Vireon vetytankkausasemat

Anonyymi-ap

115

1056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hieno juttu että tulee kilpailua.
      PX2 Solutionsilta on tulossa myös vetyasemien verkosto Suomeen.

      https://p2x.fi/hanke/

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        UUSI

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        😋 ­­N­y­m­­f­o­­­m­­­a­­a­­­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Pelkkiä mainoksia joilla yritetään kerätä rahoitusta epätoivoisesti.
      Enää puuttuu pääomat, kiinnostus, asiakkaat ja kalusto jotka tuota joskus voisi tulevaisuudessa käyttää.
      Eli ollaan kovin kaukana toteutumisesta ja todennäköisempää on, että ei toteudu ainakaan nykyisten yritysten toimesta, vaan ne hiipuvat hiljaisuuteen.

    • Anonyymi

      Myös Ren-Gas ilmoittaa rakentavansa Suomeen vetyasemaverkoston.

      https://ren-gas.com/

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hihii, ei mitään merkitystä tuollaisilla esityksillä.


      • Anonyymi

        Jos vetyliikenne on vähäistä , niin asemien määrästä voidaan tinkiä . No , liikennettä ei ole edes tulossa , joten asemia ei tarvi rakentaa . " todella hiano juttu " 🤣


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuollakaan ei mitään merkitystä, pitää olla myös kaupallisesti järkevää.


    • Anonyymi

      mirait odottaa ja vetyhiluxit

      • Anonyymi

        Sinä sen sanoitkin ”odottaa” 😂😂


    • Anonyymi

      Autotehtaat kun satsaavat vain sähköautojen tulevaisuuteen, mutta vetyuskovaiset ovat kuin Jehovan todistajia jotka kiertävät jakamassa Vartiotorniaan jonka kannessa Paratiisissa leijonat ja lampaat loikovat vierekkäin sulassa sovussa. Titi tyy!

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Miksi autoliitto sitten rakentaa latausverkostoa jos se uskoisi että täyssähköautot ovat vain välivaihe? Ei ole autoliitto ilmoittanut rakentavansa ainuttakaan vetytankkausasemaa, joten siitäkin voi jotain päätellä.

        https://www.autoliitto.fi/sahkoautoilu/autoliiton-lataus/

        Miksi monessa maassa missä on edes suppea vetytankkausverkosto tai jopa todella laaja että vetyautolla voi ajaa koko maassa sujuvasti, niin miksi vetyautot eivät mene kaupaksi vetytankkausasemista huolimatta? Nyt tätä samaa hullutusta ajetaan Suomeen eikä usean ulkomaan kokemuksista suostuta ottamaan opiksi? Kansa on sitä mieltä että vetyauto kokonaisuutena ei ole hyvä valinta ja sen takia niitä ei mene kaupaksi.

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17254273/vetyautojen-maarat-eri-maissa-prosentteina

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17744170/vetytankkausaseman-aukiolon-luotettavuus-heikkoa-

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17932150/vetyautoja-menee-edelleen-todella-huonosti-kaupaksi-


    • Anonyymi

      Ei vetyautot muutu yhtään sen kiinnostavammaksi jos se on tuotteena edelleen sama ja huono kansan mielestä. Pakkospämmääminen väärälle palstalle on oikeasti epätoivoista ja sillä myös tunnustetaan ettei vetyautot kiinnosta ketään kun ei oma vetyautot palsta riitä. Kertoo mielenterveysongelmasta kun pakkomainontaa on vain harrastettava vaikkei mikään oikean elämän mittari tue sitä että vetyautot ovat suosittuja oikeassa elämässä esim. myyntitilastot. Myös muilla vetyautojen keskustelupalstoilla on todella hiljaista kertoen epäsuosiosta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17743607/vetytekniikka-ei-kiinnosta-juuri-ketaan-

    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "Arvioiden mukaan vuonna 2030 Suomen teillä saattaisi liikkua 4000–6000 polttokennoautoa."

        Vuonna 2030 on todennäköisesti täyssähköautoja yli 150 000, sillä niitä on jo nyt yli 60 000, joten aika surkeata on 4000-6000 vetyauton määrä. Ovelle ne vetyautot jää todellakin vain seisomaan... ulkopuolelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Arvioiden mukaan vuonna 2030 Suomen teillä saattaisi liikkua 4000–6000 polttokennoautoa."

        Vuonna 2030 on todennäköisesti täyssähköautoja yli 150 000, sillä niitä on jo nyt yli 60 000, joten aika surkeata on 4000-6000 vetyauton määrä. Ovelle ne vetyautot jää todellakin vain seisomaan... ulkopuolelle.

        Sähkiksiä 4-5 prosenttia autokannasta..
        Todellisuus.
        Kansan kusetusta muu puhe ja kirjoittelu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sähkiksiä 4-5 prosenttia autokannasta..
        Todellisuus.
        Kansan kusetusta muu puhe ja kirjoittelu.

        Tuo 150000 autokannasta ylittyy jo parin vuoden sisällä nykyisellä tahdilla. Vuonna 2030 on yli 500.000 täyssähköautoa liikenteessä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vetyautoilla on myös huonoja puolia huomattava määrä ja sen takia niitä ei haluta ostaa:

        - Korkea hankintahinta 70 000 - 80 000 euroa jolla saat "karvalakkimallin".
        - Vetyasemia on vähän tulevaisuudessa Suomessa ja joudut välillä hakemaan vetyä pitkänkin matkan päästä. Ja jos toisessa päässä ei ole vetytankkausasemaa (alkuvuosina) niin noin 600km toimintasäde kutistuu käytännössä 300km (edestakaisin 300km = 600km).
        - Huollot 10 000km välein ja 50 000km välein ionisuodattimen vaihto, jonka hinta vastaa jakohihnan vaihdon hintaa eli kallista.
        - Hurja arvonpudotus kun pitäisi myydä eteenpäin sillä kolmessa vuodessa katoaa yli 70% arvosta.
        - 15v päästä vanhenevat vetytankin jotka pitää vaihtaa ja se on kallis paukku eikä siihen kukaan varmaan ryhdy koska auton arvo on silloin jo alle 1000e hurjan arvonpudotuksen takia.
        - Polttokennoja on hajonnut hälyttävän paljon 100 000 - 200 000 km kohdalla ja lasku vähintään 10 000e. Vanhaan vetyautoon saattaa olla jopa 100 000e koska niitä on valmistettu todella vähän (Iltasanomat artikkeli).
        - Vedyn hinta on turhan kallis suhteessa auton hankintahintaan. Joissakin maissa alle 10 euroa kilo (100km) kun joissakin maissa yli 30 euroa kiloa (Kalifornia 36 dollaria hintaennätys). Kallis auto ja maksat myös energiana kalliisti verrattuna täyssähköautoon.
        - Vetyvuodot pitää ottaa vakavasti, sillä se on näkymätön, mauton, hajuton ja erittäin räjähdysherkkä kaasu syttyen pienestäkin kipinästä.
        - Vety on niin pieni atomi että se tulee ehjistäkin osista hiljakseen läpi, jopa 25% haihtuu kuukaudessa vaikkei autolla ajeta.
        - Vähän vetyautoille korjaamoita huoltoja ja korjauksia varten. Voit joutua ajamaan/hinauttamaan vetyauton pitkänkin matkan päästä korjaamolle sillä vetyautokorjaamoja on todella vähän Suomessa. Monopoliasema ja tuntiveloitus sen mukaista sillä asiakaskunta pientä, jolloin myös erikoislaitteiden ja henkilökunnan koulutus kulut pitää kuolettaa vähäisillä vetyautoilijoilla.
        - Moni valittelee facebookissa ettei ainakaan Toyota Mirai ilmoitetut max kilometrit pidä paikkaansa vaikka koittaa ajaa taloudellisesti eli huomattavasti aikaisemmin pitää mennä tankkaamaan kuin valmistaja uskottelee.
        - Vetytankkausasemia syntyy todella hitaasti ja vähän, koska niiden taloudellinen kannattavuus on kyseenalaista. Autokauppiaat toki kertovat positiivisen päinvastaista sanomaa tulevaisuudesta saadakseen sinulle myytyä vetyauton. Näin kertoo moni facebookissa vetyauton omistaja tulleensa huijatuksi.
        - Kaliforniassa kärsitään jatkuvista vedyn loppumisista vetytankkausasemilta ja vedyn hinnan noin kaksinkertaistumisesta viimeisen 2 vuoden aikana. Vetyinfraa ei olla saatu toimivaksi edes 20 vuoden aikana valtion 200 miljoonan dollarin avustuksella.
        - Vetyautojen määrät monessa maassa pyöreästi 0,0% monen vuoden jälkeenkin vaikka on edes suppeasti vetytankkausverkostoa. Ei edes Japanin ja Etelä-Korean kansalaiset halua ostaa omaa kotimaista vetyautoa, joten sekin jo kertoo paljon vaikka kummassakin maassa hyvä vetytankkausverkosto.

        Ja näitä linkkejä löytyy paljon vetyautot palstalta, joten sieltä vain lukemaan tarkemmin perusteluineen.

        Sinulle siis VALEHDELLAAN että vetyauto olisi hyvä tuote. Aina vain uudestaan täällä suomi24 nimettömästi.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Vau, siis maailman suurin autovalmistaja myy vaivaiset 200.000 vetyautoa 8 vuodessa kun Toyota myy normaalisti 80.000.000 autoa tuossa ajassa.

        Järkevä ihminen tajuaa miten pikkuisista määristä on kyse. Sähköautoja myydään nyt jo saman verran parissa viikossa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuulostaa todella mainiolta 👍

    • Anonyymi

      Yhteiskunnalle tulee kalliksi vetyasemien rakentaminen muutaman auton takia, sillä tuskin niitä vetyautoja hankitaan pilvinpimein. Joudut kuitenkin omistamaan toisen auton, jolla teet pitemmät reissut. Vertaa kaasuautoihin ( joiden kehityksen yhteiskunta hylännyt satsattuaan infraan miljoonia ) niillä pääsee kuitenkin bensalla jatkamaan matkaa kaasun loputtua.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei ole yhtäkään merkkiä, että vetyautot olisi merkittävässä määrin tulossa käyttöön lähiaikoina. Myynnit ovat epäonnistunut surkeasti myös maissa joissa vetyasemia on.

      Ja Suomessa ei mitään merkittävää vetyasemaverkostoa tule tällä vuosikymmenellä.

      • Anonyymi

        Ja tämä Vireon (siis silloin kun Hydre oli erikseen) lupasi aiemmin ensimmäisten kolmen vetyaseman tulevan vuonna 2023. Todellisuudessa yhtäkään vetyasemaa ei tule tänä vuonna. Nyt he lupailevat ensimmäistä asemaa vuonna 2024, mutta sekin saattaa siirtyä. Ja jopa tätä yhtä ainoaa asemaa varten tarvittiin miljoonan tuki, mutta yksi asema maksaa monta miljoonaa, joten edes miljoonan tuki ei riitä ja lisää rahaa tarvitaan.


    • Anonyymi

      Hienoa että PX2 solutions rakentaa Suomeen ensimmäiset vetytankkausasemat 👍

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        On helppoa höpöttää kaikenlaista, toteutus on eri asia. Jo tähän asti tämä sama taho on siirtänyt tavoitteita eteenpäin.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On idioottimaista spämmätä tätä aivotonta paskaa väärälle palstalle. Kukaan joka oikeasti päättää asioista ei tätä palstaa lue. Kannattaa muistaa, että S24:n lukijamäärät on nykyään minimaalisen pienet ja tälläkin palstalla on korkeintaan satoja lukijoita.

      Tämän spämmäämisen vaikutus vetyautojen myyntiin on tasan nolla.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Autonäyttelyissä on nykyään pelkkiä täyssähköautoja, mutta SE ON VETY NYT!, sanoo tojo-boy!

    • Anonyymi

      Autoliitto on sellainen pervojen liitto, että se ei rakenna yhtään mitään millään rahoilla, vai millaisia tuotantolaitoksia- ja tuloja Autoliitolla on? Tuottaako tämä idioottien liitto paljonkin vetyä? Autoilijoista mieleen Ressu ja Punainen Parooni; Varmistin pois ja liikkuvat taa!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ruotsissa vetytankkausasemien rakentaminen on kovassa vauhdissa.
      Vuoden 2025 loppuun mennessä siellä on jo 70 vetytankkausasemaa.

      https://youtu.be/sN773sKvdWo

    • Anonyymi

      No nyt kuulostaa todella hyvältä 👍

    • Anonyymi

      Hyvältä kuulostaa.

    • Anonyymi

      Vetyauto vaikuttaa aika mielenkiintoiselta vaihtoehdolta.

      • Anonyymi

        Kuulostaa siltä, että aivoton vetyspämmääjä taas kommentoi itse tekemäänsä aloitusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa siltä, että aivoton vetyspämmääjä taas kommentoi itse tekemäänsä aloitusta.

        Kun on omat vetysijoitukset tai vedyn parissa työpaikka, niin silloin on oma tulevaisuus kyseessä, jolloin epätoivoisesti pitää saada pakkomainonnalla muut mukaan kannattamaan vetyä, jotta oma hyvinvointi lisääntyy. Ainut vika että vetyhenkilöauto on huono tuote monen mielestä kun niiden huonoja puolia myös opiskelee, joten pakkospämmääminen ei käytännössä auta. Pitäisi olla Applen ja Teslan tapainen tuote (aikoinaan) jotta niitä todella menee kaupaksi ihan vain puskaradionkin kautta, koska itse tuote on todella hyvä monen mielestä ja sen etu myös tajutaan nopeasti.


    • Anonyymi

      Aivan mahtavaa ❤️

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei hassumpaa 👍

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ja silti akkusähköautot myy kymmeniä kertoja enemmän myös vuonna 2030.


    • Anonyymi

      Nyt on hyvää tietoa vedystä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämä on se tulevaisuuden juttu.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No johan nyt on jotakin 😊

    • Anonyymi

      Kyllä vetykäyttöinen polttokennoauto on järkevin vaihtoehto 👍

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Erittäin mainiolta vaikuttaa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei hassumpaa 💕

    • Anonyymi

      Näin ne vetyasiat etenevät 👍

      • Anonyymi

        Vetyautojen myynnit kertovat etenemisen ja se on nolla.


    • Anonyymi

      On mahtavaa!!

    • Anonyymi

      Tuohan vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta.

    • Anonyymi

      Hyvä juttu että vetytankkausasemat tulevat vihdoin myös Suomeen.

    • Anonyymi

      Ei hassumpaa 👍

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vireon tosiaan rakentaa.

    • Anonyymi

      Kohta päästään tankkaamaan vetyä.

    • Anonyymi

      Yhtään artikkelia ei ole missä Vireon kertoo kuvineen vetytankkausaseman työmaasta osoitteen kera että ihan oikeasti ollaan rakentamassa vetytankkausasemaa. Pelkästään vain (katteettomia) lupauksia tulevasta.

      • Anonyymi

        No, Liedon Avantiin, eli logistiikkakeskukseen, pitäisi olla tulossa Vireonin vetyasema vuonna 2024. Se on varmaan heidän ainoa varmasti kerrottu sijainti. Ja Liedon vetyasemaan on annettu 796.000 euroa investointitukeakin. Tosin edes tuki ei takaa, että vetyasema rakennetaan, koska työmaata ei ole taidettu vielä aloittaa.


    • Anonyymi

      Mutta tämähän vaikuttaa erittäin mahtavalta, eikö teistäkin?

    • Anonyymi

      No mutta tämähän on vallan huikea uutinen.

    • Anonyymi

      "No, Liedon Avantiin, eli logistiikkakeskukseen, pitäisi olla tulossa Vireonin vetyasema vuonna 2024. "

      Niin.... pitäisi. Edelleenkään ei ole yhtään kuvaa työmaalta että todistettavasti oltaisiin rakentamassa vetytankkausasemaa. Mutta netissä jaksetaan aina vain etukäteen kovasti hehkuttaa.

    • Anonyymi

      Mainiota Vireon 👍

    • Anonyymi

      Vetytekniikka kiinnostaa selvästi kaikkia 👍

    • Anonyymi

      Vireon on tosiaan tuomassa oman vetytankkausasemaverkoston Suomeen.

    • Anonyymi

      Todella hyvin tuo Vireon omat asemat Suomeen 👍

    • Anonyymi

      No jopas nyt jotakin.

    • Anonyymi

      Myös vetypaskahuussit ovat tulossa!! Hienoa❤️❤️

    • Anonyymi

      Näin se etenee 👍

    • Anonyymi

      Aika huikeaa ❤️

    • Anonyymi

      Kaikki nämä alussa mainitut yritykset kertovat tuottavansa vetyratkaisuja teollisuuden tarpeisiin ja sivulauseessa mainitaan RASKAALLE LIIKENTEELLE tarkoitettu vetytankkausverkosto. Kukaan ei puhu henkilöautoille tarkoitetuista tankkauspisteistä mitään. Eikä sellaiselle ole todellista kysyntääkään hinnasta johtuen.

    • Anonyymi

      Tosiaan Vireon vetytankkausasemat ovat tulossa myös Suomeen!

    • Anonyymi

      Ne on hyviä asemia.

      • Anonyymi

        Ai, ne asemat joita ei ole vielä olemassa eikä niitä tule yhtäkään vuosiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai, ne asemat joita ei ole vielä olemassa eikä niitä tule yhtäkään vuosiin.

        Ja yhdellekään asemalle ei ole vielä saatu lopullisia lupia eikä niiden rakentamista ole aloitettu.


    • Anonyymi

      No nyt on kyllä hyvää uutista!

    • Anonyymi

      Tuohan kuulostaa hyvältä.

    • Anonyymi

      Kyllä tämä on aivan huikeaa!

    • Anonyymi

      Hyvältä vaikuttas.

    • Anonyymi

      Edelleenkään ei ole mitään konkreettista julkaistu esim. rakennuslupia vetytankkausasemalle. Aina vain tätä "odottakaa vielä vähän aikaa" jargonia. Missä on ne käytännön teot että todellakin vetytankkausasemia ollaan rakentamassa? Jälleen kerran isoja pilvilinna puheita ja rahoitus puuttuu taustalla?

    • Anonyymi

      Hyvin tulee asemia.

    • Anonyymi

      Tuleepa niitä paljon!

    • Anonyymi

      Hyvä homma että vetytankkausasemia tulee

    • Anonyymi

      Tämähän kuulostaa aivan mainiolta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuulostaa kyllä nyt hyvältä.

    • Anonyymi

      Hieno homma.

    • Anonyymi

      Huikeaa!

    • Anonyymi

      Tämäpä vasta jotain!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe