Oletteko testanneet onnistuuko vakuumikoneella eli tyhjiöpakkauslaitteella puolukan pussitus pakastettavaksi? Lyttääkö marjat, onko järkeä vai ei?
Puolukkaa vakuumiin?
5
716
Vastaukset
- Anonyymi
Jos sinulla on käytössä kylmäkellari ei sinun tarvitse pakastaa puolukkaa. Riittääm, että survot ne ja laitat astiaan ja astian säilytät siellä kylmäkellarissa noin + 5 C lämmössä.
Tätä meinasin itsekin ehdottaa. Survottu puolukka on tiivistä kuin vakuumipussissa ja hapettuu korkeintaan pinnalta.
- Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
Tätä meinasin itsekin ehdottaa. Survottu puolukka on tiivistä kuin vakuumipussissa ja hapettuu korkeintaan pinnalta.
Puolukan maku paranee pakastettaessa tai jäätyessään. Kysymyksessä ei ole pelkkä säilyvyys. Olen puolukoita säilönnyt 80 vuotta.
Anonyymi kirjoitti:
Puolukan maku paranee pakastettaessa tai jäätyessään. Kysymyksessä ei ole pelkkä säilyvyys. Olen puolukoita säilönnyt 80 vuotta.
Juu, sama meilläkin. Puolukkasurvos on ämpärissä ulkona eli jäätyy toisinaan.
- Anonyymi
Puolukka säilyy survottuna kylmäkellarissa ei tarvitse pakastaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1452416
- 1751671
- 911566
- 681518
- 79904
- 68841
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6805- 57792
- 59776
Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152735