksan helposti, tytöt vieressä voimistelemassa, olisin kai voinut pyytää heiltä jotain apua mutta niin katsoivat pärjää kyllä

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvä ketju tuolla muualla että minkä ikäisiä pelaajia löytyy:

      -70, been gaming since the 1970's. "You don't stop playing when you get old, you get old when you stop playing."

      -80. Started writing games in 1977. I no longer create games, but play something most days.

      -53, will game till I'm dead

      -51 here. Started back with pong/handball on the Magnavox Odyssey, migrated to an Atari 2600 console and a 800XL PC. First console I purchased new was a SNES. Went totally PC then bought a Dreamcast. Once that was dead, I bought the OG Xbox and have owned every model since.

      -47 here and played asteroids on the Atari when I was 5 or so.

      -49 here. Been playing since the Atari 2600.

      https://www.reddit.com/r/XboxSeriesX/comments/14s6dnv/how_old_are_the_gamers_here_in_the_xbox_community/

      Ja tällä palstalla on selkeästi samanikäisiä kuin noi mutta eivät tiedä pelaamisesta mitään ja käyttävät aikansa trollaamiseen ja pahan olonsa levittämiseen palstalle. :D


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      disse on pissi, kissan pisi?=

    • Anonyymi

      pissi-disse ei kai ota loukkaantumisena jotain, kun asiksa rtsnkkss joysin juttuja jne, ei loukkaannuttavaksi tarkoitettuja...

      Pissi-Dise.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tähän vielä näitää viime kuun show casessa julkaistut pelit:

      -Fable
      -South of Midnight
      -Star Wars Outlaws
      -33 Immortals
      -Payday 3
      -Persona 3 Reload
      -Avowed
      -Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island
      -Senua's Saga: Hellblade II
      -Like A Dragon 8: Infinite Wealth
      -Kunitsu-Gami: Path of the Goddess
      -Persona 5 Tactica
      -Starfield
      -Cyberpunk-2077: Phantom Liberty
      -Metaphor: ReFantazio
      -Clockwork Revolution
      -Forza Motorsport
      -Microsoft Flight Simulator 2024

      https://www.gamespot.com/gallery/xbox-games-showcase-and-starfield-direct-the-biggest-announcements/2900-4772/

      Nannaa: Forza, Starfield, Avowed, Clockwork Revolution, Star Wars, Flight Simulator, Cyberpunk Phantom Liberty...

    • Anonyymi

      Microsoft on aikojen alusta panostanut noiden lentosimulaattoreiden tekemiseen.

      Minäkin kokeilin joskus "pienenä" sellaista, oli hauska lentää pienellä lentokoneella World Trade Centerin tornien välistä.

    • Anonyymi

      Silloin kun minä olin nuori, pelejä vielä waretettiin ja torrentoitiin. Nykynuoriso ei osaa edes pelejään piratisoida vaan antavat rahansa vapaaehtoisesti sieluttomille gigakorporaatioille. Vain warettamalla työtön kiltti mies pääsee videopelaamisen syntiin käsiksi.

      • Anonyymi

        Taitaa kopiosuojaukset olla sellaisia että ainakin moninpeleistä tulee ikibännit.


    • Pc:pelaaja

    • Anonyymi

      Oikeudenkäynnistä lisää, FTC:ltä evättiin jyrkin sanamuodoin lupa jatkokäsittelyyn.

      Tuomarin sanoja FTC:n Lina Khan:lle:
      "You seem to be losing quite a bit, and I don't say that to be disrespectful, but these are, after all, taxpayer funds," Kiley said during the hearing. "You are now 0-4 in merger trials. The average win rate for the FTC in the modern antitrust era is around 75 percent. So I have to ask, why are you losing so much?

      You seem to be losing quite a bit, and I don't say that to be disrespectful, but these are, after all, taxpayer funds."
      https://www.ign.com/articles/ftc-boss-accused-of-wasting-taxpayer-money-with-xbox-verdict-appeal

      Ja käsittelyn jatkamisen epääminen:
      "Judge Corley denies FTC's motion to stay."
      https://twitter.com/MActon93/status/1679644357354487810


      Turkin kilpailuviranomainen antoi eilen hyväksyntänsä kaupalle
      "The regulatory authority of Türkiye has unconditionally approved the Xbox and Activision Blizzard merger." https://twitter.com/klobrille/status/1679560247331921921

      Nämä tiedot ovat tältä yöltä eli tuoreimmat käänteet.

