Pride Helsinki. Hallitseeko valtaeliitti myös suomi24:ää?

Anonyymi-ap

Vai minkä takia aloitukset poistetaan?

Mutta siis arvostaisin suuresti jos penniäkään verorahoja ei pistettäisi enää tuohon m.t-ongelmien koko kirjosta koostuvaan paraatiin eli prideen jotka kannattavat alaikäisten korjausleikkauksia ja aivopesua suomen kouluissa sateenkaarimyönteisiksi.

Näyttää vahvasti siltä, että syntyvyys halutaan ajaa alas tällä rummutuksella.

69

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hieno provo, klap klap taputtaa seisten.

      • Anonyymi

        Entä kepulaiset ja Kokoomus?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Entä kepulaiset ja Kokoomus?

        Ei kiinnosta poliittiset puolueet eikä liioin politiikka.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­­­N­­­y­­m­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17876151p

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Mikään muu tarkoitus tällä rummutuksella ei voi enää olla kuin se, että syntyvyys halutaan ajaa alas.

      • Onko messissä myös komppikitara, ettei vain rummut?


      • Anonyymi
        Huitale kirjoitti:

        Onko messissä myös komppikitara, ettei vain rummut?

        Sama ätmi komppasi itseään.


    • Poistettaisiinko ihan sen takia jos aloitukset ovat vainoharhaisia ja paikkansapitämättömiä.

      • Anonyymi

        Ja mikähän aloituksessa ei pitänyt paikkaansa?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja mikähän aloituksessa ei pitänyt paikkaansa?

        Mistähän aloittaja tietää paraatiin osallistuvien mt ongelmien kirjon?
        Minkähän verran verorahoja tuohon laitetaan?
        Kuka ajaa syntyvyyttä alas ja miten?
        Missä harrastetaan aivopesua?
        Mikä on se valtaeliitti johon aloittaja viittaa?


    • Anonyymi

      Todennäköisesti sateenkaariväki kohdistaa kovaa painetta päättäjiin joten päättäjät murtuvat paineen alla.

      Tai sitten tavoitteena on oikeasti väestön vähennys kun jo äitiyspakkauksiin ujutetaan vauvan vaate jossa on nämä sateenkaarivärit.

      https://www.youtube.com/watch?v=481Q7FMsJp0

      • Äitiyspakkauksissa on kortsujakin paketti, että vink vink. Käyttäkääpä näitä..


      • Anonyymi

        Ei kannata puhua muulla nimityksellä kuin pride
        muut on varastettu Raamatusta.


      • Anonyymi

        On se kovaa touhua tama vapautta markkinoiva prideily.


    • Anonyymi

      Saataran syntyvyys taas. Ei kiinnosta hevonpaskan vertaa.

      Ikuinen sinkkupalstan ja sinkkujen kitinän aihe.
      Miksi?

      Vai onko täällä sinkkuja ollenkaan, vain pelkkiä hulluja?

      -keinovaginamies-

      • Anonyymi

        Matala syntyvyys on koodisana sille, että haluaa seksiä.


    • Anonyymi

      Suomessa ihmetellään miksi lapsia ei synny,mutta asia on hyvin tiedossa,Suomi ei halua satsata lapsilisiä suurentamalla tulevaisuuteemme.Media painaa homoutta etusijalle,LOL miksi lapsia ei synny LOL?Maahanmuutto on olevinaan ratkaisu syntyvyyden korvaamiseksi,mutta kaikki tietää
      että kysymyksessä on valkoinen valhe.

      • Meidän täytyy yhdessä ratkoo ongelmaa, niin että lapsia syntyy. Eikä vaan homostella.


    • Anonyymi

      Olen avoin salaliittoteorioille. Pride-vouhotus voi ihan hyvin olla osa eliitin ajamaa psykologista sodankäyntiä jossa transgendereitä hypetetään ensin. Tämän jälkeen massamedia alkaa hypettämään sukupuolettomuutta ja transhumanismia. Transhumanismin lopullinen tavoite on antihumanismi. Sitä ihmettelen että mistäs tämä pride on niin yhtäkkiä pölähtänyt ilmoille kuin tyhjästä? Aina kun näin käy niin mietin josko kokokuvassa onkin jotain mätää. Onko pride-ihmisten ihmisoikeudet mukamas yhtäkkiä poljettu niin alas että sitä pitää ihan uutena maailmanuskontona alkaa syöttämään massoille? En usko. Tekosyy se on jos joku tuohon selitykseen ripustautuu. - sivusta.

    • Anonyymi

      Huilate

    • Anonyymi

      Haavistolaisuus on ottanut otteen tulevaisuudestamme ja siihen lapsien syntyvyyden lisääminen ei kuulu muuta kuin
      tyhmien hämäykseksi.Haavistolaisuus ei suostu
      äänestystuloksen mukaan korjaamaan vaaliohjelmaa,koska tärkeämpää on hyväksyä
      vanhusten eutanasia.

    • Anonyymi

      Monta kertaa olen miettinyt mikä on ihmisen
      syvin olemus,kun hän ajaa huumeita vapaaksi kaikkien käyttöön,mutta olen tullut siihen johtopäätökseen,että ei se sen kummempi ole
      kuin marssittaa lapsia pridemarssilla,jonka
      seuraukset kaikki hyvin tietää,eikä sitä pysty
      valkoinen valhe selittämään,kuka tarvitsee
      mielenterveyshoitoja ja miksi?

    • Alan olla vakavasti huolissani Harmiksen mielenterveydestä. Jutut menevät vain yhä sekopäisemmiksi. Ja tämä tulee siis mielipuolen suusta.

    • Anonyymi

      Aika ikävää synnyttää lapsia tähän maahan kun lapsiin kohdistuu sellaista vaikuttamista jo kouluissa.

      Lapsista pyritään tekemään homoja tai transuja.

      • Ketkä sitten tekee ne lapset, jotka on niin höynäytettäviä etteivät itse sisäsyntyisesti tiedä omaa seksuaalista suuntautumistaan tai sukupuoltaan, vaan menevät puhumalla höplään?

        Tehkää vahvempia ihmisiä, joita ei puhuen aivopestä muuksi mitä ovat syntyjään.


    • Anonyymi

      Homous on yhteiskunnan rappion mittari, se on järkyttävin synti.

    • Anonyymi

      Homouden synti ei ole koskaan fiksua, vaan törkeää rikosta ihmisyyttä vastaan sekä myös toisten viettelemistä syntiin ja helvettiin vievälle tielle. Homouden pimeä puoli on hyvin salattu median toimesta. Homouden tuoma lasku kansantaloudelle on järkyttävän suuri.

    • Anonyymi

      "Onko pride-ihmisten ihmisoikeudet mukamas yhtäkkiä poljettu niin alas että sitä pitää ihan uutena maailmanuskontona alkaa syöttämään massoille?"

      Ei ole poljettu ei, eikä tällä ole enää tarkoitus puolustaa pride-ihmisten ihmisoikeuksia vaan pskoa kansantalous ja se onnistuu kun lapsille syötetään kouluissa sateenkaarijuttuja. Lapsista tulee suurella todennäköisyydellä homoja, eivätkä he tule lisääntymään.

      Syntyvyys on jo nyt pohjamudissa ja tämän agendan takia syntyvyys tulee menemään vielä alemmas. Eläkeikä tulee nousemaan kun tulevaisuudessa ei ole enää eläkkeenmaksajia. Tyhjästä on paha nyhjästä.

    • Anonyymi

      Aikuisilla ihmisillä on vapaus valita se, mihin ideologiaan haluaa uskoa, mutta lapsille pakkosyötetään ideologioita ja poliittisia aatteita, joiden syvempi tarkastelu osoittaa niiden olevan vahingollisia lapsen kehitykselle.

      Tämä on syvässä ristiriidassa monien vanhempien konservatiivisten ja perinteisten vakaumusten kanssa, eikä varhaisessa kehitysvaiheessa oleva lapsi tai nuori mitenkään pysty olemaan riittävän arvostelukykyinen siitä, kuinka vakava asia sukupuolen vaihdos leikkaamalla todellisuudessa on.

      Monet ovat myöhemmin ajautuneet tekemään itsemurhan, josta saamme kiittää häikäilemätöntä lääketieteen alalla käytävää bisnestä ja “sukupuolenkorjauksia” suorittavia kirurgeja. Kyse on tällaisten ihmisten ahneudesta vaurastua vähät välittämättä siitä, että nuoret ihmiset tuhoavat tämän takia elämänsä lopullisesti. Sukupuolidysforian esiintyminen onkin viime vuosina lisääntynyt huomattavasti.

      Gender-ideologian pakkosyöttö lapsille on lapsen hyväksikäyttöä, koska lapsi on herkkä omaksumaan tällaisia outoja käsityksiä, kun niitä toistetaan jatkuvasti. On suoranaista valehtelua väittää että mies voi synnyttää, koska synnyttämiseen tarvitaan kuitenkin naisen synnyttimet.

      Käsite sukupuolten moninaisuudesta paljastuu valheelliseksi käsitykseksi ihmisyydestä. Lapsen käsitystä omasta kehostaan pyritään hämmentämään tahallaan ja sukupuolta koskevasta oikeasta tiedosta pyritään vaikenemaan. Sen sijaan siitä jopa syytetään, jos asiasta halutaan nostaa keskustelua.

      Perinteinen miehen ja naisen välinen seksuaalisuus pyritään alistamaan näiden erilaisten niin sanottujen “sukupuolien” ihmisoikeuksien nimissä ikäänkuin tavallinen heteroseksuaalisuus olisi jotenkin hävettävä asia.

      Sateenkaariliput hulmuten marssitaan milloin missäkin kirkkojen pihoilla ja toreilla esittäen pienten lasten nähden toinen toistaan perversimpiä esiintuloja, jonkalaisista tavalliset heteroseksuaalit saisivat syytteen sukupuolisiveellisyyden loukkauksesta. Vähemmälläkin huomataan, että tällainen erilaisuuden ylikorostaminen ei ole normaalia, vaan taustalla on asioita, joilla halutaan ohjata yleistä mielipidettä ja hyväksyntää näihin ennen niin kovin paheksuttuihin asioihin.

      Pelkän hyväksynnän hakemiseen ei edes ole aikomus jäädä, vaan esiin on jo tullut tapauksia, joissa vanhemmilta on otettu lapsi huostaan, koska vanhemmat eivät ole halunneet hyväksyä perinteisestä seksuaalisuudesta poikkeavia suuntauksia eivätkä opetushallituksen tuputtamaa sateenkaari-ideologiaa. Tätä yritetään selitellä lapsen oikeuksilla.

      • Sellasta se on uskontojen ja raamattujen kanssakin, pikkulapsena jo syötetään pajunköyttä jostain jumalista mitä kukaan ei ole edes nähnyt ja ei ole kirjoitettuja tarinoitakaan ollut todeksi todistamassa.

        Sisäsyntyiset jutut poikkeaa jonkinverran fanaattisesta uskomisesta höpöhöpöön.


      • Huitale kirjoitti:

        Sellasta se on uskontojen ja raamattujen kanssakin, pikkulapsena jo syötetään pajunköyttä jostain jumalista mitä kukaan ei ole edes nähnyt ja ei ole kirjoitettuja tarinoitakaan ollut todeksi todistamassa.

        Sisäsyntyiset jutut poikkeaa jonkinverran fanaattisesta uskomisesta höpöhöpöön.

        Kaikesta saa tehtyä uskonnon, kun on tarpeeksi pöljiä ihmisiä joita jekuttaa. Ja nehän palvoo, lahjakkaita paskanpuhujia.


    • Anonyymi

      Tämän kaiken takana on “Kolmensadan komitea” (“Committee of 300”), jonka tavoitteena on ollut jo kauan yhden ja ainoan maailmanhallituksen, “Uuden Maailmanjärjestyksen” luominen.

      Monien muiden parhaillaan tapahtuvien asioiden ohella tätä tavoitetta kohti mennään myös siten, että perinteisistä avioliitoista tehdään laittomia. Lapset otetaan pois vanhemmilta varhaisessa iässä. Vapaasta seksistä tehdään pakollista ja kaikkia perinteisiä ja konservatiivisia arvoja vastaan hyökätään ja ne tullaan tuhoamaan.

    • Mutta miten sä perustelet, että meidän rakas botti on sellaisen mielipiteen omistanu. Vaikka se onkin tekoälyä, eli oppii koko ajan lisää, nii n tuskin se tätä pride juttua on sisäistäny tai ainakaan hyväksynyt.

    • Anonyymi

      No elämme vihervasemmiston uusvallankumouksen aikaa. Vastaavaa anarkiaa ja yhteiskuntavastaisuutta elettiin 1960 luvulla. Muoti ilmiöt tulee ja menee ja tuokin sairas touhu on asia jolle nauretaan 20v päästä.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hyvä Keke!


      • Anonyymi

        Keke on kingi!


      • Kristityt ei tarvi lippua, heillä on jo valtauskonto tässä maassa ja kirkkonsa, muut kinkerit puolellaan. Ja kyllä heissäkin on ttä parjattua vähemmistö, jota Keijo haukkuu. Kristityissä.

        Uskovissa ihmisissä on kaikkea tuota, jota Keijo puoltaa uskon varjolla, mutta sortaa sateenkaarilipun varjolla. Tavan nuija, kun ei ymmärrä.


      • Huitale kirjoitti:

        Kristityt ei tarvi lippua, heillä on jo valtauskonto tässä maassa ja kirkkonsa, muut kinkerit puolellaan. Ja kyllä heissäkin on ttä parjattua vähemmistö, jota Keijo haukkuu. Kristityissä.

        Uskovissa ihmisissä on kaikkea tuota, jota Keijo puoltaa uskon varjolla, mutta sortaa sateenkaarilipun varjolla. Tavan nuija, kun ei ymmärrä.

        Jopa niitä hörökorvia, länkisääriä, pedofiileja ja eläimiinsekaantujia mahtuu kaikkiin uskontokuntiin homojen, tranihmisten ja heteroiden lisäksi. Aamen. Sekö tekee hyvän ihmisen, kun voi jakaa huonot ihmiset sateenkaarilipun alle, muttei kristinuskon?


      • Huitale kirjoitti:

        Jopa niitä hörökorvia, länkisääriä, pedofiileja ja eläimiinsekaantujia mahtuu kaikkiin uskontokuntiin homojen, tranihmisten ja heteroiden lisäksi. Aamen. Sekö tekee hyvän ihmisen, kun voi jakaa huonot ihmiset sateenkaarilipun alle, muttei kristinuskon?

        Siellä on politiikassa, persuissakin näitä vähemmistön jäseniä. Melkoista ymmärtämättömyyttä haukkua omiaan yhden asian varjolla edes ymmärtämättä mitä puhuu.


      • Huitale kirjoitti:

        Siellä on politiikassa, persuissakin näitä vähemmistön jäseniä. Melkoista ymmärtämättömyyttä haukkua omiaan yhden asian varjolla edes ymmärtämättä mitä puhuu.

        Vähemmistö ihmisiä ei pysty erottelemaan kaikesta muusta toiminnasta vain yhden lipun alle kuuluviksi, kuten moni mm. poliitikko yrittää tehdä. Sillä kaikkea on kaikkialla, myös erilaisia seksuaalisuuksia, hörökorvia, länkisääriä ja Keijoja.

        Mission impossible.


      • Huitale kirjoitti:

        Vähemmistö ihmisiä ei pysty erottelemaan kaikesta muusta toiminnasta vain yhden lipun alle kuuluviksi, kuten moni mm. poliitikko yrittää tehdä. Sillä kaikkea on kaikkialla, myös erilaisia seksuaalisuuksia, hörökorvia, länkisääriä ja Keijoja.

        Mission impossible.

        Ja esim. minä en omista mitään sateenkaaren väristä, enkä ole ikinä osallistunut prideen, en yhteenkään vähemmistöjen tapahtumaan. En ole verkostoitunut vähemmistöön, en vihreisiin, en vasemmistoon ja silti kuulun vähemmistöön itsekin. Mites nyt näin?

        Ei vähemmistöön kuuluminen edellytä mitään toimintaa ja ideologian liputusta tms. Riittää, että on vaan. Ja elää.


      • Anonyymi

        Mitä laukoi liian suoraan, totuuttako vai paskaako? Mitä jos olisit syntynyt lahkolaiseen uskoon ja yhtäkkiä lapsesi ei olisikaan sitä samaa? Hylkäisit se lapsesi siksi ettei omaan aivotajuntaasi mahdu. Nyyh. Minä en hylännyt. En ,vaikka mihin riitteihin olin aivopesty. Päinvastoin. Huomasin miten vieteltävissä ollaan suuntaan ja toiseen vailla omaa sydämmen ääntä.💩
        .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä laukoi liian suoraan, totuuttako vai paskaako? Mitä jos olisit syntynyt lahkolaiseen uskoon ja yhtäkkiä lapsesi ei olisikaan sitä samaa? Hylkäisit se lapsesi siksi ettei omaan aivotajuntaasi mahdu. Nyyh. Minä en hylännyt. En ,vaikka mihin riitteihin olin aivopesty. Päinvastoin. Huomasin miten vieteltävissä ollaan suuntaan ja toiseen vailla omaa sydämmen ääntä.💩
        .

        Se on näin että tänne elämään on tultu oppimaan. Tapaat juuri sellaisen ,mitä et todellakaan ole itsellesi kuvitellut. Rakastut tietty. Ja saat ne kaikki haasteet mitä vihasit. 😆


      • Anonyymi

        Juupajuu rakkaani. Näin minäkin ajattelin. Mitä sitten kun lapsesi kertookin oleansa jotain muuta. Hylkäätkö hänet itsekkyydessäsi ,vai yritätkö edes ymmärtää? Nuo elämän oppikoulut lyö juuri niihin heikkoihin kohtiin jotk luulit hallitsevasi. Et vattu hallitse täällä yhyään mitään... 💩


    • Anonyymi

      Hyönteisiä

    • Anonyymi

      Et sitten näköjään ole tietoinen kuinka useissa sateenkaariperheissä on lapsia. Esim. lesbopareilla on keskimäärin enemmän lapsia kuin heteropareilla.

      • Anonyymi

        Joo, ja 2/3 sateenkaariperheen lapsista häpeää perhetaustaansa koulussa, ja pelkää kiusaamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, ja 2/3 sateenkaariperheen lapsista häpeää perhetaustaansa koulussa, ja pelkää kiusaamista.

        Tuollaisesta ei kyllä ole tutkimusnäyttöä. Tosin se on ihan totta, että lähes kaikki lapset tietyssä vaiheessa häpeävät vanhempiaan kavereidensa edessä ja pitävät vanhempiaan vain ja ainoastaan tosi noloina. Että sinällään tuo 2/3 kuulostaa pieneltä luvulta. Olisko pikemmin 9/10 ja kaikkia lapsia koskien.


    • Anonyymi

      Suomalainen mies nyt ei ole kovin perhekeskeinen.

      Kaverit, harrastukset jne. oma aika menee helposti perheen edelle. Kotitöissä ei auteta. Jos nainen haluaa olla pari vuotta vauvan kanssa kotona, niin uhriudutaan siitä, että joutuu elättämään perheen.

      Jos tulee ero, venkoillaan maksuissa.

      Tämän takia -kiitos ei.

      • Anonyymi

        Jep, jep.. Nainen makaa lapsen kanssa kotona, eikä tee mitään kun mies käy töissä ja elättää perheen ja sitten kun mies tulee töistä kotiin, niin pitää vielä tehdä ruokaa, imuroida ja pestä vähän pyykkiä. Sitten on mies saatu alistettua siihen asemaan ja nainen nauttii.


    • Eikö muka Suomessa synny lapsia? Harva se päivä näen, kun äiti tai isä tulee lasten vaunujen tai rattaiden kanssa linja autoon. Koululaisia ja tarhaikäisiäkin näkee liikenteessä ja varsinkin syksyisin. Lapsia on joka puolella, eivät he ole mihinkään kadonneet. Ja uusiakin syntyy, joka viikko mun asuinkaupungin paikallislehdessä lukee luettelo kastetuista lapsista.

      Toki nykyään ei enää synny lapsia samaan tapaan kuin ennen. Ennen esim. maaseudulla lapsia saattoi olla perheessä useita, jopa 10-15, mutta Pride tuskin on syynä siihen, ettei lapsia tule enää niin paljon yhteen perheeseen, kyllä siinä on syynä ihan ehkäisyvälineiden tulo markkinoille (esim. e-pilleri tuli markkinoille 1961 tai 1962) sekä kaupungistuminen ja ihmisten muutto pienempiin asuntoihin sekä työmarkkinoiden ja työtilanteen muuttuminen ja se, ettei kaupungeissa ihmisiä enää asunut ja asu monta sukupolvea samassa talossa, joten lastenhoidosta täytyi alkaa maksaa, jos molemmat vanhemmat töissä (kotiin tuleva lastenhoitaja tai päiväkoti sitten kun päiväkoteja alettiin perustaa) ja monen lapsen hoidosta maksaminen olisi tullut ja tulee kalliimmaksi.

      Ja mitä siihen tulee, että pitäisikö Pridea enää olla, niin saahan sellainenkin tapahtuma olla olemassa. Ei haittaa ainakaan mua ja mun elämää.

    • Anonyymi

      Joo en minäkään entisenä aivopestynä. Nyt kun tyttäreni on ja n mieli on muuttunut.

    • Anonyymi

      Kun persut halus kieltää eläimiin sekaantumisen lailla, niin asiantuntija kuulemisissa Sexpon tyyppi sano että ei kielletä ku se on hänen mukaansa sama ku söisi sikaa, niin ei kielletty, ja Sexpo toimii pride lipun alla, eli totta toi persu puhu.

      Ja vasemmistoliitto ja vihreät, sekä Seta, olisi halunnut laskea suojaikärajan 12v, ja sallii hormooni hoidot lapsiin, ja kaikki noi toimii pride lipun alla, eli totta persu puhu tässäkin.

      Kannattaa kattoo toi tallenne tosta puheesta, ei se sanonu että kaikki pride porukka olisi eläimiin sekaantujia ja pedofiilejä, IL taas vähän vääristää tarinaansa.

      • Anonyymi

        Sateenkaariväki haluaa laskea suojaikärajoja. Mistä se kertoo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sateenkaariväki haluaa laskea suojaikärajoja. Mistä se kertoo?

        Osa sateenkaariväkeä ei ole kaikki sateenkaariväki.


    • Anonyymi

      Kyllä keskusteluja näyttää hallitsevan ihan omanlaisensa pölhöily,

      Aiheellisetkin kritiikit hukkuvat asiavastaiseen öyhömölinään.

      Siinähän "kritisoitte" sitten. Ketä kiinnostaa?

    • Anonyymi

      Näin teitä TV.n katsojia aivopestään ilmastonmuutokseen:
      https://t.me/c/1501033864/2961
      Joka paikkaan punaista väriä. Ennen riittivät pelkät numerot.

    • Anonyymi

      Viherpiiperöt ja vihervassukat kannattavat suojaikärajojen alentamista, homoagendaa kouluissa ja korjausleikkauksia lapsille. Oksua tulee suuhun kun kuulee heidän juttuja.

      Mutta kansa äänesti ja minä nautin äänestystuloksista.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Vuosikymmenen politiikkaa ovat leimanneet sote-, työllisyys- ja maahanmuuttokeskustelu. Maahanmuuttajien osuus Suomen väestöstä kasvoi 2010-luvulla, väestön ikääntyminen jatkui ja syntyvyys laski selvästi. Syntyneiden määrä laski vuosikymmenen aikana yli 10 000:lla."
      Pride Helsinki kulkue ja pride-politiikka on saanut rahallista tukea, se on jopa viisinkertaistunut viimeisten 14 vuoden aikana.

      Jos nyt suunnitellaan ammattiyhdistys maksujen, poistamista työntekijän verotuksesta, joka käytännössä nostaa verotettavaa tuloa... samaan aikaan joku transu järjestö saa mittavia tukirahoja... ei oikeudenmukaisesti pullat nyt mene jakoon. Eikä ole mitään järkeä valistaa/alistaa keskenkasvuisia; hormoni myrskyä läpikäyviä ihmislapsia, jotka harvat itsekään tietävät... mitä ovat, tai lopulta haluavat olla. Asia selvenee kyllä iän karttuessa, ja aikuinen saa mun puolestani olla vaikka lipputanko, jos se hänestä siltä tuntuu.

      Ihan oikeesti; olisi hyvin mahdollista ett 14-15 vuotiaana olisin hurahtanut tähän muun sukupuolisuuteen, ehkä jopa vaihtanut sukupuoltanikin. Mulla harrasteet ovat aina olleet enemmän maskuliinisia.
      Paitsi kilpatanssi, jossa puin hameen ylleni vapaaehtoisesti, koska olin se feminiininen sukupuoli tanssiparista. Se niistä tyttömäisistä harrasteista.

      Voimistelussa; mä rakastin ns. rekkitankoa ja tietysti eritaso nojapuita, joilla sainkin harjoitella, permanto voimistelun; pallojen, nauhojen ja keilojen lisäksi. Myös puomi kuului jonkin aikaan harjoituksiini, kunnes mä aloin pelätä sitä, suorastaan kammoksuin, sillä sattuneen tapaturman jälkeen. Jonkinlaisen opin mä kuitenkin siltäkin alalta hankin, muutaman kuukauden olen tehnyt voimistelun ja liikunnanohjaajan viransijaisuutta eräälle koululle. Ollut kuntosalin yhtenä ohjaajana, jne. Ei ollut minun ammattini, eikä myöskään uinninvalvojan työ.

      Jonkin aikaa pyöritin hoivakotia, mutt aika ei riitä aivan kaikkeen, joten luovuin siitä ammatista. Nyt olen kesälomalla ja hoidan puutarhaani, lastani ja vanhempiani, siinä missä he apua tarvitsevat. On mulla koira ja pari kollikattiakin.
      Tarkoitus oli ainoastaan kertoa, jos nuoruudessani olisin saanut valita sukupuoleni, luultavasti mä luupää olisin halunnut olla miespuolinen; harrastusteni vuoksi.
      Metsästän ja kalastan, sienestän ja marjastan, ne ovat olleet mielipuuhaani luonnossa. Kaiken kokemani jälkeen, nyt alle neljäkymppisenä; tiedän olevani nainen ja ÄITI, pienelle tyttärelleni. Jos olisin vaihtanut sukupuolta, mulla ei olisi lasta.

      Ja sinkku olisin kuitenkin... niin eikä mulla ole koskaan ollut mitään mielenkiintoa toista naista kohtaan. Aina on tullut joku "ihana mies" valituksi, no, lopulta olen tullut järkiini, niiden käytyä väärällä lammikolla onkimassa! Maantie; kutsunut miestä!
      trollikka

      Ai niin Hiutale, sullahan on kaksi lasta, ainakin olet niin kertonut. Oletko miettinyt sitä, kun sanot ett sulla on miehen aivot naisen kropassa; onko siitä ollut lopultakaan haittaa sulle? Jos sä esim. olisit vaihtanut sukupuolta sen takia; olisiko sulla omia lapsia? Jos asiaa ajattelet; olisi geneettisesti aika vaikea synnytys edessä.

      • Ei tietenkään ole haittaa maskuliinisista aivoista tai persoonasta. Minä nykyään nautin tästä olostani tällaisena, kun olen. Tässä on enemmän minusta hyviä, kun huonoja puolia, että voi ymmärtää molempia sukupuolia, kun on välimalli eikä ääripää. 😄

        Nuorena en nauttinut, kärvistelin. Ihminen mukautuu, kun päättää hyväksyä asiat kuten ne on. Näin ainakin mulla toimii kaikkiin asioihin.


      • Huitale kirjoitti:

        Ei tietenkään ole haittaa maskuliinisista aivoista tai persoonasta. Minä nykyään nautin tästä olostani tällaisena, kun olen. Tässä on enemmän minusta hyviä, kun huonoja puolia, että voi ymmärtää molempia sukupuolia, kun on välimalli eikä ääripää. 😄

        Nuorena en nauttinut, kärvistelin. Ihminen mukautuu, kun päättää hyväksyä asiat kuten ne on. Näin ainakin mulla toimii kaikkiin asioihin.

        Ainoat hetket, kun harmittas ettei ole mieheksi syntynyt on ne hetket, kun tykästyy heteronaiseen. Silloin nousee pintaan moni paska fiilis menneisyydestä ja vielä kun nykyään tiedostaa myös seksuaalisuutensa.

        Mutta noin muuten kaikki hyvin. Asettuu kyllä kun ei vatvo.


      • Huitale kirjoitti:

        Ainoat hetket, kun harmittas ettei ole mieheksi syntynyt on ne hetket, kun tykästyy heteronaiseen. Silloin nousee pintaan moni paska fiilis menneisyydestä ja vielä kun nykyään tiedostaa myös seksuaalisuutensa.

        Mutta noin muuten kaikki hyvin. Asettuu kyllä kun ei vatvo.

        Mulla kuohahti tunnemyräkässä ja avauduin. Nyt kun on avautumiset tehty ja tunteet taas kuosissa, se tilannekin tyyntyy myös mielessäni.


    • Onko mielessäsi käynyt sellainen vaihtoehto, että valtaeliitti on vallassa demokratian takia? Näin ollen valtaeliitiin on valtaan äänestänyt enemmistö, jolloin valtaeliitin näkemys korreloi äänestäjien enemmistön kanssa. Niinpä on oletettavaa, että enemmistö modeista on samaa mieltä valtaeliitin kanssa, esimerkiksi Pridesta.

    • Anonyymi

      Valtaeliitti antaa periksi kaikelle pahuudelleen lihanhimojen lisäksi.

    • Anonyymi

      Vaikka Venäjä onkin ollut paljon esillä lakiensa ja asenteidensa vuoksi, löytyy Yhdysvalloistakin ”homopropagandan” kieltäviä lakeja. Maan osavaltioista kahdeksan rajoittaa homoseksuaalisuudesta puhumista.

      Ei julkisesti hyväksytty elämäntyyli

      Utah kieltää homojen asian edistämisen, Arizona sen sijaan homoseksuaalisuuden kuvaamisen positiivisena tai vaihtoehtoisena elämäntapana. Osavaltion lainsäädännön mukaan on sopimatonta edes tuoda lasten kuullen esille, että homojen väliseen seksiin on olemassa turvallisia tapoja.

      Alabama ja Teksas vaativat seksuaalikasvatuksen yhteydessä mainittavan, että homoseksuaalisuus ”ei ole julkisesti hyväksytty elämäntyyli”.

      Lisäksi osavaltiot linjaavat, että homoseksuaalisen käyttäytymisen opettaminen lapsille on rikos. Tämä siitä huolimatta, että yksityisen ja vapaaehtoisen homoseksuaalisuuden kriminalisointi on ollut maan perustuslain vastaista jo yli 10 vuotta.

      Näiden neljän osavaltion lisäksi myös Mississippi, Oklahoma, Etelä-Carolina ja Louisiana ovat rajoittaneet seksuaalivähemmistöjä koskevaa julkista keskustelua jollain tavalla.

    • Anonyymi

      Toivottavasti hallitsee tai ainakin muut tolkun ihmiset. Ei ihan typeriä ja vihapuhealoituksia ole viime aikoina ollutkaan. Ellei nyt tätä lasketa.

      - Sheena

      • Anonyymi

        Ei mulla ole tarkoitus; puhua homoja tai lesboja vastaan, kukin on mitä on ja erilaisuus on tavallaan rikkaus. Mutt ei sotketa mukulia tähän, kyllä he ehtivät ottaa asioista selvää aikuisinakin, tekevät sitten omat päätelmänsä aikuisina.

        "Tarkoitus oli ainoastaan kertoa, jos nuoruudessani olisin saanut valita sukupuoleni, luultavasti mä luupää olisin halunnut olla miespuolinen; harrastusteni vuoksi."
        Mä en ole menettänyt mitään, vaikka nuoruus olikin sekavaa aikaa. Lopultakin mä olen löytänyt itseni, yhä edelleen musta löytyy vieläkin se miesmäinen puoli, mä en anna periksi pahassakaan paikassa.
        " Minä nykyään nautin tästä olostani tällaisena, kun olen." ----Samoin!
        trollikka


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Koulu kielsi therianit - "tunneilla kontataan ja nau'utaan"

      Oululainen koulu on kieltänyt eläin- ja rooliasujen käytön koulussa. Hyvä homma, sillä koulussa keskitytään muihin asioi
      Maailman menoa
      277
      2445
    2. Tiiät että oon sulle ainoa sopiva mies

      Jonka oot koskaan nähnyt. Tämä on täysin selvä asia.
      Ikävä
      151
      1376
    3. Enemmistön diktatuuri Ähtärin valtuustossa

      Salo ja Nortunen, ette saa keikuttaa venettä. Olette mätiä omenoita, jotka pitää poimia pois Ähtärin kaupunginhallitukse
      Ähtäri
      37
      1271
    4. Taisit vähän aliarivoida minua ihmisenä

      Et tajunnut että olenkin aika nokkela tyttö 🤭 Jutut ja ulkonäkö varmaan hämäs.
      Ikävä
      63
      1144
    5. Pääseekö E.M.Pekkinen Oy konkurssiin?

      Riittääkö riittävästi varallisuutta ja omaisuutta aloittaa konkurssi menettely? https://empekkinen.smartpage.fi/juhlan
      Maailman menoa
      10
      926
    6. Maajussille morsian: Maajussi-Teemu rehellisenä - Tilittää morsioehdokkaiden kirjeistä: "Se oli..."

      Maajussille morsian starttasi taas. Tsemppiä maajussi-Teemulle rakkauden löytymiseen! Lue Teemun haastattelu: https://
      Maajussille morsian
      5
      885
    7. Haloo Purra ja muut hönöt, Suomen rikkain maksaa veroa 4,7 %.

      Mites leikkaukset edistyy, MOTin mukaan Herlin kaikkien kikkailujen jälkeen maksaa tämän veroprosentin.
      Maailman menoa
      254
      851
    8. Opettajat kertovat miten karuksi koulunkäynti on mennyt Suomessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010672912.html Tämä asia on ollut jo tiedossa monilla tavan ihmisillä pitkään Suomessa
      Maailman menoa
      74
      832
    9. Kysyisin vain yhden kysymyksen

      Haluatko häntä, kaivattuasi, enää oikeasti elämääsi?
      Ikävä
      59
      831
    10. Sinähän olet fiksu nainen, joten kuuntele

      Tulet pettymään miehiin, jotka osaavat hurmata sinut parhaiten ja joihin sorrut helpoimmin. Sulla on hyvin asiat. Miksi
      Ikävä
      61
      801
    Aihe