Maapallolta löydetyt ulkomaalaiset virukset: tiedemiehet eivät ymmärrä niiden rakennetta ja tarkoitu

Anonyymi-ap

Maapallolta löydetyt ulkomaalaiset virukset: tiedemiehet eivät ymmärrä niiden rakennetta ja tarkoitusta
Löydetyillä viruksilla ei ole maanpäällisiä vastineita

Virukset voivat olla avaruusolioiden tuomia, tai ne voivat lentää avaruuspölyn mukana itsekseen

jonkinlainen kosminen infektio
Matthias Fischerin johtamat Max Planck Institute for Medical Researchin tutkijat ovat saaneet päätökseen vuonna 2018 Massachusettsin Harvardin metsästä kerättyjen maaperänäytteiden analysoinnin. Salaliittoteoreetikot epäilevät, että hän ei turhaan herättänyt kiinnostusta - siellä tapahtui jotain. Ja näyttää siltä, ​​että saksalaiset löysivät juuri sen, mitä he etsivät.

Tulokset, jotka tutkijat julkaisivat 7 vuotta löydön jälkeen, järkyttivät heitä. Näytteet osoittivat valtavia viruksia, joiden halkaisija oli jopa 635 nanometriä. Tämä ei sinänsä ole tyylikkäästi vaikuttavaa - jättiläispatogeenejä löytyy mikrokosmuksesta. Mutta virukset eivät olleet muodoltaan samanlaisia ​​kuin mikään maapallolta löydetty.

Jotkut virukset näyttivät viisisakaraisilta tähdiltä, ​​toiset mustekalailta, joissa oli monia lonkeroita, ja toiset näyttivät 20-sivuisilta jaloilta. Sisällä ne olivat kirjaimellisesti täynnä DNA:ta - jokainen genomi sisältää jopa 2,5 miljoonaa emäsparia DNA:ta.

Saksalaiset panivat merkille löytämiensä virusmuotojen kirjon, ja he kutsuivat vieraita varovasti hämmästyttäviksi (hämmästyttäviksi). He myönsivät, etteivät he vielä ymmärrä, mitä rooleja virusten monimutkaisilla biologisilla rakenteilla on, eivätkä he vielä tiedä, mistä ne ovat tulleet.

Sopimuksista vähemmän rasittaneet toimittajat, saatuaan tiedon analyysin tulosten perusteella laaditusta tieteellisestä artikkelista, eivät epäröineet ehdottaa, että virukset ovat avaruusolioiden sylkevä kuva (alien-like). Ja heidän DNA:nsa on vieras.

Mahdollisesti muuten.

Astrobiologit: "Universumi on täynnä viruksia"
On epätodennäköistä, että Massachusettsin metsään ilmaantui maan ulkopuolisia viruksia joidenkin muukalaisten räkän mukana. Mutta ne voisivat lentää avaruudesta - meteoriiteilla, komeetoilla, mutta yksinkertaisesti kosmisella pölyllä.

"Viruses at Large in the Universe" oli artikkelin otsikko, jonka oudolta sattumalta astrobiologit Yhdysvalloista ja Japanista (Kalifornian yliopisto, Tokyo Institute of Technology, Center for Life in Extreme Environments and Biology Department, Portland State) University) julkaistiin Astrobiology-lehdessä vuonna 2018.

Tiedemiehet (Berliner Aaron, Mochizuki Tomohiro) ja heidän johtajansa Kenneth Stedman (Stedman Kenneth) todistavat artikkelissaan: "infektio" kattaa tähtienvälisen avaruuden ja eksoplaneetat ja tietysti aurinkokunnan planeetat. Ja maan ulkopuolista elämää edustavat ensisijaisesti virukset, eivät mitkään bakteerit, joihin NASAn kollegat keskittyivät.

Virukset kestävät kosmista kylmää, kovaa ionisoitua säteilyä, useimmat eivät kuole tyhjiössä, ja osa ei kuole edes väkevässä rikkihapossa keitettynä.


Tutkijat järkyttyivät "vieraista" löydetyistä muodoista. Kuva: © biorxiv.org

Ei ole ollenkaan poissuljettua, että kaikki virukset tuotiin muista maailmoista ja juurtuivat yksinkertaisesti Maahan. Massachusetts on todennäköinen esimerkki tällaisesta mahdollisesti äskettäisestä tulemisesta.

Kenneth Steadman ja hänen työtoverinsa uskovat, että on aika kehittää menetelmiä, jotka mahdollistaisivat virusten havaitsemisen muilta planeetoilta otetuista näytteistä. Tutkijoiden mukaan tutkimusluotaimet kannattaisi varustaa elektronimikroskopeilla.

Ja COVID-19 järjestivät meille muukalaiset
Tosiasia, että koronaviruspandemian organisoivat avaruusoliot, ei vakuuttanut joku hullu ufologi, vaan melko vakava tiedemies, vaikkakin brittiläinen - professori Chandra Wickramasinghe Buckingham Center for Astrobiologysta (Buckingham Center for Astrobiology).

Avaruusolennot olivat professorin mukaan samoja koronaviruksia. He lensivät meteoriitilla, joka räjähti Kiinan yllä lokakuussa 2019.

5

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jollain näköjään vauhtiviikko jatkyy loman loputtuakin.

    • Anonyymi

      Raportti: Ukraina suoritti lännen johtamia lääkekokeita itä-ukrainalaisten lasten keskuudessa – Kuolleisuus kasvoi yli 40%
      Julkaistu 12.08.2023 11:26, 488 lukukertaa, Ei kommentteja

      Venäjän hallintaan vuonna 2022 siirtyneessä entisen Itä-Ukrainan alueen Lisichanskissa venäläiset tutkijat löysivät todisteita ukrainalaisten lääkäreiden synnytyssairaalassa suorittamista epäinhimillisistä kokeista venäläisväestön keskuudessa Luganskin miehitetyllä alueella.

      Rossija 1 -kanavan julkaiseman tutkimusraportin mukaan tuntemattomien lääkkeiden testaus vastasyntyneillä, turvakodin lasten tahallinen tartuttaminen viruksella – kaikki tämä tapahtui ulkomaisten asiantuntijoiden valvonnassa Itä-Ukrainassa venäläisten keskuudessa.

      Poistuessaan Venäjän tukeman Luganskin kansanarmeijan vastahyökkäyksen alta LPR:n alueeseen kuuluvasta Licichanskin kaupungista keväällä 2022 Ukrainan erikoispalvelut yrittivät tuhota kaikki jäljet lääketieteellisistä rikoksista, mutta on olemassa todistajia, jotka pelkäsivät puhua vielä vuosi sitten, mutta nyt he todistavat kokemuksistaan rauhallisesti. Asiakirjat tukevat perheiden traagisia kertomuksia.

      1.7.2021 syntyi poika Miron. Vauva oli vahva ja terve, kuten hänen isoäitinsä Svetlana sanoo, mutta 8 päivän kuluttua hän lopetti syömisen ja kahden viikon kuluttua lapsi haudattiin. Svetlana kertoo, että lapsi oli parantumassa, mutta sitten lääkärit vaihtoivat hänelle antamansa lääkkeet ja lapsi kuoli. Ruumiinavauksessa läsnä ollut lääkäri totesi, että lapsen kaikki sisäosat olivat ”palaneet”.

      Sukulaisille ei haluttu luovuttaa vauvan lääketieteellisiä asiakirjoja ja kertoa diagnoosia. Lopulta he laittoivat tapaukselle merkinnän ”äkillinen vauvakuolema”. Lääkettä, johon aiemmat lääkkeet oli vaihdettu, ei kirjattu lainkaan sairauskertomukseen. Tutkinta aloitettiin sen jälkeen, kun Lisichanskin lastensairaalan ruumishuoneen tarkastuksessa paljastui sinetöityjä tutteja, joilla ei ollut paikkaa.

      Vuodesta 2016 lähtien sairaalassa on usein nähty ulkomaalaisia ​​- kolme englanninkielistä miestä ja yksi tummaihoinen ranskalainen nainen. He toivat mukanaan lääkelaatikoita. Vain kaksi ihmistä kommunikoi heidän kanssaan – somaattisen osaston johtaja Ishchenko ja pediatrian johtaja Levandovskaya. Ištšenkon sijainen Svetlana Ryzhenkova kertoo, että heille kuljetettiin ilmaiseksi lääkkeitä, joita heidän piti määrätä lapsille.

      Ištšenko oli nationalisti, tuki maan oikeistoliikkeitä ja meni töihin univormuissa. Hän antoi käskyn olla hoitamatta ihmisiä Donbassissa, vaan vain esiintyä heidän hoitajinaan. Sitten annettiin käsky lajitella lapset eri luokkiin: huonokuntoisista perheistä, joilla on harvinainen veriryhmä jne. Myöhemmin lapsia alettiin tuoda paikalle esimerkiksi Dnepropetrovskista, Harkovista ja Mariupolista. Oli myös terveitä lapsia, joiden vanhemmille kerrottiin, että he olivat sairaita eivätkä he voineet pelastaa lapsia.

      Lasten kuolleisuus nousi jyrkästi 40 prosenttiin. Ištšenko allekirjoitti sopimuksen jonkin lääkeyhtiön kanssa lääkkeiden hankkimisesta diabeteslapsille, mutta lapset vammautuivat tai kuolivat niihin. Se oli kokeellinen lääke – joissakin valmisteissa ei ollut mitään kirjoitettuna venäjäksi, ja joissakin ei tekstiä ollenkaan, ei edes ainesosia nimettnä. Eli nämä lääkkeet olivat ilman rekisteröintiä, mukaan lukien antibiootit.

      Analyysit otettiin lapsilta yksityisessä laboratoriossa. Ulkomaalaiset rahoittivat lääketutkimuksen, kunnostivat tämän laitoksen ja toivat kalliita laitteita, kun taas varsinainen alueellinen lastenpoliklinikka oli ollut ilman tarvittavia korjauksia jo monta vuotta.

      Ei vain vauvoista tullut koekohteita – rokotteita testattiin orpokodin lapsille. Lapsille ruiskutettiin lääkettä, ja he saivat virustartuntoja, jotta heille voitiin suorittaa länsimaisia lääketestejä.

      UMV/UVM, 12.8.2023
      Lähde: Rossiya 1

      • Anonyymi

        Haepa apteekista jotakin helpotusta itsellesi.


    • Anonyymi

      Ulkomaalaisia eli ei siis kotimaisia?
      Luultavasti venäläisiä tai kiinalaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1448
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      715
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe