Maailmaneetteri - valoeetteeri - eetteridynamiikka

Anonyymi-ap

Maailmaneetteri - valoeetteeri - eetteridynamiikka

Kaikkina aikoina ihmiskunnan parhaat mielet ovat yrittäneet ymmärtää maailmankaikkeuden perusteet. Vähitellen havainnoimalla erilaisia ​​​​fysikaalisia ilmiöitä ja tehden yhä täydellisempiä kokeita, tiedemiehet keräsivät laajan teoreettisen ja käytännön pohjan maailman fyysisen rakenteen selittämiseen ja heillä oli 1800-luvun loppuun mennessä selvä käsitys jonkinlaisen fysikaalisen rakenteen olemassaolosta. näkymätön aines, joka täyttää koko maailmankaikkeuden.

Teorian mukaan sillä olisi pitänyt olla uskomattomat ominaisuudet samaan aikaan. Esimerkiksi fyysinen rakenne on kuin kiinteässä kappaleessa ja mahdollisuus tunkeutua absoluuttisesti kaikkiin aineksiin poikkeuksetta. Koska tämä aine ei kuulunut mihinkään tunnettuun luokkaan, sitä päätettiin kutsua eetteriksi - universaaliksi väliaineeksi, jossa kaikki säteilytyypit välittyvät. Tiedemiehet eivät vieläkään voi määrittää tarkasti, mikä eetteri on ja onko sitä ollenkaan olemassa, joten tarkastelemme eetterin teorian kehityksen päävaiheita.

Tyhjiön rakenne

Teoreettinen perustelu

Se, että on olemassa jonkinlainen ympäristö, jota ilman siirtymä on teoriassa ja käytännössä mahdotonta, on ollut selvä jo pitkään. Joten jopa muinaiset kreikkalaiset tiedemiehet uskoivat, että on olemassa ainetta, joka eroaa koko näkyvästä maailmankaikkeudesta ja tunkeutuu koko avaruuteen. Juuri he keksivät nykyisen nimen - eetteri. He uskoivat, että auringonvalo koostuu yksittäisistä hiukkasista - hiukkasista, ja että eetteri toimii väliaineena näiden hiukkasten leviämiselle.

Myöhemmin, muunmuassa Huygens, Fresnel ja Hertz laajensivat valon etenemisen ja heijastuksen teoreettista perustaa olettaen, että valo on värähtelyä, ja koska aallon täytyy välttämättä levitä jossain väliaineessa, eetteriä alettiin pitää sähkömagneettisen leviämisen väliaineena. Itse asiassa aalto on värähtelyä.

Ja värähtelyjen täytyy levitä jossain - täytyy olla ympäristö, jossa värähtelyä esiintyy, muuten on mahdotonta saada värähtelyä. Ja koska valo on aalto, jotta se ilmestyisi, on välttämätöntä tuottaa näitä värähtelyjä. Mutta siellä, missä värähtelyjä voidaan aiheuttaa, ei myöskään ole aaltoja - niillä ei yksinkertaisesti ole missä levitä, joten eetterin on oltava olemassa.

Lisäksi vaikka olettaisimme, että valo on hiukkanen, niin jos Auringon ja Maan välillä ei olisi homogeenista väliainetta, fotonit saavuttaisivat meidät eri nopeuksilla riippuen Auringon lähettämän energian määrästä, mutta kuten tiedätte, ne kaikki saapuvat yhdellä nopeudella joka on valon nopeus. Ja etenemisnopeuden pysyvyys on homogeenisten väliaineiden ominaisuus.

Toinen esimerkki eetterin läsnäolosta- magneetin kyky vetää puoleensa metalliesineitä. Jos väliaineen läpäisevää aaltoa ei olisi, metalli vetäytyisi magneettiin vasta niiden yhdistämishetkellä, mutta itse asiassa veto tapahtuu tietyllä etäisyydellä ja mitä suurempi magneetin vahvuus, sitä suurempi etäisyys josta vetovoimaprosessi alkaa, mikä vastaa väliaineen läsnäoloa, jossa sähkömagneettiset aallot etenevät.

Eetteriteoria - kielletty fysiikka

Kuva maailmasta eetterin läsnäollessa

Kuvitellaan kuinka fyysinen kuva maailmasta muuttuu, jos oletetaan, että eetteri on edelleen aineellinen. Eetterin käsitteen käyttöönoton myötä suhteellisuusteorian tärkeimmät ristiriidat poistetaan:

• sähkömagneettisten aaltojen etenemisväliaine ilmestyy, joka tuo loogisen perustan sellaisille fysikaalisille käsitteille kuin magnetismi ja painovoima;

• fotonin käsitettä ei enää tarvita, koska elektronin siirtyminen uudelle kiertoradalle ei aiheuta fotonin emissiota, vaan vain eetterin aaltohäiriötä, jonka näemme;

• sähkömagneettisen aallon nopeus ei riipu lähteen nopeudesta tai vastaanotosta ja sitä rajoittaa aallon etenemisnopeus ilmassa;

• valon nopeus ei rajoita painovoiman etenemisnopeutta, joka antaa ymmärryksen maailmankaikkeuden eheydestä;

• vaihtohiukkaset osoittautuvat tarpeettomiksi ydinreaktioissa– eetterissä on vain muodonmuutos.

Johtopäätös

Siten eetterin käsite aallon etenemisväliaineena selittää hiukkasten dualismin, valon taipumisen gravitaatiokentässä, mahdollisuuden "mustien aukkojen" muodostumiseen ja valon punasiirtymävaikutuksen suurista kosmisista kappaleista. Lisäksi homogeenisen väliaineen käsite on palaamassa fysiikkaan, mikä mahdollistaa aaltovärähtelyjen välittämisen.

Tunkeutuminen eetterin rakenteeseen

Fotonieetteri

Fotonieetterillä tarkoitamme tiettyä "fotonikenttää", joka fysiikassa on hyväksytty virtuaalisten fotonien lähteeksi vaihtohiukkasina sähkömagneettisessa vuorovaikutuksessa.

Tunkeutuaksemme eetterin rakenteeseen käytämme fotonin vuorovaikutuksen ilmiötä eetterin kanssa. Ongelman ratkaisemiseksi oletetaan, että eetterillä on tietty rakenne. Tämä on tärkein ja kardinaalisin oletus eetterin teoriassa hypoteesin tasolla.

Fotoni, jolla on taajuus v, muuttaa sen rakennetta. Oleminen rakenteessa, jonka elementtien välissä on koko r, fotoni muuttaa rakennetta etäisyyden päässä DR.

1

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      🔞 ­­N­­­y­m­­­f­­o­m­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#17968810S

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1670
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1319
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1248
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      180
      1092
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      158
      1033
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      62
      1030
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      892
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      866
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      826
    10. Uutta tietoa sodistamme - muuttuuko käsityksesi?

      Kirja, joka voi muuttaa käsityksiä aivan oleellisesti Talvi- ja jatkosodan aatoista! Olisiko sittenkin tuo Talvisota v
      Maailman menoa
      255
      795
    Aihe