      Nyt Iso-Britannia taitaa olla ainoa maa minkä kilpailuviranomainen ei ole hyväksynyt kauppaa, vielä. Jos Britannia ei hyväksy kauppaa niin brittikuluttajat jäävät ilman kyseisten pelitalojen pelejä...

      Hesarissa tiistaina 12. heinäkuuta:

      "FTC voi valittaa päätöksestä tai jatkaa asiansa käsittelyä, vaikka tuomarin päätös heikensi FTC:n haaston oikeudellista perustaa huomattavasti. FTC:n tiedottaja sanoi, että virasto oli pettynyt Corleyn päätökseen ja ilmoittaa seuraavista vaiheistaan lähipäivinä."
      https://www.hs.fi/talous/art-2000009713288.html

      Ja nyt tänä yönä tuomari epäsi FTC:n.

    • Anonyymi

      Pitkän linjan pelimies päättää 20 vuotta kestäneen työsuhteensa, gamertag Major Nelson moninpeleissä.

      I want you to all know that every moment I was able to interact with you the community - here on Twitter, Instagram, Twitch, Mixer or at the many events I attended around the world, I cherished every single moment. Every hand shake, every time I got stopped on the streets around a convention (happened a lot), every discussion we had about games and every photo we took together.
      The real magic in gaming is the community who makes, plays, enjoys and celebrates video games TOGETHER.

      Xbox, PlayStation, Nintendo, PC, Mobile - I don't care where or how you play - we are ALL one community.

      https://twitter.com/majornelson/status/1679938571032227840

      Larry Hryb, AKA Major Nelson, is the Director of Xbox Programming.
      After 20 years, Larry is stepping down.
      His first order of business is to spend time with his family.
      https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/larry-hyrb-major-nelson-stepping-down-after-20-years-with-xbox

    • Anonyymi

      No niin, lokakuussa julkaistaan uusi osa Assassin's Creed -sarjaan ja myytäväksi tulee myös paita mikä antaa kroppaan iskuja kaikista pelissä tapahtuvista kolhuista, putoamisista, hyttysen pistoista ym. :D

      There's an "haptic gaming suit" on the way.
      Finally, you too can feel "sensations".

      While wearing one, players can experience "multiple different sensations" that reflect those of Assasson's Creed Mirage's protagonist Basim.

      Owo says these "sensations" will include the likes of "impacts and parkour", with the standard version of the haptic suit able to mimic 30 different sensations, including "axe", "insect bites", "severe abdominal wound", and "ball".

      https://www.eurogamer.net/theres-an-official-assassins-creed-mirage-haptic-gaming-suit-on-the-way

      Joku vartija lyö kirveellä ja paita potkaisee pelaajaa samalla hetkellä. :D

      • Anonyymi

        Suomimediassakin tänään:

        Haluatko tuntea vakavan alavatsavamman pelatessasi?

        Järjestelmä sisältää ihonmyötäisen lyhythihaisen paidan, Owo-päätelaitteen sekä joukon geelipintaisia tyynyjä, jotka välittävät tuntemukset pelaajan iholle. Owon mukaan järjestelmä pystyy mallintamaan 30 erilaista tuntemusta, kuten kirveeniskun, tikarinpiston, törmäyksen tai vaikkapa vakavan alavatsavamman.

        https://pelaaja.fi/uutiset/haluatko-tuntea-vakavan-alavatsavamman-pelatessasi-assassins-creed-mirage-saa-haptisella

        Pahoinpitelevä paita! :D


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Gamescom kolmen viikon päästä elokuun viimeisenä viikonloppuna.
      https://www.gamescom-cologne.com/

      Taas olis mahdollisuus voittaa liput paikan päälle

      One Hundred and Twenty-Five (125) Xbox FanFest After Hours Booth Event Grand Prizes. Each winner will
      receive 2 free tickets to the After-Hours Booth Event on August 23, 2023, from 20:00 – 23:00 CEST in Cologne, Germany. Note: Prize includes event ticket only. All other travel costs including but not limited
      to airfare, hotel, and transportation are the sole responsibility of the winner.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4274
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1799
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe