Kaasugrillissä kaasuliedellä saa nopeammin tehtyä lämimiä voileipiä, kuin hiiligrillillä.
Valurautapannulla olen lämpimiä voileipiä tehnyt ja todella herkullisia ovat olleet.
Paahtoleivät päälle majoneesia, BBQ kastiketta, kinkkumakkaraviipale, parmesan juustoa ja hampurilais kuusto viipale.
Päälle toinen paahtoleipä viipale, jolle levitetty voita.
Sitten vaan valurautapannulle ja kansi päälle.
Käännetään, kun paahtoleipäviipale on ruskistunut ja voidaan sammuttaa nestekaasu, jolloin valmistuu jälkilämmöllä.
Toisessa versiossa olen laittanut paahtoleivän päälle majoneesia, BBQ kastiketta, tonnikalaa, ohuita ananas paloja, parmesan juustoa ja hampurilais juustoviipaleen.
Päälle paahtoleipäviipale, johon levitetty voita ja annetaan ruskistua ja käännetään.
On muuten todella hyvän makuisia, ananas antaa makeutta ja mehevyyttä.
Lämpimät voileivät
Anonyymi-ap
1
224
Vastaukset
Pitäisi kokeilla itse tehtyä pastramia ja siitä sitten Reubeneita, jotka ovat hyvin samanlaisia kun avauksessa mutta kinkkumakkaran tilalla pastramia, suolalihaa tai briskettiä ja lisänä hapankaali, jonka happamuus puhdistaa suuta ja leikkaa täytteiden rasvaisuutta.
https://amazingribs.com/tested-recipes/beef-and-bison-recipes/rockin-reuben-sandwich-recipe/
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1432390
- 1741656
- 911546
- 681498
- 79894
- 68831
- 55776
- 58763
Kesä, kesä!
Veikkaan, ettet juuri nyt ikävöi minua, ehket enää koskaan? Näkemättömyys on laimentanut tunteet, ja katselet iloisena k6745Miksi sanotaan että Suomella on suuri armeija, tykistö jne.
Asioita tarkemmin seuranneet tietävät että tuolla Ukrainassa palaa kuukaudessa sen verran mitä Suomella on kokonaisuudes152725